תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה לגבי זיכרון וירטואלי: יש לי 3072MB RAM) 3GB RAM) אך יש לי כונן מפוצל שזה אומר כונן C וכונן D ובזיכרון הוירטאולי יש אפשרות לשים בשניהם זיכרון.. אז כמה לשים בכל אחד? כי אני יודע שצריך לשים כפול 1.5 ממה שיש אבל כשאני עושה את זה בשניהם כתוב שיש לי 5000 ומשהו " Currectly Allocated" אז כמה זיכרון וירטואלי לשים בכל כונן?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש. עם הלוח ma78gm של GIGABYTE התקנתי windows xp pro והתקנתי את הדריברים. מופיע לי משולש צהוב ב try ליד התמונה שמראה את החיבור. יש לי מחשב אחר לידי ואיתו אני כן מצליח להתחבר, כך שהבעייה היא לא ב internet תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
כשאני שם דיסק הוא לא פותח את הדיסק אוטומתי עם הautorun ואני צריך להיכנס לקבצים ולפתוח ידנית את הקובץ יש לי xp sp2
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם : חג שמח ושנה טובה קודם כל ! עכשיו לבעיה : אני משחק פיפ"א 2007 ובאמצע זה נתקע לי ועושה לי מסך שחור...ואני צריך לעשות ריסט דרך אגב זה לא קורה לי רק בפיפ"א 2007 זה קרה לי גם ב : call of duty 2 , באטלפילד 2 nba 2007 ככה שאל תעלו על דעתכם שהבעיה היא בהתקנה של המשחק או לא יודע מה...כי זה לא...זאת עובדה 100% המפרט שלי הוא כזה : (אם זה חשוב ) כרטיס מסך : 1900gt עם 256mb זיכרון זיכרון : 1GB של kingston .... שתי כרטיסים של 512 כל אחד מעבד : e6300 לוח אם : ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E הנה תמונה של הטמפ' שלי במחשב ... אמרו לי שאולי זה יעזור ואולי זה חשוב.... תודה וחג שמח לכולם ושנה טובה !
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה כזאת בעבר במחשב האישי שלי, וכעת יש לי בעיה למשתמש בארגון. הבעיה היא כזאת. windows 7 מאבד את הגדרות העברית שלו. כלומר, משהו גורם לו לא להכיר יותר את העברית במקלדת- אין אפשרות לשנות שפה. יש לציין שזה לא קורה אחרי הפעלת תוכנה ספציפית או משהו כזה, אקראי לחלוטין. בהגדרות region and language תחת לוח הבקרה מוגדרת העברית, וגם לאחר הסרתה והתקנה מחדש, הבעיה לא נפתרת. ניסיתי לחפש באינטרנט ללא הצלחה. מישהו נתקל בזה? יודע איך פותרים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סריקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לוחץ על קישור באתר תפוז וזה פותח לי את החלון שלו כביכול ופתאום זה נעלם...לא יודע מה הבעיה תעזרו לי בבקשה... תודה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי במארזים החדשים ישנם גבעות שפותרת את הבעיה ,וצריך לשים את הלוח אם ולהבריג ,אם אני צודק? אוו שכל מארז זה עסק אחר ,וצריך להסתכל בחבורת שלו ?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של אינטל i915g והקול לא עובד לי ואין לי שום דיסק של הלוח אם אני צריך קישור או עזרה אך אני יכול להפעיל את הקול במחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אתמול קניתי והתקנתי את המשחק FEAR, ושיחקתי בו רגיל לחלוטין. אבל היום בזמן המשחק, המחשב פתאום נתקע, המסך איבד את הסיגנל (התכבה) והמחשב אתחל את עצמו. ומאז, בכל משחק מחשב שאני מפעיל, אני רואה כל מיני ארטיפקטים על המסך. בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, והם עומדות על: ליבה-66 צלסיוס, וזכרונות-55 צלסיוס (הכרטיס הוא albatron GF 6600gt( בעבודה שוטפת על המחשב אין את התופעה הזאת, אלא רק במשחקים. ניסיתי להתקין שוב את הדריוורים החדשים של nVidia וזה לא עזר. אפילו הורדתי את האפשרויות גרפיקה של המשחקים למינימום וזה לא עזר. יש למישהו פתרון?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היה לי עד לפני 10 דקות X800GTO [מחקתי בעזרת driver cleener את הדרייברים שלו הוצאתי את הכרטיס ושמתי במקומו את X800GTO2 פתחתי את המחשב וזה רושם בDOS You Have not connected the power cablr yo your video card please refer to the "getting started Guide" for prper hardware installation זה במחשב החדש אני כרגע על המחשב הישן זה די דחוף תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב ישן, יד שניה (סטודנט תפרן), מי שנתן לי אותו אמר שהוא עובד (דוד שלי, אין סיבה לא להאמין לו) הבעיה היא שהמחשב שכב בתא מטען של רכב איזה שבועיים לפני שהוא הגיע אליי. כשאני מדליק אותו, הוא לא נדלק. לפעמים אני שומע איזה קליק קטן כאילו ממסר מנסה להיסגר אבל זהו. אין שום חיוויים חשמליים ונראה כאילו שאין בכלל מעבר זרם. הוצאתי את כל הרכיבים וניסיתי לבדוק אולי משהו מפריע אבל התופעה ממשיכה. אין לי דרך לבדוק את ספק הכח ונראה לי שהוא הבעייתי פה. הוא ישן, הפיוז בסדר אבל היו חתיכות של גומי (שנראה שרוף או ישן וקשה, תלוי כמה אופטימי מי שמסתכל) בתוך הספק כשפתחתי אותו. יש הצעות כלשהן? חשבתי לקנות ספק חדש, תהיה בעיה להחליף את הנוכחי (235W) ב- 300W, נניח? אין לי חשק להשקיע …
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של LG והקטע שבזמן האחרון שמתי לב שלא שומעים אותי במסנגר ופתחתי את הרשמקול וגם שם אין חיווי למקרופון ,חיברתי מיקרופון חיצוני שכן עובד והשאלה שלי האם במחשב חדש כמו שיש לי של LG יש סיכוי שאין מיקרופון מובנה??!!?? הדגם המדוייק הוא: LG LE50 523E
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולכם , הורדתי לדוגמא טקסט מהאינטרנט והסיומת שלו pdf דוגמא לטקסט שהורדתי http://www.morphyrichards.co.il/_Uploads/34247507.pdf עכשיו אני פותח את הטקסט ואני רואה סינית אני פותח את הטקסט בעזרת תוכנת הword וגם דרך הכתבן ודרך פינקס המסימות ואני רואה סינית... אולי מישהו מכיר תוכנה טובה או שהוא יודע איך מסדרים את הבעיה הזו? תודה מראש לכל העוזר.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי כרטיס GEFORCE 6800GS AGP8 שאני מפעיל תמחשב הוא אומר לי שאין מספיק חשמל לכרטיס ניתקתי את כל החומרה השארתי רק ארד דיסק ותכרטיס וזה שוב אומר תהודעה.. יש לי מין חיבור כזה שאפשר לחבר לו איזה שקע בכרטיס מסך אבל זה החשמל הרגיל הזה יכול להיות שהייתי צריך לקבל כבל מתאם? אם יש כזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה.. מרוצה עד הגג אבל כשאני מנסה להיכנס לביוס של המחשב... כלום! המסך מהבהב נונסטופ.. ואין לי איך להיכנס לביוס.. מה עושים?? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי סלוט אחד של 512MB DDR2 533MHZ.. בדקתי ב cpu-z אם אכן זו המהירות אך הוא מראה לי שהמהירות היא 267MHZ.. המחלק נראה לי חשוד..אך אני לא מבין בזה כ"כ. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ותודה לעונים. קניתי מחשב חדש חזק ויקר (9000 ש"ח), משום מה כשהתקנתי עליו את התוכנות שלי, במיוחד קורל דרו גירסה 8 + אדובי אקרובט ודיסטליר, וניסיתי לעבוד איתן, הוא תוקע אותם לפעמים. כאילו נתקע באמצע פעולה של ייבוא וייצוא קבצים וכדו'. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה (התכונות עם רישיון עובדות נהדר במחשב הישן יותר שלי) מפרט המחשב: CURE 6400 לוח ג'יגה בייט DS3 כרטיס מסך ג'יגה ביט 7600 GS 2 GB של קורסייר DDRII 667 וכו'...
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
העכר לא נפל לי או קיבל מכה ... ככה סתם פתאום אחרי גלישה באינטרנט הפסיק להגיב הקליק הימני בעכבר... אז בינתיים שיניתי בהגדרות והחלפתי בין הקליק הימני לשמאלי אבל עדיין... מה אני עושה? ( לא מאמין שככה סתם פתאום עכבר מתקלקל...)
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה מעצבנת במיוחד, התעצלתי לנסות לסדר כבר שנים, כי מחובר לי גם צורב די וי די. כונן הדיסקים לא קורא דיסקים, כשאני לוחץ על הכונן, הוא רושם הכנס דיסק... הדייברים מותקנים וכתוב שההתקן עובד כהלכה.. ניסיתי את כל הקומבינציות עם הכבלים ועם הג'מפר מאסטר סליו וכו'. פעם אחת לפתע זה עבד ואחרי ריסט או שניים חזרה אותה בעיה. לא נראה לי שהכונן עצמו דפוק, אם כי אני לא בטוח.. פשוט כל דבר כמעט שאני מנסה להתקין מהצורב לא עובד. עכשיו זה נהיה יותר חמור מבעבר.. (בדקתי דיסקים שעובדים אצל חברים ולא עובדים אצלי). בצריבה הוא בסדר, חוץ מזה לא משהו. לכן חשבתי לסדר את ה CDROM הרגיל. יש פתרון חוץ מלקנות חדש? בתודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-