עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Impreza,

הכל היה רגיל אח שלי שיחק במחשב, לא יודע מה הוא עשה שם שחזרתי אני מפעיל תמחשב ולא עולה הביוס הרגיל, עולה איזה מסך עם השם של הביוס וכתוב BIOS ROM CHKSUM ERROR משהו כזה וגם BOOTBLOCK BIOS למעלה. ואז: DETECTING FLOPPY A כאילו הפלופי ולהכניס דיסק של קבצי מערכת משהו ואין לי בכלל פלופי מזה הדבר הזה? ניסיתי לאפס תביוס, הוצאתי תג'מפר וכלום לא קורה, נשאר אותו דבר ולא עולה כלום

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by ExploiT,

שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by 123Eli321,

יש לי צורב יחסית ישן של yamaha כשהיה לי ווינדוס 98 הוא עבד כשהתקנתי את הxp (ניסיתי גם profesional וגם את ה home edition ) הוא מראה כונן "במחשב שלי" וגם כשאני מכניס דיסק הוא טוען וליד הסמן מופיע סמן של דיסק אבל כשאני נכנס לתוך הכונן הוא כאילו נכנס לדיסק ריק ונותן אפשרות צריבה אבל לא מראה לי את התוכן של הדיסק. חשוב לי שיראה את תוכן הדיסק כיוון שלכונן הDVD שלי יש בעיה בעינית וא תמיד הוא קורא דיסקים ו"מפשל" במיוחד עם צרובים. בדקתי במנהל התקנים והוא אומר שהכונן עובד טוב. בבקשה אם משהו יודע תעזרו לי. בתודה מראש, אלי נ.ב בבקשה הסבר מפורט בשפה פשוטה.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by SemteX,

שלום, יש לי מחשב A64 3000+ g6800NU 512ddr Adata PC3200 והכי חשוב בעניין הזה Epox 8kda3j עכשיו... בכל פעם שאני פותח את המחשב שלי מוצג חלון דוס (אולי חלון דוס שקשור לBIOS) שעליו רשומים כל המתחים והטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט והמתח של הכ. מסך, ומעליו כתוב משהו בסגנון: "Warning! if you open the compter the system will work on safe mode. you need to enable CMOS frequencies to the CPU" משהו בסגנון הזה.. לא הבנתי את זה בכלל... עכשיו מתחת לכל אלה כתוב "to continue press F1" אני לוחץ כמובן והכל פועל כרגיל. עכשיו.. מה לעזאזל אני אמור לעשות כדי לבטל את החלון הזה, ושהמחשב ייפתח כרגיל בלי ללחוץ F1, ומה הם בכלל מבקשים ממני לעשות. אני אודה מאוד למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by Mamimo,

טוב יש לי בעיית ריסטרטים ו BSOD (לאחר שכיביתי את ה auto restard). זו הפעם הרביעית שאני מנסה לעלות את קבצי ה MINIDUMP, אז אני לא אפרט יותר מידי, אני פשוט אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  6. שלום כולם היום החלטתי לנקות את המקדלת אז לקחתי סכין והוצטאתי בעזרתו את המקש " רווח " וקרבתי שואב אבק ושאבתי את הלכלוך אחרי זה באתי להחזיר את המקש ואני רואה כי יש לו מעין חתיכת ברזל כזותי בצורה הבאה | | |-----------------------| קיצר הכנסתי את זה בצורה הכי הגיונית שיש לי אבל עכשיו המקש לא נלחץ בקלות צריך די להפעיל כוח כדאי שהוא ילחץ האם מישהו יכול להסביר \ להביא תמונה איך אמורים לשים את זה ? תברזל הזה ?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום! לפני קצת יותר משנה קניתי צורב TEAC CD-W552E מ-KSP. בעת קניית הצורב רכשתי דיסקים ריקים של BENQ. צרבתי את כל הדיסקים במהירות מקסימלית של X52 ללא כל בעיה. כאשר נגמרו הדיסקים, רכשתי דיסקים של MEMOREX (לפני כשלושה חודשים) ואז התחילו בעיות. ברגע שצרבתי במהירות מקסימילית X52 קיבלתי הודאת שגיאה: Could not perform fixation. התחלתי לצרוב במהירות X32 ונראה היה שהבעיה נפתרה, אבל לאחר מספר דיסקים הבעיה חזרה גם במהירות X32. רכשתי דיסקים נוספים של RITEK וגם איתם יש בעיה. לאחרונה הבעיה אף החמירה וכעת אני מסוגל לצרוב בהצלחה רק במהירות X8 או X4. במידה ואני צורב במהירות הגבוהה מ-X8 אני מקבל את השגיאות הבאות: "Could not perform fixation" וגם "Could not perform End-of-Sessi…

