עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dima99,

היום פירמטתי את המחשב שלי(לא פעם ראשונה)ףכרגיל התקנתי את כל הדרייברים,כרטיס מסך וכו'. התקנתי את הדרייבר של הלוח אם,ששם נמצא הדרייבר של הסאונד,אבל הסאונד לא עובד. ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייברים,גם כן הם זהים למה שהיה לי בדיסק ולא עובדים. הרמקולים מחוברים להכול ואין להם דרייבר משל עצמם. הלוח אם הוא:945GCM5-F 7.1 מהדיסק הבנתי שזה הדרייבר שאני צריך Realtek ALC888,אבל הוא לא עובד. בכל מקרה תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 100BATISTA,

בבקשה אם תוכלו לעזור...משום מה מדי פעם המחשב פשוט קורס ומופיע צג שחור...באמצע משחק כלשהו פשוט המסך נהיה שחור ואני צריך לאתחל את המחשב...ולפעמים גם כשאני מאתחל את המחשב הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס אלא שוב קורס למסך השחור הזה...לאחר פעם או פעמיים הכל מסתדר עד לפעם הבאה שאני מכבה את המחשב מדליק אותו למחרת...למה המחשב קורס לי מפעם לפעם... הורדתי למחשב גרסת דמו של תוכנת REG CLEAN חחח..ומצא 740 שגיאות... יכול להיות שזה קשור למקרה המצוין לעיל...או שזה הכרטיס מסך...או הקירור לא טוב...???מישהו יכול בבקשה לעזור לי פה זה משגע אותי!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by big_fishy,

בזמן האחרון אני מריץ הרבה משחקים חדשים ונתקל בתופעה מעצבנת בה הסאונד מגמגם ומקוטע אבל כאשר אני לוחץ על pause הסאונד מסתדר... אז כנראה זה בעיית חומרה. מה אתם אומרים הבעיה שלי בהתחשב שיש לי 256 זיכרון פנימי, p4 1700 וכרטיס קול onboard לא משהו....

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by DimRah,

היי לכולם, אז כמו שכתוב בכותרת, האם תקלה חומרתית יכולה להשפיע על הפינג שלי בפועל? כי יש לי חשד בלוח-אם שלי או בז.פנימי. אם כן, אילו בדיקות אני יכול להריץ כדי לדעת איזה רכיב עם התקלה?... אם ברצונכם לראות מה זה עושה בפועל לאינטרנט שלי, כנסו לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474366.0 תודה לעוזרים מראש!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. כל פעם שהמחשב "קצת מתאמץ" הוא חוזר לערכה הבסיסית וזה בלתי נסבל האם יש דרך לפתור זאת? להוסיף למקום בו "חסר זכרון", זכרון? תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  6. התהליך נפתח כל פעם מחדש והמחשב פשוט נתקע בכל פעולה קטנה וכול פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדש אחרי כמה שניות.. מה עושים???

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כיום הדיסק המקורי מחובר לשקע סאטא1 וכונן סי-די לסאטא2. האם לחבר את הדיסק הנוסף לסאטא3 או עדיף להעביר לשם את הסי די, ואת הדיסק הנוסף לחבר לסאטא2?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי היום הארד דיסק נייד של LACIE מרשת BUG (מהמבצע של הBLACK FRIDAY) וכשחיברתי אותו, הפעלתי מן INSTALLER שאחריו עלו עוד כמה קבצים בהארד דיסק, קבצים שלא ממש עזרו לי בפרמוט.. עשיתי פרמוט ע"י מקש ימני על הכונן וFORMAT אבל בכל זאת, כתוב שיש לי רק 9.99MB סך הכל בהארד דיסק... ניסיתי להכנס לMANAGE וDISK MANAGMENT, אבל עולה לי השגיאה הבאה: "the dependency service or group failed to start" מישהו יכול לעזור לי עם זה? [br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 22:38:38 פתרתי את הבעיה, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. גלישה רגילה התוכן מצומצם אם אני מפעיל HOLA זה עובד ואני רואה את התוכן שקודם היה מוסתר אבל בנסיון לצפות הוא אומר שאני משתמש ב VPN יש עוד אופציות שעובדות ובחינם? מה מונע ממישהו כל חודש להרשם בחינם מאימייל חדש עריכה" הצלחתי חלקית עם אתר בשם unblockus עכשיו התוכן זמין ואפשר לצפות אבל איטי בצורה כזאת שאי אפשר באמת להשתמש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Yeshayhu Brill,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם 4gb ram בכרטיס בודד ואני מעוניין להוסיף 8gb בכרטיס נוסף, השאלה היא האם אין בעיה בכך שנפח שני הכרטיסים לא זהה? (בשוק נמכרים מחשבים עם נפחי זיכרון של 6-12gb מה שמחייב קונפיגורצית כרטיסים לא סימטרית) תודה מראש וחנוכה שמח!

