עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by e-r-a-n,

אני מריץ על מחשב נייד ווינדוס 7. לאחרונה, אני נוטה לקבל מסכים כחולים עם השגיאה bad pool loader לאחר מכן מתבצע ריסט. הדבר התרחש ב-100% מהמקרים כאשר הייתה הורדה כלשהי ברקע. ברובן קצב ההורדה היה גבוה למדי - בין 700-1200 ק"ב לשנייה. המחשב כולו חדש יחסית ובן פחות משנה, אולם ההרדיסק מסוג פוג'יסטו בן 3 שנים. כיצד אני יכול למקד את התקלה ולאבחן מהיכן היא מגיעה? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by shedon123,

שלום! אני חדש כאן.... לפני בערך שלושה שבועות התחיל כרטיס המסך שלי "להזיע" 9800gt הfps החל לרדת לי במשחק שאני משחק בו אם אתם מכירים cs1.6 בקיצור כל 5 שניות הfps ירד מ100 ל 60 ! דבר הנוגד את האתיקה של הכרטיס הזה שאמור לתפקד בלי כל בעיה במשחק cs 1.6 בדרך כלל לפני זה הfps שלי עמד על מספר הfps הגבוה במשחק 100 ולא זז לשום מקום . כעבור שבוע נשרף לי הכרטיס מסך והזיכרון . למזלי הייתי לי אחריות על הכרטיס ושילמנו רק על הזיכרון או אני לא יודע על מה איזה 300 שקל . הטכנאי מחשבים התקין לי כרטיס מסך 9800gt אותו כרטיס רק עם משהו יותר טוב גרסא או משהו ddr3 שיש בזה hd ... כולי הייתי שמח ונרגש כי חשבתי שבעית ה"הזעה" של הכרטיס נפסקה והכל יהיה טוב ויפה ויהיה לי 100 fps כמו מקודם ויותר מזה כ…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by Guy31,

לאיזה פורום מתאים בעיות פורמט(פירמוט) בשיא הרצינות שאני לא יודע איפה לשאול את זה בבקשה לא לנעול ליפני תשובה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. שלום הרכבתי מחשב חדש ובו חיברתי דיסק 2 טרה שעליו התקנתי וינדוס 7 עכשיו ישלי בעיה שאני לא מצליח ליצור מחיצה ניסיתי בתוכנה partition master ומשום מה האפרות ''ליצור'' לא זמינה.. מישהו יכול לעזר לי בבקשה ..הדיסק מוגדר בביוס על מצב AHCI עם זה קשור במשהו

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by bigben,

שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש 21 אינט' ולא כמו המסך הקודם הוא על רזולוציה גובוהה ולכן שאני משחק עכישו משחקים גם הם על רזולוציה גבוהה והמשחקים לא רצים לי חלק כמו פעם ושאני משחק אני צריך להוריד רזולוציה השאלה שלי היא אם אני צריך לשפר את כרטיס המסך שלי או את המעבד? כרטיס מסך שלי: radeon 6450 1gb מעבד: amd triple core 3.3 ghz

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by TheGame,

אני צריך עזרה דחוףףף... הייתי באמצע משחק ואז הופיע לי מסך כחול אני צריך שתגידו לי איך מסדרים את זה....בבקשה הנה הלינק לתמונה : http://www.speedyshare.com/965250849.html אני יודע שזה לא הכי ברור...אבל תעזרו לי ... תודה !

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by Kazur,

The Win XP isn't loading, I think something got fucked up with the CPU/FSB/SDRAM Freq. or whatever it's called.. When I start the PC, I get to a point that I can choose from several options how to start the OS: Couple of safe modes Last known Good Config and Start Win Normally Nothing works, I tried them all and it doesn't want to load the OS, it just gets stuck. I tried to look for the jumper to reset the BIOS config but I can't find it, it's a very old Motherboard. I'm writing from my big bro's PC and he doesn't have Hebrew in it, so sorry about that

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום בטעות עשיתי שריטה קלה במסך האם יש דרך להעלים את השריטה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. שמעו יש בעיה חמורה לחבר שלי...הוא פירמט את המחשב שלו..התקין את הXP החדש בכונן D ואת כונן C הוא פירמט עם Partition_Magic ועכשיו הוא עשה ריסט למחשב כי הוא התקין את האופיס והכול ועכשיו המחשב לא עולה לא בכלל....מה עושים?! לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת לבד...מבקש עזרה... אין לי מושג מה לעשות כי המחשב לא עולה לXP ומוזר כי הXP בכונן D אז מה עושים?

