עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by THELAD,

שלום לכם, היום כאשר פתחתי את המחשב, התחילו לצאת מן המארז רעשים כמו של אופנוע.......... ??? ניסתי לבדוק אם הבעיה היא מן המאווררים, אז הפסקתי אותם, ועדיין יש את הרעש המעצבן הזה... :-\ מישהו יכול להציע לי פתרון ?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by doron_amedey,

שלום חברים, משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי (בפירוט מקס. :-)), איך אני יכול לחבר גם! TV לכרטיס מסך עם SVHS ולראות ב-TV סרטים? עדיפה תצורה שב-TV רואים סרטים בזמן שאפשר לעבור במחשב....(בלי מפריעים ל-TV להראות את הסרט). ניסיתי מספר נסיונות, אך קבלתי רק ב-TV או מוניטור (אחרי RESTART). יש לי TVTOOL והוא לא עוזר.... תודה.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by Freaky Styley,

משום מה, תמיד שאני שם אוזניות במחשב, אני שומע יותר חזק באוזנייה הימנית. עכשיו, אני לא בטוח שזה רק באוזניות, יכול להיות שזה קורה גם בלי אוזניות ואני לא שם לב.. אבל אין לי מושג למה זה קורה ובגלל זה תמיד אני משנה מחדש את ה-balance במדיה פלייר. מישהו יכול לעוזר לי ולהגיד לי איך מסדרים את זה...????

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by שיום,

כיצד מתקינים CD-ROM ו DVD למחשב (האם מדובר באותה התקנה)? ואיך הם עובדים עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. כשקודק מסוים אצלי מנסה לרדת אוטומטי מהווינדווס מדיה פלייר אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת (תמונה שלמעלה) מה היא אומרת? ולאחר מכן מגיעה לי ההודעה הבאה (תמונה שלמטה) אני חושב שזה ביגלל הפירוול שלי או משהו אבל ביטלתי את הפיירוול וזה לא עוזר... יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by DJ Clue,

שלום לחבר שלי יש amd a64 3000+ לא מזמן הוא החליף את הקירור הישן שלו בקירור חדש וכתוצאה מכך הוא חושב שהוא פגע במעבד בעת ההרכבה איך הוא יכול לבדוק שהמעבד תקין? ושהוא מתפקד 100%?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by pixelsight,

מאיפה אני מוריד אותו אם אפשר בבקשה לניק תודה חברה

8. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות? (אולי זה לא ההרד דיסק?)

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  9. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש) אני רוצה לסדר את הבעייה ולדעת למה זה . עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא וב…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

הופיע לי מסך כחול ואני רוצה לדעת מה הוא אומר... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/d/o/r/o/n/6/9/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200403110333535980/200501081805007285/mid.jpg

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by Dimness,

קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש: AMD A64 2800 S754 GA K8NS Twinmos 512MB PC3200 Gigabyte Radeon 9550 128MB W.D 80GB 8MB Compucase CI-6A19 + HEC 300W אתמול התחילו הבעיות: משחקים ותוכנות שלא עלו/נתקעו, המחשב לא הסכים להתחבר לאינטרנט, הוא לא מאפשר לעשות פורמט או Fdisk. לאחר 10-15 דקות עבודה הוא נותן הודעה שאומרת שעוד דקה (אני לא בטוח שדקה) המחשב ייכבה. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט הוא עושה ריסט פתאומי ללא שום הודעה. בהתחלה חשדתי שזה בלאסטר, אבל לפי הבעיות האחרות לא נראה לי כ"כ שזה בלסטר. שחכתי לציין שאני עובד עם אנטי-וירוס קספרסקי ופיירואל זון אלארם. אתם מכירים את הבעיות? יש לכם הצעות/רעיונות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by rambo,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. כשאני מפעיל אותו, הוא עושה לי סריקת דיסק כשהוא נכנס לווינדוס. אם אני משאיר את הסריקה, זה נמשך המון זמן ואז נתקע. ואם אני מדלג עליה, היא חוזרת על עצמה כל פעם שאני מפעיל את המחשב. מה עושים? תודה!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום מאז שנפגעתי מהתולעת הזו המדפסת לא עובדת (הוא רושם שהיא לא מקוונת, למרות שממחשב אחר עם אותו כבל היא מדפיסה מצוין) ותוכנות שעובדות עם פלאגים לא עובדות. הורדתי את הכלי להסרת התולעת מהאתר של סינמטק והוא מצא מספר וירוסים בתקייה system32 כרגע אין לי וירוסים במחשב (הרצתי סריקת וירוסים מלאה של מקאפי + אד אוואר של lavasoft) אבל עדיין הבעיה לא נפתרה... מחקתי מספר פעמים את היציאת תקשורת ממנהלי ההתקנים והיא הותקנה לאחר האתחול של המחשב ושום דבר לא עוזר (ניסיתי גם למחוק את כל התוכן של התקייה inf) במנהל ההתקנים יציאת הlpt מופיעה כעובדת אבל היא לא... מה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  14. יש לי מחשב פנטים 4 HT 2600 מהרץ לוח אם ASUS P4P800 זכרון 512 של חברה לא ידועה כרטיס מסך GFORCE 5200FX יש לי בעיה בכיבוי המחשב אני לא יודע ממתי זה אבל אם אני משאיר אותו דולק כמה זמן אחרי זה לוקח לו דקה שתיים להגיע למצב של logging out ואז הוא נתקע, חייבים לעשות ריסט... האם יש לי בעיה בחומרה??? :'( מה לעשות כדי שזה יפתר???

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  15. הצגתי תחילה את הבעיה בפורם ווינדווס אבל הבנתי שלא הווינדווס הוא הבעיה ,אבל לא הצלחתי למחוק את הנושא משם. אי אפשר להפעיל סאונד ,ושמפעילים את הווינאמפ מופיעה ההודעה: "A device ID had been used that is out of range for your system" גם כל האפשרויות של הכרטיס קול לא פועלות . הכרטיס קול הוא כרטיס pci ויש גםם כרטיס מובנה על הלוח ,אבל הכל פעל טוב עד עכשיו. תודה לכולם לא יודע מה לעשות

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by rabbit,

1. כאשר אני מפעיל את המחשב אז לוקח לתוכנות שבצד ליד המחשב כמה דקות לעלות חשבתי שזה בגלל שלא פירמטתי הרבה זמן אבל היום פירמטתי ואותה בעיה אין לי מושג אך לפתור אותה ... 2. המחשב מבצע ריסט באופן אוטומטי בלי שום הודעת שגיאה או בעיה למרות שביטלתי את האפשרות לביצוע ריסט אוטומטי והמעלות של המחשב הם בסדר גמור כך שזו לא הסיבה אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור לי...

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  17. התזוזה לא הכי מדוייקת, לעיתים קרובות יש לו "קיפצוצים" קטנים, כלומר, תוך כדי העבודה וההזה של העכבר, לפעמים הסמן פשוט קופץ קצת הצידה, ולא בדיוק במקום שניסיתי להעמיד אותו. לא מדובר בשינויים גדולים במיקום, אבל עדיין מעצבן... האם צבע / טקסטורה של מה שיש מתחת לעכבר משנה ? "שפר את דיוק מהצביע" בחלונות - מסומן, לא עוזר. רעיונות ?

18. Started by Cpu,

לא משנה באיזו תוכנת ניטור או זיהוי חומרה אני משתמש לא כתוב שם היצרן של הזיכרון שלי... בתוכנה CPU-Z כתוב 0000000000 עם עוד איזה אפס או שניים... איך אני אדע מהו סוג הזיכרון (או שלא...)???

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by zur,

שלום!! יש לי בעיה במחשב . המחשב עבד מצוין עד שפעם אחת שהדלקתי אותו הוא רושם לי boot failure ,insert boot diskette כשאני מכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס XP הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק אין לי מושג איך אני בודק בביוס עם הוא מזהה אותו . הארד דיסק הוא serial sata 80 Gb לוח אם של MSI האם יכול להיות שהארד דיסק הלך ? כל מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by OgANDi_BoY,

מה יכולה להיות הבעיה שאני מעלה בוט של ווינדוס XP עם ה CD ושאני מגיע לקטע של הכוננים של איפה שאני רוצה להתקין כתוב לי " setup cannot access this disk" בתודה יתיר.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  21. זימזומים כמו טעינה ופריקת קבל

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by Spirit Crusher,

בחודש האחרון מדי פים קופצת לי הודעת ארור שאומרת שיש בעיה במקום מסוים בזיכרון וז הנותן לי את הכתובת של זה.. וכל הזמן אחרי איזה שימוש של שעה במחשב הראם ב PF USAGE מגיע למעל 800 מגהבייט בשימוש ואפילו יותר , לפעמים ל1.2GB מה יכולה להיות הבעיה? אגב יש לי 2 סטיקים של 256 מגהבייט של סמסונג ומערכת הפעלה XP תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by andrewv,

כאשר מחשב עולה יש לי בעיה. הוא ישר מקפיץ לי מסך כחול עם בעיה של Dump of physical memory אפשר בבקשה פתרון [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TheWave,

קרה לי משהו מוזר. גלשתי באינטרנט במחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. ומאז הווינדוס לא עולה לי. הוא כל פעם עושה ריסטרט. ניסיתי לפרמט אותו אבל כשאני מנסה לפרמט אותו הוא רושם למטה Examing 114471 MB Disk 0 At Id 0 on Bus 1 on Si3112r.sys (הכונן קשיח מחובר ב-SATA) הוא נתקע ואי אפשר להפעיל אותו מחדש בלי לכבות אותו. ??? HELP ME! :-[

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by eliv12,

שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.