עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RONEN1N,

שלום לפני פרמוט המחשה היה נתקע לפעמים ועכשיו פתאום הוא נכבה בלי להודיע ועושה הפעלה מחדש קובץ DMP מצורץ https://docs.google.com/file/d/0B8DhcSxaiuWVZlh4NnJDbWZfV3M/edit

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by Episode-666,

אז ככה,במחשב של בת דודה שלי תמיד היה מחובר לUSB אחד מדפסת ולשני MP3 קיצר בזמן האחרון הוא לא מזהה אותם בכלל. יש השערה מה יכולה להיות הבעיה בדיוק ?

3. Started by Tair,

היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. אנחנו מנסים לחסוך בהוצאה על אינטרנט אלחוטי בבית (השימוש היחיד שלו זה עבור הvod). חשבנו לרכוש מנויי סלולר עם 100gb ולחבר את הvod בדרך כלשהי אליהם. האם זה אפשרי? אם כן אז איך? האם זה כדאי? חשבתי על פתרון לצור מעין גשר - לחבר את הvod למחשב הנייד והנייד יתחבר לwifi של הטלפון - אפשרי? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by D.A.Y.C,

קיצורים למקלדת. CTRL+C - העתקה CTRL+V - הדבק CTRL+X - גזור CTRL+S - שמור CTRL+P - הדפסה CTRL+Z - ביטול פעולה אחרונה CTRL+DEL - מחיקת מילה אחת קדימה START - התחל, פתיחת תפריט התחל SRART+E - סייר חלונות START+R - פתיחת חלון הפעלה START+D - חזרה לשולחן העבודה ALT+TAB - דפדוף בין התוכניות הפתוחות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shay1231,

שלום. לאחרונה שמתי לב שמסך המחשב הופך למעומעם בזמן ניגון וידאו עם רקע שחור ביוטיוב (לדוגמה: מסך שחור עם כתוביות לבנות) או סתם אתר אינטרנט עם רקע שחור. פיצ'ר מעצבן שאני יודע שקיים במחשב נייד אך המחשב שלי הוא pc. ניסיתי למצוא פתרון ברשת אך לא הצלחתי כי הכל מתייחס למחשבים ניידים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ח ר,

למחשב ישן ווינדוס 7 שימוש בסיסי, האם יש תועלת בSSD (למערכת בלבד)? האם יספיק 120 GB? של איזה חברה אמין??? תודה רבה

7. Started by Magen Ma,

אהלן יש לי מחשב נייד של סאמסונג מריץ ווינדוס 10. אתמול בלילה השארתי אותו לפירמוט במהלך הלילה והיום בבוקר המסך במחשב נידפק.. לא קרה שום דבר חריג.. לפי איך שזה ניראה המסך מת מישהו מכיר את התופעה? מצרף תמונה👇 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Itsik-L,

יש לי קובץ של 7 גיגה בתוך ראר אני בא לחלץ אותו לכונן אחר שיש בו 15 גיגה פנוי משהו כזה ואז באמצע החילוץ שזה מגיע לבערך 75 אחוז ה רושם שאין מספיק מקום בדיסק אבל איך? זה לחלץ 7 גיגה לכונן עם 15 אז למה זה ככה מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by chubakon,

שלום יש לי צורב NEC 3520A ופתאום הוא הפסיק לצרוב DVD גם עם alcohol וגם עם nero, מה שמוזר שהוא צורב דיסקים רגילים וגם קורא דיסקים של DVD... ניסיתי לצרוב DVD בכל דרך אפשרית אבל לא הולך, אני מקבל הודעות כמו " cannot write medium - incompatible format" או "could not perform start of disk at once" מה לדעתכם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. היי חברים, קיבלתי מחשב חדש וביצעתי עדכון ביוס דרך האפליקציה @BIOS שהגיעה באפליקציות של הלוח אם שלי ( gygabyte A320-S2H V2) מגרסת ביוס F2 לF32. העדכון בוצע בהצלחה והווינדוס עלה והכל היה בסדר. אחרי ריסטרט נוסף במהלך היום קיבלתי הודעת eror שיש קבצים פגומים או משהו כזה והווינדוס יתקן אותם...ומאז לא קרה כלום..ביצעתי מאז כמה ריסטרטים - כל פעם זה מגיע למסך העליה של הווינדוס 10..יש את העיגול נקודות המסתובב הזה שמראה שהווינדוס טוען..וזהו הוא ממשיך להסתובב לעד ולא קורה כלום. הביוס עולה כרגיל כשאני מנסה להיכנס אליו...וגם הכנסתי קובץ גיבוי על המחשב של הביוס הקודם לפני העדכון...יש דרך להגיע אליו או פתרון אחר שאתם מכירים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by King Kong,

לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by roey312,

שלום, לפני שלושה ימים קניתי מפרט חדש בKSP לוח אם- Gigabyte H87-D3H מעבד - i5 4570 כ.מסך- Radeon R9 280x זיכרון- 4X4 Quad channel 1600mhz G.skill ספק - Antec 650w basiq ד.קשיח - Corsair SSD FORCE 120 ls וקירור למעבד - scythe katana 3 הרכבתי את הכל לבד הדלקתי את המחשב התקנתי את הוינדוס ומאז כל כמה זמן יחסית רנדומלי אני מקבל בלוסקרין לפעמים זה תוך חצי שעה כשאני משחק ולפעמים אני יכול לשחק שעתיים לפעמים זה כשאני מוריד משהו עם הסטים העלתי תמונות תגידו לי אם יש עוד משהו שיכול לעזור לכם, תודה רבה ובבקשה תעזרו לי אני לוחם ולקח לי תקופה די רצינית לחסוך למחשב הזה וממש לא בא לי להוציא עוד כסף למעבדות http://i40.tinypic.com/k1attl.jpg http://i40.tinypic.com/j8icyf.jpg h…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ras81,

שלום קשה היה לי להגדיר בדיוק בכותרת אבל היום סידרתי את החוטים במארז על מנת לייעל את זרימת האוייר, לא נראה לי שיש שינוי גדול כי יש המון חוטים מהספק (HEC 475), סכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש חשיבות לחיבור של המולקסים? כלומר משנה אם אני מחבר את כל הדרייברים לחוט אחד שיוצא מהספק או עדיף לפצל תחיבורים ולא להעמיס על קבל אחד? נ.ב לא לקחתי סיכון וחיברתי לכל קבל מארורר וכונן ובגלל זה יש לי הרבה חוטים במארז וקשה לסדרם.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by elad2004,

לפני כמה ימים הFPS שלי היה בסדר גמור נע בין 250-300 אך ביומים האחרונים יש לי דרופים רציניים שמגיעים ל 70 FPS אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ofirp12345,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס (הדגם בנושא) ויש לו בעיה רצינית בצבעים של המסך ואיכות ממש ירודה שלו. פניתי לאסוס מספר רב של פעמים והמחשב היה שלוש פעמים במעבדה שלהם אבל כלום לא עוזר. אחרי שהתייאשתי מהם כבר שאלתי היא כזאת: האם אפשר להחליף את המסך למסך IPS איכותי או שכדאי כבר לקנות מחשב חדש? חשבתי על אחד מאלה- מה דעתכם? https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=1133427&db1634543=1759471&db147733=2834771&db5165784=6221327&db3180930=4566638&db1484536=3286126 עד סכום של 7000-8000 שקל. אודה לעזרתכם ואל תקנו אסוס :)

17. שבוע טוב, יש לי מחשב (שני) עם לוח אם מסוג gigabyte ga-p55m-ud2 . המחשב משמש לאינטרנט ואופיס וסה"כ אין תלונות. לפני כמה ימים החלה לי בעיה שבעת ההדלקה, אני לא שומע את הצפצוף מהלוח אם שלאחריו עולה התמונה והמצב נשאר כפי שהוא והמסך לא נדלק . בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך , החלפתי כרטיס עם חלופי שברשותי, העברתי אותו ל SLOT השני של כרטיס המסך ללא הצלחה. ניסיתי בעצה של חבר לנתק ולחבר חזרה את הסוללה שעל לוח האם וגם זה לא עזר, ולבסוף תוך כדי משחק, מה שפתר את הבעיה , היה ניתוק של הכבל מספק הכוח שמתחבר ללוח האם (כתוב לידו ATX ו - PCB) העניין הוא שהבעיה חוזרת על עצמה לעיתים ממש קרובות, אם אני לא טועה, גם שהמחשב אינו במצב עבודה ונכנס לשינה הוא…

18. ערב טוב... ברשותי כרטיס גרפי של: Ati radeon HD4800 הבעיה התחילה, כאשר רכשתי black & white 2, וניסיתי לשחק.... כל פעם כשהמשחק הגיע לנקודה מסויימת, התמונה הייתה נעצרת, ולאחר כמה שניות הייתה קופצת לי הודעת שגיאה של ATI, או מסך כחול שאני לא זוכרת מה היה כתוב בו. זה היה קורה באותה נקודה במשחק. נסעתי למעבדה שממנה קניתי את המחשב [מחשב חדש מותאם למשחקים], וספרתי על הבעיה. הם אמרו לי למחוק את הכרטיס הגרפי לגמרה מהמחשב, ואז להתקין שוב, זה מה שעשיתי, והבעיה לא נעלמה. אחר כך, הם אמרו שצריך לפרמט את כל המחשב ולהתקין הכל מ-0... אז זה מה שהם עשו, ועדיין, הבעיה לא נעלמה. בסופו של דבר, הוחלט להחליף לכרטיס חדש...[אותו כרטיס רק אחד חדש]... היום קיבלתי את המחשב, ניסיתי לשחק, והבעיה לא נע…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Neus,

שלום חברים. היום הגיע המחשב החדש אותו הזמנתי התקנתי עליו WINDOWS 7. העניין הוא, שכשרציתי להריץ את הWindows updates על מנת להתקין אוטומטית את כל הדרייברים אותם אני צריך, הדבר לא התאפשר לי כי לא ניתנה לי האפשרות להתחבר לרשת. נאלצתי להשתמש בדיסק המצורף ללוח האם על מנת להתקין את הדרייברים (אשר כנראה לא הכי עדכניים שיש), על מנת שאוכל לגלוש ברשת. לאחר התקנה זו, שוב הרצתי את Windows updates, והפעם החיפוש העלה לי 614 מגה של עדכונים. השאלה שלי היא, האם הדרך בה עידכנתי את הדרייברים היא הדרך הנכונה? האם יש דרך טובה מזו? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by a556,

אוקיי יש לי סידירום של אקטימה X50 אני יודע שזה דגם בעייתי ולפעמים המחשב ניתקע בגללו יש דרך לתקן את זה תודה ;D

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Hilik Golan,

במסך כחול מופיעה הודעה על נעילה של BIT LOCKER וה KEY CODE אך לא ניתן להזין אותיות אלא רק מספרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי לוח EPOX 8rda+ עם ביוס מעודכן לגרסה האחרונה הרשמית של החברה. עד היום עבדתי סבבה עם שני מודולים 256*2 של PC2700 ... אני מנסה להרכיב עליו זכרון 1GB PC3200 מודול יחיד בלבד. והמחשב מסרב לעשות BOOT (צפצוף יחיד ארוך , ועל הלוח את הקוד C1 שזה לפי הספר אומר בעייה עם הזכרון. ) אם אני משאיר את שני הזכרונות הישנים (2*256 PC2700) ומרכיב את הזכרון החדש על הסלוט השלישי, המחשב עולה, אבל לא מזהה את הזכרון החדש. האם זה אומר שהלוח הזה מותאם לעבוד בתצורת DUAL בלבד? איך אפשר, אם בכלל, לבטל את ה DUAL CHANNEL בלוח? או שלפי דעתכם אני צריך לשחק בהגדרות הביוס כדי להצליח להעלות אותו (ז"א OC )? אם זה יעזור לי, אני אצלץ להזמין עוד מודול של 1GB PC3200 , אבל בנתיים לא רוצה סתם להסתבך בעוד…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by al_n,

היה לנו ברחוב משהו מוזר כזה עם החשמל, הוא נדלק ונכבה כמה פעמים רצוף בקיצור אני מדליק עכשיו את המחשב והוא מגיע לי למסך שחור עם האפשרויות של safe mode ו start windows normally לא משנה מה אני בוחר אני רואה את הטעינה של ה XP ואז המחשב עושה restart. מה נישרף? :-(

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yonifra,

אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך משורשרים מסוג HD6850 במחשב שלי. אני רוצה לחבר מסך שני למחשב אבל כשאני מחבר מסך נוסף לכרטיס שכרגע משמש את המסך הראשי (יש לו שני חיבורי DVI) באמצעות מתאם VGA -> DVI הכרטיס לא מזהה את המסך השני ואין לי אפשרות להרחיב את התצוגה למסך השני (אני עובד עם Windows 8.1). האם זה קשור לעובדה שאני משתמש בכבל VGA עם מתאם? האם אני צריך כבל DVI ייעודי? אני אשמח לכל עזרה בנושא. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tomy669,

שלום, ברשותי מחשב נייח בן מס' שנים ללא אחריות, נדלק לסירוגין. הכוונה שכאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה, המאווררים מתחילים לעבוד ומפסיקים והמחשב לא מצליח להיכנס לפעולה תקינה של הפעלה לפעמים אני כן מצליח להדליק את המחשב אבל זה ממש לא נוח.. ביצעתי מס' דברים בכדי למצוא את הגורם לבעיה והם: החלפה בין כפתור כיבוי/הדלקה לבין כפתור RESET- לא עזר. בדיקה של ספק כוח במעבדת מחשבים הראתה כי הספק תקין. נאמר לי כי ככל הנראה אחד הרכיבים האלקטרונים בלוח האם תקול- קבל או כל רכיב אחר. יש לי מעט ידע באלקטרוניקה והייתי שמח אם מישהו מחברי הפורום יוכל להכווין אותי כדי למצוא את הרכיב הדפוק ולהחליפו לבד כיוון שמעבדות מחשבים לא מתעסקים עם זה. יש לי מכשירי מדידה ודרכים למצוא את הרכיב אך אין לי מושג באיז…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.