תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני נואש... הגיע לידי מחשב נייח כדלהלן: לוח אם MSI-7360 מעבד Intel Core2Duo E6550 2.3 ghz זכרונות 2X1gb OCZ DDR2 800mhz דיסק ראשי Maxtor כלשהו 120 ג"ב (עליו מערכת הפעלה) דיסק משני Samsung כלשהו 320 ג"ב (קבצים) (שניהם בSATA) מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate 32 bit לאחר נסיון לא מוצלח לאובר-קלוק העלתי את הFSB ל-400 מגה הרץ והמחשב לא עלה (נדלק אבל לא הוציא סיגנל למסך). ביצעתי אינספור פעמים ריסט ל-CMOS ולפעמים הוא עלה ולפעמים לא. כשעלה הראה סימנים שהכל בסדר. בערב מאוחר התייצב וגם היום בבוקר עלה גם אחרי שהיה כבוי כל הלילה. בנסיון אובר-קלוק לא מוצלח אחר עדכנתי את הגרסה של ה BIOS (מ- 1.01 ל- 2.1 אם זה אומר למישהו משהו), הFLASH התבצע בהצלחה והכל יופי. הצלחתי לאחר מכן להעלו…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה וממה זה נובע אז ככה: כשאני לוחץ על POWER על מנת להדליק את המחשב המנורות מסביב למארז נדלקות (והמחשב נראה לי נדלק) אך לא רואים שןם דבר על המסך אני עושה כמה פעמים RESTART וזה כל פעם משתנה לפעמים 7 פעמים אני עושה RESTART ואף יותר עד שבסוף אני רואה על המסך (החלק שרואים על המסך זה כאשר המחשב נדלק והעלת ה WINDOWS) אבל גם לאחר שרואים משהו על המסך ה WINDOWS עצמו לא עולה (אבל במצב בטוח הוא עולה תמיד) ושוב אחרי כמה פעמים של RESTART גם ה WINDOWS עולה במצב רגיל. יש לציין שאחרי שבפעם הראשונה רואים משהו על המסך (העלתה ה WINDOWS) כשאני עושה RESTART מאותה הפעלה והלאה המחשב תמיד מצליחלהשאר במצב של העלת ה WINDOWS אך שוב צריך ללחוץ RSTART עד שה WINDOWS …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לפטופ dell m3800 שמזה שנה עובד רק בעת חיבור המטען למחשב. (בניתוק נכבה ישר). החל מאתמול, גם בחיבור של המטען ללפטופ - הוא לא נדלק בכלל. המטען עצמו תקין. ניסיתי לחבר אותו ללפטופ אחר של dell עם אותו המחבר. מה יכולה להיות הסיבה? לוח אם? סוללה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, כבר הרבה מאוד זמן יש לחבר בעיה עם המקלדת והעכבר ואני אשמח אם תעזרו לי. בגלל שקשה לי אפילו לנסח את הבעיה אני אנסה להסביר בצורה הטובה ביותר שלי. הבעיה שלי היא שהמקלדת והעכבר לא יכולים לשתף עולה ביחד. במשחקי פעולה לדוגמא שצריך שימוש עם העכבר והמקלדת אז הם לא עובדים ביחד. לדוגמא - כאשר מזיזים את השחקן עם המקלדת אז המשחקן זז,אבל כאשר מזיזים את העכבר ביחד עם המקלדת אז המקלדת מפסיקה לעבוד ורק העכבר זז. וככה זה להפך - אם אני מזיז את העכבר אז הוא עובד ואם אני אזיז את השחקן אז רק השחקן יזוז מבלי העכבר עצמו. חשוב לציין שהעכבר הוא מחברת לוגיטק והמקלדת היא מייקרוסופט. נוסף על הבעיה הזאת אני גם לא יכול לבחור מספר פריטים עם המקש ctrl. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב עושה restart ללא התראה לאחר שימוש של שעה-שעתיים+ . אני משתמש בwindows7 טמפ המעבד לפי core temp מראה על 31 ו 41 מעלות (e6500 wolfdale). כרטיס מסך 4850 מראה על 41 מעלות. לפי eset smart security, ו super anti spyware ו windows defender עם העדכונים האחרונים אין לי ספייוור או וירוסים. אני רוצה לציין שהיה לי restart כשהתוכנה היחידה שהפעלתי היתה הדפדפן, לא באמצע משחק או התקנה או סריקה של תוכנה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחרונה מקבל תופעה שבה אני גולל את האתר שלי כלפי מטה ותוך כדי נעלם הרקע , הצבע , בקצור עיוות , גם בגוגל כרום וגם במקסטון ??? כיצד ניתן לפתור זאת . (אין לי כרטיס מסך נפרד) תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בא לי לזרוק קצת כסף על שטויות ואני הרבה זמן מחפש צג חדש אני חושב שאני הולך עלhttp://www.asus.com/il/Monitors_Projectors/VG248QE/ לפי מה שאני מבין הוא הכי מהיר שיש היום למחיר שלו , פה אין לי בעיה נראה לי שהחלטתי בקשר לכרטיס מסך אני משחק די הרבה והייתי רוצה לקנות כרטיס שאני יקח איתי גם למחשב הבא בלי בעיה, אני אישית חשבתי על 970 החדש, בגלל ביקורות וגם בגלל שאני חושב שקיים בו GYSNC וגם במסך? תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו בעיה אחת עולה לי לראש הלוח שלי הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov לפי מה שאני קורא ה PCI EXPREES הוא 2.0 8X ואני יודע שהGTX הוא 3.0 16X האם אני יראה הבדלים או שזה משנה רק בקונפוגרציות של SLI וכאלה. עוד שאלה קטנה יש לי מע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך L1960TR וכ"מ 6600 GEFORCE ובחלון ההגדרות יש לי אפשרות לבחירת 3 רזולוציות בלבד: 800 600 1024 768 1280 1024 ואני מעוניין ב 864 על 1152 עדכנתי את כל הדרייברים גם למסך וגם לכרטיס מסך.. מישהו אולי יודע למה זה ככה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדרייהרים שבאים איתו אבל זה לא עבד משום מה אפשר לעשות משו?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שקורה זה ככה: כשמדליקים תמחשב,הוא נדלק(נוריות,רעש,צורב וCD ROM נדלקים) אך על המסך לא מופיע כלום כלומר הוא לא מעלה אותו... אחרי כמה בדיקות גיליתי שהמאוור על המעבד שרוף,למרות שעדיין היה צריך לעלות,טוב בכל מקרה הלכתי וקניתי אחד חדש... המחשב עבד כמה ימים ואח"כ הבעיה חזרה... נדלק ולא עולה..... הספק תקין גם כן,בדקתי אם אולי זה ה כ.מסך,כוננים או HD וזה לא הם... מה נדפק חבר'ה? הלוח? המחשב מ-א-ו-ד ישן,P2-300 החודש קונה אחד חדש... תודה מראש. אז זה ה לוח?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
סתם לדוגמא אני משחק אססין קריד 3 הדרישות הן : Phenom 9550 Quad-Core Radeon HD 5770 512MB 4 GB DX 11 ולי יש: AMD PHENOM X6 1075T 3.0 OVERCLOCKED TO 3.9 CROSSFIRE SHAPPIRE 6850 X2 6GB RAM וישלי 20 FPS איך יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד כשאני אומר היטסינק.. מצד אחד אני משחק אותה חכם חח.. מצד שני אני לא יודע איזה שם אחר יש לזה.. מצד שלישי אני לא סגור על זה שזה בדיוק מה שאני מתכוון.. ולכן הוספתי תמונה: אני רוצה לפרק אותו לחבר.. מותר לחבר אותו בלי למרוח שום חומר קירור או משהו כזה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. בכל מקרה יש לי נגן של SONY NW-HD3 ואתמול ניסיתי להשתמש בתוכנה שמעבירה שירים מהמכשיר בחזרה אל המחשב בשם GYM, לאחר זמן מסוים התוכנה נתקעה וכעת המכשיר לא עובד ותוכנת הסוניקסטייג עצמה לא עובדת. יש לי אפשרות לעשות אתחול או מחיקה אבל אני רואה שהמידע עצמו קיים על הדיסק (18 ג'יגה), השאלה אם המכשיר נהרס או המידע עליו ואם כן מה עושים? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש והמשחקים לא רצים טוב מפרט המחשב : AMD 3200 זיכרון G1 Mhz 400 דיסק קשיח : G80 SATA II כ.מסך G-Force 6800GS עם 256 זיכרון ו 256 Bit במהלך המשחק כל כמה שניות הוא נתקע לשנייה ואז ממשיך המשחקים שניסיתי הם : Far Cry, F.E.A.R , C&C Generals מה עושים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של THERMALTAKE, כרגע אני לא מוצא את הדגם, אבל מארז גדול עם 5 מאווררים, והייתה לי בעיה שנשברו לי האוזניות, אז נסיתי לחבר אוזניות רגילות, והכבלים היו קצרים מדי, להפתעתי במארז על החלק העליון היה חיבור לאוזניות ומיקרופון, נסיתי לחבר אותם למארז, קראתי בהוראות אני חושב שחיברתי נכון, אך הם לא עבדו, הוצאתי את החיבורים מהמארז, נעלם לי הקול במחשב עצמו, אין קול. השאלה שנשאלת, האם לקנות כרטיס קול חדש? ( ראוי לציין שהכרטיס קול שלי היה ONBOARD של MSI NFORCE2 ) או ששיחקתי עם הג'אמפרים הקטנים שהיו בלום אם, אבל אני חושב שהחזרתי את הכל למקום כמו שהיה בהתחלה, הצעות לפני שאני הולך לקנות?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ושבוע טוב לפני שבוע ברק הרס לי את הכרטיס מסך ואת המסך ( ) אז הכרטיס מסך הוחלף מ-NVIDIA 8800GTS ל- READON 7770 והמסך מ- ACER 21 ל-PHILIPS 21.5 שמתי לב שלאחר ההחלפות התמונה במחשב לא ברורה, כיאלו הפיקסלים לא מספיק חדים חשבתי שזה התנגשות דריברים בין ה-NVIDIA ל-READON אז פירמטתי, ולאחר שהתקנתי הכל מחדש התצוגה עדין לא חדה... אני אבוד הצעות, רעיונות? תודה רבה שוב ושבוע טוב לכולם!
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בטעינה של הwindows הוא נתקע.. ניסיתי להפעיל ב safe mod זה עבד אבל עדין עם קוים.. האור בתמונה זה הפלאש.. עריכה: עכשיו הכל נהיה צבעוני פתאום
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מדובר בווינדוס 7 ונרו 8.1 אני מקבל את השגיאה הזאת בכל מהירות כתיבה. התכנת צריבה של הווינדוס גם לא מצליחה לצרוב בכל מהירות. לא ברור לי למה, ה-DMA מופעל וזאת הבעיה העיקרית ממה שהצלחתי למצוא עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את המדריך להמהרת המעבד, אבל לא מצאתי את ה-CPC, וחלק מהדברים שאמרו לא מצאתי למשל Shutdown Temperature ולא מצאתי את CPU Thermal Trottling אבל במקום שתיהם מצאתי משהו כזה לא בדיוק זוכר: "CPU Smart Temperature".. הלוח אם שלי הוא: MSI 915PL NEO-F DDR 1G LAN מישהו יכול לעזור לי? כי לפי מה שהבנתי מהמדריך הוא מאוד עוזר למהירות המעבד..[br]פורסם בתאריך: 6.04.2007 בשעה 16:04:35 אופס לא ראיתי שיש פורום לאוברקלוקינג אפשר להעביר בבקשה? מצטער לא שמתי לב
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. כל פעם שאני עושה ריסטרט או כשאני מדליק את המחשב אז לפני שהוא נכנס לווינדוס הוא מריץ לי בדיקת תקינות ל D, כאילו פעם האחרונה הוא נכבה לא כמו שצריך וזה לא נכון.. הוא נכבה סבבה לגמרי ועדיין עושה את הבדיקה המעצבנת הזאת בדרך לווינדוס. מה עושים ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי windows xp pro ושאני רוצה לגרור בשולחן העבודה סמלים ממקום אחד למקום אחר אני לא מצליח פשוט הם לא זזים מה לעשות בקשה?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-