תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים ... אתמול חיברתי את הצ'יפים של הזיכרון שלי.. ואת אחד מהם חיברתי פשוט הפוך... חשבתי שזה בפנים והפעלתי ת'מחשב... אחרי כמה שניות הוא נכבה ונהיה ריח של שרוף... מאז המחשב לא עובד... 3200AMD NF7S2.0 1024DDR400MHZ RADEON9600XT זה המפרט של אותו מחשב... אני לא יודע מה לעשות... יש לי 2 אפשרויות.. לקנות לוח שיתאים לי לכל העסק הקיים.. יש לי בבית שני מעבדים של אינטל של 3400... LGA 775 ואפשרות שניה זה לקנות לוח וזיכרון וכרטיס מסך.. שזה חבל כל שאר החלקים ישכבו סתם ככה בצד.. אני אשמח לעזרה בנושא ולדעות...
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המחשב שלי (מ-2016) סובל מאיטויות טוטאלית ועד כה החשוד המידי היה הכונן הקשיח. 2 תופעות מוזרות גורמות לי לחשוב אחרת: 1. המחשב מתחיל לפעול מעצמו במצב שינה באמצע הלילה כשעולים במדרגות שממולו (מרחק 4 מטר!). למחשב אין מצלמה או מיקרפון חיצוניים כך שכל העניין מוזר לחלוטין. מסיבה זאת בלילה אני פשוט מכבה אותו ומנתק את המתג חשמל. 2. אתמול כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali (מערכת הפעלה של לינוקס) שלעולם לא הותקנה במחשב. היה אמנם נעוץ בו דיסק נשלף, אבל לא מצאתי בנשלף מתקין של Kali. הוצאתי את הדיסק וריסטרט החזיר את חלונות. בינתיים לא קרה שוב. א. המחשבה המתבקשת היא שמשהו יושב לי חיצונית על המחשב, כורה מטבעות וירטואלים או משהו כזה.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלפון סקייפי שמחובר בUSB. כמו כן, יש לי רמקולים שמחוברים לכרטיס קול בחיבור אנאלוגי יחיד ופשוט. משום מה, ברגע שהטלפון מחובר הוא משתלט על כל הצלילים במחשב. הסיבה לכך היא שמתווסף התקן צליל נוסף. בלוח הבקרה הגדרתי שההתקן ברירת המחדל יהיה של כרטיס הקול. בסקייפי עצמה הגדרתי שהתקן הקול יהיה מהטלפון. לכאורה הכל בסדר עכשיו, רק הבעייה היא שלא תמיד אני מדבר בטלפון דרך סקייפי. האם יש אפשרות שסקייפי תוציא קול לשני ההתקנים - גם לטלפון USB וגם לרמקולים שמחוברים לכרטיס קול?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מסך LED של LG למחשב וטלויזיה גם של LG שניהם תומכים ב-1080p המסך מחובר דרך DVI והטלויזיה מתחברת דרך VGA כשהטלויזיה מחוברת לבד ואני שם רזולוציה של 1080*1920 אז אני רואה חלק חתוך מימין (כל החלק של השעון והסמלים לא נראה) וזה קןרה בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים עכשיו , ישנם משחקים שאני מפעיל (כמובן גם ב1080) אז רואים מצויין!!!!! שום דבר לא חתוך!! מה גם כשהמסך והטלויזיה מחוברים ביחד ואני עושה DUPLICATE (שיציג אותו דבר בשני המסכים) אז רואים את השולחן עבודה מצויין בטלויזיה!! ואם אני עושה EXTEND אז חתוך 0_0 כרגע המסך והטלויזיה במצב DUPLICATE, ואם אני אנתק ת'מסך אז הטלויזיה תחזור למצב הרגיל שלה (חתוך) WTF?! תסבירו לי את זה!!! ואיך מתקנים את זה?? הכרטיס מסך שלי: HD4850 וזה ככה ב…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שפתאום שקטעי וידאו המפורסמים בטוויטר או בפייסבוק כבר לא עובדים חלק ונראים כמו גיף, פריים אחרי פריים אחרי פריים. ניסיתי אפילו לעשות ריסטרט למחשב וניקיתי את כולו, אבל שום דבר לא השתנה. אשמח לעזרה. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז יש לי amd athlon xp 3000 barton ויש לי בעיה שהוא מופיע לי בתור רק 1300 mhz, והביצועים - שלא נדע מצרות... מישהו יכול לעזור לי בקשר לזה ? זה די דחוף. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לא יודעת אם היא קשורה לפורום הזה. אך אם יהיה כאן משהו/י שת/יוכל לעזור יהיה מהמםם... יש לי מחשב חדש והטקסט בפוטושופ קטן נורא - גם כשאני מגדילה את גודל הטקסט בכל המחשב ל175% (בהתאמה אישית של התצוגה) באינדיזיין האותיות ענקיות לי - ובפוטושופ ממש - אבל ממש קטנות. אשמח לעזרה תודה מראש מלי
-
- 25 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS 7 וזה כ 3 -4 ימים שדפי הדפדוף במסך המחשב מרוחים ומטושטשים. רק אתמול הסתדר מעצמו, והיום שוב... היום עשיתי SCAN מלא באנטיוירוס, כיביתי והדלקתי את המחשב ולא עזר. מישהו יודע מה הסיבה לטשטוש הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
עזבתי מחשב ישן שעבד כשורה (PII 233) וחזרתי אחרי שעה וחשכו עיני, תרתי משמע. מסך שחור ושום תגובה ממקלדת או עכבר. כיביתי והדלקתי וכבר ניכר שמשהו רע קרה כי הצפצוף המסורתי שמעיד על בריאות לא נשמע, דממה מוחלטת. מה שמוזר, הכל נראה ונשמע תקין, בתוך המארז הכל עובד, הדיסק מרעיש קלות כדרכו וגם שמתי אחר לבדוק וזאת לא הבעיה והמסך דלוק אבל לא רואים כלום. אפשר לדעת מה הולך פה?
