עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tal14,

יש לי מחשב בן חודשיים בערך, שעבד מצוין והיה מאוד שקט בהתחלה. היום אחרי חודשייים המחשב עבר 2 פירמוטים, ולפחות 4 או 5 פעמים שניקיתי את המאווררים ואת המארז עצמו. אבל המחשב לא שקט כמו פעם, וגם לא עובד כמו פעם. הוא עובד מצוין אבל לדוגמא כשאני משאיר אותו דלוק בלילה וקם בבוקר פותח את המסך המחשב פשוט עובד לאט ואי אפשר להסביר את זה.. והרעש מוזר מאוד,ניקיתי הרבה פעמים וממש הכל נקי ממה יכול לבוא הרעש ? תודה *בדרך הוספתי הארדיסק אבל לא נראה לי שזאת הבעיה..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by roki139,

בבקשה לא להפנות אותי לנושאים אחרים אין לי מושג באיזה נושא מה שאני מחפש אמור להימצא .... האם אדם שאני מדבר איתו דרך אתר כל שהוא , או דרך המסנג'ר , יכול לעלות על הIP שלי ?\ ו/או לגלות את זהותי או מיקומי ? בבקשה אפילו שזה לא קשור לפורום הזה זה דחוף לי נורא תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. Started by miim17,

המחשב: פנטיום 3 866 מגה הרץ, חלונות 2000. יש לי כרטיס GOFORCE 2. התקנתי את הכרטיס עם הדריבר הכללי לחלונות 2000 שנמצא באתר של NVIDIA. הדריבר יושב טוב, מזהה את הכרטיס והכלזז מעולה. לאחר מכן אני מתקין מספר משחקי תלת מימד (DIRECT3D) פשוטים וגפ הכל זז חלק. לאחר מכן אני מתקין GTA3. בסיום ההתקנה הוא אומר שהוא חייב DIREX 8.1 ומתקין לי אותו. אני מעלה את GTA3 - והכל תקין. אך שאר המשחקים כבר לא בסדר - הגרפיקה של התלת מימד מחורבשת והכל מוצג לא טוב. מה הבעיה ? הכרטיס מסך ? (אז איזה דריבר להוריד ? ) גירסת ה DIREX ? (אולי להוריד גירסה 9 יעזור ? בגירסה הנוכחית שיש לי על המחשב הרצתי את ה TEST שיש בדיאלוג של הדירקטס - הקובציה התלת מימדית שיש שם מוצגת בסדר גמור.) ועוד שאלה - איך אפשר לעשות …

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  4. זהו המחשב הראשון שאני בניתי לבדי ורציתי לדעת איזה בדיקות מומלץ לעשות? הטמפרטורות נראות תקינות (בין 30-40 במצב מנוחה)

5. Started by ag43,

יש לי מסך MAG 786FD בן כ9 שנים. בזמן האחרון אני רואה ירידה דרסטית בחדות (בעיקר במרכז המסך) והיום גם ריצודים כאשר אני מעביר את העכבר מהר מעלה מטה על דפדפן אינטרנט. השאלה שלי : האם יש דרך לוודא שהבעייה במסך ולא בכרטיס בלי להעביר אותו למחשב אחר, לנסות מסך אחר וכו'?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by dvirrr,

שלום ישלי מחשב די ישן ואחרי שבאתי להעיר אותו מהמקלדת אולי דרך מצב שנה הוא לא הגיב. לחצתי על כפתור הדלקה כדי להעיר אותו. הוא לא הגיש אז לחצתי לחיצה ארוכה והוא גם אל הגיב יש כפתור של הספק מאחורה העברתי לצד השני וניתקתי את הכבל של הספק והוא נכבה. החזרתי שוב את הכפתור לצד שהיה והמחשב לא נדלק. העברתי לצד השני והוא שוב אל נדלק. הכפתור מצולם בתמונה יש שני צדדים לכפתור מה לעשות? בברכה דביר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by TomB,

אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS שהגיע עם win8.1 ואני רוצה להתקין עליו win7. משום מה הוא לא נותן לי לאתחל אותו מהUSB, לא משנה איזו כניסה נסיתי (יש אחת של 2.0 ו2 של 3.0). אפילו שאני מנסה לגשת אליו דרך התפריט של override או דרך מקש Esc (פשוט לאתחל ישירות מהכונן הרצוי) זה מראה לי מסך שחור לרבע שניה ואז חוזר למסך הקודם. אני יודע שזאת לא בעיה בDiskOnKey שלי עצמו מפני שבדקתי אותו כבר על מספר מחשבים והוא עבד נהדר, ומעבר לכך, אותה התופעה מתרחשת גם כשאני משתמש בכונני USB אחרים וגם עם מערכות הפעלה שונות (לדוגמה hirens live-cd, אותה תופעה). נסיתי לשאול את google-sensei לגבי זה אבל חוץ מהמלצות לבטל את הsecure boot (שיש לציין שכבר ביטלתי) לא מצאתי שום דבר שרלוונטי לעניין. אני כרגע עם…

9. Started by Hack4ev3r,

של ום, הוספתי לפני מספר ימים 2 זיגרונות DDR 256 266 MHz אחרי שהמחשב עולה לרוב הוא עושה Reset וגם סתם שאני מצוטט ב אי סי קיו בבקשה יש לכם איזה תשובה?[ יש לי לוח אם Shuttle Socket 478 DDR Based Main board ו Pentium 4 1700 אתר החברה http:\\WWw.spacewalker.com

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  10. Started by yossi555555,

שלום לכולם משום מה במצב רגיל כרגע אני במצב SAFE MODE עם רשת המחשב שלי לא מגיב כשאני מפעיל את הWINDOWS הוא עולה רגיל ואחרי כמה זמן מופיעה הודעה המחשב שלי לא מגיב איפה להתחיל ?? תוכנות?? אשמח לעזרה תודה שבת שלום עשיתי שחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר וזה עובד אבל המחשב איתי מאד הוא חושב הרבה לפני שכל דבר נפתח! לא מגיב מהר כבעבר בקיצור מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by R_O_E_E,

שלום רב ! לפעמים שאני מעלה את המשחק FIFA11 בדיימון טולס, מופיע לי מסך כחול. לפעמים כשהמשחק כן עולה - הוא נתקע באמצע ואני חייב לרסט. כמו כן הייתי משחק ב- COD MW3 והכל היה עובד חלק, עד שביצעתי עדכון דרייברים לכרטיס מסך, ומאז חלקים מהמשחק פשוט לא עובדים ובועטים אותי החוצה לוינדוס. הורדתי את התוכנה DRIVER SWEEPER וניקיתי שאריות, אך התוכנה לא איפשרה לי לנקות את כל הקבצים. אחרי שמחקתי ידנית חלק מהקבצים - הורדתי את הגרסה העדכנית לכרטיס מסך, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. הורדתי את התוכנה blue screen wiew וקיבלתי 2 שגיאות, שלצערי אינני מבין מה הן אומרות נכון לעכשיו הדרייבר העדכני אצלי הוא : 301.42 אנא עזרו לי לפתור את התקלה ! אני שובר את הראש איך לפתור את זה כבר כמה ימים !…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by bati6,

קניתי את הווינדאוס ממייקרוסופט, עכשיו, כהווינדאוס עולה הוא נכנס למטרו במקום להכנס יש לשולחן העבודה, למה ככה?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. לא בטוח שיש קשר בין הדברים, אבל מכיוון שהם קרו מזה אחר זה, נדלקת מנורה אדומה : מעבד +AMD Athlon XP 2500, פירקתי מעלי את גוף הקירור (צלעות קירור), ניקיתי אבק שהצטבר, שטפתי, ייבשתי והרכבתי שוב. חלונות עולה, ** המעבד מפגין טמפרטורות רגילות ** לאחר לחלונות עולה, לחר מספר שניות המחשב נכבה. הדלקתי שוב, הפע הוא לא נכבה, אבל כאשר הפעלתי את האטולוק, נכבה. הדלקתי שוב, הפעם לא הפעלתי שום תוכנה, למשך 15 דקות, לא קרה כלום, העלתי נרו - צרבתי, הכל תקין, במשך כל הזמן אני מנטר את הטמפרטורה - הכל תקין ורגיל. לאחר חצי שעה של עבודה (טמפרטורה תקינה כל הזמן), הפעלתי עדכון מהאינטרנט של האנטיוירוס (AVAST) - המחשב נכבה. מפעיל שוב, עובד תקין - מחשב התקן USB חיצוני - המחשב נכבה. כלומר, אין בעיית טמ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by blitz,

המחשב P3 מפורמט ע"י דיסק של XP ב- FAT32 . התקנתי XP ובוא עולה רק במצב בטוח. אותו דבר גם שהתקנתי WIN98 עולה רק ב-SAFE MODE . יש משהו שאני יכול לעשות או לבדוק כדי לעלות על הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by TaL_F,

יש לי מחשב חדש, מיום שבת ומשום מה כשאני משחק משחקים כבדים יחסית כמו Assassin's Creed ו - Need For Speed Pro Street המחשב מצפצף צפצופים ארוכים כל כמה שניות או שהוא פשוט עושה צפצוף ארוך ללא הפסקה. מה יכולות להיות הסיבות לכך?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by noam142,

שלום, ברשותי 2 לפטופים של IBM עם בעיה מוזרה, הלפטופים תקועים במצב שינה ולא ניתן להעיר אותם !!! כאשר מדליקים את המחשבים המסך לא נדלק כלל ודולקת רק נורית מצב השינה (תמונה מצורפת).ניסיתי לנתק חשמל וסוללה ועדיין הבעיה קיימת ! דגמי המחשבים : IBM Think Pad T61 IBM Think Pad T41 יש לכם רעיון כיצד ניתן לאפס את המחשב ולהדליק אותו ? תודה מראש למגיבים ...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by InterAl,

שלום חברים. באחרונה המחשב שלי מתנהג מוזר למדי: המעבד (Pentium D 805) מתחמם יתר על המידה (מגיע לכ-65-69 מעלות במנוחה). יש לציין שלא עשיתי לו מעולם אוברקלוקינג, והוא פועל במהירות השעון הרגילה שלו. המאוורר שהגיע יחד איתו עובד על כ-2700 סל"ד, כך שעושה רושם שהוא תקין. בנוסף, ניקיתי את פתחי יציאת האוויר של המאוורר מאבק, כדי לוודא שהאוויר זורם כמו שצריך למעבד. אני לא יודע אם יש קשר ישיר (מניח שכן), אבל גם ביצועי המחשב במשחקים כבדים (בעיקר ב-CoH החביב עלי), ירדו בצורה דרסטית. ה-FPS בקרשים, ואני פשוט לא מבין למה. אפילו פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, אך המצב נותר כפי שהיה. נתונים נוספים של המחשב, סתם שיהיה לכם: לוח GA-8I945P-G, Geforce7800GT, 1024 ddr2. תודה רבה מראש לעוזרים הנחמדים.

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  18. אז ככה בשבוע האחרון התחיל המחשב שלי לעשות ריסטרטים לפעמים כול דקה לפעמים כול עשר שניות ולפעמים פעם בשלושה ימים ללא זמן קבוע ללא מסכים כחולים לפעמים גם בביוס כשאני נכנס לבדוק מה שלומו ללא שום קשר למאמץ המחשב משמש לרינדורי תלת מימד במקס וברינדורים הכי כבדים הוא לא קרס ובוורד הוא קרס כול הטמפ בסדר המעבד AMD6000+ עומד על טמפ של 38 ו40 במאמץ קירור של טרמלטק ביג טיפון שני זיכרונות DDR 800 ונמצאו תקינים (OCZ PLATINUM) כרטיס מסך מעט חם 54 מעלות 7900gs ולוח אם חדש בן שבועים עכשיו השאלה האם יכול להיות שזה קורה מהספק מכיוון שאין שום קשר בין הריסטרטים ואין שום מסך כחול המחשב פשוט נכבה ונדלק מיד שוב גם הספק דרך אגב הוא 400w נקי ובן חצי שנה ועלה לי משהו כמו 370 שח של EZCOOL האם צורב …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בעיה נפתרה! את כבל ה-DP העברתי דרך חור מאחורי המסך שאמור לסדר את כל הכבלים, וברגע שהסרתי אותו מהמעבר דרך אותו חור התצוגה הסתדרה. כנראה שההשחלה דרך אותו חור, יחד עם כבל החשמל וכבל ה-USB, גרמה ללחץ מסוים על הכבל DP ושיבש את הקליטה, מאוד מוזר.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  20. Started by Sygnus,

שלום לפי ה device manager ה usb עובד. כאשר חיברתי מודם נורית החשמל במודם עבדה כלומר הוא קיבל אספקת חשמל מהמחשב אך מעבר לזה המחשב לא זיהה אותו, כך גם עם המצלמה הדיגיטלית. ניסיתי להוריד את ההגדרות, והמחשב זיהה אותן שוב ולא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  21. שלום אני אמור לקבל מחשב חדש בימים הקרובים. השאלה היא איך אני יכול להעביר את התכולה שנמצאת על שני HD במחשב הישן למחשב החדש מדובר על כ 50 ג'יגהבייט ויש לי רק מסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד. האופציות שאני מכיר : 1. נגן MP3 עם 1GB זכרון - זה אומר העתקה איטית (USB 1) של 1GB ניתוק מסך ועכבר במחשב ישן חיבור מסך ועכבר במחשב חדש העתקה למחשב חדש, שוב ניתוק וחוזר חלילה 2.פירוק שני ה HD מהמחשב הישן והרכבה זמנית במחשב החדש - קודם כל אופציה לא רצויה מבחינתי(לא הייתי רוצה לפרק ולגעת במחשב חדש עם אחריות. וכמו כן שני ה HD הישנים בחיבורי IDE והמחשב החדש SATA 2 האם בכלל השאירו את חיבורי ה IDE של פעם. האם יש דרך אחרת יותר פשוטה ? אולי אפשר ליצור איכשהו רשת ? תודה מראש לכל העונים איליה

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  22. שלום, לפני כמה זמן התחילה בעיה שכל פעם שאני פותח משחק (הבעיה היא רק שהווינאמפ דלוק..) (ניסיתי עם כמה משחקים) אז נפתח לי חלון של הווינאמפ שהוא אומר שהוא איתר באגים או משהו כזה.. (פעמיים זה פותח את זה..) הבעיה תהתחילה לפני כמה ימים ולא הייתה ככה תמיד.. תודה לעוזרים, דניאל.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by airforce,

שלום רב, לפני כחודש רכשתי מחשב מKSP הכל עבד בסדר עד שהלוגו של Gigabyte נתקע (ללא כל ציפצוף) ורק אחרי כמה לחיצות על כפתור האיתחול זה עושה POST ובונסף לכך יש לפעמים גם Mouse lagging. ראוי לציין שזה לא תמיד.. עשיתי שידרוג לביוס (שהגיע עם גירסה F2, לF20 ולא עזר כלל ולסוף עשיתי לF21A Beta) לא עזר כלל. חיפשתי המון בגוגל וגיליתי שהלוח Gigabyte x99m-gaming 5 די בעייתי. החשש שלי הוא אם אני מביא את זה לKSP הם מקסימום יחליפו לי את הלוח לאותו דגם. יש לכם איזה הצעות מה זה יכול להיות? המחשב שלי הוא: I7 5930K corsair hydro series h100i gtx 280mm G.SKILL Sniper 32GB DDR4 3000Mhz Gigabyte x99m-gaming 5 1TB SSD Samsung…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shulem,

hi i had a problem in my computer that it stoped and i couldnt do anything to restart it except the reset button i thought it was a widows problem but after i had formated it and replaced the windows 2000 with the xp it continued doing so. i remember i had a problem like it a long time ago but i replaced the memry and it stoped i have 3 sticks now. is it the memory and if so is there a way to find the stick that doesnt work? the problem gets worse and worse thanks in advanced

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by Gal_452,

שלום אנשים! כבר כמה זמן יש לי בעיה מאד מעצבנת במחשב והיא שכל פעם אחרי שאני משחק 15-20 דקות באיזשהו משחק המחשב נתקע לי. הבעיה הזאת מאד מתסכלת אותי ואשמח עם מישהו יכול לעזור לי לפותר אותה תודה,גל

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.