תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
Y0 :סמיילישעושהיו: מזה כשבועיים אני אוכל סרטים קשים עם ה Marvell Yukon המ*ויין המובנה בלוח האם (הג'יגהביט את'רנט). אותם הסרטים עליהם אני מדבר הם למעשה הופעה של BSOD הטוען שקובץ ה yk51x86.sys אחראי לקריסה, תחת הכותרת IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL_OR_HUNGRY_OR_DEAD_OR_MAGGOT וכו'... נוסו מספר גרסאות שונות של הדרייבר, אך ללא שינוי. פורמטה מערכת ההפעלה והותקנה מחדש, עם גירסת דרייבר 10.14.6.3 - עדיין ללא שינוי. לפחות פעם או פעמיים ביום, לאחר תעבורה די רצינית דרך כ' הרשת המובנה, אני חוטף את ה BSOD. תחילה חשבתי שזה בגלל האוברקלוק, המערכת הורדה לסטוק - המסכים הכחולים ממשיכים להכות בי! היום העפתי את ה Cellshocks לטובת קינגסטונים 800 KVR קפרעליהם שרצים בתזמונים של 90-90-90-5002 במתח של 1.…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול הייתי צריך להחליף גוף קירור למחשב מאחר ולקודמו המאוור התקלקל ולא היה אפשר לאלתר משהו שיתלבש על אותו גוף קירור. אז קניתי חדש. פירקתי את הלוח מהמארז לעבודה נוחה יותר, פירקתי את כל הקליפסים ומה שצריך..ניקיתי את הליבה של המעבד מהמשחה הקודמת, שמתי חדשה, שמתי את הגוף קירור והידקתי אותו כמו שצריך. הכל כמובן בעדינות, אם הייתי שובר משהו לא הייתי בא לפה.. החזרתי הכל למקום, חיברתי את החשמל בחזרה ללוח אם וניסיתי להדליק. המחשב נדלק, לא משפיע שום ציפצוף. אבל מה? אין פלט למסך. הוא מחובר למסך בחיבור DVI, והמסך פשוט לא נדלק. המסך תקין, בדקתי, WII שמחובר אליו ב VGA עובד פנטסטי. ניסיתי אולי לגלות אם המחשב עלה גם והגיע למסך הנעילה של הווינדוס וניסיתי ללחוץ עם הע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום במהלך התקנת XP בשלב ההתקנה שלאחר העתקת קבצי ההתקנה לדיסק הקשיח המערכת נתקעת במסך עם המלבן שבתוכו מלבן רץ המלבן רץ 4 פעמים וההתקנה לא עולה בוצע פירמוט אין ספור פעמים מכל סוג הוחלף כונן קשיח וכרטיס מסך הוחלפו זכרונות המעבד תקין ונבדק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי לכולם. במחשב של אמא שלי נוצרה בימים האחרונים הבעיה הבאה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להעלות את הוינדוס, מגיע כבר לשלב שבו הוא אמור להראות את שולחן העבודה, אבל אז שומעים "טיק" מהכונן הקשיח ואז המחשב עושה ריסט. בהגדרות, ביטלתי את הRestart upon system failure אז כשהדלקתי שוב את המחשב, הוא פשוט הראה מסך כחול, הנה התמונה שלו מישהו יודע למה זה קורה? ואם זאת בעיה בהארד דיסק, איך אפשר להציל את המידע שעליו? יש לאחותי שם עבודה מאוד חשובה של על C ומוסיקה והורדות בD ו-E. האם פירמוט יעזור פה? תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אך ניתן לעבוד עם כרום מבלי שהאטבים יופיעו למטה (ראו קובץ מצורף). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני מקווה שזה קשור לכאן... בזמן האחרון כל פעם שאני נוגע במסך או בכונן אני מקבל זרם... ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קשה לי מאוד להגדיר את הבעיה, במיוחד שאני רושם ממכשיר פלאפון, צילמתי תמונות איך שזה נראה, אני מניח שזאת בעיה או בכרטיס מסך או במסך עצמו, המפרט שלי בצד. כמו כן ברגע שעולה הוינדוס עצמו, המסך נהיה שחור או כל מיני צבעים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 18 מאי 2008, 17:29:40 הנה התמונות[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אחרי זמן מה שלא השתמשתי במחשב פתאום אין לי sound ואין לי כרטיס קול זה on board מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
לוח אם . יש בו 3 דיסקים קשיחים שאני לא מצליח להפעיל אותם כי לא הבנתי את כל הקטע של ה-raid לפי מה שהבנתי עד עכשיו צריך להתקין את הדרייברים במהלך ההתקנה של הוינדוס (f6) אני צודק ? ולמה יש בכלל את ה-raid הזה במחשב פרטי ? שמתי לב שחסרים לשני דיסקים את הצ'ופצ'יקים הלבנים הקטנים שקובעים כמו ב-IDE את המאסטר והסלב זה משנה ? אתם יכולים לתת לי מדריך איך להתעסק עם כל ה-raid הזה?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב במחשב הנייח (על וינדוס 10) שלי יש שני הארד דיסקים - אחד להפעלה של 500G ועוד אחד בו תמונות סרטים וכו של 1T לפתע ההארד דיסק של 1T לא מופיע למרות שבוך הDEVICE MANAGER הוא כן מופיע מה יכל לקרות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר חצי שנה שהפלאש והשוקייב באינטרנט ממש איטיים מה שלא היה פעם למה ומה אפשר לעשות חוץ מלהפחית לתצוגה באיכות נמוכה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום כבר חודש שיש לי בעיה מוזרה במחשב, לפעמים המחשב פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט ואז הכל חוזר לעצמו עד התקיעה הבאה :-\ בהתחלה חשבתי שזה בגלל הטמפ' הגבוה של המעבד אז ניקיתי את ה-HSF ומרחתי משחה טרמית חדשה, הטמפ' ירדה בהרבה אבל הבעיה עדיין נמשכת. רצית לדעת האם יכול להיות שכרטיס הקול נדפק והוא גורם לכל הבעיות, אני נתקל בהרבה הודעות שגיאה בזמן צפייה בסרטים, בהתקנת ווינאמפ, ב-Flahs player שלא הופיעו אף פעם וחשבתי שאולי שני הדברים קשורים והכרטיס קול גורם לכל הבעיות (מדובר בכרטיס מובנה על הלוח).
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, הילד עשה בלגן במחשב, אין לי מושג בדיוק מה. ועכשיו כשאני מכניס תקליטור די וי די הוא לא מפעיל אותו אוטומטית והוא כותב לי "היישום לא נמצא". ניסיתי להגדיר את הדברים ב"הפעלה אוטומטית" בלוח הבקרה. וזה עבד רק לתקליטור שמע או משחקים. אבל בDVD זה לא מצליח לי. כי הוא נותן לי אפשרות להפעיל עם "ווינדוס מדיה פלייר קלאסיק". ושם זה לא מצליח למצוא את התוכנה וכותב לי "היישום לא נמצא" ! הסרתי והתקנתי שוב את "מדיה פלייר קלאסיק" וזה לא עזר ושוב "היישום לא נמצא" . הסרתי אותו לגמרי ועדיין הוא ורק הוא מופיע לי בתפריט הפעלה אוטומטית . איך אני מחזיר את המחשב שיפעיל לי את הDVD אוטומטית ב"מדיה פלייר" הרגיל , או תוכנה מומלצת אחרת שתעלה את הדיוידי בצ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, ברשותי כונן נייד 320 ג'יגה של טרקסטור. בעל מחשב מקינטוש העביר אליו סרטים ומאז באף מחשב אי אפשר לפתוח את הכונן. ניסיתי בשני מחשבים עם WIN 7, במחשב עם XP, בכמה וכמה יציאות USB ועדיין נשאר אותו דבר- בכל חיבור נאמר כי תוכנת מנהל ההתקנים הותקנה בהצלחה, רואים את הכונן במנהל ההתקנים, אבל אין במחשב שלי (או בשום מקום אחר שאני מכירה, לחילופין) ראיה לקיום הכונן. כלומר- אין יל אפשרות לפתוח אותו, או לפחות לפרמט אותו. ניסיתי להסיר את תוכנת מנהל ההתקנים, להתקין מחדש, לעדכן ומה לא- ועדיין, אותו דבר. הכונן ממש חשוב לי! איך אני יכולה לפרמט אותו ככה שאוכל להשתמש בו שוב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי ניכבה פתאום באמצע שאני משחק ג'נרלס באינטרנט זה קרה לי גם במשחק אחר מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ווינדוס 7 וולטימט 32 ביט בעברית , עכשיו לאחר נפילת המחשב יש "דיווח פעולות " ששמה נתנו לי 3 הודעות , ונכנסתי להודעה אחת וזה החלון שהראה לי : http://img135.imageshack.us/i/20153962.gif/ עשיתי סריקה באינטרנט והכל באנגלית , אבל שיש משהו שקשור לוירוסים , זה יכול להפיל את המערכת , או שזה לא קשור לוירוסים וזה קשור למשהו אחר לגמרי ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ FIFA11 על 8400GS, ברגע שהמשחק אמור להתחיל הוא פשוט תוקע את כל המחשב על מסך שחור עם כמה שורות (ספורות יחסית נע בין 3-10) כחולות/ורודות כאלה ופשוט צריך לעשות ריסט למחשב.. לא נראה לי שזו בעיה של טמפ' כי זה עומד על +\- 45 מעלות.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המשחק, אך עם אותה תוצאה.. המחשב הוא Pentium D עם 1G זיכרון על XP SP3... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שבוע טוב , אני אלירן ואני מחשבוניסט , יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע למחשב אך תחילה ארשום את המפרט כדי לתת לכם קצת מושג ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6420il OCZ2P800R22GK OCZ Platinum Revision 2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2P800R22GK BFG Tech BFGR7950256GTOCE GeForce 7950GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 OC Seagate Barracuda ES ST3250820NS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive *2 ON RAID 0 Thermaltake SOPRANO VB1000BWS Black 0.8 mm SECC Chassis, Plastic Front Door ATX Mid Tower Computer Case קודם כ…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, מזה כחודש המחשב שלי נכבה לאחר כמה שניות או דקות מתי שבא לו, כאשר הוא נכבה הוא מדליק את עצמו אוטומטית ועולה, לפעמים קורה שהוא לא מספיק אפילו להעלוץ את מערכת ההפעלה ונכבה וכשזה קורה נפתח לי הביוס, אם אני מכבה אותו כל הלילה הוא יכול לעבוד כמה שעות בבוקר אבל במוקדם או במאוחר הוא יחזור לעשות את הבעיות. בדקתי את חום המעבד והוא ממש לא חם..(בין 35 ל40) מעלות מקסימום.. כמו כן הרצתי בדיקה של memtest ויצא 0 שגיאות. ניסיתי לפרמט את המחשב לפני כחודש אך זה לא עזר.. אנא עזרו לי. תודה
-
- 18 תגובות
- 6k צפיות
-