-
איך יודעים שלא מגיע מספיק חשמל למחשב? אמור להופיע משהו על המסך? נורות אמורות להבהב? מאוררים צריכים להפסיק להסתובב? תודה,
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את המשחק Battlefield V קופצת לי המודעה הבאה האם מישהו יכול בבקשה לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לתיקון מחשב של ידידה שטענה כי המחשב לא עולה. בבדיקה שלי ראיתי שתהליכי איתחול מתחילים יפה אבל בכניסה לחלונות המסך נהיה שחור ואין תצוגה. המחשב היה מפוצץ באבק וקורי עכביש אותם ניקיתי ביסודיות. החלפתי משחה במעבד וניקיתי גם את הספק. כל המאווררים שומנו והמחשב עובד יפה (לכאורה). במצב בטוח המחשב עולה בחלונות והכל נראה בסדר. בכניסה למצב נורמאלי העניין חוזר, ואין תצוגה. מתוך נקודת הנחה כי הבעיה היא בעית תוכנה, פירמטתי את המחשב. הבעיה חוזרת על עצמה שוב. אני אשמח לעזרה. מה עוד אני יכול לבדוק. האם יש מצב לבעיה בכרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 6, מאוד שמור, שמשמש בעיקר למשחקי מחשב ברשת. השגתי כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי במחשב וניסיתי לחבר אותו, אבל משום מה הכרטיס לא עבד טוב עם המחשב והמחשב בעיקר נתקע כשנכנסתי למשחקים, ולכן החלטתי להחזיר את הכרטיס הקודם. כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הוא די נתקע שם ולא הצלחתי לשחרר את הסגירה כי הכרטיס עצמו חסם את הצופציק, לכן ניסיתי טיפה להזיז אותו ולבסוף כל הפלסטיק של התושבת של הכרטיס מסך (לפי מה שהבנתי נקרא pcie, תקנו אותי אם אני טועה, אני לא מבין גדול) יצא מהמקום. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן דבר כזה או להחליף רק את ה pcei או שחייב להחליף את כל הלוח אם? חשוב לי לציין שלמרות שהמחשב לא חדש בלשון המעטה, השימוש שלי בו הוא בסדר גמור והוא מעלה בצורה טוב…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני עובד תחת WIN XP. יש לי התקן לא מזוהה. אם תוכלו לעזור לי במציאת תשובה לאיזה התקן מדובר? אגב, ההתקן, לפי מה שכתוב, מחובר דרך LPT שאצלי מחוברים אליו סורק, ומהסורק יש כניסה למדפסת.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב !!! הוא מפעיל את עצמו מחדש ומראה לי מסך כחול למה עזרה!!?!?! יכול ליות בגלל שפירמטתי תמחשב וזה בגלל הוינדוס עזרה????? :s07:
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי היה 2 GB זכרונות (OCZ XTC REV 2 ), ב2 סטיקים הזמנתי 2 סטיקים נוספים, כאשר התקנתי אותם, במקום להופיע כ 4 GB, הם מופיעים כ3.5 GB אני יודע שחלק מכ. המסך גוזלים את חלק מזיכרון המחשב לטובתם הכ.מסך הנוכחי הוא X1550, האם הוא גם עובד בדומה לTC של NVIDIA? או שמא יש גורם אחר לבעיה? בכל אופן, לפני הוספת 2 הסטיקים החדשים, 2 הGB הופיעו במלואם.
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט מחשב הבעיה היא שכשאני מפעיל אותו יש לביוס של פוניקס בעיה לקרוא את ההארד דיסק- של MAXTOR...ההארד דיסק הוא 30 גיגה ולא יודע למה הוא קורא הארד דיסק אחר של 40 גיגה= אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל הוא לא נותן לעשות כלום.... נכנסי לביוס דרך הDEL ושמתי לב שהשם של ההארד דיסק מהבהב -כתוב maxtor ares c64k המחשב עולה ונתקע זה מה שהוא כותב PRAIMARY MASTER HARD DISK FAIL גם את כונן דיסקים הוא לא מזהה אבל זה בקטנה יותר.. עכשיו מה אני עושה?ניסיתי להוציא את הבטריה ואפס=-זה לא עוזר הוא עדיין מזהה את ההארד דיסק שלא קיים...עוד הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי הבעיה שלי התחילה כשהמחשב שלי כבה לפתע. הוא עשה זאת מדי פעם, בעיקר כשהפעלתי משחקים דורשי-גרפיקה ועיבוד. יום אחד הוא נכבה וגם הפיל איתו פיוז (פקק) של הבית. ידה ידה ידה... אחרי שהחלפתי את המאוורר של המעבד שהתקלקל, גיליתי שהמסך שלי הוא כחול. כלומר, לא מסך המוות הכחול של Windows, אלא פשוט חסר הצבע האדום במסך (עם הירוק והכחול שלומות). פניתי לספק המחשב שלי, KSP וגיליתי שתקופת האחריות על המחשב הסתיימה לפני 10 ימים (באסה!) הכרטיס שלי הוא Geforce 6600. שאלותי : 1. האם ניתן בכלל לתקן כרטיסים כאלה והאם יש טעם לנסות ? ואם כן, אז איפה ? 2. האם נראה לכם שספק החומרה שלכם יחליף לכם רכיב כמה ימים אחרי תום האחריות ? 3. האם יש סיכוי לקבל אחריות מהיבואן או מהחברה עצמה ? אוקיי, ואם נניח שו…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי כרטיס leadtek gefoece 6600 gt יש לי את הדריברים האחרונים כל המשחקים עובדים לי טוב אבל משום מה בneed for speed כל הזמן יש לי נקודות ירוקות בזמן המשחק רציתי לבדוק את הבעיה אז הרצתי כמה פעמים 3dmark 05 אבל גם בזה הכרטיס עבד טוב מה יכול להיות בהעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שמח וטוב לב הרכבתי היום מחשב חדש. אחרי שהרכבתי הכל, סידרתי כבלים וכו'. אני מחבר את המחשב לחשמל וקורה משהו מוזר... הנורה על הלוח, שאמורה לדלוק קבוע כשהלוח מקבל מתח, מהבהבת לה בקצב של כ-3 פעמים בשניה. המחשב לא נדלק. בכלל. ניסיתי להוציא זכרון, כרטיס מסך, מעבד (!) וכלום. הנורה מהבהבת ברגע שאני מחבר לחשמל. יש למישהו רעיון? (חוץ מלוח תקול). הלוח הוא ASUS P5K מחובר לספק ANTEC 500W.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הוא רושם "system helted " לפני ש-windows עולה ונתקע.רק אחרי שאני מכבה אותו לחצי שעה הוא עובד רגיל windows xp zone alarm firewall נראה לי שזה איך שהוא קשור לfirewall אז רשמתי לכם
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב והוא מגיע לשלב של טעינת הוינדוס, אחרי שהוא מסיים לטעון את הוינדוס מופיע המסך הכחול הידוע, יש בו איזה שהיא ספירה עד 100 שאחריה המחשב מאתחל את עצמו ואז מופיע מסך שחור שבו אני בוחר ב start windows normally והפעם הוינדוס עולה בסדר והכל עובד. וככה זה קורה כל פעם חוץ מכשאני לוחץ על הפעלה מחדש(בתפריט התחל) ואז הוינדוס עולה בסדר. מה הבעיה ואיך לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב שלא הפעלתי כמה שבועות לא נדלק משום מה. כשאני מדליק אותו נשמעים כמה צפצופים, וההארד דיסקים מתחילים להסתובב, אבל ב80% מהמקרים לא מוצג כלום על המסך עד שהמחשב מופעל מחדש. ב20% הנותרים של המקרים, אני ראיתי שכן נדלק המסך וקיבלתי הודעה על כך שהBIOS הושחת. Dual BIOS The main BIOS is corrupted. The system will be recovered from the backup BIOS. Please DO NOT turn off power or reset the system. This may take a few minutes Updating the main BIOS...11% (האחוזים עלו מ0 ל11 ואז המחשב קרס. לט בטוח דהוא תמיד נתקע דווקא ב11. נראה לי שזה אקראי) ואז המחשב הפעיל את עצמו מחדש. יש …
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-