עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adark,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח להבין למה היא קשורה. בזמן משחקים רציניים כמו GODFATHER2 או DAMNATION וכדומה המחשב קורס- המסך נהיה שחור אבל המחשב כאילו ממשיך לעבוד מבחינת חשמל ומאווררים למרות שהWINDOWS קורס גם כן. הקטע המוזר זה שרק כיבוי מאולץ מאפשר לי לחזור למצב הקודם. חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך ולכן שלחתי אותו לתיקון וקיבלתי חדש במקום והבעיה חזרה. נתוני המחשב: AMD Phenom 9500 quadcore MA78GM-S2H 780G 4GB RAM Nvidia 8800GT 512 MB יש למישהו רעיון לפתרון?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by sza,

יש לי תקלה במחשב, מחשב נייד LG E310 עם 1 GB זכרון פנימי 800 MHZ DDR2. הוספתי לו לפני כחדשיים עוד 2 GB במהירות הנ"ל. בחודש וחצי האחרון לא הייתה שום בעיה ופתאום בשבועיים האחרונים התחילו לפעמים (פעם ביומיים-שלושה) קפיצה של מסך כחול והפעלה מחדש. אני מצרף קבצי DMP כדי שתוכלו לבחון את הבעיה מקרוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. יש לי את המיפרת הבא : כ.מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27481&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 לוח אם : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=27730&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 זיכרון : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=26817&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 מעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=27315&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 ספק : thermaltak 450Watt ארדיסק : WD 320G 16MB buff קירור למעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=27551 מ…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by moshemaman25,

שלום: הכרטיס מסך שלי הוא4850 או צשהו כזה לא זוכר הבעיה :המסך מתכבה ורושם מצב חסכון אנרגיה שנגעתי בכרטיס מסך הוא היה חם אש אז זה נראה לי בעיה במאוורר מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. יש לי מחשב נייח +הרבה מאווררים אחד מהם לפעמים עושה רעש לא מצליק לזהות מי מהם אני חושב שזה כרטיס מסך אבל הוא הפוך ואין גישה נוחה הרעש גם לא תמיד אלה רק בזמן מסויים מה עושים

6. בנוסף יש לי 2 דיסק קשיח 1T כל אחד + SSD 60GB האם הספק 600W של Thermaltake יעבוד ונמערכת תיהיה יציבה אם לוח אם Z68 + מעבד i7 2600K או לוח אם 990FX+ מעבד FX1150 עם הכרטיס מסך GF570GTX או AT6970 ? תודה

7. היי מאז שהתקנתי WIN 7 הרמקולים שלי מתחילים להשמיע רעשים והסאונד לפעמים נעצר. יש לי כרטיס קול חיצוני TONEPORT KB37 של חברת LINE 6 הכרטיס קול הוא גם מקלדת שליטה עם יציאות למיקרופון וכאלה. כשהיה לי WIN XP הכל עבד בסדר מאז ההתקנה של WIN 7 הכל התחרבש. אשמח לעזרתכם, ניסיתי להתקין דרייברים שונים של הכרטיס ואותה בעיה, ניסיתי לעדכן את הדרייברים האחרים במערכת ואותה בעיה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by asaf5689,

שלום לכולם. המחשב שלא לא קורא את הכרטיס זיכרון אפילו שהתמשתי בשני קוראים שונים. יש צליל כאילו המחשב שם לב שמשהו התחבר אבל לא מופיע ב'מחשב שלי' שום כונן נייד. יש לי ווינדוס 7 והכרטיס הוא microSD עם מתאם לSD רגיל. למישהו יש מושג מה עושים?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. היי, רכשתי טלויזית LED חדשה לא מזמן של TCL ויש לי תקלה מוזרה. כשאני מחבר אותה למחשב פתאום סרטים ומשחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר. לפני כן היתה לי טלויזית LCD מסוג TOSHIBA REGZA ואף פעם לא היתה לי כזאת בעיה. השתגעתי עם זה כבר אני לא מבין למה זה ניסיתי לשחק עם הרזולוציה לשנות הגדרות וזה לא מסתדר. גם בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד והכל בגדר הנורמה. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9600 GT מעבד QUAD של INTEL ו 2 ג'יגה זכרון. אם מישהו פעם נתקל בכזאת תקלה מוזרה, או שיש לו רעיון לפתרון הבעיה אני אשמח לעצות! תודה דרך אגב, כשהטלויזיה סגורה, המחשב עובד פיקס! וגם ניסיתי להתקין דרייבר עדכני...

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by ofekd23,

אם משהוא מכיר מכונה ורטואלית חוץ מvirtualbox אני לא מסתדר עם המכונה הזאת אני לא מצליח לתקשר בין בחשבים שם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. Started by אודי_ס,

יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל..חיברתי אותו לא מזמן למחשב.העיניין הוא שאני לא שומע סאונד ,והסימון של הרמקול בשורת משימות מופיע בהשתק.ניסתי עדכון דרייברים לא קורה כלום..מה עושים??

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. אז ככה יש לי בעיה אבל זה התחיל מאז ששיפרתי את המחשב שמתי לו מלא דברים טובים ועשיתי פרמטים והכל כלום לא עוזר.. עכשיו הבעיה זה רק במישחקי רשת =\ הכל ניתקע ואז אני מקבל הכל מרוח ומגעיל ואי אפשר לשחק אמרו לי אולי זה בעיה בשרת במישחק אבל זה במלא מישחקי רשת וגם מישחקים שהיו עובדים חלק במחשב הקודם אז הינה תמונות ומיפרט של המחשב =] מקווה שזה המקום מיפרט: ווינדס אקס פי intel core 2 duo cpu 2G RAM 2.54GHZ כרטיס מסך ג'י פורס 9800GT והכל בסדר שלחתי את זה לתיקון זה לא תחמם יותר מידי והכל מתאים ביחד אז זה לא הבעיה..=\ הינה כמה תמונות http://img49.imageshack.us/i/client2009070903595596.jpg/ מקווה שתוכלו לעזור =\ אהה ועוד כמה דברים.. מישחקים לא של רשת אני מרית חופשי וטוב! …

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by shahar07,

המחשב שלי עם 2 כוננים בraid 0 לאחרונה התחילו בעיות וכאשר אני מדליק את המחשב נפתח לי ה matrix storage בהודעה שה raid 0 failed הארד דיסק אחד unknown disk ולאחר מכן הוא נכנס למסך של reboot and select proper boot device זה היה לי בעבר וזה הסתדר האם הבעיה היא ל ה HD או של הraid ? מה אפשר לעשות ? הלוח הוא של asus p5w dh delux

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by WinnerLine,

יש למחשב של אחים שלי בעיה אחרי שהם מפעילים אותו כל נגיעה קטנה במארז תוקעת את המחשב וצריך לעשות לו ריסט כל שניה אני לא מבין תבעיה פה מקווה שתעזרו לי

15. ממש הצלחתי להכניס הכל בכותרת אז תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. שלום לכולם כבר כמה ימים המחשב שלי מתנהג בצורה מוזרה ביותר. הכל התחיל מזה שהוא נכבה לגמרי כמה פעמים. מה שיותר מוזר שהיו כמה פעמים שניסיתי להדליק אותו וכאשר לחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום ואז רק כעבור איזה 10 שניות הוא נזכר להידלק כאילו יש לו איזה השהייה לא מובנת מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. ישלי בעיה במחשב לאחר אוברקלוק הוא לא נדלק למרות שהוצאתי את הבטריה והחזרתי הוא נדלק ונכבה נדלק ונכבה ככה הוא יכול להיות שעה , ניסיתי לנתק אותו מהחשמל ולא עזר , מישהו יודע איך אני מסדר את זה? לוח אם ep45 ud3l מעבד q8400 זיכרון ראם Kingston 2gb x 2 800mhz

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by xxxlr1,

אוקיי אז בזמן האחרון המחשב שלי מאוד רועש.. אחרי שגיליתי שהבעיה באה מהמאוורר של הכרטיס מסך ניסיתי לשמן אותו עם WD 40 אבל זה לא עזר.. מה הבעיה ומה כדאי לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by djslon22,

ערב טוב לכולם... רצתי לשאול יש לי בעיה ולאחר שעברתי על המדריכים שלכם שאגב מצוינים... עדין לא פתר לי את הבעיה אז נתחיל... לפני כיומים פירקתי את המחשב לגמרי לצורך ניקוי ולמרוח משחה טרמית מחדש לאחר שהתייבש..(לא פעם ראשונה שאני עושה את זה) כאשר הרכבתי את כל החלקים ששום דבר לא שינתי והחזרתי הכל למקום שהפעלתי את המחשב המסך לא נידלק...החלפתי כרטיס מסך וגם כבלים ולא עזר לפי המדריך רשום שאם מדליקים רק אם מעבד ספק וזיכרון ורמקול אמור המחשב להריץ בדיקה שהוא אמור לצפצץ... ניסתי את זה ולא שמעתי שום ציפצוץ...אז רציתי לשאול יש איזה בעיה בלוח אם או שיש עוד דרך ביתית לבדוק את זה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. שלום חברים אני מנסה להוציא את הוירוס הזה ללא הצלחה מחפש את הקובץ autorun.inf ללא כל הצלחה הוא לא קיים ובנוסף F:\attrib -s -r -h F:\del autorun.inf אבל הקובץ לא נמצא ועדין זה נמצא שם ללא כל הצלחה להסיר אותו אשמח לרעיונות או כלים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. אחרי כל הבלאגן מהדיון הקודם וסך הכל מעל 10 שעות של שבירת ראש ומשחק עם כל דבר אפשרי מצאתי שהמחשב לא נדלק כשהרמקולים החדשים מחוברים וזה באמת התחיל לפני כמה ימים שקניתי אותם אני אפרט טוב יותר- כשאני מדליק את המחשב עם הרמקולים מחוברים הוא נדלק לרגע קצר מאוד (הרבה פחות משניה), ומיד נכבה. אחר כך אי אפשר יותר להדליק אותו עם הרמקולים ובלי הרמקולים, הוא שוב ידלק רק לרגע קצר מאוד. כשאני עושה את זה הרמקולים משמיעים מעין פיצוץ חזק ברגע ההדלקה, ואחרי שהמחשב נכבה הם ממשיכים לעשות מעין דופק של שעון בקצב קבוע כדי להדליק אותו אני צריך לנתק את הרמקולים, לנתק את החשמל, ללחוץ על הכפתור הדלקה, ולחבר שוב את החשמל אחרי 2 דקות. ניסיתי לחבר כבל אחר של רמקולים בלי לחבר לשום דבר והוא לא עוש…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by BneXt,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עכשיו והתחלתי לשחק unreal tournament אבל הוא רץ לי ממש מהר ועם פרייםרייטים מוזרים, ממש כמו הבעיה הקודמת שהייתה לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396262.msg3401992#msg3401992) רק שעכשיו המעבד הוא עם 3 ליבות (AMD Athlon II X3 455 3.30Ghz) גם כאן חיפשתי פתרון לזה, חשבתי שאולי יש עוד איזשהו Optimizer כמו שהיה לDual Core אבל לא מצאתי. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל אותו, לא יודע אם זה משנה אבל כרטיס המסך שלי הוא GeForce GTX 460 SE. תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by X7-007,

קניתי היום את הכרטיס, ובעיקרון היה לי ראדון 9800פרו לפני והכל עבד טוב, יש לי Msi K8N Neo Platinum 1.5 Pny Vetro Geforce 6800GT 256mb 1Gb A-DATA 500mhz ThermalTake ButterFly 480Watt ובעצם מה שקורה מאז שאני משתמש בו, יש לי כל מיני שלגים קטנים לדוגמא שאני נכנס ל START>RUN אז פתאום מעל החלון יש לי שלגים קטנים ו ARTIFACTS בקיצור בעייה, והבעייה שכמובן הגדולה היא שאני נכנס למשחקי 3D המשחק פשוט נתקע ויש סימנים לבנים קטנים. אין לי מושג מה הבעייה

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by esharone,

שלום יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם 4 יציאות usb אחוריות ויש לי במארז עוד 2 יציאות usb קידמיות שלא עובדות כנראה שהן לא מחוברות, אפשר לעשות משהו כדי שהן יעבדו?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by ccc,

יש לי LG Flatron 795FT plus 17 אינץ'.. אני מרוצה ממנו אבל מה.. לפעמים הוא לא שומר את הSize והמיקום שהגדרתי לו... זה לא בדיוק לא שומר... זה מתעוות לדוגמא כיוונתי אותו בדיוק על הפסים, אם אני אכבה ואדליק את המסך אחרי איזה שעה, זה ישתנה, הSize יגדל טיפה ויברח מהשוליים או שלפעמים זה ירד בכמה מילימטרים ויראו קטע שחור מת קטן, בכל מקרה זה לא קבוע, הגדלים משתנים כל הזמן במיוחד אחרי כיבוי המסך בלילה והדלקה בבוקר שאחרי למשל.. מכירים את הבעייה? זה לא כזה מפריע כי זה "שינוי גודל" מינורי כזה... אבל לפעמים זה מעצבן וכל פעם צריך לעשות כמה לחיצות במסך מתקנים כאלה בעיות?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים