תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי. מפרט אפשר לראות בצד. בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי). בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'. עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים. החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'. אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר. בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1). סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכ…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי נייד של FUJITSO SIEMENS , סנטרינו 1.7 עם 256 מגה זכרון: Motherboard Chipset Intel Montara-GM+ i855GME CPU Type Mobile Intel Pentium M 735, 1700 MHz אמנם זה לא IBM, אבל המחשב סביר. למרות שזהו מחשב חדש, כל הזמן המאוורר של המעבד (אני חושב שזה של המעבד) עובד שעות נוספות ומרעיש (יוצא דופן עבור נייד). החברה המייצרת כנראה ידעה על הבעיה ובמקום לפתור אותה, שמו לחצן שמפסיק את המאוורר !! מה שגורם רוב הזמן לתקיעת תוכנות (FREEZE) השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שאני יכול להריץ על המחשב שתגיד לי אם יש איזושהי בעיית חומרה , ביצועים לא הגיוניים למפרט כדי שאני אוכל לבוא עם "הוכחות" למעבדת שירות ולדרוש החלפת/ תיקון של חלפים (פשוט היתה לי היסטוריה לא הכי טובה איתם..…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
בס"ד שלום שמי TZ יש לי בעיה במחשב שברגע שהוא מנסה לכבות את עצמו, הוא לא מצליח והוא מפעיל את עצמו שוב ושוב ,פשוט מגיע לחלון כחול של שגיאה ומפעיל מחדש ואיני מצליח לקרוא מה הוא כותב.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולכם , הורדתי לדוגמא טקסט מהאינטרנט והסיומת שלו pdf דוגמא לטקסט שהורדתי http://www.morphyrichards.co.il/_Uploads/34247507.pdf עכשיו אני פותח את הטקסט ואני רואה סינית אני פותח את הטקסט בעזרת תוכנת הword וגם דרך הכתבן ודרך פינקס המסימות ואני רואה סינית... אולי מישהו מכיר תוכנה טובה או שהוא יודע איך מסדרים את הבעיה הזו? תודה מראש לכל העוזר.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מתנהג מוזר בזמן האחרון. לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה של ה-Windows. לפעמים הוא נתקע (העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב) באמצע עבודה שוטפת (נגיד, גלישה באינטרנט). לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הרשת ואז אי אפשר להתחבר לאינטרנט - ריסטרט פותר את הבעיה. לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הקול ואי אפשר לשמוע כלום - גם פה ריסטרט פותר את הבעיה. ולפעמים, עם קצת מזל, הוא עובד ללא שום תקלה. כיוון שמדובר בתקלות מכל מיני כיוונים, אני מנחש שמדובר בבעיה בלוח האם, אבל לפני שאני רץ למעבדה חשבתי להתייעץ איתכם. דעתכם? נ.ב.לוח האם שלי הוא Epox 8k9a2, ושאר המפרט: Athlon xp 2000+ 512 DDR pc 2700 R9800Pro
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד פנטיום 2 של IBM , כשאר אני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה EROR ואפשרות בחיה של או ריסטרט או TEST לאחר שאני בוחר בTEST המחשב מודיע לי שישנה בעייה בHDD הארד דיסק.. האם ניתן לפתור בעיה זאת מבלי לקנות הארד דיסק חדש? פורמט משהוו.. ואם לא כמה יעלה לי בערך הארד דיסק? למישו מוכרת הבעיה הזאת??
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב תקשיבו הייתה לי בעיה במיקרופון הקודם הוא נדפק לי אז קניתי אחד חדש היום מהחנות אחד טוב עכשיו הקיצר הוא לא מגיב אצלי במחשב ואין לי מושג למה המחשב לא מוכן לזהות אותו בבקשה תעזרו לי. (= נ.ב יש לי windows vista ודרייבר סאונד של realtek ששיך לכרטיס קול שלהם שמובנה על הלוח אם... אם זה עוזר לכם לעזור לי [= תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מאוורר 120ממ מאוד עוצמתי, כאשר מכניסים אותו למארז הוא מוריד ישר 5 מעלות, הבעיה היא שהוא מתחבר לחשמל. עד עכשיו חיברתי אותו לחשמל והכנסתי למארז באופן ידני אך זה לא כל כך נוח וחשבתי אולי לחברו לספק של המחשב.. האם זה אפשרי? האם זה יעמיס על הספק? (יש לי ספק ג'נרי 400W) יש למישהו עצות?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הכונן לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק וזה מראה כאילו אין כלום
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לשאול האם כשאני רוצה לחבר כונן קשיח שתומך ב SATAII אז אני צריך גם לחבר בנוסף את חיבור ה- IDE או.. שמספיק לחבר את כבל ה SATAII ל HD (וכמובן המתח ) וגם לג'מפר אותו כמאסטר ??? תודה רבה לעונים....
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
OK אז את המפרט אתם יכולים לראות מצד ימין. תודה. -- עשיתי מדידה עם EVEREST והנה התוצאות: האם התוצאות בסדר והאם זה מתאים למערכת שלי? [יש לי הרגשה שזה נמוך ] תודה.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אז הייתי בטוח שזה יהיה הרבה יותר פשוט אבל זה לא... אני צריך להעביר חומר מהPC ללאפטופ. הייתי בטוח שאני יחבר אותם עם USB ויופיע לי איזה כונן נייד או משהו כזה, אבל זה לא קרה! למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
פתאום אחרי הפעלה מחדש אני לא מצליח להכנס להארד דיסק השני שלי ברגע שאני לוחץ עליו הוא כותב שהארד דיסק לא מפורמט ושואל אם ברצוני לפרמט אותו הארד דיסק הזה היה עמוס בדברים שאני מאד מאד מאד צריך איך אני מציל את הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
משום מה יש אצלי שני התקנים לא מזוהים.. הכנסתי תקליטורים אחד אחרי השני בנסיון לעדכן ועדיין לא זוהה כלום.. מה אפשר לעשות? http://img353.imageshack.us/img353/6846/pciao3.jpg http://img230.imageshack.us/img230/3821/234234324234vf6.jpg ומשום מה גם בהדלקת המחשב נשמעים שני צפצופים קצרים מהלוח אם
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
לקחתי את המחשב של חבר ופירמטתי לו אותו התקנתי לו את התוכנות שהוא רוצה. הכל טוב ויפה הכל עובד אני קראתי לו לבוא לקחת הוא הגיע הביתה מדליק ורשם לו check monitor cable הוא התחיל לשחק עם הכבלים ובטעות הזיז בספק הכוח את המתח והספק נשרף. עכשיו הוא קנה ספק חדש המחשב עובד אך לפני ההגעה לברוך הבא לויינדוס הוא מקבל מסך שחור. הוא אומר לי שרשום לו את זה לפני שהמסך נהיה שחור: THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, פירמטת את המחשב שלי ועכשיו שאני מנסה להתקין ווינדוס אני נתקל בבעיה, כשהמחשב עולה הוא רושם לי NTLDR is missing, ולא עולה ההתקנה. עוד בעיה שהיתה לי, לפני שההודעה הזאת עלתה לי הגעתי להתקנה של ווינדוס 7 ולא הצלחתי להתקין, היתה לי בעיה שהוא רשם לחפש התקן כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בדקתי את הכונן הקשיח ב MHDD אין שם UNC בד סקטור אבל למטה בתוכנה אני מקבל EROR והמספר של הסקטור הפגום באדום ורשום UNC 0 , הכונן קשיח נחשב עדיין תקין ? יחליפו לי דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים המחשב שלי סובל מבעיות חמורות מאוד, בעיקר BSOD. - Blue Screen of Death לאחר קריאה מרובה על הבעיות אני חושב שהבעיה היא בזיכרון RAM במחשב. אי אפשר להגיע לווינדוס ואי אפשר להתקין ווינדוס חדש, לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני חייב לנסות לגבות חלק מהקבצים החשובים שיש על המחשב, במעבדות הם אף פעם לא מתחייבים לשמור לך על המידע במהלך התיקון. אני מחפש איזשהו boot disk שיתן לי גישה לשורת הפקודה ודרך שורת הפקודה אני אוכל להעתיק קבצים מהארדיסק לכונן USB נייד. מצאתי והורדתי boot cd של ווינדוס 98 ובאמת הצלחתי להגיע איתו לשורת הפקודה והוא אפילו זיהה את ה USB ככונן אבל הבעיה היית שהוא לא זיהה את הארדיסק שלי. אשמח אם מישהו מכיר איזשהו boot disk שיתן לי את הגישה הזאת …
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של סמסונג חדש עם מערכת WIN 7 HOME PREMUIM 64BIT. בEXCEL 2010 בחרתי בעמודה עיצוב טבלה ופתאום הופיעה מסך כחול עם ההודעה: X64_0x1a_41287_ANALYSIS_INCONCLUSIVE יש לציין שאחרי שהמערכת אתחלה מחדש נכנסתי לאותו מקום ולא היה מסך כחול, וגם זה המסך הכחול הראשון של המחשב הנייד. כמו כן, לפני שבוע כהפעלתי את תוכנת IDM כל המחשב נקפא, כלום לא זז והדרך היחידה היתה להפעיל אותו מחדש. מאז עדכנתי גרסה וזה לא קרה לי עוד פעם. הטמפרטורה היא בסביבות ה60-63 מעלות לכל הרכיבים במצב מנוחה וכשהמחשב הנייד מחובר לחשמל. להלן הקישור להורדת הקובץ DMP של המסך הכחול: http://f2h.nana10.co.il/g0sv3dsybrp מה הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש למישהו מדריך שמסביר איך מוצאים ומטפלים במסכים כחולים. החל מבדיקת חומרה לוח אם וכאלה עד בדיקת תוכנה ודרייברים.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק על המחשב, הוא אחרי מספר דק' קורס, כלומר, נכבה בפתאומיות. ואח"כ שאני מנסה להדליק הוא נדלק ושוב נכבה,זה קורה עד שאני מנתק את הכבל מאחורי המחשב ומכניס חזרה ונותן מספר שניות ואז שוב מדליק מחדש. זה קשור לכ. מסך אולי? תודה...
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. עובד יפה אבל יש רק בעיה אחת והיא שהוא נופל הרבה שזה אומר כאילו שעושה לעצמו ריסטרט reset. יש לי כבר שני קבצי PDF שהמשותף להם שיש בהם הרבה תמונות וגרפיקה וכשאני מתחיל לדפדף בהם המחשב מתאפס. כמו כן זה יכול לקרות ססתם תוך כדי גלישה באינטרנט בדיוק כאשר אני לוחץ על כפתור מסויים איפה שהוא באתר. או לחילופין זה יכול לקרות סתם ככה בלי שיש לי הסבר. אין לזה קשר עם משחקים כבדים..לדוגמא השתמשתי קצת במשחק Dirt3 בגרפיקה מלאה ולא קרה כלום. גם בעת שימוש בסימולטור טיסה של מיקרוסופט על הגדרות גבוהות לא קורה כלום. בחנות שקניתי אותו אמרו לי לעדכן ביוס או להביא אותו לחנות. לעת עתה לא עדכנתי . אז לפני שאני מעדכן או לוקח לחנות .. אולי מישהו נתקל בבעיה כזו. תודה…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-