תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מסך ASUS PW191 עם רמקולים מובנים...חיפשתי דרייברים באתר של ASUS ואין שם, גם בדיסק שקיבלתי לא היה. עכשיו חיברתי את הכבל הירוק של הרמקולים למסך ולמחשב\ המחשב בכלל לא מזהה שיש התקן קול...כשאני מפעיל קובץ מוזיקה עולה ההודעה:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבריה שאלה:האם ניתן לתקן/להלחים/להוסיף/ פין שנשבר במעבד? תודה
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מיד לאחר שפירמתתי את המחשב המחשב לא יכל להציג סרטים באיחות ותמונות באיחות כל פעם שאני מנסה להציג משהו המחשב מייד ניתקע אם אתה יכולים לעשור לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים קרתה תופעה מוזרה במחשב. בהדלקת המחשב, במקום המצב הרגיל בו הוא מדליק את המסך ממצב סטנד-ביי, המסך נשאר במצב סטנד-ביי (למרות שכנראה המחשב ממשיך לעלות, כי שומעים את הדיסק וכו'). מייד חשדתי שיש תקלה בכרטיס המסך, אבל גם אחרי שהחלפתי אותו באחר - התופעה נשארה. מדובר במחשב ישן, ואני לא יודע אם שווה להשקיע בו בתיקון. אולי זה משהו פשוט שאני יכול לעשות לבד, או תקלה שתיקונה זול, אבל אם זה משהו יקר - אני מעדיף לא לתקן. יש רעיונות? מה אני יכול לבדוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות פרמוט למחשב אבל שאני בא לבחור את הקטע בו אני בוחר איפה אני מתקין את WINDOWS אז לא מופיע לי ההרד דיסקים (בתחילת ההתקנה של ה-WINDOWS). ויש לי הרד דיסק של 320G. תמונה: http://www.fastup.co.il/images/1988107.jpg
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לא ברורה.. יש לי מסך דק HP. במהלך עבודה על המחשב הצג כבה, ולא ניתן היה לעשות דבר. לא RESTART ולא כיבוי המחשב. הלחצנים לא עבדו. הדבר היחיד שעבד היה הוצאת השקע החשמלי. לאחר מכן ניסיתי שוב להפעיל את המחשב אך המסך לא עבד. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. הבאתי מסך רגיל, לא דק, והוא כן עובד. שיחקתי מעט עם הגדרות צריכת החשמל, ובאחד מהנסיונות לחבר את המסך הדק, הוא עבד. אבל, לאחר כמה ימים אותה תופעה חזרה. כרגע לא רואים כלום במסך הדק. מה יכולה להיות הסיבה?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
בעייה מוזרה הסמן של העכבר הופך מדי פעם לריבוע מפוקסל בצבעים שונים וחוזר לעצמו אחרי כמה שניות. לא מצאאתי שום עקביות לנושא המחשב פורמט מחדש, הוחלף כרטיס מסך , עודכן בכל העדכונים האחרונים, DirectX מותקן כהלכה. אין לי מושג אפילו איפה לחפש את הבעיה ? יכול להיות שזה המסך עצמו ? הלוח אולי ? תודה מראש לכל העוזרים קניתי כבר צבע לצבוע את המחשב ו .....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי והנה הדרייברים שיש בשביל הלוח אם שלי http://www.abit-usa.com/downloads/driver/drivers.php?category=2&subcategory=211&model=278&product_name=AN8+Ultra עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
רכשתי מחשב עם מעבד אינטל 3.6 ג'יגה, 1024 זיכרון די-די-אר 2, לוח אם של אזוס P5WD2 PREMIUM וכרטיס מסך ג'יפורס 7800 של NVIDIA. גם לגבי סוג המארז לא התפשרתי 8) עכשיו לשאלתי: אני מנסה להתקין את Half Life 2 אך נתקל בבעיות בהתקנה. קודם כל לא מופיע לי שדה הכתיבה שבה אני אמור לציין את המספר הסידורי של התכנה. כשהתקנתי אותו במחשבי הקודם הוא כן הופיע לי. לאחר ההתקנה שהסתיימה כביכול בהצלחה גיליתי שהמשחק לא יכול לעלות. בניסיונות מסוימים מופיעה לי הודעה ש-hl2.exe נחשף לבעיות ולכן ייסגר. אני יודע שזהו פורום חמרה והסיבה שאני מפרסם זאת כאן היא מכיוון שאני חושד באי תקינותו של כונן התקליטורים (הצורב) שהותקן לי. או אולי בחסר דרייבר מסוים. ע"פ התסמינים, מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך לפתרה? וע…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
זה התמונה של הבעיה http://img379.imageshack.us/img379/2825/codprobdd8.jpg אני נכנס למולטיפלייר נכנס לשרת כבר בפנים בשנייה שאני לוחץ על קבוצה זה עושה לי את זה ואתמול פירמטתי בגלל שגם לפני הפירמוט היה לי את זה ואם אני מתקין מחדש זה עובד ואז יום אחרי כבר לא עובד בבקשהה מה עושייםם ? ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה.. כל פעם שאני מפעיל את המשחק אז יוצא לי כזה שגיאת מערכת שכל פעם שאני מנסה לסגור אותה היא נפתחת מחדש ופשוט אי אפשר לסגור אותה.. מה לעשות?למישהו זה קרה פעם? אשמח לעזרה, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל ברגע שאני עושה ריסט ומפעיל משחק כבד, המחשב נופל. הבעיה היא לא טמפ, …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 15" GERICOM... עכשיו הוא פעל יפה ויום אחד הפסיק לעבוד. בגלל שאני מתחום האלקטרוניקה פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שרוף או דברים העלולים לפגוע בפעילות המסך ואף חיזקתי כל מיני חיבורים. לפתע המסך נדלק ושהוצאתי את הספק כוח שלו שוב הוא נכבה ולא נדלק שנית, חשוב לציין שהמכלול עצמו של המסך פועל 100% זה רק פאק בכרטיס. עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר מקום לתיקון מסכי LCD?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה פתאום המחשב לא מזהה את הצורב DVD הוא כאילו בסימן קריאה במנהל ההתקנים והוא אומר משו לגבי שאין במערכת רישום על הכונן קיצר לא יודע ניסיתי לעשות מה שאפשר להעשות ריסטרט להוציא מהחשמל את הכונן ..לא יודע מה לעשות חבר'ה תעזרו לי ! הדגם הוא של LG - SUPER MULTI DVD\CD WRITER
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך 8800 GT עובד כבר 9 חודשים בזמן האחרון המשחקים במחשב התחילו לקרטע (אני מדגיש רק במשחקים) ובמשחק מסויים יש ממש רעשים מהמחשב (CRYSIS) החלפתי כבל חדש שמחבר בין המסך למחשב (קניתי כבל DVI) ועדיין יש קירטועים,השאלה היא מאיפה הבעיה מהכרטיס מסך או מהמסך.. והאם יש תוכנה לבדיקה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא מעבד: פנטיום 4 2.66 לוח אם : אני לא זוכר את השם זכרונות: ארבעה זכרונות של 256 KINGSTON במהירות 400 דיסק קשיח: 40 ג'יגה חרא של SEAGATE וכרטיס מסך FX5200 עכשיו הספק כוח במחשב נשרף לי והוא היה ספק ג'נרי 300 WATT ואני רוצה לקנות אחד חדש מקייאספי ראיתי שיש שם את זה ?TR2 Power W0062 420W Silent (24pin)? ב 340 שקל ורציתי לשאול אם הוא החיבורים שלו יתאימו לי ללוח אם תושה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. בהתחלה זה היה קורה גם בזמן עבודה. הדברים שעשיתי: החלפתי ס"כ חידשתי משחה טרמית פירקתי את המחשב לגורמים והחזרתי ניתקתי את הכבל של המפסק (אולי המפסק תקוע - הוא לא) יש 4 נורות על הלוח אם (MSI-H67MA) ארבע לדים שנקראים APS שרק שלושה מהם נדלקים. ע"פ ההוראות של הלוח אם זה אומר: CPU is in 3 phase power mode. שלב לפני יאוש. יש למישהו עוד רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם\כולן יש לי במחשב בעיית ציפצופים מרגיזה אז ככה, פירקתי את המחשב לצורכי ניקוי מאבק, חיברתי ואז התחיל הציפצוף יש לציין שההודעה נשלחת מהמחשב המצפצף, ז"א המערכת עולה כרגי ללא בעיות אפילו חייוי הלוח אם שלי an8 ultra עומד על ff שזה אומר שהכל רץ בסדר גמור ואין תקלות חומרה שהלוח מזהה אם כן מה יכולה להיות הבעיה?? תודה על העזרה אוריה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני פירמטתי מחשבים כבר כמה פעמים ועכשיו יש לי בעיה. אני לוחץ DEL נכנס לכאן: http://img62.imageshack.us/img62/4296/24608908.jpg אחרי זה אני מנסה לדפדף באפשרויות שמה ואני יכול ללחוץ רק על הראשון: http://img59.imageshack.us/img59/3715/41537465.jpg מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היה לי בעיות עם המחשב (מזמן) וניסיתי לעשות כמה דברים בביוס ובסוף הרסתי הכל. אחרי זה עשיתי שזה יכניס להכל הגדרות ברירת מחדל ולא עלה לי הוינדוס... הלכתי לחבר פירמטנו את ההארד דיסק שלי הכל עבד אצלו יפה...הגעתי לבית שלי בחזרה חיברתי ושוב הוא לא עולה... הוא נתקע בשלב שהוא אומר ככה: verifying dmi pool data boot from cd : boot from cd : תקוע!..מה עושים.? כמעט שכחתי..לפני זה הוא רשם לי הכנס דיסק מערכת ולחץ enter!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... לחברה שלי יש פוג'יטסו v6515 שלא נדלק אלא אם מחברים אותו למטען אני לאחרונה לקחתי מהמחשב שלי את הזכרון ראם (4 ג'יגה של קינגסטון) כאשר המחשב שלי הוא פוג'יטסו v5505 ושמתי אותו במחשב שלה ועכשיו הוא לא נדלק בכלל... עכשיו במחשב שלי שהבנתי שיותר ישן...הזכרון ראם שלה עבד והכל היה תקין אצלה הוא אפילו לא נדלק השאלות שלי הם... 1.בשביל הוודאות שבמחשבה שלי...מי מהם יותר חדש? 2.האם זה אפשרי לקחת זכרון של המחשב שלי ולשים במחשב שלה? 3.מה לדעתכם הבעיה...והאם היא טמונה בהחלפת הזכרון שעשיתי?.. תודה מראש על התשובות אני מאוד מקווה שהמקום הזה מקצועי כמו ששמעתי
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-