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by בסמה מוצו,

1.אם נגיד ניסיתי לעדכן את הביוס וזה התפקשש והמחשב לא עולה אז איך מתקנים את הביוס בהנחה שאין לי שני ביוסים? 2.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיתאים לויסטה יש לי 512 מגה זכרון ddr1 וכרטיס מסך מובנה .אני רוצה להוסיף גיגה זיכרון ולקנות כרטיס מסך שיתאים לויסטה על מה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות חלקים משומשים? 3.האם אני יוכל להשים ddr2 על המחשב שלי ?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by A.M,

שלום לכם וערב טוב טוב היום התחילה לי בעיה מוזרה אני מקבל מלאה מסכים כחולים קודם כל..אבל ברוך ה' לא קיבלתי היום כבר העליתי את הבעיה עם המסכים הכחולים והאמת היא שאני לא כל כך מתמצא במחשבים אז אם אפשר שמישהו יעזור לי אז תודה הבעיה שלי היא שאני מדליק את המחשב הוא ניהיה איטי כזה מהירות ההורדה של אינטרנט איטית כל המערכת פועלת לאט עשיתי שיחזור למערכת ואחרי כמה זמן המחשב חזר להיות איטי התקנתי אנטיוירוס בשם avira antivir סרקתי איתו בתקווה שאולי זה ימצא ווירוס שמזיק למערכת אך זה לא מצא כלום נגיד שאני נכנס לאתר youtube המהירות שזה עולה ממש לאט ויש לי אינטרנט 1.5 מגה התקשרתי לספקית אינטרנט אמרו לי הבעיה במחשב . ואין צורך שאני יתן מפרט של המחשב שלי כי לפני בחודש המחשב פעל מצויין …

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  12. Started by vico05,

שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by Abomb25,

בחודש האחרון המחשב לי נתקע הרבה פעמים , זה קורא באופן רנדומלי לחלוטין , לפעמיים באמצע משחק , סרט או אפילו אחרי שאני משאיר אותו פתוח כמה שעות בלי עשות כלום . הוא אפילו עושה לי בעיות בעלייה כאשר הוא אפילו לא מעלה לי את הווינדוס , הוא פשוט נתקע במסך שחור. בכל הפעמים הללו אף פעם לא ניתן לי מסך כחול הוא איזשוהי שגיאה , עד להיום שסופסוף קיבלתי אחת. המחשב חדש למדי (6 חודשים) , העברתי בשבוע באחרון סריקת וירוסים , 2 סריקות לרוגלה , ו 2 תוכנות ניקוי רגיסטרי , העדכני את כל הדרייברים + על עידכוני הווינדוס הממולצים. מקבל בשמחה כל עזרה מצורף הדו"ח לBSOD : icrosoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by nesber,

יש לי חבר שטוען שהמחשב שלו נהיה מאד איטי עם השנים. אמרתי לו שזה נדמה לו, ושבעצם התוכנות פשוט נעשו יותר ויותר כבדות, וכך נראה שהמחשב כאילו האט. הוא אומר שמדובר באותן תוכנות שהיה משתמש בהן בעבר, ושהמחשב פשוט התדרדר(הוא גם אומר שהוא פירמט מאה פעם, כך שזאת לא אמורה להיות בעיית תוכנה) בקיצור האם תיתכן שחיקה של החומרה עם השנים? לי עלה הרעיון שאולי הספק כוח אכן נשחק, וככה יש בעצם ירידה בביצועים כאשר המחשב מגיע ל100 אחוז מאמץ..מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by KoDkOd,

שלום,לאחורנה רכשתי מחשב חדש וזה המפרט amd 5600 GA-MA69GM-S2H kingston 2G 800 Seagate 360G מערכת הפעלה ויסטה בהתחלה הכל רץ כמו שצריך,לאחר כמה זמן מתקל מסך כחול,שמודיע על בעית חומרה,ואז ריסטרט ככה זה חוזר על עצמו,לפעמים רק בעלת הוסיטה עצמה זה קורה ולפעמים רק שמבצעים פעולה כלשהי.. טמפ' בסדר,ההגדרות בביוס בסדר,הזיכרון הוחלף פעם אחת מחשש שהוא פגרום.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by mekaya,

כל פעם יש תקיעות, גם ב COD 5 וגם ב FALLOUT 3 בסרטוני פתיחה, הם לא נקטעים ונעצרים רק הסאונד כל 3 שניות נתקע לשניה ואז ממשיך כשאני רואה סרטים ב WMP זה לא קורה... חשבתי אולי המשחקים היום משתמשים גם בקודקים אז התקנתי חדשים הדרייברים אם אני לא טועה הכי עדכניים... יש אפשרות אחרת חוץ מהדרייברים ?! תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. Started by erezalon,

כבר כמה חודשיים שיש לי בעיות במחשב, ואני פשוט עצלן מידיי לסדר אותם... הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס למשחק הוא עושה קצת ארטיפקטים ואז המחשב ניתקע (לפעמים הוא אפילו ניתקע ישר איך שאני נכנס) ואני חייב לעשות ריסטרט, ומרגע שזה קורה הבעיות לו מפסיקות לבוא, המחשב לא עולה (סתם ניתקע רנדמולית באיזה מסך בהעלאה) אז אני עושה ריסטרטים עד שהוא עולה (פעמיים שלוש). ולפעמים גם כשהוא עולה אז הוא איטי מהרגיל עם תקיעות קלות. עכשיו רוב הסיכויים שהבעיה היא בכרטיס מסך לא? אז יש לי כסף לאיזה 8800 חדש אלא אם תעזרו לי לסדר את הבעיה ואני יואהב אותכם כל החיים ואני ימשיך לחסוך לPS3 וישאר עם המחשב רק לדברים בסיסיים. באמת שנמאס לי מזה אני כבר כמה חודשיים עם הבעיה הזאת ולא היה לי ממש זמן לסדר אותה, א…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

HEC 400 asus p5 6600Q 8800 500WD HD 4G OCZ מנורה על הלוח מהבהבת למה לא נדלק????

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. Started by Raz20,

המחשב שלי נמצא במצב שה- CPU נמצא על 55-65 קבוע וכל הזמן עולה ויורד ובעקבות כך(כפי הנראה) המחשב עושה רעש חזק (יחסית למחשב שקט) מהמאוורר וכל זאת כאשר על המחשב לא עולה שום תוכנית, פשוט כמו שמדליקים את המחשב ולא פותחים אף תוכנה ושום דבר. הרצתי תוכנות כמו : RegistryFix RegCure NoAdware Ad-Aware 2007 וסריקה חיצונית מהאתר של Norton Antivirus וגם סריקה חיצונית של סוסים טרויאנים מהאתר של Microsoft המחשב שלי הא עם ווינדווס XP Professional sp2 זיכרון 1GB , דיסק קשיח 250 GB מה אפשר לעשות ? ומה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by Access Denied,

היי, בדיוק קבלתי את המחשב החדש.. לוח אם של ASUS ה-P5KE בהזמנה לא קניתי (לצערי כבר) צורב DVD כי יש לי אחד שנקנה לפני פחות מחודשיים.. הבעיה היא שהצורב מבוסס IDE.. אני לא מבין איך לחבר אותו ולראות אותו בביוס.. ניסיתי לחבר את הכבל IDE שמגיע עם הלוח לצורב אבל אין אות בביוס למשהו משהו מכיר ויכול לעזור? נ.ב. חוץ מחיבור מתח ו-IDE יש חיבור נוסף שחסר?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  21. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 לSafe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , זה לא נמצא שם וזה היה . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

22. שלום לפני כמה ימים באו לדודים שלי חברים וגם המשפחה שלי . עכשיו היה שם ילד קטן נראה לי שבן 6 או משהו , אז התקנתי לו את המשחק REVOLT אבל המשחק עבד מהר מידי אז ביטלתי ליבה אחת (מעבד E2200 נראה לי) עכשיו השאלה שלי זה האם אני צריל איכשהו להחזיר את הליבה או שלא ? אם כן איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by allammo,

כשאני מכבה ת'מחשב (turn off) הוא מתכבה ואחרי שניה-שתיים לבד נדלק מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  24. המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…

25. Started by dok1234,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים