תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת, הוא נתקע במסך הראשוני שהוא רושם את כמות הזכרון וכו'. יש לי את ה BIOS הכי מעודכן...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מרעיש בטירוף המאווררים תמיד היו רועשים, אבל עכשיו רעש חדש הצתרף, לפעמים הוא חזק ולפעמים הוא חלש, והוא מפסיק כשאני מעמיד את המחשב באלכסון מישום מה הוצאתי את הדלת של המחשב וניסיתי לבדוק מאיפה הוא מגיע... לפי השמיעה שלי הוא איפשהו מהאיזור של ההארדיסק, או הצורבים... האם זה אפשרי שהחלקים האלה ירעישו? אם כן, מה אני יכול לעשות? אני משתגע S:
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת רשת USB עם מיקרופון, המיקרופון מחובר לאותו USB, אין לו חיבור לשקע הורוד שאני מנסה לדבר יש בהקלטה רעשי רקע חזקים שלא מאפשרים דיבור. החזרתי את המצלמה, קיבלתי אחרת ועדייו יש רעשים. איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מתקין נייד של msi s420 ויש לי בעיה בזיהוי ב bluetooth שלו. את כל הדריברים התקנתי בקלות אבל את השן הכחולה אני לא ממש מצליח. בדיסק עם הדריברים יש רק שני קבצים אחד בשם הbtdongle.cat והשני בשם BTDongle.inf עשתי קליק ימני עם BTDongle.inf ובחרתי install אבל אני לא רואה שום שינוי - אני גם לא רואה שום דבר שקשור לשן כחולה בהתקני החומרה של המערכת - ניסית לזהות חומרה חדשה וגם כלום... אני בטוח שיש שם שן כחולה - ככה זה לפחות לפי האתר שלהם: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=623 תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רציתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, כלומר הוא נדלק, הנורה דולקת אבל המסך נשאר בSTAND BY וכלום לא קורה. אפילו ווינדוס לא עולה (הבנתי את זה לפי האי-פעילות של נורת ההרד דיסק). לא ידעתי מה הבעיה אז פירקתי את המחשב. שם בדקתי מה שרק אפשר. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וכלום, המחשב נדלק, המאוררים עובדים אבל המסך לא נדלק ווינדוס לא עולה. בדקתי את המתחים בחיבורים של הספק בסדר ואכן הכל בסדר, 5.15 ו-12.15, בגדר הנורמה. דבר הבא שעשיתי זה פירקתי את הקירור על כרטיס מסך ובדקתי אם לא נשרך המעבד שלו ושם ראיתי שאין כל סימן לחריכות. אחרכך בדקתי אם הזיכרון בסדר. השארתי סטיק אחד של זכרון מתוך 2, אחרי זה החלפתי ביניהם ועדיין כלום לא קורה. אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות. גם בדקתי א…
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כונני הצורב וה-CD הרגיל נעלמו להם. בבדיקת ה-Device Manager הם קיימים אולם עם סימן קריאה, כאשר ב-Properties מצוין כי המחשב מצליח להעלות את ה-Drivers שלהם, אולם לא את הכונן עצמו (cannot find the hardware device). קוד השגיאה שצוין שם הוא 41, תוך הפניה ל- troubleshooter. אחרי בדיקה מקיפה שעשיתי שם נראה שגם הוא התייאש והודה שהוא לא מצליח לפתור את הבעיה... כמובן שכל זה אחרי restart וכל יתר הדברים האלמנטריים (כמו לבדוק שהם בכלל נמצאים במקומם ולא ברחו לאנשהו....) ??? ??? ??? ??? למישהו יש רעיון בבקשה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כונן קשיח 80 ג'יגה (חיבור IDE) בנוסף על זה שיש לי (סה"כ 160 ג'יגה), חיברתי אותו למחשב ואני לא רואה אותו למרות שבביוס הוא מופיע וגם windows זיהה אותו. הוא מחובר בתור slave ויש לי patition על הכונן הישן .