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by Tzach-Ziv,

שלום חברים שמעו יש לי סיסמא לביוס ואני רוצה שלא יהיה סיסמא כדי שאני יכול לסדר את סדר ה-Boot אז אני רוצה להוציא את סוללת הביוס לשתי דקות ולהחזיר אבל אני מפחד שיקרא משו אז מה קורה אחרי שאני מכניס את הסוללה ומפעיל את המחשב מה הכול כרגיל!?! פשוט הסיסמא התאפסה?! או שזה נכון מה שאומרים שצריך להתקין את כל החומרות וזה...!??! תודה לעזורים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה יכולה להיות הסיבה? כשהתקנתי XP או 2000 כל אחד מההתקנות קפאה בשלב זה או אחר ואילו 98 עברה חלק אבל כשהוא עולה הוא מעדכן קבצי מערכת וקופא במקום בעוד שבמצב בטוח הוא עובד מצויין... חשבתי לעדכן ביוס ללוח האם אבל אני לא מצליח להתקין סיסופט סנדרה במצב בטוח בשביל לדעת איזה לוח זה... (אין עליו שום פרטים מזהים...) מישהו יכול לעזור לי לפענח את זה?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by Danny_Boy,

אני חושב שהבעיה בלוח אם... החלפתי ללוח הזה אחרי שנשרף לי הלוח הקודם (חיבור לא נכון של סטיק זכרון גרם לשריפתו וגם של סלוט זכרון בלוח אם הקודם ) בכל אופן, כשאני מעלה את המחשב, לאחר כמה זמן הוא נכבה מעצמו בצפצוף של סירנה. כך מתוארת הסירנה לפי A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages :ABIT. יש לציין גם שניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד, וכרגע אין משחה תרמית בכלל. אחד הדברים שבאו לתשומת לבי הוא הרעש שמפיק המאוורר שעל המעבד (Thermal Take 7 למעבדי AMD) שאינו משמיע רעש חזק כמו בלוח אם הקודם למרות שבדקתי את הווסת שלו והוא מכוון עד הסוף (בד"כ ממש שומעים אותו עובד, אבל עכשיו לא שומעים רעש שקרוב לזה). יכול להיות שהלוחות החדשים לא מסתדרים ע…

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by havivt,

שלום. חבר הביא לי לוח אם של RadiSys Endura sh845Gv. 2 שאלות: 1. על הלוח יש כרטיס מסך ONBOARD. יש לי כרטיס מסך (מהמחשב הישן) Gefore4 TI4200 שעובד פיקס - אבל ברגע שאני מחבר אותו ללוח של Radisys הוא בכלל לא מקבל מתח - המאוורר לא עובד ולא רואים כלום על המסך (כמובן שקינפגתי הכל בביוס כמו שצריך). חיטטתי קצת באתר של RadiSys וראיתי כי יכול מאוד להיות שהלוח הזה לא תומך בכרטיס מסך פשוט של AGP , אלא בכרטיסי ADD (AGP Digital Display) או משהו כזה. יש למישהו מושג על מה מדובר? האם ניתן איכשהו בכל זאת לשים כרטיס מסך AGP פשוט ורגיל ? במידה ולא איפה לעזאזל ניתן למצוא כרטיס ADD כזה, מה זה, כמה זה יכול לעלות - והאם זה כרטיס מסך או שאני חייב להשתמש רק בכרטיס ONBOARD? שאלה שנייה - התקנתי את…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  12. טוב, קודם כל לא לצחוק- טעות מפגרת אבל נעשתה. בן דוד שלי מסיבות כאלה ואחרות נכנס למאיפייני תצוגה ושם "DISABLE THIS DEVICE" הWIN אותחל ועכשיו הוא עם מסך שחור- ז"א הכל עובד- אבל הכ.מסך "מוכבה". איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? (צריך רק ENABLE THIS DEVICE) יש לו WINXP ניסינו לעשות את זה על עיוור (אני במחשב שלי הולך בעזרת TAB וחצים עד לחלון המיועד ואומר לו כמה TABים צריך ללחוץ כדי להגיע לאותו חלון- לא עבד) ממש טעות מפגרת איך מתקנים אותה? (ניסינו לעשות RESTORE מSTARTUP SCREEN - לא מופיעה לו האפשרות בכלל) מה עושים? (חוץ מלפרמט הכל ולהתקין מהתחלה...)

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  13. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנה שמצריכה שימוש אינטנסיבי בHDD המחשב נתקע ולעיתים אף קורס שקלתי שזה הHDD אבל אני לא בטוח אבל עכשיו שמתי לב שהספק לא מוציא אוויר עכשיו אני חושב שהעובדה שהספק הוא 300W ג'נרי וישן (P3 בן 4) האם זאת הבעיה או שאולי זה משהוא אחר אם זה הספק אז זה כלום , ג'נרי חדש לא עולה כלום זקוק לדעתכם

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  14. יש לי מסך LG FLATRON 775FT שעובד כבר שנתיים בלי בעיות, פתאום 5 שעות אחרי שחיברתי אליו מחשב חדש הוא נכבה ולא נדלק, כמו כן הרחתי ריח של פלסטיק שרוף שעולה מהמסך. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין שהמסך לא מחובר לחשמל דרך המחשב אלה ישירות למפצל החשמל. גם לא נראה לי שיש קשר בין זה שחיברתי אותו למחשב חדש

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by THX,

מנסה למזג בין 2 מחיצות בדיסק קשיח אחד שלא מותקנת עליו שום מערכת הפעלה 2 המחיצות NTFS,משתמש במיזוג בתוכנת פרטישן מג'יק 7 עובד מתוך מערכת הפעלה xp+sp2 כשאני לוחץ apply changes בפרטישן ע"מ לבצע את המיזוג קופצת לי הודעת השגיאה הבאה מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. רציתי לדעת אם המתח הנכון למעבד הוא ה DEFAULT שיש בביוס 1.5V חוץ מזה הוא עם זוג זכרונות של קורסאייר - אלה עם הלדים והמתח שלהם הוא 2.65 אם אני לא טועה המחשב שייך לבן דוד שלי ככה שאם אני הייתי לידו בטוח הייתי פותר את הבעיה בשניה, יש מצב שהווינדוס שלו דפוק (אחרי התקנת SP2 זה רק התגבר) אההה חשוב לציין שאין שום אוברקלוק והוא נמצא על המוד הכי חלש אם תרצו לקרוא לו כך 2224MHZ או משהו דומה לזה

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by zvkel,

לא כל כך ידעתי לאן לשייך את הבעיה הזו מקווה שזה הפורום הנכון כל פעם שאני מחבר אוזניות אני שומע רעש סטטי (אווומממממממחחחחחחח ) רצוף (כל הזמן) (האוזניות תקינות מאה אחוז) הדבר מפסיק כשאני מנתק את העכבר (עכבר usb אופטי הכי פשוט) כרגע יש לי nf7 (בלי הסאונד סטורם) והבעיה היתה קימת גם בלוח הקודם שלי (nforce של leadteak) הפעמים היחידות שאין לי את הרעש הזה זה כשהמחשב אחרי ריסטרט ואז הרעש מתחיל ברגע שאני מפעיל את הגלילה חוץ מזה הרעש נעלם ברגע שאני שומע מוזיקה או משחק משהו (ברגע שתוכנה אחרת שולחת משהו לכרטיס קול כנראה) והרעש לא קיים אם אני מחבר את המחשב למערכת איך אני נפטר מהרעש המעצבן הזה?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  18. יש לי ADSL ופירמטתי, ואחרי שאני לוחץ על החייגן המחשב קופא ל2 דקות. ראיתי פתרון לבעיה הזאת בפורום והייתה לי את אותה בעיה בפירמוט הקודם, אבל לא מצאתי את הדיון. תודה רבה מאוד לעוזר.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. Started by merovin,

שלום לכולם, יש לי WD80GB SATA על לוח ASUS P4S800D הכל חדש וHD לבד (עם CD) הלוח תומך בSATA כך שלא צריכה להיות בעיה, אך כשאני רוצה להתקין XP חדש מדיסק, אני מכוון בביוס שיעשה בוט מהCD, ולאחר שהוא מזהה את כל החומרה (הביוס כן מזהה את ההרדיסק SATA) ומגיע לשלב ההתחלה מהCD המחשב נתקע (אי אפשר להתחיל גם מ A:). בביוס ישנה אפשרות של ON BOARD SATA CONTROLER. כאשר אני מפעיל אפשרות זו התקלה הנ"ל קורת, אך כשהאפשרות מבוטלת הכל טוב רק שההתקנה לא מזהה שום הרדיסק ( כן עשיתי F6 בתחילת ההתקנה ונתתי את הדיסק עם הדריבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by RayZ,

יש לי כמה שאלות. 1) איפה יושב הצ'יפסט בלוח האם? 2) על איזה פעולות הוא אחראי? 3) מה הצ'יפסט הטוב ביותר? 4) מה הצ'יפסט הגרוע ביותר? לי יש SIS .

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by amittt,

יום אחד השארתי את המחשב דלוק בלילה ובלילה הייתה הפסקת חשמל עכשיו הדלקתי אותו בבוקר והוא התחיל לעשות רעשים וזה... קיצר הייתי בטוח שזה המאוורר וניתקתי אותו ועכשיו הכל עובד טוב... עכשיו זה בלי מאוורר יש לי שאלה.. האם המחשב יכול לעבוד תמיד ככה בלי מאוורר???? ומה עושים אם לא???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by alias,

תראו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא איך אפשר לעשות את זה אוטומטי????שיכנס לבד לשם משתמש שלי???

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by giloman,

קניתי היום את הלוח הנ''ל בKSP שמתי עליו את ה1800+ פאלומינו שלי ושמתי את הax7+sf2 שלי ... (יש כאן הרבה "שלי" ) הפעלתי והתקנתי וינדוס . אחרי כמה שעות של שימוש ,כיביתי אותו ... כשבאתי להדליק אחרי זה הוא לא עשה פוסט (לא עשיתי שום OC ! ) ולא השמיע שום צליל :'( :'( נסיתי לאפס את הביוס ולהוציא את הבטריה ולא עזר ! בסוף ניסיתי להזיז ג'מפר שנקרא kbpwr1(ליד איפה שהחור של המקלדת -כמובן שעל הלוח ! ) ... אז הזזתי והחזרתי והדלקתי ואז הוא התחיל לעשות ציפצוף מאוד מאוד מוזר ... (לא שיש שגיאה וגם לא של העלאה רגילה של המחשב ) וכמובן שאין פוסט אז בודדתי את הבעיה והיא המעבד ... ואז החלפתי למעבד שרוף וישן שלי ועם אותה תקלה ! (ציפצוף) הבעיה היא המעבד או הלוח ??? ? ? ??

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by dtechno,

איך אני יכול לחבר את המאורר השני בלי מפצל?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by יניב,

יש לסבתא שלי סלרון 700 וחוץ מהעובדה שהוא איטי ודפוק הוא גם נדפק פעמים רבות וכיום הוא עושה רעשים מוזרים (מווו )כזה כל המן מי שיכול לעזור לי למצוא את הבעיה שיגיב פה

• 8 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים