תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש intel p 4 3.0 g mb-itel rocklake 865prl 512 ram ge force 5700 256 mb 128 bit agp x 8 ויש לי בעיה במשחקים ב פיפה 2004 המשחק עובד עם קפיצות הכוונה טקיעות ושאני מתקין תדריברים החדשים של אן וידיה אז המשחק מתחיל לקפוץ כמו בטלויזיה מקולקלת הכל בצבעה לבן ופסים כאלה מוזרים ואז מעלים ת אנטיאליסינג ל כפול 8 בהגדרות זה מפסיק המשחק עובד אבל ממש ממש לאט ו בניד פור ספיד החדש בכלל אפשר לשחק בקושים על גרפיקה מינימלית והיום שהתקנתי תמשחק פיפה 2002 וורלד קאפ על ההגדרות הכי נמוכות בכרטיס מסך זה רק עובד חלק על ניראה על הפנים ובמחשב הקודם שהיה לי מעבד 1.8 וכרטיס מסך geforce ti 4200 הפיפה 2002 היה טס על ההגדרות הכי גבוהות אז שאלה שלי למה המשחקים עובדים לאט …
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, לאחרונה ניסיתי להעלות את memtes86 דרך דיסקט של boot (שכבר עבד לי בעבר) הוא לא עשה boot והמשיך לwindows... הלכתי לביוס, היה רשום שם את הסדר הבא: CD-ROM Floopy HD כמו שצריך... ניסיתי עם דיסקט אתחול של windows, גם לא עבד... ניסיתי להכין מחדש את הmemtest86, לא עבד ניסיתי לשנות את כל הסדר ל Floopy Floopy Floopy והוא עדיין המשיך לWindows. אני חייב לציין שהוא תמיד (בכל המצבים) כן "קרא" מהדיסקט, פשוט לא התחיל איתו, ושהCD-ROM גם היה מסומן אז הוא ניסה לאתחל איתו. אחרי כמה החלפות סידקטים זה פתאום עבד פעם אחת, ומאז זה הפסיק עוד פעם... אני חייב לציין שהכונן עובד מעולה בwindows... איפה יכולה להיות הבעיה... אני יודע שהדיסקטים בסדר הביוס אמור לעבוד, זה עבד איתו בעבר והוא כן מנסה לק…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המפרט הבא: Intel P3 500MHZ PC PARTNER 133MHZ לוח מעפן SDRAM 256MB 133MHZ ATI RADEON 7000 64M ועליו מותקן ווינדוס 98 SE עכשיו המחשב ממש איטי ולא מריץ לי משחקים חלק שעבדו לי פעם כמו MIDTOWN MADNESS, טוני הוק 2 (הישן, הוא מפעיל עם קרטועים) והיה לי את המחשב הזה פעם רק עם 192 זיכרון שעובד ב 100 מגה הרץ השאלות הם כאלה: אם הלוח תומך במהירות 133 וגם הזכרונות אבל המעבד לא זה עדיין יפגע בביצועים משמעותית? והלוח תומך AGPX4 (כתוב על הסלוט של ה AGP אפילו) וב EVEREST הוא מזהה שהוא תומך רק ב AGPX1 ו X2 עכשיו זה מוגדר על 2X אבל למה אי אפשר לשים על 4X? הרי הוא אמור לתמוך בזה
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש סריטה במעגל L3 וכרגע המחשב לא עולה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חיברתי אותה והכל עובד רק שהיא מראה הכל כמעט שחור והכל מממששש כהה משיהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני כמה דקות נכנסתי לPlanetside וקיבלתי בערך 400 fps.... הבנתי שמשהו דפוק, ושמתי לב שכל הגרפיקה ירדה בצורה נוראית. נכנסתי לCCC וגיליתי שכל החלק של ה 3d פשוט נעלם... אי אפשר לקבוע aa ו af... בבקשה נסו לעזור לי.. בתודה מראש, נעם. כרטיס מסך: radeon 9800pro דרייבר:Catylist 4.10 (לא מצליח לעדכן ל4.12, זאת כבר בעיה עם הרג'יסטרי שזה סיפור אחר לגמרי...)
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
:s05:אני קונה כרטיס מסך חדש ויש לי מסך 15" ישן..אז הכרטיס מסך יעבוד כמו שהוא צריך? כאליו כל המשחקים יעבדו טוב אני קונה ?RADEON 9550 128MB? :s05:
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה עושים כאשר ווינדוס לא מזהה כרטיס רשת אלחוטי- USB? שאני מכניס אותו הוא אומר לי usb device והוא לא מזהה אותו ככרטיס רשת אלחוטי גם שאני מתקין דרייברים.. מה אפשר לעשות? דרך אגב במחשב השני הווינדוס כן זהה אותו.. =/
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות עוד מחיצות/כוננים כאשר יש לי כונן 1? או איך לעשות ישר כמה כוננים בביוס בהתקנת הווינדוס במחשב חדש עם הרד דיסק חדש? זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי נופל כל הזמן בזמן האחרון אז לקחתי אותו לבדיקה. המסך הכחול מצורף כאן. ממטסט עובר בצורה חלקה, ככה שאין בעיות בזכרון. אבל פריים95 תמיד נתקע באמצע וכותב שיש בעיית חומרה. המחשב הוא פנטיום4 2.4 ג'יגה, לוח ECS לא יודע איזה בדיוק. (לא בדקתי). מידע נוסף... המחשב התחיל בנפילות אחרי התקנת SP2 וגם אחרי הורדת SP2 הוא ממשיך (ככה שלא נראה לי שזה קשור...) והעותק של WIN הוא מקורי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהיו מאות ת'רדים על זה עברתי אף אחד לא ממש עזר.. אני עם 9600P היה לי TVOUT שעובד חלק בלי שום בעיה שפתאום הפסיק לעבוד בלי שום סיבה בדקתי חיבורים הכל מחובר כמו שצריך החלפתי דרייברים התקנתי מחדש כלום לא עוזר לא רואים כלום. הטלויזיה מגיבה לחיבורים אבל מראה רק מסך שחור בלי שום תמונה אני לא מבין למה הכל מוגדר כמו שהיה מה זה יכול להיות? אני עכשיו מנסה אומגה...
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
-
בבקשה תעזרו!! הוצאתי את המעבד סלרון 366 מגה הרץ שעובד במחשב השני בסלון כדי לבדוק פטניום 3 500 על לוח שאני יודע שתומך בו והמחשב לא פעל, החזרתי שוב למעבד שפעל איתו (הסלרון) והמחשב לא עובד, לא מעלה אפילו תביוס מה עושים??? לא יכול להיות הרי שזה נשרף כי הוא עבד לפני דקה והוצאתי שהמחשב היה מכובה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מנסה להפיל ת'מחשב במצב בטוח אז הוא נתקע לי מתי שהוא טוען את כל הקבצים חיכיתי 5 דקות וכלום לא נהיה המחשב חושב ולא מפסיק והבעיה השניה היא כשאני לוחץ קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים אז הוא רושם לי אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framedyn.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור את הבעיה ואז הוא פותח לי תחלון הזה אבל מהי ההודעה הזאתי??וכשאני מנסה לראות מה האייפי שלי cmd ואז ipconfig אז הוא רושם לי ipconfig is not recognized as an internal or extremnal command oprable program or batch file לפני איזה חודש יכותי לראות אודה אם תעזרו לי בקשר לבעיות תודה ושבת שלום אבקש רק נא לא לענות בשבת!!!
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
סתם גלשתי ופתאום ראיתי את זה----->>>> http://www.terminal.co.il/asp/prodtype.asp?recorprod=1&prodtype=215&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1 נראה מעבד תוצרת סוריה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה ,אכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב הבעיה היא שאין לי במחשב שום חיבור להגה, גם ברכטיס קול שלי שהוא לא און בורד, מה עושים.? תודה THANKS
-
יש לי צורב 52X24X52X של MSI, ומשום מה כל דיסק שאני מכניס הוא נותן לי לצרוב רק על 4X. וכשאני מנסה לתת לו לצרוב גם במהירות הזאת, הוא רושם Power Calibartaion error Session Fixation Error וכל מיני כאלה דברים. לפעמים אני כן מצליח לצרוב, רק אחרי שאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה וכמה פעמים. אבל זה לא תמיד עוזר, לפעמים אני צריך לעשות את זה יותר מ10 פעמים מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אתמול HL2 הגיע אלי וכל פעם שיש קטע שהוא טוען (כמו בשלב הראשון שאתה בורח מהשוטרים וצריך לעלות לגג) אז הטעינה לוקחת הרבה מאד זמן וזה פשוט מעצבן. ממה זה יכול לנבוע? יש לי P4 1.8 GHZ 256 RAM גיפה 4 אם אני אחליף כרטיס מסך ל R9200 SE, הטעינה תתקצר? (אפילו בקצת)
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לגיסי יש מחשב (בן 3) פנטיום 4 1.6GH. אתמול המחשב נתן הודעת שגיאה בסגנון: System I/O Error Press CTRL+ALT+DEL שיחקתי קצת עם כבלי ה-IDE ובדקתי דרך הגדרות ה-BIOS. המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואת כונן ה-DVD אבל לא מצליח לקרוא כלום מההתקנים הללו. מה שנראה לי זה שנדפק בקר ה-IDE. האם אני צודק? אם כן האם ניתן להשתמש במארז הקיים והספק ולהחליף רק את לוח האם והמעבד? תודה מראש, אמיר
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי ספק חיברתי אותו ללוח ולשאר ההתקנים HDD , CD , הגעתי לפלופי דיסק ובמקום לשים את הכבל מתח(קטן) על כל ה 4 פינים של ה FLOPPY בטעות שמתי רק על 3 אחד פיספסתי ושהדלקתי את המחשב עלה עשן הגיד שאותו פיספסתי נשרף ! וגם הספק. למה ? זה בגלל פיספוס של פין אחד ? החלק של הפין שפיספסתי כולו נשרף.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כונן קשיח מסוג MAXTOR DIAMONDMAX PLUS D740X - מספר דגם 6L0J02 - התחיל להשמיע רעשים, כמו של מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה, אותם רעשי SPIN UP שמושמעים כאשר מדליקים את המחשב. האם להתחיל לדאוג, או שזה בגדר שחיקה רגילה (הדיסק כבר בן למעלה משנתיים)...?
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-