עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי יש לי בעיה. כאשר אני מפעיל את התוכנה aida, כבר במסך הפתיחה שלה היא נתקעת, בשלב שרשום משהו על scanning pci devices, ואז כל המחשב נתקע. מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. אני יודע מה תגידו זה המשחק והכל אבל הייתי משחק על 1024 1028 חלק .. עכשיו אני משחק עם מלא גמגומים וקירטועים למה ?.... זה היה עולה לי חלק .. זכור לי לא שיחקתי הרבה זמן עכשיו אני משחק את המשחק רק על 800 600 עולה חלק לגמרי וזה לא הגיוני ..

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. חיברתי את העכבר והמקלדת והם פשוט לא עובדים בדקתי אותם אצל מלא חברים ואצלהם פועל חיברתי את העכבר דרך ה-USB והוא פועל בדקתי אם יש מאחורה (בכניסה של המקלדת והעכבר ) שניים שבורת או משהו כזה וכלום הכל שלם למישהו יש מושג מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by dj-king,

שלום לכולם !! מזה חודשיים שאני מנסה לפתור את התעלומה עם המחשב שלי הבעיה איתו שהוא לא מתכבה לי אחרי שאני לוחץ בוינדוס XP על כיבוי הוא מתכבה ואז תוך שנייה נדלק שוב. זה מאוד מוזר ניסיתי לכבות לו WAKE ON LAN ,להחליף לו לוח אם,ספקים תלהוציא כל מיני התקנים ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר מיואש לוח אם:ASUS P5GD2 זכרונות:DDR2 2*512 533MHZ הארד דיסק:60GB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 6200 TURBO CACHE 256MB PCI EXPRESS

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by LiDoR13,

בכול פעם שאני שם משחק במחשב המחשב לאחר דקה נתקע (לא עובד כלום צריך ללחוץ ריסט) בדקתי חום של המעבד , כרטיס מסך והלוח אם אבל : מעבד 56 כרטיס 53 לוח אם 42 מישהו יכול לעזור לי??

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by idodos,

למה כאשר אני מסמן את כל הקבצים זה מראה לי 12 ג'יגה וכאשר אני עושה על c מקש ימני זה מראה לי 18 ג'יגה תפוס! ועשיית את מה שגנדלף אמר והקובץ הזה לוקח רק 700 מכה עכשיו אז זה לא מה שישנה. אני זוכר שפעם משהו אמר עוד כמה אפשרויות! דבר שני - איך אני בודק איזה service pack ל- office xp מותקן אצלי? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. Started by matanbardavid,

שלום צריך המלצה לכרטיס מסך השימוש הוא בעיקר משרדי אבל גם למשחקים דוגמת WOBLY LIFE HITMAN יש לי מסך 34' 1440P 144H תודה System Information ------------------ Time of this report: 1/6/2023, 10:18:42 Machine name: DESKTOP-P581U8C Machine Id: {4EB8643F-D98A-4CF7-9975-C1D9792545DE} Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 19045) (19041.vb_release.191206-1406) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: H81M-S2H …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. משום מה אני מנסה כבר מס' חודשים לפתור את התקלה ללא הצלחה, (WIN 7) המחשב אינו מצליח לזהות את חיבור הטלפון שלי (נוט 2) התקנתי דרייברים וגם את תוכנת המכשיר) לדעתי יש בעיה עם MTP, משהו כזה, האם יש דרך לאפס את חיבורי הUSB? או פתרון אחר...אי אפשר לחבר את המכשיר וזה מתיש...אשמח לקבל עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום, נתקלתי בבעיה שהארד דיסק במחשב שלי הפסיק לתפקד ולהגיב, ישר התקשרתי למספר טכנאי מחשבים בכדי לקבל עזרה, רוב הטכנאים דרשו ממני מחירים מופרזים ומוגזמים של מעל ל1000 ש"ח. עד שהגעתי לטכנאי ישי שפתר את התקלה בהחלפת הארד דיסק והעתקת החומר לדיסק החדש במחיר סביר ומשתלם! אני ממליץ עליו בחום : ישי טכנאי מחשבים בירושלים 058-5557711 www.pcn4u.com

