תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
התכני האמר שרשום על הקופסא ווינדוס ויסטה ועל הדיסק רשום XP והוא אמר לי ללכת לאן שקניתי את הכרטיס ולומר להם על זה על מה הוא מדבר מה זה הבולשיט הזה ?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! סיפור או אגדה אתם תחליטו. במחשב נייד סמסונג דגם RC-510 (שנת קניה 2011) לאחר שכיביתי את המחשב בערב בבוקר שלמחרת מופיע ההודעה OPERATING SYSTEM NOT FOUND. הדלקתי את המחשב מחדש ולחצתי על F2 בכדי להיכנס ל BIOS שם גיליתי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח הוצאתי אותו וחיברתי למחשב נייח וגם שם הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. הלכתי וקניתי דיסק קשיח חדש. לאחר התקנתו אני מדליק את המחשב ונכנס ל BIOS ורואה שהכל תקין. יש חשבתי לעצמי !!! עכשיו אוכל להתקין את W7 אבל לצערי שמחתי בטרם עת אני מדליק את המחשב ושם את HBCD בשביל פירמוט וחלוקה של המחיצות ובמקום זאת על המסך מופיע 2 סימני קריאה ( ! ! ) נגעתי במחשב למטה והרגשתי שהוא קצת ח…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד P3-800MHz עם דיסק של 6.4G ואני רוצה לקנות אחד חדש של 40G. איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי יזהה אותו? הלוח הוא מתוצרת: GA-6vxe7+ GIGABYTE תודה רבה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, כונן C שלי מפוצץ, בעוד שכונן D חצי ריק. אני רוצה להוזיז את המחיצה ולהגדיל את C על חשבון D, האם יש מי שהוא שיודע (אבל ממש יודע) איך עושים זאת ומסוגל להסביר זאת למשתמש שהוא כבר לא כל כך צעיר וגם לא מוכשר במיוחד בנושא, כמוני ? תודה מקרב לב על הנכונות והרצון הטוב לעזור ! בנדה
-
- 7 תגובות
- 16.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הגאלאקסי נוט התחיל פתאום להודיע באנגלית בכל פעם שנכנסת הודעת SMS. איך מבטלים אותה?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי דרייברים ו XP HOME לא מזהה
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אוקיי אז אני יתחיל שהמחשב אחרי פירמוט + התקנה חדשה של לוח אם, מעבד וראם חדשיםהכל מותקן כל הדרייברים יש אבל המחשב איטי לפעמים נתקע וזה לא אמור להיום משהו ששמתי לב זה שהמעבד והזכרון ב SPEED הם משתנים נורא דראסטי מ3K ל700https://www.youtube.com/watch?v=2dA-Ry-4jOchttps://www.youtube.com/watch?v=m05WucuQR74&feature=youtu.be אולי BIOS?תראו את כל הסרטון זה 15 שניות ותבינו אולי זאת הבעיה אולי לא לא יודע אשמח לעזרה תודה המחשב:מעבד: I7-7700לוח אם: MSI B250M PRO-VDRAM: 2X8כרטיס מסך GTX970
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ב 800/600 אני רואה היטב (את שולחן העבודה נניח), אך אם אני משנה את הרזולוציה ל 1024/768, נותרים חלקים שלא ניתן לראות אותם אלא על ידי סקרול. כיצד ניתן לשנות את זה? האם מדובר בהגדרות של המחשב? מערכת הפעלה? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
האם יש מדריך שמלמד מה כל הגדרה בביוס עושה ומה רצוי שיהיה מוגדר כיצד אני למשל שמתי לב למהירות אפיק של הpcie 100 עד 150 מה צריך להיות מוגדר אין לי מושג אם אני ישים על150 זה יהיה אוברקלוק או לא. בקיצור איך אני מגדיר את הביוס אופטימלית או שפשוט עדיף שאני לא יתעסק בזה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
א - המשחב פתאום נדפק ... שומדבר מה -STARUP לא עולה !. ב - המחשב זז לאט יותר מ הרגיל .... ג - המנהל משימות מראה ש- RAM משתמש עם 500 MB (וזה במקרה הטוב ) רק בעליית המחשב ! מה אנ ייכול לעשות ?!? יש לי 1024 MB RAM
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש לי שני כוננים קשיחים. אחד מחולק לשתי מחיצות: מערכת הפעלה וקבצים אישיים. הכונן השני הוא מעין כונן גיבוי. הכונן השני (של הגיבוי) מאז שפירמטתי את המחשב לווינדוס 7 (לפני חודש) התחיל להשמיע בערך כל כמה שעות של עבודה מעין קול כמו של הכיבוי של הכונן הראשי בעת כיבוי המחשב. גיליתי שזה מגיע ממנו ולא משום דבר אחר כי: 1. זה הרעש שאני שומע כשהמחשב נכבה, וחשדתי שזה מאחד הכוננים. 2. כשאני נכנס ל"מחשב לי" ונכנס לכונן הזה, נשמע קול של הדלקת המחשב. מה לדעתכם זה, האם זה קשור לווינדוס 7? או שאולי זה סימן לא טוב לגבי הכונן הזה? ו בכלל רעיון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים. אתמול רכשתי כרטיס טלוויזיה CTX MD001 DVD Studio Xtra PCI. לכרטיס יש את היישומים הבאים: PCI interface 10-bit NTSC/PAL/SECAM composite and S-video decoder Automatic NTSC/PAL detection Capture video source from VHS, V8, Hi8, etc.. External Video Input: Composite and S-Video Capture Video as MPEG 4/2/1 format Capture still image (BMP, JPEG) Edit the Video or Still image in MPEG 4/2/1 format Burn the Video to DVD/VCD/SVCD S-Video port on front panel חיברתי. התקנתי דריוורים. הכל עובד (כמו שרואים בתמונה), אבל כשאני לוחץ על הקלטה הוא חושב כמה שניות ולא קורה כלום. שכחתי משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן חברים , הרבה פעמים אני נותן פה עצות בפורום , וכנראה עכשיו שהגיע התור שלי הייתי שמח להתייעץ איתכם לגביי בעיה שיש לי במחשב , למי שרוצה לראות את המפרט של המחשב שלי ( באופן מפורט מאוד ) יכול להכנס לקישור "מפרט מחשב" למטה ( המחשב שלי מאוד מאוד יישן ( משהו כמו בן 5 שנים )) רקע : לפני פחות או יותר שנה הלך לי הכרטיס מסך AGP שהיה לי בגלל הפסקות חשמל שהיו באיזור שלי ( משום מה ) לאחר בדיקה שלי התברר שה-GPU הלך ( היו ארטיפקטים ) אז הלכתי ל-KSP וקניתי כרטיס מסך AGP HD של RADEON ( דאז ) 3650 SERIES ( תוכלו לראות את זה במפרט המחשב שלי ) כמובן שזאת הייתה תקופה של לימודים ( MCITP - SYS ADMIN ) אז לא ממש בדקתי את המחשב במשחקים , לאחר פחות או יותר חצי שנה ניסיתי לבדו…
-
- 31 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי מחשב די מיושן בבית... P-4-640-3.0 GHZ-2MB-prescott Asus P5VD1-X 1 Gb DDR HEXON-TECH PC3200 Sapphire Radeon X300 עם מארז של E-Bbox, עם חלון מהצד שעל החלון יש מאוורר קטן המארז נורא רועש, והמחשב עובד קצת לאט הסתכלתי על הטמפרטורות אבל זה בגדר הנורמלי, לא חם בכלל רק שאת הכרטיס מסך אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה שלו.. יש למישהו מושג איך אפשר? בכל אופן השאלה שלי היא כזו, האם אם אני אוסיף למחשב נניח עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון זה ישפר במעט את ביצועי המערכת ואולי אפילו בטיפה את המהירות תגובה? והאם יש טעם להחליף מארז? אני לא יודע את מקור הרעש, אבל זה רעש די מציק, חשבתי שזה המאוורר צד אבל לא נראה לי, זה יכול להיות הספק כח... הוא די ג'נרי אני חושב , אני לא יודע בדיוק איזה סוג לא…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1. אני מנסה להתקין אותו על Windows XP. התקנתי המון דרייברים בגרסאות שונות עבור אותו צ'יפ (C-Media CMI8738/C3DX) וכולם עבדו באותה צורה: 1. הסרתי כל זכר לדרייבר סאונד הקודם, גם מספריית (SYSTEM32/ReinstallBackups) וביצעתי ריסטארט. 2. המחשב עולה ומזהה כרטיס לא מוכר ומבקש דרייברים. 3. אם אני לוחץ Esc בשלב הזה, המחשב רץ בסדר. אין קול, אבל הוא רץ. 4. כשאני מתקין את הדרייבר, ההתקנה עוברת חלק. 5. המחשב מבקש לבצע ריסטארט. 6. המחשב עולה, נכנס לדסקטופ, ואז קופא ל- 2-15 דקות. הקפיאה הזאת נורא משונה. העכבר זז, אני יכול להפעיל יישומים פשוטים - למשל notepad או taskmgr; אבל כשזה מגיע לתוכנות כבדות כמו SiSoft Sandra או Media Player, הן…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה יש לי כרגע מלא בעיות במחשב ואני חושב שהכי טוב יהיה לעשות לו ריסט הבעיה היא שיש לאבא שלי תוכנות שהוא עובד איתם במחשב ואני מפחד הם לא יפעלו לו אחרי זה אחת עובדת עם דוס(ולקח שנים לטכנאי שלנו להעביר אותה מהמחשב הישן למחשב הזה ולהתאים אותה והכל)והשניה היא תוכנה שעולה הרבה כסף ואתה מקבל קוד רק למחשב אחד ואני מפחד שאם אני יאפס תמחשב אז זה לא יקלוט תמחשב וירצו עוד כסף מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי בו את XP מחדש לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר כונן SATA שבו יש נתונים שאסור לי לאבד, מיותר לציין שהכונן עבר פירמוט לפני שהעברתי עליו את הדברים . לאחר החיבור המחשב הודיע לי שהכונן לא עבר פירמוט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו אין מצב שאני מפרמט את הנתונים שבו, איך בכל זאת אני יכול לראות את הקבצים שבכונן ?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעשויה לשפר ביצועי המחשב. כשאני מפעיל את AVAST הוא מראה לי שיש הרבה דברים לא תקינים.למשל: פריטי רישום שבורים, תוכניות שמאיטות את המחשב ועוד. אין לי בעיה לשלם על תוכנה אבל אני לא רוצה לעשות חשבון חודשי אלא לשלם פעם אחת וזהו. (ב AVAST אתה משלם כל חודש לעד...). אם יש תוכנה טובה חינמית, או בתשלום אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי את CCLEANER ועדיין היא לא פתרה לי את מה ש AVAST הראה שעדיין יש לתקן במחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
SPRAD SPACKTROM האם מישהו יודע מה זה עושה אם זה מופעל או סגור בביוס של הלוח K8NF-9
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה, לא מזמן התקנתי הארדיסק חדש ובמעשה של "אם-כבר-אז-כבר" ניסיתי להזיז את הכבלים שתהיה זרימת אוויר פחות או יותר (יש לי כמעט 50 מעלות במנוחה). הכל הלך מצוין, הכונן עובד אבל כניראה בתהליך קרה משהו לסאונד והוא לא השמיע קול, רק מוזיקה, וגם זה בקושי. חשבתי שזה אולי הכבלים נוגעים בלוח בחלק של הסאונד (קרה פעם, הזזתי את הכבלים ונפתר), הזזתי ועכשיו הסאונד בכלל לא עובד! כבר התקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד. יש לי MSI K7N2 Delta-L nForce2 Ultra 400 בבקשה, HELP! נ.ב. כדי שתבינו למה התכוונתי אני אתן דוגמה: הצליל המעצבן של הווינדוס עולה שמעתי אבל יריות או שירים לא...
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור ADSL ויש לי בעייה רצינית איתו(אני חושב שהבעייה בחיבור). כל פעם, מייד לאחר שהחיבור נוצר והוא ממוזער ל SYSTRAY , ברגע שמעלים את ה TASKBAR או איזושהיא תוכנה, ה- TASKBAR קופא וכל הווינדוס ביחד איתו למרות שאפשר עדיין להקליק על עצמים בשולחן העבודה ואפילו ה TASK MANAGER לא עולה. ואז בערך 5 דקות לאחר מכן, הווינדוס חוזר לעצמו וכל הפעולות שבוצעו בינתיים( פתיחת TASK MANAGER פתיחת חלונות וכו') מתבצעות מיידית כאילו שבחמש הדקות האלו נוצר צוואר בקבוק עצום בזיכרון ובסופן הוא משתחרר מיידית. אם מישהו נתקל בתופעה או חושב שיש לו פיתרון, אנא פרסמו תגובה כי זה כבר מתחיל לשגע אותי והמחשב הוא יחסית חדש. מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3.0 GHz 2MB L2 Cache Memory: 1024 MB 533 …
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בדיקת מאמץ עם S&M ב 100% USAGE מניבה על L1 שגיאה בשתי הליבות , המחשב ללא OC אבל היה עם OC והורדתי את הOC לפני הרבה זמן. כשעשיתי בזמנו OC בדיקת מאמץ כולל L1 הייתה תקינה. אשמח לעזרה , תודה.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-