תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד עם מסך רחב ואני לא מצליח לראות סרטים על כל המסך מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
הצורב מזוהה בביוס אבל ללא אות-כונן וגם אם אני מקצה לו אות כונן ידנית הוא עדיין לא נגיש (ראו הערת שגיאה מצורפת). גם כונן וירטואלי (Virtual Clone Drive המצויינת) מפגין התנהגות זהה עם אותה הודעת שגיאה. הלוח הוא לוח X38 של גיגבייט והכל עבד כשורה עד לפני שבוע. לא היתה כל הודעת שגיאה או משהו שאני יכול לייחס אליו את התופעה - כל עזרה תתקבל בברכה תודה, גונן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך כחול לאחרי כניסה לשרת של המשחק AA:פרטים שם הבעיה שהמחשב מציג: Kernel_Data_INPAGE_Error בפיסקה הראשונה הוא כותב: Check to make sure any new hardware or software in properly installed. If this a new installation; ask your hardware or software manufacturer for any windows update you might need. בפיסקה השנייה הוא כותב על המשך הבעיה: If problems continue; disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components; restart your comeputer; prees F8 to select advanced startup options; and then select safe mode ואז יש לי: Technical Information : Begining dump…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הWIN 7 שלי... יש לי פיזית 3 ארדיסיקים, וחוץ מהכונן שהתקנתי עליו כולל המחיצה שלו שאותם אני רואה שני ארדיסיקים אני לא רואה למרות שפיזית אני רואה אותם על המחשב תמונה מצורפת את מה שאני רואה זה את C ו.. D כל השאר לא.. תודה מראש לעוזרים חבר'ה שכחתי לעשות משהו פשוט כמו להוסיף להם DRIVE LETTER לא צריך עזרה, תודה בכל אופן ולאחראים אתם יכולים למחוק את זה בכיף, פתאום עליתי על זה פשוט
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
מה יותר טוב Geforce 8500 GT 512 MB או Redeon X1650 pro 256mb או Redeon X1650 pro 512mb?
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום קניתי חומרה חדשה למחשב (AMD X4 Athlon), כרטיס Gygabyte, וכו': התקנתי WIN 7. בעת כיבוי המחשב, נורת ה NUMLOCK דולקת קבוע. למה? האם תקלת חומרה? (בעבר, היה לי מחשב עם WIN XP, חומרה אינטל P3.06 וכו', והנורה לא דלקה בעת שהמחשב היה מכובה) מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה שמעו היה לי 2 סלוטים של 256 533 mhz cl4 spectec הוספתי עוד שתי סלוטים של 512 קינגסטון אותו תדר אותו הכל והמחשב מראה ג'יגה וחצי ולא ממשיך בהטענה אחר כך הוצאתי את ה2 של ה-256 והכל עבד בקיצור מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי! הבעיה מצויינת בכותרת , ניסיתי למצוא בגוגל את הדרייבר ללא הצלחה לפי הHARDWARE ID. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי תמונה של הDEVICE MANAGER עם ההתקן הבעייתי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! המקרה מתחיל תוך כדי משחק מותח, כאשר כל העצבים שלי מרוכזים במשחק (מומלץ בחום THIEF 2 משחק מלחיץ לאללה!), ואפילו אם יודיעו לי שהמיתון הכפיל את עצמו או שיתנו לי חמישים אלף דולר, או שעומד לנחות על כדור הארץ מטאור (אבל מהסוג הגדול, כן?) אני לא אעזוב את המשחק. אז, בדיוק ברגע הזה, אני שומע כל קליק עז, ופיתאום הכונן של הדיסקים מתעופף לו מן המחשב בתנועה של קשת (פחות או יותר אבל עם מעט תנופה). עדיין לא מבין מה קרה, אני שומע קול ניפוץ, ומוצא את עצמי בוהה בשרידים של הכן של הדיסקים מרוסק על הריצפה. לקח לי חודש להתגבר על הטראומה, ולאחר שהדבקתי את הכן והחזרתי אותו עם הגומיות שלו והכל (אני נעזרתי בחבר שלי שמבין בזה לא מעט, פירקנו את הכונן כד') והמשכתי לשחק במשחק (שעדיין מומלץ בחו…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נידלק אחרי שהוא היה מחוץ לחשמל או כל כבל אחר למשך 30 שעות בערך המחשב פשוט פועל כמה שניות (אפילו לא מגיע לביוס)ואז נכבה המחשב חדש והספק כוח אמור להחזיק אפילו כפול מהמחשב שלי מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה, פתאום באמצע היום(14:00) המחשב התחיל לחרוק כמו טרקטור. ישר שמתי את האוזן כדי לשמוע מאיפה זה בא. תחילה שמתי אוזן על ההרדיסק, וכלום רעש. אחר הלכתי לספק, וכנראה ממנו הגיע הרעש. אולי בגלל ששתי המאווררים שלו היו מפוצצים באבק. יכול להיות שזה בגלל האבק? תודה רבה, וזה ממש מלחיץ הרעש הזה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כרטיס מסך r7 360 amd , אני משתמש בריבוי צגים כשבגדול לא הצטרכתי להגדיר שום דבר הכרטיס פשוט "הבין אותי" תצוגה מרכזית משוכפלת clone יציאת dvi וכן hdmi , והרחבת הדסקטופ עם מתאם display adapter ל dvi הכל עבד מצויין בלי שום תקלות , קניתי מגבר עם כניסות hdmi איכשהו אחרי מאבקים לא קלים הצלחתי לסדר גם אותו דרך יציאת hdmi שיהיה בשיכפול מדוייק עם ה dvi , אבל כשאני מכבה את המגבר stby הוא מחזיר לי את התצוגה ל הרחבת תצוגה גם ב hdmi וגם ב display adapter כך שאינני רואה את האייקונים בתצוגה המרכזית במחשב, מישהו מתמצה בזה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
על המוניטור של המחשב ניתן לראות סרטים אולם כשמחברים לטלביזיה לא ניתן לראות סרטים ,ניתן לראות חלונות של win
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכל מורכב חוץ מהדברים הללו: 1) חיברתי את "ATXPWR1" (זה עם ה20\24 פינים), אני צריך לחבר גם את "ATX12V1" ? 2) לכרטיס מסך שלי, GTO2, יש כבר חיבור כוח (משהו כזה עם 6 פינים), חיברתי אותו, אני צריך לחבר גם את ה"ATXP41" ? 3) חיברתי את הכבל SATA של הארד דיסק ללוח אם, משמאל לחיבור הזה יש מן חיבור ארוך כזה דומה לSATA שמתאים גם לכבל שיוצא מהספק עצמו, אבל הוא לא מגיע לחיבור בהארד דיסק, WTF IS THIS?! 4) בקשר לספק, הייתי אמור לקחת CHANNEL WELL TECH אבל לא הגיע אז לקחתי FSP 400PA, (קראתי והוא DUALRAIL), עכשיו, זה משנה באיזה צורה אני שם את הספק ? שמתי אותו הפוך לצורה שהוא פה: (שמתי שהמאוורר בצד ימין והמפסק והשקע בצד שמאל) זהו לבינתיים , תודה רבה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? היום התחילה בעיה חדשה במחשב המסך פתאום נכבה ולא נדלק, אחרי ריסט גם לא נדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה המסך נדלק וזה קרה כבר כמה פעמים כאילו המחשב לא מזהה את המסך ופתאום באמצע גלישה באינטרנט המחשב קפא, אחרי 10 שניות בערך המסך שוב נכבה ונדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה של המחשב עצמו אני חושב שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות? או אולי הלוח אם? מפרט: I5 2500K OC Z68MA GTX580 8G RAM SEASONIC 620W מקווה שזה יעזור!
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של אינטל i915g והקול לא עובד לי ואין לי שום דיסק של הלוח אם אני צריך קישור או עזרה אך אני יכול להפעיל את הקול במחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס xp על מחשב יחסית ישן [פנטיום 4, לוח אם: intel garibaldi] ומשום מה בשלב כלשהו(**) אני מקבל את המסך הכחול הידוע לשמצה שאומר שהמערכת צריכה לעשות ריסטרט כדי למנוע פגיעה בחומרה.. כמובן שדיסק ההתקנה עבד לי אין ספור פעמים, ניסיתי להתקין על האארד דיסקים שונים ועם כונני תקליטורים שונים ובכולם אני מקבל את המסך הכחול. **המסך הכחול מופיע מספר שניות אחרי שאני מאשר לעשות בוט מהכונן תקליטורים או בעת ההתקנה אחרי הפירמוט של הדיסק הקשיח. כמו כן היה מספר לא מבוטל של מקרים שבהם לא הופיע המסך הכחול כלל וההתקנה נעצרה באמצע כאשר לא יכלה להעתיק קבצי מערכת מסוימים כמו driver.cab תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את קורא הכרטיסים המיוחל של חברת סאנדיסק, בתקן USB II עם תמיכה, כאמור, ב 12 סוגים שונים של כרטיסי זכרון. מפרט המוצר - http://www.sandisk.com/retail/im-12in1.asp לוח האם שברשותי מופיע מימין, כמו כן גם שאר המפרט. חיברתי את הקורא כרטיסים לאחד ממחברי ה USB האחוריים במארז, בשעה שהמחשב רץ. הכל פעל כמו שצריך... ההתקן זוהה, כל הכוננים הרלוונטים התווספו והיה ניתן להעתיק ולכתוב לכרטיסי ה SD ו CF שהיו ברשותי, ללא כל בעיה. בא הריסטרט, לפתע אני נתקל בצפצופים צורמניים ומעיקים ולאחר מס' שניות מתקבלת הודעה שה CMOS התחרפן, המחשב התחיל לחפש את כונני הדיסקטים ובשלב הזה נתקע. ניתקתי את קורא הכרטיסים והפעלתי את המחשב לחדש. כל הביוס התאפס... הגדרתי הכל מחדש והמחשב עלה כמו ש…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום כונן C מתמלא בלי סיבה כמעט עד הסוף ומאט את המחשב מאד אנטי וירוס (ESET) לא גילה שום דבר התקנתי והרצתי SUPERAntiSpyware (ואולי זה פתר את הבעיה) אבל עדיין יש בעיה שהכונן מלא התקנתי TreeSize כדי לראות מה ממלא את המחשב וצירפתי 2 תמונות בגלל שאני לא בטוח מה אפשר למחוק ומה חיוני ואסור למחוק מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 19 תגובות
- 22.3k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק סריאל ATA , פתאום המחשב לא קורא ממנו משום מה ... בביוס זה מוגדר בוט דרך ההארדיסק , אבל הוא לא עושה דרכו בוט וכותב שהוא לא קיים כאילו ... כשאני מכניס הארדיסק שהוא לא סריאל ATA אז הכל עובד מצויין וגם אני רואה את הכוננים של ההארדיסק השני (שהוא סריאל) בווידנווס ... עכשיו מה שקורה זה שבמקום לעשות בוט דרך ההארדיסק סריאל הוא אומר שלא קיים הארדיסק ואז הוא מעלה את nvidia boot agent שסתם לא עושה כלום ... יש לי לוח NF4 .... מה לעשות ? אולי הדריברים של ההארדיסק סריאל נמחקו אם יש כזה דבר בכלל ? יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די חדש (כמה חודשים בודדים) עם לוח אם מסוג MSI Z270. עשיתי מעבר דירה ושמתי לב שהחיבור האחורי של השמע בלוח אם (העיגול הירוק שאליו מחברים את הכבל של הרמקולים) לא מגיב וישנו X אדום על האייקון של הרמקול בצד ימין למטה ועליו כתוב no speakers or headphones are plugged. ניסיתי הכל, דרייברים וכו, אפילו פרמטתי את המחשב ולא עזר. מה שכן, בחיבור השני שנמצא בחלק הקדמי העליון של המחשב זה כן עובד. מה לדעתכם הבעיה? האם הלך החיבור האחורי בלוח אם?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לא מצליח לי... הורדתי את התוכה אבל הקטע של הדגלים שצריך לא ניראה לי עובד... רשום שצריך להוריד קובץ של 200 מגה בערך או שאפשר להשתמש ישר דרך הרשת אינטרנט... למישהו זה עבד בלי להוריד את ה200 מגה??
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הודעות השגיאה SYSTEM HALTED משהו כזה לא זוכר בדיוק את השם שלה. הופיעה לי במחשב לפני כחודש. והיא הופיעה לי בתדירות מאוד גבוהה. אז פשוט הוצאתי את הכרטיס קול שהיה מותקן אצלי כי חשדתי בו והבעיה נפתרה. אחרי כשבוע הבעיה חזרה לי עוד הפעם. אבל הפעם זה קרה לי רק אחרי שהמחשב נח אחרי הרבה זמן כיום שלם ואז אני מכבה ומדליק אותו מחדש והמחשב עולה חלק. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 4 5 שעות אני לא רואה את הודעת השגיאה. הודעת שגיאה מופיעה בשלב לפני טעינת הווינדוס. ולפני ההודעה אני רואה מסך כחול. יש לי לוח של אינטל מלפני כשלוש שנים. עם זיכרון RDRAM. מה יכול להיות הפתרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-