11. שלום, שאלתי כבר לפני כמה חודשים על הבעיה באשכול הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302009.msg2646778#msg2646778 הבעיה חוזרת על עצמה שוב, ושוב , ושוב, ושוב.... ניסיתי לעשות את מה שעשיתי בפעם שעברה אך הבעיה לא נפתרה, ניסיתי לחזק את החלקים, להוציא תבטריה , תזיכרון ולהחליף לו סלוט, גם תכרטיס מסך הכל ועדיין לא עובד. אגב, לפני שזה קרה עשיתי ניקיון במחשב עם שואב אבק, הוצאתי את הגוף קרור של המעבד והחזרתי. מה לעשות . :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by amobi,

שלום, קניתי מחשב חדש לוח asus p8z770-vlx כרטיס מסך gigabyte 670 אחרי שעה וחצי וקצת גלישה באקספלורר פתאום מסך נצבע באדום הכל תקוע למרות ששמעתי רעש של הרמקולים זאת אומרת אולי המחשב לא נתקע אבל ויזואלית כן ? אני כמובן אלך אל החנות מחר אבל אולי אני יכול לעשות משהו ? FLASH לביוס ? אני עכשיו אחפש דרייברים חדשים לכרטיס מסך הזה. מבקש את עזרתכם, מחשב חדש יום ראשון ונתקע מאוד מתסכל כי אני יודע שזה יחזור שוב ושוב, הרי זה קרה אחרי שעה וחצי ראשונים, תודה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by Qtec,

היי יש לי בעיה מעצבנת במחשב- הוא פועל כרגיל ופתאום מתחילה שריקה גבוהה כזאת "על קולית" מתוך המחשב למשך הרבה זמן והיא משתנה \מפסיקה ושוב מתחילה שאני עושה דברים במחשב מה זה יכול להיות???!!!! בבקשה תעזרו לי זה משגע לי את השכל!!!!! Qtec

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכם, רכשתי היום 4GB זיכרון של חברת Kingston 800MHZ DDR2 דגם: kvr800d2n6 כלומר 2 כרטיסים כל אחד 2GB. לוח אם Gigabyte GV-P35-DS3L REV2.0 ביוס מעודכן לF9. מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP1 32bit. לפני הרכשיה, היו במחשב 2 כרטיסים כל אחד 1GB, פעלו בdual channel ללא בעיות כלשהן. במקומם שמתי את הזיכרון החדש בdual channel כמובן. הWINDOWS לא הצליח לעלות בשום מצב, מסכים כחולים בכל נסיון להפעיל את המערכת. אני אומר מסכים כי זה לא היה מסך ספציפי אחד, הם היו שונים. היו לדוגמה: IRQL NOT LESS OR EQUAL Page Fault in Non Paged Area וכמובן נבעו מהחלפת הזיכרון. גליתי שבמצב single channel (שימוש באחד מהכרטיסים / חיבור שתיהם לחריצים שונים בצבע) אין כל בעיה והכל עובד חלק. אני מעוניין …

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  15. יום אחד, פתאום שהדלקתי את המחשב, הכרטיס רשת לא רוצה לקבל אינטרנט יותר!! הוא נדלק והמחשב מזהה אותו ובביוס הוא מופעל וכל השטויות האלה, בקיצור פעם הוא פעל ועכשיו הוא לא פועל, שמתי אחר ופועל, אבל אני לא מוכן לסחוב לוח מקולקל.. זה על לוח8RDA+ וזה קרה לי בעבר על ABIT NF7 סתם מת, מישהו מכיר את זה ויודע מה לעשות? הוא מתחבר לסוויץ' ברשת ביתית

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  16. יש לי שני מסכי "מאג" דגם 786-FD , שקניתי בערך באותה התקופה, התקלה היא שאם המסך קר אז הוא נדלק, אבל אם משאירים אותו מחובר אז באיזה שהוא שלב המסך מחשיך ולא נדלק יותר, העברתי אותו לתיקון אצל טכנאי שהחזיר אותו ואמר שהוא לא יודע לתקן את זה. אם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה שיודעת לתקן "מאגים" ולא שוחטת, כלומר מהקבוצה של "יצאת צדיק". תודה מראש יוסי דבש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by topgun,

בזמן האחרון שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב, אני שומע רעש חזק מהמארז. פתחתי אותו, ושמתי לב שהרעש בא מהמאוורר בצד האחורי של המארז (80mm, מוציא אויר). עכשיו הקטע המוזר הוא, שבגע שפותחים את המחשב, הוא מתחיל להרעיש ממש חזק, אבל בערך דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא פתאום חוזר למצב השקט הנורמלי. ניסיתי לנתק אותו מהמארז, ובאמת כשהוא לא מחובר למארז הוא לא מרעיש, אבל שמתי לב שהוא מסתובב לא לגמרי חלק (אבל אני לא יודע אם יש לזה משמעות, זה לא ממש מורגש). בכל מקרה, כשחיברתי אותו בחזרה הוא חזר להרעיש. איזה פעם-פעמיים ניסיתי לתת לו קצת מכות (על הפאנל האחורי של המארז, כשהמאוורר מחובר למארז)-אבל זה משקיט אותו לשניה ואז הוא חוזר להרעיש :-\ (למרות שפעם אחת הוא הפסיק לגמרי). עכשיו הדבר המ…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  18. אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והמחשב לא נדלק, הנורה של הלוח אם דולקת. הסיבה שיכולה ליהיות היא נפילת מתח שבגלל המחשב כבנ ומאז הוא לא נדלק. אני לא יודע אם הייתה נפילת מתח בוודאות בגלל שזה קרה בלילה (כשניסיתי להדליק את המחשב בבוקר לא הצלחתי להדליק אותו) אבל הנפילות מתח זה דבר שקורה הרבה. שוב הנורה של הלוח אם דולקת, נתקתי את כל החיבורים של הספק מהמחשב מלבד מעבד, והלוח אם ועדיין לא נדלק. לא היה ריח שרוף, מה שכן קורה זה, שכשאני מוציא את החיבור של הספק לחשמל מאחורי המחשב ומחבר מחדש, בזמן ההדלקה נשמע מעין זמזום לשניה (מעין רעש של זרם שעובר) וכשאני מנסה ללחוץ שוב אז לא קורא כלום וגם לא נשמע רעש של זרם. לא היה לפני כן סימן לאיזה בעיה באחד הרכיבים, המחשב עבד טוב. אני מניח שהבעי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום מדובר על לוח P5B DELUXE עם מעבד 6600E החיבור מתאים רק ישנם 4 פינים פנויים. ואם כן מה נותן ה24 פין?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Itzik 007,

השבוע התקינו לנו רשת בבית... פירמטת את המשב והכל עבד טוב עד הרגע שהתקינו את הרשת! עכשיו הכל עולה קצת יותר לאט ובכללי עם כל היישומים זה ממש איטי... רק האינטי וירוס של קספרסקי פועל ברקע וזה עדיין איטי! נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Wi…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jeka90,

שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי המסך הבא: כשאני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל. לפני שבועיים בערך הבעיה הזאת לא היתה. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  22. אני צריך דריברים למצלמת רשת של FHILIPS חיפשתי בגוגול ולא מצאתי אני צריך את האתר שלהם או אתר של דריברים שבו אני יוכל להשיג את הדריבירם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. Started by 11GnR,

לפי הדרייבר האחרון של אינטל, אפשר כרגע להשתמש בקוויק סינק עם כ.מסך בלי לחבר מסך לכרטיס המובנה, תחת ווינדוס 8 בלבד. ניסיתי את זה ואני לא רואה בתוכנות שנוסף לי קוויק סינק באפשרויות. כשאני מנסה את השיטה הישנה של להוסיף מסך מדומה שמחובר ללוח, זה עובד ואני רואה את הקוויק סינק בתוכנה ויכול להכנס לקונטרול פאנל של אינטל. אבל זה נותן קראשים בBF3. איך שאני מבטל את המסך הזה, הקונטרול פאנל של אינטל לא עובד ואי אפשר להשתמש בתוכנות בקוויק סינק. מישהו יודע איך להפעיל את זה ? התקנתי ווינדוס 8 פחות או יותר רק בגלל זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by DarkW,

כפי שניתן לראות מהבדיקה של 3DMark הזכרונות שלי עובדים ב-667Mhz. האם זה תקין? האם הם אמורים לעבוד כל אחד ב-1333Mhz או שבגלל שזה 4GBX2 אז זה "מתחלק"? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by radar,

שלום לכולם במשך זמן רב תמיד השתמשתי במחשב דסקטופ. לפני 3 שנים קניתי בנוסף למחשב הדסקטופ שלי, מחשב נייד פשוט וזול, שישמש למטרת נסיונות שאני לא רוצה לעשות על המחשב הרגיל. הייתי מדליק את הלפטופ הזה פעם בכמה חודשים, ומטעין אותו גם באותה תדירות, והכל היה נחמד. אתמול הוצאתי את המחשב הנייד מהמגירה אחרי שלא השתמשתי בו כמה חודשים (כרגיל), וחיברתי אותו למטען שלו. נדלקה נורה כתומה, כרגיל, מה שאומר שהוא עכשיו בשלב של טעינה. כשהטעינה מסתיימת, הנורה הכתומה אמורה לעבור למצב כבוי. באתי לאחר כמה שעות, ובמקום להיות כבויה, הנורה הכתומה הבהבה.. את זה עוד אף פעם לא ראיתי. ההבהוב גרם לי לחשוב שאו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.