תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מאז שקניתי מחשב חדש כשאני מכבה את המחשב הנורות של עכבר(אופטי) והמקלדת דולקות גם כאשר המחשב מכובה. אני לא יודע בדיוק איפה יכול להיות הבעיה אבל אני משתמש עם אותו וינדוס גם במחשב הקודם וגם עם החדש ואני חושב שיש בעיה או בחומרה או איזה הגדרה בביוס . הנורות ממש מעצבנות בלילה דולקות בחושך תודה למי שמנסה לעוזר.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של ASUS, P4PE-X. יש עליו זכרון מחברה עלומת שם, DDR PC3200 (200 mhz), 512MB, CL2.5. עובד מצוין יש לומר. (הפרטים מתוך Everest). התחדשתי וקניתי זיכרון Kingston 1GB PC3200, CL3. הוצאתי את הזכרון הישן, שמתי את החדש, והפעלתי את המחשב. בספירה הוא באמת הראה שיש 1GB, אבל כשהוא בא להעלות את חלונות- הוא נתקע. מסך הבוט אפילו לא הגיע. אז עשיתי ריסט וניסיתי להיכנס לביוס- אבל הכל היה שם מבולגן. תפריטים לא במקום, חצויים, בקושי אפשר לנווט :-\ החזרתי את הזכרון הישן והכל עובד יופי. מה הבעיה?? מה אני עושה לא נכון??
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא ליד המחשב, אני לא ידעתי עד עכשיו וראיתי שכנראה המחשב עושה רסטרט לעצמו... איך אני יודע ממה הם נובעים ? איפה בכלל רשום עליהם מידע ? עברתי על הFAQ בפורום... לא הסתדרתי...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי מחשב חדש (מפרט), אבל הוא לא עובד כמו שצריך, אם אני מנסה לפתוח יותר מ 3 חלונות, אז הרביעי לא יעבוד טוב, ולא יפתח לגמרי. הכפתור הימני של העכבר בכלל לא עובד כשלוחצים על משהו, השמאלי גם בקושי, עד שאני סוגר את החלון. בנוסף, כאשר אני כותב, הלחצן של העכבר נעלם, ולוקח איזה 10-30 שניות לפתוח את ה control panel. יש לציין שאופציה להחביא את הלחצן לא מופעלת ב control panel. סרטים עובדים לאט מאוד לפעמים, כזה מקרטע, אני צריך ללחוץ ESC ואז להגדיל בחזרה, ואז זה עובד כמו שצריך אבל לפעמים שוב מקרטע... ניסיתי לפרמט כבר לפחות 10 פעמים וזה לא עובד כמו שצריך. עכשיו אני רק משמתמש ב הארדיסק של 80 GB ועדיין יש בעיות. גם עדכנתי את הביוס אבל זה לא עזר. הנה תמונה: http://img513.imagesha…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע. כשאני נכנס למשחק מסויים כדוגמת CS:SOURCE הוא פשוט מכבה את המסך ועושה לעצמו ריסט לאחר כ10 שניות בערך. עכשיו הוא כבר עושה את זה גם אם אני מפעיל media player או bsplayer או כל דבר אחר... הטמפ של ה CPU היא 44 של ה DIODE 51 GPU 51 אם זה חשוב הכרטיס מסך הוא radeon x850 והפרטים על המעבד: amd 64 3200+ 2 ghz 1hb ram
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכננן לקנות Sparkle Calibre 880LV כמו שהמליצו באתר ואני צריך ספק כוח חדש המעבד שלי הוא Pentuim D 820 ואני צריך משהו טוב בתקציב של עד 450 ש"ח בתודה Shnig0
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום רב! לפני כי שנתיים וקצת קניתי מארז Coolermaster Centurion 532 Silver.כשניסיתי לחבר את הUSB הקדמי שלו ללוח-זה לא עבד.אותו זמן פרצה המלחמה - ולא הייתה לי אפשרות לשלוח מארז למעבדה.יש לי לוח של GIGABYTE מלפני 3 שנים.לא זוכר דגם-סוקט 478.חשוב לציין שחיברתי לאותו לוח כרטיס USB פנימי וזה עובד.אבל היום אני הולך לשדרג את המחשב ולא באה לי לקנות מארז חדש בגלל USB(אני צריך קדמי לדיסק און קי).שאלה שלי-האם יש פטרון לתקלה כזו-האם ניתן לתקן את הUSB? או הבעיה היא בלוח?אני לא מבין גדול אבל נירא לי שעל הלוח יש USB1 ובמארז USB2. תודה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב נייד שלי עכשיו לפני הפירמוט שחקתי GTA SA וCSS וכאלה והמשחקים עבדו לי פרפקט בלי בעיות בכלל אבל אחרי שפירמטתי את המחשב אני נכנס למשחק (כל משחק) הכל טוב ויפה ואחרי כמה זמן הוא מחליט לעבוד ממש לאט. למשל בCSS זה מגיע לי ל9 FPS ולפני שזה קורה יש לי 30 FPS שזה סבבה וככה זה בכל משחק הוא מחליט שהוא מריץ פחות פריימים אבל אחרי כמה זמן זה חוזר חזרה וזה ממש מעצבן שאי אפשר לשחק בצורה נורמאלית. למישהו זה קרה? איפה הבעיה נמצאת? פירמוט חוזר יכול לעזור? (לא פעם ראשונה שאני מפרמט את הנייד שלי ופעמים קודמות עבד סבבה) יש אפשרות לסדר את זה בלי פירמוט? זה המפרט של המחשב שלי: מחשב נייד מעבד: Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz כ. מסך: ATI X200M 128 MB ז…
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בצהרים אחי הקטן זרק בטעות כדור על המחשב, כשהפעלתי אותו הוא לא הציג כלום על המסך והיה רעש כזה מוזר, כאילו שמשהו במחשב לא מחובר כמו שצריך, עכשיו בגלל שאני לא מבין במחשבים אני צריך אתר שמסביר את הצליל הזה (כלומר איזה חלק לא מחובר טוב) בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי עבודה גדולה לעשות
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התעוררה בעיה במחשב הנייד. לאחר עליית מערכת חלונות XP כאשר נוגעים במקלדת העכבר מפסיק לתפקד יחד עם המקלדת. כאשר מחברים עכבר אלחוטי חיצוני - יש עכבר חיצוני בלבד אך עדיין המקלדת לא מתפקדת. בבדיקה במוד דוס - יש מקלדת המחשב באחריות יחד עם מערכת ההפעלה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הבעיה הייתה לפני כמה ימים (עכשיו בסדר..) (יש לי 149 GB בכללי) הייתה בעיה כאשר מתוך 149 GB שהיו, רק 30+- GB היו פנויים וכאשר הדלקתי את המחשב, הוא עבד לכמה דקות ואז נתקע לגמרי (המסך היה "נקפא" ולא יכלתי לעשות כלום) עשיתי ריסטרט, וזה קרה שוב, אח"כ הדלקתי אותו שוב, והתחלתי למחוק דברים מהמחשב ולהסיר (דברים שלא דחופים לי) (מחקתי כדי לראות - אולי זה הבעיה...) וכן... אחרי שמחקתי כ-50-60 GB המחשב התחיל לחזור להיות בסדר... ולא להתקע.. אז השאלה היא, ממה זה נבע? כאילו, לא הגיוני שכול פעם שאני אגיע ל-30 GB זכרון פנוי אני אצטרך להסיר ולמחוק דברים. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לעיתים כמעט קרובות אפשר להגיד לפחות אחת ליום המחשב עושה ריסטרט+מסך כחול(זה קורה בעיקר בפעם הראשונה שאני מדליק את המחשב) המחשב בן פחות מחצי שנה אין עליו כרגע אוברקלוק.... באופן כמעט טבעי דבר ראשון הרצתי בדיקה בmemtest 86+ בדיקה של 10 וחצי שעות לא נמצאה אפילו לא שגיאה אחת בזכרונות המפרט זהו המפרט שמתואר בחתימה שלי הדיסק הקשיח בן פחות משלושה חודשים.... האם יכול להיות שהלוח אם נפגם או משהו כתוצאה מהפסקות חשמל?(והיו כבר לא מעט החורף) קשה לי לאמין שזה הלוח במיוחד ברמה ובגימור שיצרו אותו. נעשה במחשב אוברקלוק לפני 4 חודשים אבל החזרתי הכל למצב סטנדרטי וגם באוברקלוק שהגעתי כמעט 3.7 בסטפינג של 8 המערכת הייתה יציבה אחרי שהחזרתי למצב הסטנדרטי הרצתי בדיקות בs&m ובmemtest 86+ והכל …
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש ברשותי דיסק קשיח עם 320 GB התקנתי וינדוס xp פרופשיונאל. בהתקנה הגדרתי שתי מחיצות,כל אחת 100 gb , עכשיו כשהמחשב מתמלא לאט לאט עם הזמן אני צריך את ה 120 gb +- שמסתתרים לי ואני לא רואה אותם,גם לא במחשב שלי, איך ניתן ליצור את הדיסק קשיח ה 3 במספר אם בהתקנה הגדרתי אך ורק 2 ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 2.66GHZ והוא מגיע לטמפ' של 85 בעבודה מאומצת אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר לנקות אבק להוציא את המאוורר והגוף קירור לנקות את המשחה הטרמית ולשים מחדש משחה טרמית (לא יותר מידי ולא מעט מידי אני יודע), ניסיתי בהגדרות בביוס לשנות מהירות סיבוב של המאוורר שיתחיל לעבוד על מקסימום בטמפ' גבוהה ובטמפ' נמוכה, החלפתי מאוורר וכלום לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום המפרט הוא Q6600 Striker 2 Formula Kingstone HyperX 1066 SLI 1GBX4 כשאני משנה את מצב הזכרון לUnlinked או Linked וכל מחלק שהוא לא Auto המחשב נתקע ברמת כאילו כל 3 דקות הוא נתקע מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחשב שלי בן 3 שנים. כבר 3 חודשים עושה אתחולים מחדש לאחר הופעת מסך כחול. הרצתי תוכנות לבדיקת זכרון, דיסק קשיח וכו'. זה לא נתן לי הרבה. האם מישהו מספיק בקיא לנתח לי את קובץ ה- MiniDump שצרפתי? תודה מראש. נ.ב-שיניתי את הסיומת ל- TXT מ- dmp [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
cpu :intel pentium cpu 4 1.7 ghz Main Board:intel p4i65g (isa pci imb usbi2c/smbus ,asrock inc 82865g) video card: nividia geforce 4 400 mx ram :512 mb ddr sdram pc3200u hardisk: wdc 80 g soundcard: c-media wave device v5.10 screen: ProView Modem : EES ES56T - PI data fax modem microsoft windows xp service pack 2 שלום המחשב נכבה באופן לא סדיר לפעמים הוא יכול להחזיק יום ולפעמים לא שעה,על פי בדיקתי אין קשר לעומס שאני יוצר על המחשב כי לפעמים הוא נתקע סתם בהפעלת אתר או קובץ וורד ולפעמים במשחק כבד באותה תדירות בדקתי בסנדרה טמפ מחשב ויצא שהמעבד 35 לוח אם גם 35 וספק 65 שעל פי הסנדרה נחשב לגבוה,הורדתי עוד תוכנה אבראסט ליתר ביטחון וכאשר אני מפעיל אותה החום מראה על 65 של הספק ולאחר…
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ati 2600 pro אבל עכשו כל וידאו שאני מנסה לראות אני מקבל רק תמונה ירוקה אבל יש פס-קול אני לא חושב שזאת בעיה של קודקים כי לפני שהתקנתי אותו כל הסרטים פעלו
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה שאני רוצה לחבר את מסך הCRT הקדמוני שלי למחשב הישן, הבעיה היא כזו - המסך עובד כרגיל, עובד יפה מאוד, ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וזה עבד יופי. עכשיו הבעיה היא שמחברים אותו למחשב שאני רוצה לחבר אותו... הוא נשאר בסטנדביי (האור החום המהבהב...) והמחשב עובד! אבל המסך לא מגיב למחשב... אם מוציאים את חיבור הVGA של המסך מן המחשב, המסך מגיב בכך שהוא אומר "בדקו אם החיבור קיים" ולאחר שמחברים הוא פשוט מפסיק להגיב... כאילו הוא לא רוצה להראות מה יש במחשב הזה... ניסיתי מתאם VGA לDVI בכדי לבדוק אם שם הבעיה... אז לא, לא בדיוק... כנראה שזה איפשהו במחשב... אז מה יש עוד לעשות?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אין לי מושג איך זה קרה אבל הדרייברים של הכרטיס מסך שלי נמחקו ואין לי שום דיסק שלהם אני עכשיו עם תנאים מינימלים שהכרטיס מסך מציע ללא דרייברים הכרטיס מסך שלי הוא של NVIDIA דגם: Geforce 6200 TurboCache - 256 mb חיפשתי דרייברים ולא מצאתי..... אני אודה מאוד למי שיעזור לי וייתן לי קישור להורדה לדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך שלי!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי בטעות תוכנה שכנראה היא סוג של וירוס כי מיד אחרי ההתקנה הופיעו הסימנים הבאים: 1.דף הבית השתנה ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה (השתנה לhttp://asecuremask.com/). 2.בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעה : "asD release" ואני צריך ללחוץ אישור כדי לסגור את הדפדפן. 3.בסרגל ההפעלה המהירה של חלונות (צד שמאל למטה) מופיע לי סמל מהבהב שמשתנה מסימן שאלה לX וכתוב System Alert ...(אני לא חושב שזה של חלונות אלא של הוירוס עצמו כי אי אפשר לסגור את זה...). 4.מה שהתקנתי (שזה כנראה הוירוס) נמצא בכונן C אבל אי אפשר למחוק את זה (אדם אחר או תוכנית אחרת משתמש בקובץ)... 5.סרקתי את המחשב עם נורטון אנטי וירוס 2007 (גירסא מלאה מקורית מדיסק) סריקה מלאה ולא מצא כלום. 6.סרקתי גם עם AD…
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היום הכנסתי דיסק למחשב רגיל, אני בא להכנס לכונן של הדיסק ופתאום אני רואה ששתי הכוננים E (דיסקים רגילים) וD (דיוידי) נעלמו... ואין לי שום דרך לראות את התוכן של הדיסקים או כל מה שקשור אליהם... עזרה מישהו??
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יספר מה קרה לי ואשמח לתשובה ממכם אוקי הדלקתי את המחשב וניכנסתי לווינדוס שיחקתי קצת במחשב ועשיתי ריסט למחשב יש לי 2 מערכות הפעלה רציתי לעבור לווינדוס השני ואחרי הריסט שעשיתי על מנת להגיע למערכת השניה המחשב פשוט לא עולה הכל תקין הלוח מגיב הכרטיס מסך מגיד הכל מגיב רק לא רואים אפילו תקלה מכיוון שהוא החליט לא להראות לי תקלה בצג המחשב אין לי מושג מה הבעיה המחשב נידלק והכל פעיל אבל הצג לא עובד ניסיתי לחבר אותו לצג אחר אבל גם בוא הוא לא מראה שום דבר אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים אחרי שאח שלי היה על המחשב כל שרת ישראלי שיש לא משנה באיזה משחק הוא עם פינג 260+ ליפני שהוא היה על המחשב שיחקתי ולא היה שום בעיה האינטרנט עובד מוציין וגם ההורדות רק משחקי המולטי לא עובדים כמו שצריך איך אני יכול לסדר את הבעיה? אני רק השבוע עשיתי פירמוט ואין לי כוח לפרמט שוב
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב vista ultimate 64 bit והתקנתי אותה אתמול והיא זיהתה את הצורב די וי די שלי (של חברת NEC מדגם 7200s) אבל מאז אתמול יש בעיה בזיהוי של הצורב. זאת הבעיה שיש במנהל ההתקנים: ניסיתי להסיר ולהתקים מחדש, עשיתי עשרות פעמים ריסטרט, ניסיתי למצוא דריבר חדש יותר אבל לא הצלחתי... הדריבר שרשום שיש כרגע הוא 6.0.6001.18000 ניסיתי למצוא firmware חדש והצלחתי אבל משום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו. זאת השגיאה שהוא רושם שאני מנסה להתקין אותו: דרך אגה ה firmware הוא מהכתובת http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesdesktoppcs/ad7200s.html ניסיתי גם להוציא את החיבור של ה sata והחשמל שמחובר גם ל dvd עצמו וגם ללוח האם וזה לא עזר... אני כבר באמת לא יודע …
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-