עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. ליפני זמן קצר (אך קרה מספר פעמים בזמן האחרון) המחשב החליט שהוא אינו מסוגל יותר ליסבול אותי וניסה כניראה לבטא זאת בכך שהוא הפסיק את פעולת המחשב ומערכת ההפעלה והוציא עלי מסך כחול גדול ומאיים. במסך הכחול היה רשום משהו על כך שהוא הפסיק את פעולת מערכת ההפעלה בכדי להציל מידע או לא ליגרום לנזק נוסף (כמה מפתיע). הינה הפרטים החשובים מההודעה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וזה מה שהיה רשום תחת הכותרת Technical Info' : STOP: 0x0000000D1 (0x013702B4,0x00000002,0x00000000,0xF7FEDCEA) ומיתחתיו: ndiswan.sys - Address F7FEDCEA base at F7FE2000, Datestamp 3d6de23e בזמן שלמעתה האו סופר אחוזים בקשר לאיזשהו Dump של "זיכרון פיזי" כשהוא מגיע ל-100 הוא מסיים, כשהוא סיים ע…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by Net,

הורדתי שתי משחקים בביטורנט... ושניהם נתקעו לי ב98.9 אחוז וזה אומר שזה ממשיך להוריד אבל זה לא! מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by udi,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא אומר שהוא הפעיל מחדש את הBIOS למצב של " דיפולט " והמחשב במהלך העלת ה WINXP עושה ריסט ולא מצליחל לעלות את ה WIN כמו כן אני לא יודע עד כמה זה חשוב הBIOS עצמו מתאפס זאת אומרת שהשעון של המערכת מתאפס גם כן . שאלתי היא האם הבעיה היא עם הבטריה שעל לוח האם { שאותה החלפתי לפני יומיים בחדשה } או עם ספק הכוח עצמו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. שלום רב אני כבר לא יודע מה לעשות עשיתי הרבה מאוד בדיקות והכל אבל שום דבר לא עוזר פתאום אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו שלי אחרים מצליחים להתחבר ואני יכול להתחבר אבל למספרים אחרים באיסיקיו פשוט המחשב שלי לא נותן לי להתחבר למספר איסיקיו שלי ! ניסיתי להסיר את האיסיקיו ולהתקין מחדש וזה לא עוזר...ניסיתי לשים מירנדה וזה גם לא עוזר. בבקשה תעזרו לי ! אני לא רוצה לפרמט. עריכה: שיט ! מנהלים בבקשה תעביר את זה לפורום המתאים לא יודע מה קרה פה !

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם לפני כשבוע חברה שלי הביאה מחשב מהמשרד של ההורים שלה, כדי שנוכל לכתוב בו עבודות ולא לקום כל פעם מוקדם בבוקר כדי שנספיק להדפיס אותה באוניברסיטה. מפרט המחשב: CPU: PIII 450mhz Motherboard: PCpartner/Vtech- model #693-596-8673 Chipset: Via Apollo Plus Bios: Award Software International Ver. 4.51 Memory: sdram 192mb- modul1, 64mb/modul2, 128mb HDD: ata WD 8gb Video card: ATI rage IIC AGP 8mb הניתונים הוצאו ע"י sisoft nandra 2005 & cpu-z 1.25 לגבי יצרן הלוח לא היו ניתונים אז פתחתי את המארז וחיפשתי מדבקות, תבליטים וכו... כמה שעות ארוכות בשיטוט ברשת השלמתי כמה מן הנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by _dudi_,

יש לי בעיה שהמחשב לא רוצה לכבות את המסך אני רוצה שהמחשב לא יכנס לסליפ מלא כי יש תוכנות שעובדות כל הזמן אלה רק יכבה את המסך אחרי 20 דקות. הבעיה היא שהגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שיכבה אחרי 20 דקות והא לא נכבה עזרה בבקשה :s05:

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. Started by Imtheman,

שלום חברים.. יש לי 3 הרד דיסקים שונוים במחשב עכשיו נוצר מצב שההרד דיסק עם מערכת ההפעלה התמלאה עד 0 מקום!!!!! עכשיו חשבתי על זה שכמו שאפשר לפצל הרד דיסק 1 לכמה פרטישנים אולי אפשר לעשות פעולה הפוכה ולאחד שני הרד דיסקים לפרטישן 1?? מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kobibo,

אני רוצה להתקין את מע' ההפעלה Windows XP על דיסק SATA ואני יודע שצריך את הדרייבר כבר בתחילת ההתקנה עלמנת שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק . הבעיה היא שלא מצאתי באינטרנט את הדרייבר כדיי שאוכל להתקינו על דיסקט, אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדרייבר . הלוח שיש לי הינו של Gigabyte nvidia-nforce2 chipset: nvidia nforce2 ICP תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by brk2k,

כשאני מנסה לשנות את מהירות ה-AGP של ה9800 פרו MSI שלי וגם על הדרך להפעיל את הכתיבה המהירה, המחשב מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי לבדוק שזה בטוח להפעיל את המחשב בצורה כזאת, ואחרי הריסטרט אני בודק והוא לא שינה לי כלום! מישהו יודע מה לעשות? ואם כדאי בכלל להפעיל את הדברים האלה? תודה!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by Net,

יש לי ג'ויסטיק רוטט למחשב. עכשיו אני הצלחתי להפעיל את הרטט שבו. אבל אני לא יודע איך להפעיל את הרטט במשחקים.. איך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ofer,

מה יכולות הסיבות לעכבר קופא או יצא מחוץ למסך חזרה לנורמלי רק לאחר ריסטארט חלונות 2000 פרו פנטיום 4 512 זיכרון

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. במדיה פלייר 10 הוא רושם שאירעה שגיאה דיגיטלית בהגנת זכויות יוצרים (הדיסק מקורי לחלוטין), ולכן הוא לא יכול לנגן את ה DVD ב POWER DVD המסך מכבה את עצמו (!!!) ואני חייב לעשות פאקינג ריסטארט ה- MV2PLAYER קופא , ואני חייב לסגור אותו עם הTask Manager ... זה קורה עם כל DVD מקורי שאני מכניס. אני לא יודע מה קורה... בבקשה עזרה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MasteRoi,

אני לא יודע לאן זה בדיוק קשור כי אני בעצמי לא בטוח מה הגורם לבעיה, לכן אני מעריך כי זה הפורום המתאים. הבעיה היא כזו, המחשב פועל לאט מאוד (אגב הוא היה פועל לאט גם כאשר עוד התקנתי את ה-XP בפעם הראשונה.. אך הפעם זה ממש שובר גבולות.) כאשר לחצתי על ctr+alt+del (מנהל המשימות) ובחרתי בביצועים.. השימוש במעבד היה כמעט עד הסוף.. כלומר הוא נע בין ה-80 ל-100. והכל נתקע.. אני ניקיתי את התוכניות שפועלות, ובזיכרון הפנימי לא נראתה בעיה כלשהי. אתמול הוא נשאר על ה-90 פלוס ואז התחיל לפתוח לי חלונות של שגיאה וסגירת יישומים. אמרתי לעצמי המעבד בסכנה.. וכיביתי את המחשב. בעוד שהמחשב מתכבה היה רעש של מעין קריסת מערכת כזו.. (המחשב עדיין פועל...) אבל אני לא יודע מה לעשות בקשר לכל המהירות וכל זה.. ו…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eizik26,

שלום אנשים החלפתי לוח אם לABIT NF7-S2 והרכבתי את כל החלקים שלי עליו. משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. בדקתי כבר את כל החלקים מסביב אצל חברים (כרטיס מסך,זיכרונות,הארד דיסק) והכול תקין. למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש על כל עזרה שתתקבל המיואש

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עובד ממש לאט שהאתרים נתקעים\נסגרים שהתוכנות לוקח הרבה זמן לעלות(WORD,EMAIL ) וגם אני שומע לפעמים רעש שהמארוור מוציא (אני יודע איזה רעש הוא אמור להוציא וזה לא רעש רגיל) רעש כמו חריקות -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב יש לי כבר איזה שבועיים איזה 5 וירוסים שהנורטון לא מוחק -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב אז יש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול לפתור את הבעיות הנ"ל 2) איזה תוכנות להוריד? 3) איך אני יכול להגן על המחשב מפופ ואלו שנדבקים למחשב 4) איך אני יכו…

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by Le-Fay,

זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, בזמן האחרון כל תזוזה גורמת למחשב שלי להתקע. אני לא מדבר על להרים את המחשב ולנער אותו, ממש תזוזה של מילימטר, כל נגיעה תוקעת אותו. לפעמים הוא קופא - כמו לאחר נסיון אוברקלוקינג כושל, ובפעמים אחרות הוא פשוט מופעל מחדש (restart). לא ביצעתי על המערכת הזו שום אוברקלוקינג מעולם. ואין לי שום רעיון מה הגורם לבעיה. או בעצם יש לי יותר מדי רעיונות, בריסטרטים חשבתי להאשים את ספק הכוח, הקיפאון נראה קשור למעבד, אבל כיוון שהבעיה קשורה בתזוזה חשבתי שאולי ההארד-דיסק מעורב... ??? בקיצור ממש אין לי כיוון. המעבד המדובר הוא Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J , ההראדיסק …

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  17. שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. אחרי שפרמטתי את המחשב פעמיים, המשחק עדיין מקרטע לי (unreal tournament 99)... פעם זה לא היה ככה, והייתה לי בדיוק את אותה מערכת שיש לי היום. amd barton 2800 asus a7n8x deluxe 512mb 400mhz asus fx 5200 ניסיתי מספר דרייברים אבל שום דבר לא עבד. חשבתי שזה ה- norton ins, אבל גם זה לא... opengl עבד טוב, אבל בגלל שהכל כל כך כהה והצבעים מגעילים בטרוף וויתרתי על הרעיון (אני עובד ב- d3d)... הקטע המעצבן הוא שפעם זה עבד מעולה וזה משגע אותי =\ חוץ מזה נראה לי שגם העבודה בווינדוס מראה סימני חולשה. ניסיתי לעשות איחוי, ובדיקת וירוסים עם kaspersky חדש ומעודכן ושום דבר לא עזר... ניסיתי להסיר גם דברים מה- msconfig אבל עדיין =\ ובנוסף, שמתי לב שיש לי לאגים כאלה בעכבר בווינדוס... למישהו יש איזה…

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  19. יש לי מחשב שמותקן עליו כונן קשיח s-ata שיש בו חלונות XP פתאום אתמול ללא כל הודעה אני מנסה להדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה: boot failure insert boot diskette in A press any key when ready ההרד דיסק של סמסונג 120 גיגה מודל SP1213C ואין לי כל דיסקט ככה קיבלתי אותו . הוצאתי את הסוללה מהביוס ועשיתי ביוס דיפולט עדיין לא נפתרה הבעיה החלפתי כבל ATA בחדש עדיין יש בעיה. לוח אם שלMSI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. איך נראת יציא וכניסה דיגיטלית של אודיו?(כרטיס כל)

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by ^DMT^,

אז ככה יש לי בעיה במחשב כול כמה זמן המחשב שלי מיתכבה או שהוא עושה ריסטרט לא יודע למה מקווה שתעזרו לי יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 ghz 2400 256mb של ram

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  23. זה מוגדר אצלי כ: C:\Program Files אני רוצה לשנות את זה ל O:\Program Files

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by gabig12,

הי מה המצב? לשכן שלי יש בעיה עם המדפסת שלו: הוא קנה לפני שנה מדפסת (לא יודע איזה דגם) ופתאום החליט השנה לקנות חדשה נראה לי SHARP הוא קנה את החדשה זרק את הישנה לזבל התקין עם דריבר את החדשה כשהוא מנסה להדפיס אז הדף יוצא ריק בלי שום צבע חשבתי שאין דיו אבל זאת מדפסת חדשה יכול להיות שיש איזשהו ניגוד בין המדפסת הישנה לחדשה כי לא נראה לי שהוא מחק את הישנה. תסבירו לי מה יכולה להיות הבעיה. בתודה GABIG12

• 3 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים