תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא יודע באיזה פורום לפרסם את הבעיה הזאת ולכן אני מפרסם אותה כאן יש לי מחשב נייד DELL D620 עם WINDOWS XP SP3 ברגע שאני מחבר את כבל הUSB של המדפסת XEROX PE16 הוא מקפיץ לי הודעה שההתקן USB לא מזוהה או UNKNOWN USB DEVICE וזאת לאחר שכל הדרייברים מותקנים ואין סימני קריאה או שאלה על ההתקנים במנהל ההתקנים אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת כי כרגע איני יכול להשתמש במדפסת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חיברתי את המקלדת למחשב אחר כי רציתי לבדוק אם הוא עובד, עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי היא לא פועלת זה יציאת USB עם פינים וניסיתי בדרייברים לזהות ואין שם מה לעשות?? ד"א אני כותב עכשיו ממחשב אחר אז בבקשה תסבירו מה לעשות ושיהיה לי פחות לכתוב כי אני כל שניה צריך להחליף מחשב כדי לרשום
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שמעו בכונן c יש לי 37.3 ג'יגה ולא יודע פתאום הזיכרון ירד ל 29.7 ג'יגה וצריך להיות לי 34 ג'יגה זה כאילו אחרי החישוב לכל מה שיש בכונן ואני עכשיו שואל אותכם מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את כל הזיכרון שנעלם לי אני כבר ניסיתי לעשות תדבר הזה עם הקבצים המוסתרים אבל כל הקבצים שייכים לווינדוס ואני לא יכול למחוק אותם אתם יודעים מה צריך לעשות? ויש לי עוד שאלה איך אני שם תדבר הכחול הזה כשאתה ניכנס למחשב שלי שנותן לך כל מיני קיצורים לתיקיות האלה לא יודע לחצתי על משהו וזה נעלם לי תמונה: http://img459.imageshack.us/my.php?image=2695yi6.png תודה..
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ה - 29.42 ולפני זה השתמשתי באפשרות של תיקוני צבע - (האפשרות שמאפרת לשנות את החדות הדיגיטלית, בהירות, ניגודיות והגאמה) שכל פעם שהפעלתי מחדש את המחשב זה אוטומטית הפעיל את ההגדרות שאני כיוונתי.. בכל אופן עכשיו לאחר ההתקנה של הדרייברים זה לא חוזר לי להגדרות שאני הגדרתי. למרות שמסומנת האפשרות "החל הגדרות אלה באתחול" מישהו יודע מה מקור הבעייה ?! ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכל מה שאני מוריד נתקע אחרי שהוא מסיים (Download interrupted). 1.5M/1.5M - interrupted ניסיתי הכל: Firefox, Chrome, IE8 אין מצב שיש וירוס (כי המחשב חדש) אבל בכל זאת סרקתי עם 3 אנטיוירוסים שונים. התקנתי ווינדוס עוד פעמיים. כיביתי את המודם (והדלקתי שוב כמובן). המערכת: Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Windows 7 x64 Antivirus: Norton Internet Security (זה בא עם הדיסק של הלוח אם). מה עושים? אני משתגע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. כול פעם שאני רואה סירטון\לפעמיים משחק אז המסך נהייה שחור ואז יש הודעה למטה שאומרת משהו כזה : graphic card has been failed and success recoverd. ואחרי שזה קורא כמה פעמים המשחק נהיה על "פרייז" ואז אני חייב לעשות reset . עשיתי עדכון גירסא וזה לא עזר . הכרטיס שלי הוא : nvidia gtx 550ti . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1 לי רשת ביתיתשיפור טווח קליטה ברשת אלחוטית « בתאריך: 20.08.2011 בשעה 18:41:04 » שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שהבעיה במטען? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שרציתי לשאול כבר הרבה זמן (הרצתי חיפוש גם בפורום אך ללא תשובה עדיין) : ידוע הרי ש HD בתקן SATA1 אמורים להעביר מידע בקצב תאורטי של 150.. שזה (ושוב תאורטית) יותר מהיר מ IDE של 100 וגם 133... רק שבבדיקה פשוטה דרך מנהל ההתקן של הSATA שלי במנהל ההתקנים (לוח עם NF4) שמתי לב שהכונן שלי (וגם של חברים) מגיעים למהירות רגעית בלבד של 118 בערך.. והרבה יותר נמוך מזה (משהו כמו 70) בעבודה קבועה.. אחרי שקרעתי וגם הבנתי מהמציאות שזו לא בעיה שלי אלא משהו נורמלי.. השאלה שלי היא: למה?? מה הגורם שמגביל את העבודה? מה כל הקטע בלהצהיר על מהירות מסויימת שהיא תכלס - שקר. ? *ובאותה נשימה - האם יש הבדל אם מחברים את הכונן למתח בחיבור יעודי של SATA לבין חיבורו לחיבור רגיל של מתח כמו בס…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש בפורום תקופה ארוכה בתור פאסיבי, וזו ההודעה הראשונה שאני כותב. רציתי לומר שיש פה אחלה של פורום עם אנשים מקצועיים וחברים רציניים. המשיכו כך. ובנימה אופטמית זו, אבקש עזרה בבעיה. התחדשתי בלוח אם של גיגה ביט לאתלון דגם - GIGABYTE GA-M51GM לצערי, אחרי התקנת XP אין זיהוי של כרטיס הקול המובנה, מישהו נתקל בבעיה הזו או בעיה דומה ויכול להציע פתרון בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כשאני נמצא בבחירת כונן הוא כותב למטה שהדיסק קשיח עומד להיכשל... זה מחשב חדש לגמרי, קניתי בלי מערכת הפעלה
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב PENTIUM ווינדוס 10 בשנייה שאני מכניס דיסק חיצוני כל המחשב נתקע והעכבר כולו רועד זה בעיה בגלל שהמחשב מאוד פשוט? או בעיה אצלנו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכן ההודעה The instruction at "0x69024358" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read . Click on OK to terminate the program היא חוזרת על עצמה שלוש פעמים כאשר הכתובות או מה שזה לא יהיה משתנות
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש ואני חושב שהוא לא מוגדר נכון והמעבד והזכרון לא מנוצלים כמו שצריך אני מעלה צילומי מסך מתוכנת - CPU-Z יש לי בעיה עם הזיכרון ראם שלי, קניתי כרטיס יחיד של 8 ג'יגה שתומך במהירות 1600 משום מה כשאני נכנס ל CPU-Z אני רואה שהוא פועל במהירות 1333 יש לי לוח אם של אסוס דגם H87M-E שתומך 1600 איך אני מגדיר לו לעבוד ב-1600? כמו כן האם המעבד עובד טוב? הזכרון הוא: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=20804
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים , רציתי לברר אילו תוכנות או דברים נוספים לאחר ביצוע התקנה חדשה של WINDOWS עבור המחשב לאחר עידכון דרייברים? רק לוודא שלא שכחתי משהו קריטי....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרטי המערכת שלי: לוח - Asus Rampage Formula מעבד - Intel Q9450 זכרונות - MB1024 800MHZ CL4 6400C4 DHX Win XP SP3 תגידו אם חסרים עוד פרטים רלוונטיים על רכיבי המע'. המע' ללא OC כלשהו, ועבדה בצורה תקינה ללא אף תקלה מיוחדת עד שקרה המקרה שמייד יתואר. לפני מס' ימים עזרתי לחבר להתקין לוח חדש למחשב שלו. היה חסר לנו ג'אמפר והחלטתי (בטפשות..?) לשלוף ג'אמפר מהלוח שלי. הג'אמפר היחיד שהיה על הלוח נשלף והושם במחשבו של החבר. לאחר מכן הסתבר שהוצאנו את הג'אמפר שישב על הפינים שאמורים לאתר פתיחה של המארז והוצאה של הג'אמפר כנראה מפעילה את האופצייה הנ"ל. חשוב לציין שהג'אמפר תקין והושב למקומו על הלוח ביום שלמחרת. מאז אני מקבל בכל הפעלה של המחשב במהלך ה-POST את ההודעה הנ"ל: Chassi…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהארדיסק..ואחרי שקראתי מדריך הבנתי שיש איזה משהו דפוק בווינדוז שהוא שם את ההארדיסק על מצב PIO או משהו.. עקבתי אחרי המדריך ושיניתי את כל מה שאמרו לשנות ברג'יסטר... עכשיו בדקתי וזה מראה לי שהוא נמצא על Ultra DMO 2 או משהו ועדיין יש את אותה הבעייה לוקח לווינדוז איזה 4-5 דק' לעלות.... מישהו מכיר עוד פיתרון לבעייה? פורמט מלא לכונן יעזור? או במקרה מישהו נתקל בבעייה הזאת ויודע איך לפתור אותה.. תודה לעוזרים אגב הנה המאמר: http://support.microsoft.com/kb/817472
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק (לעבודה מקצועית) לפני פחות מחודשיים. היום השמיע קולות, ולא הסכים לעלות או לעבור לביוס. לאחר ניתוק הכונן הקשיח (שעליו המידע אבל לא מערכת ההפעלה) - עלה כמו שצריך. הדיאגנוזה - הכונן הקשיח תקול. הכונן הוא: toshiba, p300 3TB, 64MB, SATA 3.5" 7200RPM. חברת המחשבים מוכנה (מן הסתם) להחליף את הכונן, אבל לא לוקחים אחריות על המידע ובטח לא מוכנים לשלם על השחזור. פחות מחודשיים! מה אני אמורה לעשות במצב כזה? הגיוני שכונן - שאמור ליות מומלץ וטוב - יתקלקל אחרי חודש וחצי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא אבל 2 דברים קראו היום 1) עדכנתי דרייבר של hd radeon 6800 ואז התחיל המאוור לרעוש בצורה די מוגזמת גם ב20% פעילות, כמובן שאחרי זה החלטתי לנקות אבק איפו שהייתי מסוגל בכרטיס מסך ושמתי משחה טרמית אך זה לא עזר. המאוור גם לא מקרר משום מה ויש לי 60 מעלות מה שאף פעם לא היה בזמן שאני גולש באינטרנט עם אני שם אצבע על המאוור הוא מפסיק להסתובב ומפסיק לרעוש מן הסתם ולפעמיים חוזר להסתובב לבד ולפעמיים אני צריך להביא לו איזה ספין קטן עם האצבע על מנת שיתחל להסתובב. 2) פתאום מאוור מהמארז התחיל לקפץ ממש חזק לא רועש אלה מקפץ כאילו כשהוא לא מוחזק טוב אז ניתקתי אותו. מה אפשר לעשות איפו מתקנים כזה דבר? עם האחריות כוללת? עדכון 21:31 טמפורטה ירדה אולי המשחה הט…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין, XP מעודכן לחלוטין.. לא קשור מתי לפעמים בהתחלה ולפעמים בסוף (קרה כבר 3 פעמים), הVisual Style של חלונות מתחלף מהXP לCLASSIC לשניה וחצי והווינדוס קורס וניהיה ריסטרט. מדוע ולמה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, צרך עזרה/עצה. יש לי ראוטר Netgear vegn2610 תשתית 100 של בזק. ספק 013 מחשב מחובר עם כבל רשת לראוטר. כאשר אני מתחבר למחשב מרוחק (remote desktop) , או מתחבר לשרת IRC (עם MIRC), או למשחק שמחייב חיבור לאינטרנט. אחרי כ 10 - 20 דקות אני מתנתק מהשירותים הנ"ל. אינטרנט עצמו לא מתנתק, לפחות אני לא מקבל שום אינדיקציה לכך (אחרי הניתוק או לפניו אין כל בעיה לגלוש וגם ההורדות לא נפסקות). נסיתי 3 ספקים שונים. נסיתי 2 ראוטרים שונים. נסיתי לההתחבר לראוטר דרך כרטיס רשת אלחוטי. אותו דבר. ------ נסיתי להתחבר לאינטרנט סלולרי (שיתפתי את האינטרנט דרך WIFI בטלפון), ולא הייתה לי בעיה כזאת - מה שכניראה שולל הגדרות firewall. --- נסיתי גם להגדיר ולפתוח פורטים בראוטר - לא עוזר. נסיתי עכשיו בו ז…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב איך אני יודע ששתי הם פועלים ? ולא אחד?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הוספתי סטיק Twinmos Twister לסטיק Twinmos Speed Premium. הם יושבים על לוח DFI Lanparty ut ultra-d בסטוק. אם אני מנסה להעלות אותם בדואל, אני מקבל מליון שגיאות וריסטים. הרצתי ממטסט וקיבלתי עשרות אלפי שגיאות במבחן 8 - Modulo 20 - ones and zeros. לעומת זאת, הם רצים יופי בסינגל צ'אנל. יש למישהו איזשהו מידע בנושא, אולי אפילו פתרון? מישהו יכול להגיד לי בוודאות שהקונפיגורציה של הדואל צ'אנל אמורה לעבוד? תודה, נדב.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-