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. האם יש תוכנה חינמית או פרוצה שמנקה את המחשב מזבל ומשפרת את ביצועיו?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. אז ככה, כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע לטעינה של הווינדוס וטוען בלי סוף, פשוט ממשיך לטעון שעות ולא נכנס לווינדוס אף פעם ניסיתי להכנס לרקוברי קונסול דרך הדיסק של הווינדוס, וזה נתקע כשהוא כותב שהוא עושה Examing להארדיסק ולא ממשיך אותו הדבר בדיוק הוא עושה כשאני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס אז הבנתי שהבעיה היא לא בווינדוס, ואני גם לא יכול להתקין אותו מחדש מה לעשות? אפשר להציל את ההארדיסק או לפחות את כונן D? אין לכם מושג כמה הוא חשוב תודה רבה נ.ב. יכול להיות שזאת בעיה כלשהי בביוס . . .

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by HackNever,

יש לי במחשב dou core2 וזכרון פנימי 1 גיג'ה ומשום מה הוא קורא לי רק 512..למה הוא לא קורא לי את כל הזיכרון?! תודה מראשש

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה

14. Started by Or94,

לפעמים כשאני מכבה את המחשב שלי דרך הווינדוז הוא מתחיל להיכבות וכל התוכנות נסגרות ואז פתאום מופיע לי מסך כחול שכתוב בו שיש איזה שגיאה במחשב והמחשב לא מצליח להיכבות והוא יעשה ריסטרט. מה זאת הבעיה הזאת ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? עשיתי גם סריקה באנטי וירוס והוא לא גילה שום וירוס. הבעיה שזה כותב לי היא משהו כזה: BAD POOL HEADER

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by nir567,

שלום! ממ לא יודע מה קרה לאחרונה לכונן דיסקים שלי אבל הוא התחיל מה שנקרא לסנן. הוא החליט שיש דיסקים שלא בא לו לקרוא אותם. (כמובן שאת הדיסקים שהוא לא קורא בדקתי על מחשבים אחרים והם תקינים) ממ..מה עושים? הכונן שלי מסוג: HL-DT-ST RW\DVD GCC -4241N

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שני מודולים אלה (זכרון למחשב נייד): kingston kvr533d2s4/1024mb כאן פרמטרים: http://www.valueram.com/datasheets/KVR533D2S4_1G.pdf HYMP512S64BP8-C4 HYNIX כאן פרמטרים: http://www.hynix.com/datasheet/pdf/module/ds_512M_DDR2(B-ver)based_SO-DIMMs(Rev0.2).pdf אם אני לא טועה שניהם: non ECC unbuffered cl4 200pins 533mHz 1GB ddr2 sodimm אבל תזמונים tRC ן-tRAS קצת שונים. האם יעבדו בצורה של דואל צ'נל? :s05:

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. שיחקתי HL2 פתאום חטפתי ריסט עלה מסך כחול וזה מה שכתוב ב-WinDbg לאחר הניתוח http://img525.imageshack.us/img525/6887/minidumpax5.jpg להחליף דרייברים ? כרגע מותקנים 93.71

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. Started by avishalev2,

שלום שמעתי שיש אתר שעושה לך סריקה למחשב בתשלום ומשלים לך קבצי מערכת שחסרים לך וקבצים חיוניים לווינדוס ואף מתקן קבצים שצריך מישהו יכול להביא לי קישור לאתר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. ושאלה נוספת באותה הזדמנות.. אני מחפש שם של תוכנה שמאמצת את המחשב תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by soulfly81,

שלום לכולם !!! יש לי בעיה אני חושב די מוכרת. קניתי מחשב חדש(בשעה טובה) , התקנתי את המשחק CRYSIS ועבדתי ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 והמשחק פשוט עף. היום משום מה הוא לא זז כמו בהתחלה . המחשב בנוי מ: 1. C2Q 9300 2. 2GB זיכרון 3. PX8800GT LEADTEK ZALMAN 4.לוח ASUS P5ND 650I . אשמח לעזרה בנושא , כיצד ניתן להחזיר את המחשב לכח שהיה לו בהתחלה.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  21. התקנתי XP SP3 מחדש אחרי שנימאס לי מהויסטה והכל זוהה והכל בסדר גמור חוץ מדרייבר אחד שאני לא הצלחתי לעדכן/להתקין לא דרך הדיסק של הלוח אם ולא דרך חיפוש בנט ולא דרך הורדות של האתר הרשמי פשוט לא יודע איך לעדכן אותו ומדוע זה ככה , ראו תמונה מצורפת מדובר על רכיב קול: Audio Device on High Definition Audio Bus רק לציין שהויסטה זיהה אותו ולא עשה לי שום בעיות איתו וה XP לא וכל מה שניסתי למצוא ידני כשל. כמו כן מדובר בכרטיס קןל מובנה Realtek HD Audio על לוח GA-73PVM-S2H של Gigabyte חשוב לציין עוד כי יש לי קול והכל בסדר רק משגעת אותי הסיבה למה הוא ככה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by assafz,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD שעובד כבר זמן רב בלי תקלות. השבוע התקנתי משחק (Ceasar IV) ומאז התחילו התקלות: ראשית - המשחק עולה ומתחיל לפעול אך אני רואה רק מסך לבן. כשאני מזיז את העכבר מופיע הסמן, אך הוא אינו זז. אני לא חושב שזאת בעיית DirectX מכיוון שבדקתי והגירסה תקינה והtests שהרצתי היו תקינים. חשבתי שאולי כרטיס המסך לא מתאים לדרישות המשחק, אך הדרישות לא גבוהות, כך שאני קצת סקפטי בנושא זה. שנית - לאחר ההפעלה (פרקי זמן לא קבועים) פתאום מופיע לי מסך שחור ורשום לי שאין סיגנל על המסך, או שמופיע מסך עם קווים לאורך כל המסך. לא מדובר בתמונה שיש עליה "רעשים" בצורת קווים, אלא קווים בלבד והמחשב תקוע. אני חושב שהבעיה היא כרטיס מסך או דרייברים, אבל אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה ו…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. Started by Shiker,

ישמע קצת טיפשי אבל הלכתי לעבודה וכשחזרתי מקש ה-SHIFT עובד למחצה אם אני לוחץ על שיפט + 1 זה ייתן סימן קריאה אבל אם אני רוצה ללחוץ על שיפט + אלט זה לא יעביר לשפה.. או למשל שיפט + ף שזה אמור לתת נקודותיים גם הוא לא ייתן.. אני עובד עצות זה ממש דפוק כל הקטע הזה בחיים לא נתקלתי בזה.. יש לך מקלדת סטנדרטית מתחברת בחיבור רגיל לא יו. אס. בי

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקט של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר כמובן שהוא התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מלאה לכונן אני רואה את תיקית הוינדוס אולי אפשר…

25. Started by CrashZone,

שלום, לאחרונה קניתי צורב DVD של NEC אשר מתחבר למחשב בחיבור SATA.כמו כן, ביצעתי פירמוט. תחילה הצורב זוהה על ידי וינדוס ולאחר מכן התחיל לתקוע את וינדוס כאשר הוא עולה(במסך הטעינה), ליתר דיוק הוא ממשיך להראות שהוא טוען בלי סוף. הוא מזוהה על ידי הביוס. האם זאת בעיה ידועה?מה הפתרון?היתכן כי צריך עדכון ביוס ללוח האם(תמוהה שכן הוא זוהה בהתחלה)?האם צריך עדכון פריימוורק(שוב אני בספק)?או שצריך פאץ' לווינדוס שיזהה פעולת צורב בSATA? מדובר בלוח אם מסוג ga-k8nf-9 ויתכן כי הבעיה החלה לאחר התקנת הדרייברים המסופקים עם הלוח אם. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים