תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
קיצר אני מנסה להתקין את התוכנה MPEGTOOL סבבה הורדתי מהאינטנרט פתחת עכשיו אני לוחץ על ההתקנה וזה כותב לי את זה : מה לעשות כדי לסדר את זה ולהתקין את התונכה זה דחוף תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב אז עזרתם לי עם הספיי וור שלי וגם לחבר שלי יש בעיה דומה ואולי בא לכם לעזור גם לו...... הספיי וור שמופיעים אצלו הם search bar,yupsearch,search miracle,search assistant אמרתי לו גם להריץ סריקה שאני זוכר שאמרתם לי להריץ ולצרף את הקובץ אז הוא מצורף להודעה..... תודה מראש לעוזרים...... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה: לפני יומיים הייתה הפסקת חשמל ומאז המחשב של אבא שלי לא עולה יותר... כלומר אני מדליק את המחשב והמסך נשאר כבוי בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו והחזרתי , והבעיה לא נפתרה אז ניסיתי לחבר מסך אחר ומחשב (מסך ממחשב שכן עובד...) ועליו הוא לא עבד אז האפשרויות שלי כרגע עומדות על א. כרטיס מסך דפוק ב. כרטיס מסך נשרף ג. (אפשרות לא נעימה) לוח אם נשרף. מה אתם חושבים?? באיזה עוד דרכים אני יכול לבצע דיאגנסטות?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033553,00.html
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
זה התחיל מלפני שבועיים או משהו כזה שהייתה הפסקת חשמל גדולה... זה עושה לי ריסטים/מסכים כחולים (לרוב ריסטים... מסכך כחול ממזמן לא היה לי חחח...)... לפני כמה זמן אחרי ריסט שהוא עשה לי, הוא העלה את הווינדוס, ואז כשעלה המסנג'ר וגררתי את זה טיפה או משהו כזה, כל המסך התחיל להתעוות... פעם אחרת אחרי ריסט, המחשב לא עלה אלה רק העלה מסך ירוק חחח... (כל הפיקסלים היו בצבע ירוק... לא היה כתוב משהו...) בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז החלפתי כרטיס מסך עם המחשב השני (שתיהם 5200 =\... אבל במחשב השני יש 64 מגה ובזה 128 מגה חחח...) אבל שם הכל פעל בסדר גמור... זה גם לא הזכרונות (2X256)... הוצאתי כל סטיק בנפרד ופעל בסדר... (אבל לאט חחח...) עכשיו זה כן מעלה לי את המחשב נורמלי, אבל זה עדיין עושה …
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש..והייתה לי בעיה מוזרה היום..קודם כל הייתה הפסקת חשמל..אבל אני לא בטוחה שזה קשור כי המחשב היה מכובה עוד מאתמול בערב..אבל היום כשחזרתי מהעיר..אז שמתי לב שהמחשב מכובה אבל המנורה של המודם דלוקה..יש לי מודם WOW אפור בהיר קטן... ויש שם 3 מנורות ו רק הראשונה הייתה דלוקה, והיא תמיד מכובה כשהמחשב מכובה.. למה.? הייתה לי בעיה דומה לפני מספר שבועות עם ג'ויסטיק ..יש בו כפתור אור קטן שכאילו מראה מתי הוא מחובר ומתי לא..ובמחשב הישן כשהמחשב היה מכובה, המנורה של הג'ויסטיק הייתה גם מכובה.. אבל במחשב החדש המנורה הייתה דלוקה.. מה הבעיה? בבקשה תענו לי..
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות defrag לכונן c וזה עושה אבל מסיים ממש מהר וזה לא מסדר שום דבר הוא עדין "מבולגן" זה ממשיך לומר לי שאני צריך לעשות defrag לכונן הזה ואני עושה כבר איזה 15 פעם וזה פשוט לא מתקן את זה,אני חושב שעברתי המון זמן בלי לעשות את זה וכעת ואני כבר לא יכל לתקן כלום,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ולסדר את הכונן המזוהם הזה? צירפתי תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Well i'm writing in English since my Hebrew on my pc dosen't work on some places(i can read here Hebrew, can't write). So after two great years with my great PC he suddenly started to reset itslef every once and a while, but it's not just that, he can be on for hours, but when i turn the Counter Strike , or any other game, on it let me play for 10-60 min' and then reset itself, afterwards he keeps reseting itself until i close him and wait for a few min. I didn't have that problem before its just in the past days. I formated him, scanned for trojans, did scan disk or any other program. so it might be hardware problem, so please give ur ideas what can i do and if you decid…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול בקשה להביא לי קישור לתוכנה כזאת? קישור כמה שיותר מהיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מחשב נייד קצת ישן 600 MGH CELERON כל הקבצים החלו להשתגע יקונים מתחלפים! הוא התחיל לייצר מלא תיקיות עם הסימן הזה $$$$$ ניסיתי לסרוק וירוסים וכו' לא הלך לנקות עם AD-AWARE לא הלך מה עוד אני יכול לנסות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב והפלא ופלא קיבלתי הודעה מוזרה,האם זה וירוס או שהלך לי HD המחשב פשוט לא רוצה לעלות " Smart Failure Predicted on Primary Master: WDCAC33200C WARNING backup & replace H.D" להמחשה:
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס רשת של LG , הכרטיס הוא LG GOLDSTREAM LNPC||-10/100 של BIT 16 , אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר בו קיים דרייבר כזה , או לחילופין יעלה אותו תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איזה דרייברים עדיף להשתמש, הדרייברים המקוריים ללוח של nvidia מהאתר שלהם, או הדרייברים שהגיעו עם הסידי של הלוח K8NS Pro של ג'יגהבייט??
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח מארצות הברית לפני חודש אז זה לא קשור חיברתי הכל כמו שצריך (זה לא פעם ראשונה או משהו כזה) ושניסיתי להפעיל את המחשב המאוררים הסתובבו לשניה היה אור אדום כזה לשניה מהלוח אם ומחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד פעם וזה לא עבד. צריכים להוציא את הקאבל של החשמל בשביל להפעיל אותו. הוצאתי את ה HARD DRIVES ו את ה CD ROMS השארתי רק 512 DDR אחד וניסיתי וקרא את אותו הדבר. עכשיו למי שיש לוח של ABIT יודע שיש כזה LED עם מספרים שמראה את המצב של הלוח , לי זה מראה 20 או 02 ואין דבר כזה בחוברת ההדרכה.. עזרה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
SOS: צריך להדפיס בדחיפות מ-MS-DOS בעברית, מה אני יכול לעשות? מדפסת זירוקס דגם 6100.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון עבר על המחשב שלי אירוע לא נעים שמאז אני לא מצליח לפענח איזה חלק נפגע אבל הכיוון שלי הוא הספק כח. אני צריך שתעזרו לי לפענח איזה חלק נפגע באמת כי מההודעות של המסך הכחול אני לא יכול לדעת. הסיפור הוא כזה , יום שישי אני יושב לי סתם בסלון והמחשב עסוק בדיוק בלעשות DEFRAG לאחד מהדיסקים. פתאום אני שם לב שהאורות בבית מעמעמים כמו שקורא בנפילות מתח ואז אחת מהן מתפוצצת וגורמת לקצר בכל הבית. ישר חשבתי על המחשב אתם יודעים.. יש לי אותו שבועיים בקושי ועד עכשיו הוא עבד פשוט מדהים והיה לי כיף איתו , מאותו אירוע רק צרות :'( קודם כל בכמה דקות הראשונות אחרי שזה קרה הוא לא הסכים בכלל להידלק. חשבתי שהלך הספק לחלוטין ( ספק ENERMAX ) אבל לא התייאשתי חיכיתי עו…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפני כמה שעות נעלמה לי התצוגה מהמסך (נראה שהוא לא קיבלת שום מידע, לא שיש מסך שחור או משהו בסגנון) סגרתי את המחשב, וכעבור חצי שעה פתחתי. יש לי albatron k8x800 pro II, אז הדבר הראשון ששמעתי מהלוח היה your compter have a problem.. balbalbla.. נראה היה שהכל עולה, אך עדיין לא ראיתי שום דבר. כל המאווררים עובדים, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (כל פעם אחד אחר) איפסתי bios, הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך, אך שום דבר לא עזר. המפרט: amd 64 3000 ati radeon 9800pro 128 ספק ג'נרי (antec 430 נשרף...) wd 120 gb sata (אנ לא ממש חושב שהוא מהווה את מקור הבעיה) לא היו לי שום בעיות טמפרטורה. בתודה מראש, נעם...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים בערך היה לנו בבית קצר שהמחשב שלי דלק, הוא נכבע כמו שאמור להיות, ושהדלקתי אותו לא הצלחתי, היו מכל מיני שגיאות וכל פעם הייתי צריך ללחוץ על כפתור כדי להמשיך, וזה רשם תמיד את אותו הדבר, אחרי יום שהמחשב היה כבוי הוא פעל, וכבר היו עוד קצרים, וכל פעם חיכיתי יום ויום ויום, בסוף קניתי ב500 שקל גנרטור שמחבר בין החשמל למחשב, מתי שיש אפסקת חשמל/קצר, המחשב יהיה דלוק עם עוצמה ל5 דקות, שב5 דקות אני אכבה אותו, וככה הוא ייתכבה רגיל ולא מקצר... אבל הבעיה עדיין נמשכת, ואני פשוט חדוש שלם לא מכבה תמחשב, שתקוע לי משהו אני עושה ריסט (ריסט זה לא עושה כלום, רק כיבוי והדלקה), אז אפילו הטכנאי שלי לא ידוע מה הבעיה, הוא אומר שזה קשור להארד דיסק, אבל לאחותי זה לא עשה כלום, שיש לה מחשב יו…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ושוב אני שואל בשביל חבר שלי (שמצב המחשב שלו הלך והחמיר). המחשב מודיע לו כל הזמן שיש קבצים פגומים, זה בתוכנות ובכל מיני דברים אחרים שהיו מותקנים לו על המחשב הרבה זמן, ופתאום זה התחיל לקרות לו. ה MESSENGER לא עובד יותר וגם ה EMULE מחק לו את כל ההורדות (שהיו לקראת סיום ) ועכשיו הוא לא מסכים בכלל לעלות. בשתי התכנות האלו המחשב הודיע לו על קבצים פגומים. הוא אמר לי שאפילו הצייר לא עובד לו! מה אפשר לעשות עם כל הבעיות האלו, חוץ מלפרמט?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חיברתי הארדיסק אחר והחזרתי לרגיל והווינדוס לא עולה, זה רושם NTLDR IS MISSING וללחוץ קונטרול אלט דליט.. ועדיין אותו דבר ניסיתי לחבר מחדש כבל IDE, לנסות אחד אחר, לג'מפר בצורה אחרת ולא עוזר מה לעשות!?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמותקן במחשב. עכשיו,התקנתי על הרד דיסק אחר שאני משתמש בו במחשב 98. אבל מה.. מישום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך כמו כאן ב XP. יש לי כרטיס קול בתוך הלוח. הוא Realtek AC97. לא מצאתי בשום מקום תדרייבר הזה. למישהו אולי יש,או שהוא יודע היכן לימצוא?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה שקורה זה ככה: כשמדליקים תמחשב,הוא נדלק(נוריות,רעש,צורב וCD ROM נדלקים) אך על המסך לא מופיע כלום כלומר הוא לא מעלה אותו... אחרי כמה בדיקות גיליתי שהמאוור על המעבד שרוף,למרות שעדיין היה צריך לעלות,טוב בכל מקרה הלכתי וקניתי אחד חדש... המחשב עבד כמה ימים ואח"כ הבעיה חזרה... נדלק ולא עולה..... הספק תקין גם כן,בדקתי אם אולי זה ה כ.מסך,כוננים או HD וזה לא הם... מה נדפק חבר'ה? הלוח? המחשב מ-א-ו-ד ישן,P2-300 החודש קונה אחד חדש... תודה מראש. אז זה ה לוח?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-