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שאני לוחץ על תוכנה למשל לוקח לה איזה 20 שניות עד שהיא פועלת, והמחשב בכללי מאוד איטי. זה רק התחיל היום, והפעם האחרונה שפירמטתי זה היה לפני פחות משבוע. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לא מזהה לוח אם של abit IL 9 PRO מחשב חדש עכשיו הקטע פתחתי את המחשב הלוח אכן של abit מה אתם אומרים??? עבדו עלי??? תודה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה זה אומר????סתכלו על התמונה
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! החל מאתמול אינני מצליח להפעיל את המשחק FEAR שמותקן אצלי כבר יותר מחודש במחשב ועד אתמול תפקד מצויין. כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק, אני כמעט מיד מקבל את ההודעה המצורפת. המשחק היה מעודכן עד לגרסתו האחרונה (1.06) והוא חוקי ומלא לחלוטין. ניסיתי להתקינו שוב וזה לא עזר (אבל שימו לב שכעת הגרסא של המשחק היא 1.05 כי העדכון האחרון אמור להתבצע מתוך התוכנה). חיפוש בגוגל ובפורום לא העלו הרבה אבל אלו הפעולות שניסיתי: 1. כאמור, התקנה מחודשת של המשחק. 2. שינוי הOC שבמחשב (למרות שיש לציין שקודם ועכשיו הOC לזכרון בתחום האחריות שלו והמעבד על המהירות המקורית - הורדת מכפלה). 3. באינטרנט נאמר לבדוק האם זו התוכנה היחידה שגורמת לתקלה הזאת, ומבדיקה קצרה עולה שכן. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב …
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! בתחילה, רוצה לציין שההבנה שלי בנושאי מחשבים היא כשל משתמש ממוצע ורגיל. לאחרונה, ניתקלתי בבעיה שגם התייעצות עם אנשים שמבינים יותר ממני לא עזרה לפתור אותה. אודה על עזרתכם. ולהלן הבעיה: המחשב לא מכיר ברכיבים מסויימים המתחברים ל USB (כגון: disk-on-key, כונן קשיח חיצוני, כרטיס טלביזיה חיצוני, וכד'). בעבר כן הכיר את ה - disk on key, למשל. אם אני מעלה את דיסק ההתקנה של לוח האם, ומנסה להתקין את ה patch ל USB 2.0 - מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. הורדה של דרייברים ל USB 2.0 ללוח האם שלי מהאתר של אינטל לא פתרה את הבעיה. כדי למנוע אפשרות של בעיית תוכנה כלשהי, התקנתי Window XP מכונן קשיח חדש והבעיה נשארה בעיינה. המחשב שלי: לוח אם Intel Silver Ree מעבד Pentium 4, 2.4MHz …
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מההארד דיסק הישן לחדש. הדרך הכי נוחה נראה לי היא פשוט לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, להעביר את המידע ולהחזיר (המחשב הישן עדיין יהיה בשימוש כך שצריך בו את ההארד דיסק). אפשר גם אולי לחבר רשת אבל בשביל זה צריך בטח להגדיר אותה (אין לי מושג איך) וזה גם יותר איטי (אולי זה בכל זאת עדיף? :s05:). נראה לי שאני יודע איך להעביר את ההארד דיסק, תגידו לי אם אני לא מפספס משהו: אני מנתק את ההארד דיסק מהמחשב הישן, מעביר את הג'אמפר ל-Master, מחבר למחשב החדש בחיבור IDE (זה שההארד דיסק השני מחובר ב-SATAII בו זמנית לא מפריע נכון?). כשאני אפעיל את המחשב הוא אמור לזהות לבד את ההארד דיסק? לפי מה הוא נותן לו אות (כמו D:\ וכו') ? (ואחרי זה כמובן לנתק שו…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. היום, התחילה להופיע לי הודעה כזו לגבי הדיסק הקשיח השני שלי: PRI SLAVE Status BAD Backup and Replace אני יודע מה זה אומר אבל לא מבין למה. כשבדקתי את הקבצים שבדיסק הקשיח הכל היה בסדר ועבד כרגיל. ההודעה הזאת התחילה להופיע לי אחרי שעשיתי CHDSK שלוקח מלא זמן (שמתי אותו 5 שעות והוא הגיע רק ל- 7%) ולכן ביטלתי אותו (Reset). עשיתי גם CHDSK לשני הכוננים של הדיסק הקשיח הראשון שלי וזה לא לקח הרבה זמן. מה אני יכול לעשות? האם פירמוט יעזור במקרה כזה או שזה טוטל לוס? הדיסק הקשיח השני שלי הוא Maxtor 6E040L0.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן לכולם! מצטער מראש אם טעיתי, אבל לא ידעתי אם זה מתאים למציאת דרייברים בתוכנה או בעיית חומרה. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: הפעלתי את המחשב החדש שלי וראיתי שהמניאקים בחנות לא התקינו וינדוז אפילו ולא פירמטו את ההרדיסק ולא כלום. באתי להתקין, ונזכרתי ששמעתי בעבר על הבעיה שוינדוס XP לא מזהה לבד את החיבור החדש של S-ATA2. עכשיו, זכרתי פתרונות שונים ומשונים, שכללו לחיצת F6 בSETUP של XP והכנסת Floppy Disk עם הדרייברים המתאימים. היו 2 בעיות: 1. יש לי את הדרייברים רק בדיסק של הלוח אם, ואין לי כיצד להעביר אותם לFloppy Disk. 2. אין לי בכלל כונן Floppy במחשב החדש ??? ??? ??? בנואשות, ניסיתי להמשיך את ההתקנה של הוינדוס בכל זאת, בתקווה שיהיה בסדר. כפי שאתם רואים, אני כותב לכם עכשיו מ…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מישהו שיש לו מחשב מובנה של HP עם סלרון 1000-100-256KB עם 128MB RAM ... העניין הוא כזה הוספתי לו זיכרון 128MB DS 16CHIPS SDRAM והמחשב עובד בכלל לא רע חשבתי להחליף לו מעבד לפנטיום 3 , 1000-133-256KB השאלה אם ירגישו הבדל בין באס של 100 ל 133 סה"כ 33 MHZ .. וגם חשבתי לקחת את הכונן הקשיח 5400 הישן שלו ולשים 7200 במקומו ... מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מכניס דיסקים (מלאים) לכונן והוא לא מצליח לקרוא אותם. אני מקבל את השגיאה הבאה : מה יכולה להיות הבעיה? נתקתי וחברתי את הכונן מחדש למחשב.
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום... ביומיים האחרונים קרה לי פעמיים שהמחשב עשה לעצמו ריסטרט הפעם הראשונה הייתה בזמן ששיחקתי במשחק FLASH כלשהו והשנייה כששיחקתי במשחק רגיל (FEAR) מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי x79 sabertooth , i7 3820 וזכרונות מסוג Patriot Viper exterm 4X4GB PXQ316G1600LLQK בהדלקת המערכת נדלק הלד שמראה על תקלת זכרונות. כל שאר הלדים כבויים , המערכת לא מגיעה לשלב הboot . ניסית כבר 4 גרסאות אחרונות של bios מ asus ללא הצחלה.( דרך usb ) כמו כן ניסיתי להפעיל זכרון בודד , גם כאן הלד שמראה על תקלת זכרונות עדיין דולק. ( לא הגייוני שכל 4 הזכרונות לא בסדר...) הרצתי את ה "MemOK! " של asus אך גם זה לא עזר. הוצאתי את הזכרונות ואני מקבל beep code של זכרונות לא קיימים. הקישור הבא מראה שהלוח אם יודע לעבוד עם הזכרונות הנ"ל http://hexus.net/tech/reviews/ram/34369-patriot-divsion-4-viper-xtreme-low-latency-memory/?page=2 שאר רכיבי המערכת : ספק Tagan BZ 90…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצרוב לא משנה עם איזו תוכנה הצורב פשוט נעלם מהמחשב שלי וחוזר רק אחרי הפעלה מחדש אני לא יכול פשוט לצרוב כלום לא מצאתי שום פתרון לנושא באינטרנט.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב חדש את חלונות 7. ההתקנה עברה ללא בעיות וכל ההתקנים בסדר. הבעייה היא שלאחר כיבוי והדלקה מחדש של המחשב, חלונות לא עולה - מיד לאחר מסך ה- BIOS אני מקבל מסך שחור, מבלי שחלונות אפילו התחיל את הטעינה. אין שום הודעה בדרך, והכיתוב היחיד על המסך הנו האותיות EB בפינה הימנית התחתונה של המסך. לעומת זאת כאשר אני מדליק את המחשב כאשר דיסק ההתקנה בכונן, חלונות עולה ללא שום בעייה. חשבתי שאולי משהו בהתקנה לא היה בסדר, פירמטתי את הכונן והתקנתי את חלונות שוב. הבעייה חזרה. ניתקתי את הכבל האדום של הכונן וחיברתי אותו ליציאה אחרת (במחשבה שאולי הבעייה עם הכונן, SAMSONS F3 1TB SATA2), ללא הצלחה. פירמטתי שוב את הכונן והתקנתי את חלונות על הכונן הקשיח השני (SEAGATE BARRACUDA SATA2), לא…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי זה מראה לי שיש לי 4GB ראם וליד זה רשום בסוגריים ניתן להשתמש רק ב 2.99 הינה תמונה למי שלא הבין: http://www.fastup.co.il/v.php?file=63264840.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , אני מתאר לעצמי שזה לא שיגרתי אבל אני צריך לדעת אם יש דרך לעשות את זה לבד. או האם אתם יכולים להפנות אותי למקום שעושה את זה. המקרה הוא מקרה של חנות שפשטה את הרגל. הכרטיס עדיין באחריות ( Leadteak 8800 GTS ) נקנה במהלך שנת 2007 ואני יודע שיש עליו שלוש שנות אחריות. אני גם יודע בוודאות שהתקלה היא בזכרונות . התיעצתי עם כמה אנשים וחנויות (כולל פנדה ) וכולם אמרו את אותו דבר. הבעיה היא שהפתרון המהיר הוא הפעלת האחריות ובדרך כלל החלפת הכרטיס . יש למישהו איזה עצה או שהלכו ה1600 שקל לפח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, צריך את עזרתכם... מדי פעם (פעמיים בשעה או פעם בשבוע) המחשב פשוט עושה RESET. לא מזהה מדי פעם את ההארד דיסק. הבעיה הכי מציקה- באתרים מאובטחים, בעיקר כאלה שצריך להיות רשום אליהם (בנק, תפוז פורומים, HWZONE, D SPOT) בחמש דקות הראשונות הכל בסדר ואז אי אפשר לעשות פעולות! לא מצליח לכתוב תגובה (כמו את ההוד' הזו) אלא אם כן אני עושה RESET. יש רעיונות? יאללה, נשלח את זה לפני ש...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-