עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

2. האם מישהו מכיר את האופציה של חיבור המסך דרך קופסת חיבור חיצונית ישירה למסך ללא צורך לעבור דרך המחשב. ראיתי כזו קופסה שנראית לי פתרון טוב יותר מכרטיס מסך אולי רק מהסיבה כי אין צורך שהמחשב יהיה דלוק בזמן צפיה בטלויזיה אבל נראה לי קצת מורכב ויקר כל העיניין של מתאמים וכבלים שהיא דורשת: 1. מחייב שיהיה לי חיבור DVI בכרטיס הגרפי במחשב מכיוון שהחיבור של הקופסא למסך צריך להתבצע בכניסת ה VGA ולכן אני אצטרך להחליף את החיבור של המחשב למסך לחיבור DVI ומצריך קנייה של כרטיס כזה בנוסף ראיתי שהיציאה מהקופסא היא USB2 וראיתי שמתאם בין USB ל VGA מאד יקר בקיצור אני מגיע למעל 500-600 שח האם מישהוא מכיר ויודע על זה או פתרון אחר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by berner,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G אשמח לקבל הסיוע _______________________________________________

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. Started by tzionkr,

אהלן אנשים ... יש לי בעייה כזו.... חיברתי מחשב עם הארד דיסק אחד SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ויש לי דיסק נוסף IDE שאני משתמש בו, אך אני לא מצליח לקנפג אותו במערכת. בשום צורה שניסיתי לא זוהה עכשיו יש לי גם כמובן כונן DVD שהוא IDE שיושב על אותו הערוץ כמו ה - HD את הכונן הוא כן מזהה ונותן גישה אליו לא ברור איך הג'מפרים אמורים להיות ע"מ לעבוד עם שניהם במקביל תודה על העזרה

5. מחשב חדש, AMD במפרט סביר, נקנה לפני שבועיים וקצת. הדיסק הקשיח של סיגייט 500GB ביצע תיקתוקים מההתחלה. מעולם לא שמעתי כאלה תקתוקים מדיסק, וזה היה בעיקר כאשר הדיסק במצב שכמעט ולא עבד - דווקא בזמן עבודה היה נשמע רעש רגיל לחלוטין של סיבוב. ייעצו לי לבדוק את זה פה כשכתבתי על הבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337754.msg2931809#msg2931809 אז התקנתי תוכנה של היצרן SEAGATE , שאמרה SMART FAILED. בירור קצר עם חבר העלה שזה הפרמטר החשוב ביותר. הכנסתי הרד דיסק ממחשב אחר, על מנת לגבות. לפני כן העברתי דרך הרשת, אבל זה היה יחסית איטי. ביצעתי גיבוי, אבל במהלך העתקה של נתונים אחרים מהדיסק החדש לישן, המחשב נכבה ולא חזר לחיים (לא הייתי לידו כשזה קרה). בירור עם אבא שלי העלה שה…

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  6. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים וטרם שמרתי "פנקס רשימות". יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם? אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. האם ניתן לראות את המהירות בחלונות? (אולי לא כל כך מתאים לפורום זה)

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by zzz727,

יש לי בעיה במחשב שאני נכנס למחשב שלי אין לי כוננים של צורב או סידירום ובביוס רשום שיש יש לי צורב וסידירום ובכלל הווינדוס לא מזהה לי כמעט דברים גם את הכרטיס קול זה לא מזהה (כרטיס קול מובנה)...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. שלום לכולם!!! לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב והוא הראה לי את ההודעה הבאה a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart חשבתי שיש בעיה עם הפלופי ולכן ניתקתי אותו מהמערכת אבל עדיין ההודעה ממשיכה להופיע אני ישמח עם תעזרו לי בהקדם האפשרי לפתור את הבעיה תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  10. התקנתי היום ווינדווס 64 ביט על המחשב החדש והוא לא מזהה את המצלמה כשאני מפעיל אותה חשוב מאוד לציין- בדקתי ב-2 הכניסות שעל הלוח וגם בכרטיס טקסס אינסטרומנטס (התקני של AVID), עם 2 כבלים שונים. המצלמה זוהתה בקלות במחשב הקודם והפשוט שלי, כל כניסות ה-1334 תקינות אבל כשאני מדליק את המצלמה כלום לא קורה HELP

11. Started by iporat,

לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. Started by s0d,

מקווה שזה קשור לפה אם לא תגידו לי לאן זה קשור ואני יעביר, יש לי לוח אם abit ip35-E ואני מחפש את האופציה של smart fan ולא מוצא אותה רציתי לדעת אולי זה מוסתר ואני צריך ללחוץ על מקש כלשהו כדי שהדברים המוסתרים יופיעו לי אם מישהו יודע או מישהו שיש לו את הלוח אם הזה יכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש.

13. שלום וברכה לפני כשבועיים המחשב שלי (המפורט בכותרת) החליט לפתע כי חסר לו קובץ להפעלת חלונות XP. ניסיתי לתקן את הבעייה דרך אופציית הRECOVERY של דיסק ההתקנה אך זה לא עזר. לכן פירמטתי את הכונן וביצעת התקנה מחדש של מערכת ההפעלה. הערה: כאשר קיבלתי את המחשב ביצעתי פיצול לשני כוננים כך שכעת פירמטתי רק את הכונן של מערכת ההפעלה ואת הכונן הנוסף עליו היו שאר הדברים, לא פירמטתי ע"מ לשמר קבצים חשובים. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייבירים שקיבלתי עם דיסק התקנה אולם מספר דברים לא עובדים כמו שצריך: א. לחצן ההפעה החומרתית של כרטיס אינטרנט אלחוטי שבק חיים. במנהל ההתקנים כתוב שהוא עובד תקין, אולם הלחצן לא מפעיל את הכרטיס. ב. קצת פחות חשוב אבל... בעת ביצוע כיבוי הופיעו לי כל ארבע האפשריות (כו…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. אממ חברה יש לי מחשב שהרכבתי Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM Graphic Cards ATI SAPPHIRE HD 2600XT Processors INTEL E7200 2.53GGHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX עכשיו יש לי מין בעיה מוזרה קודם כל במנהל התקנים יש לי צהוב ליד ה intel Management Engine Interface ורשום לי שהוא לא עובד כראוי המחשב הוא חדש לגמרי רק שתידעו בכל מקרה חיברתי עכבר USB חוטי למחשב והוא מזהה את העכבר העכבר זז איך שהוא מסיים להתקין את העכבר זהו מפסיק לזוז העכבר זה תקלה מאוד מוזרה ובמחשב אחר העכבר עובד רגיל ובסדר גמור אני כמעט 100 אחוז בטוח שזה בגלל ה intel Management Engine Interface למישהו יש מושג למה איך וכמה ? תודה מראש עידן דרך אגב זה בחומרה בכוונה כי אני חושד שזה בגלל התנגשות חומרה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  15. Started by coolspot,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט מדגם ga-ep35-ds3l ,יש לי כונן ide שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. חיברתי את הכונן השני ,והכונן לא מזוהה ,אולי הבעיה בגאמפר שנמצא בברירת מחדל?

16. Started by erezalon,

תמיד הייתה לי בעיה שכשהייתי עושה ריסטרט פתאומי למחשב, הווינודוס לי היה עולה (היה מסיים לטעון ואז נתקע המסך) ואז הייתי צריך לעשות ריסט ו וללחוץ last known good config.. וזה היה עובד. אתמול בטעות דוד שלי לחץ Start Windows Normally אז נהייתה לי בעיה שמה שלא הייתי עושה הווינודוס לא עלה. אז אני ברוב טיפשותי אחרי שניסיתי הרבה דברים החלטתי להוציא תבטריה של הביוס. עשיתי כך ומאז המחשב לא מזהה לי את הHD כשאני מנסה לפרמט זה אומר שאין הרד דיסק(Setup did not find any hard disk drives installed in your computer) וכשאני מנסה לעלות רגיל זה מגיע למסך טעינה של הווינדוס ואז ישר עושה ריסטרט אפילו לא מתחיל לטעון... לפי דעתי זאת בעיה שהדרייבר של ה SATA בלוח אם לא מותקנים, אז ניסיתי להכניס …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. Started by xTz,

אהלן האם מישהו מכיר קובץ שמרכז את כל [או חלק גדול] סוגי המסכים הכחולים שמופיעים במערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by roeybarl,

בניתי עכשיו מחשב הכל הורכב בצורה תקינה ואני רק משתמש בכונן הקשיח שכבר היה לי.אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין מחדש את הווינדוס אך נתקל בבעיה: אני משנה את ההגדרה שהבוט יהיה מהדיוידי,הוא מתחיל להריץ את הדיסק,ונכנס למסך הכחול שכתוב Windows setup,ואז קורה אחד משני דברים-א שהוא נתקע באמצע הפעולה ופשוט קופא(בזמן קריאת הנתונים),או שהוא מצליח להמשיך קצת ואז עושה באמצע הפעולה ריסטרט. אין לי מושג איך לפתור את זה...בבקשה - אם למישהו יש מושג מה ניתן לעשות..... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  19. Started by av460,

ישנה אפשרות להוציא את ה hard disk מהמחשב שלי ,להתקין אותו אצל משהו אחר(להעביר קבצים לאותו בן אדם) ואז שוב פעם להתקיןאותו אצלי? האם זה תקין?(אם בכלל אפשרי)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. Started by dima_ga,

שלום לכולם.. לפני כמה ימים קניתי צורב DVD LG GSAH55N. קניתי היום דיסקים של SILVER LINE צרבתי עליהם, רשם לי היה מוצלח והכל אבל כשהכנסתי את הדיסק הוא חושב שעה ואחרי זה מראה לי שהוא ריק. העיה בדיסקים או בדיוידי? מה לעשות? אני לא יודע אם זה קשור אבל כבר כמה ימים זה מראה לי בעיה ב SCSI/RAID host controller. אני מנסה לתקן אבל זה לא מוצא את הקובץ תיקון . תודה ומחכה לתשובות..

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. שלום... יש לי את המחשב שמתואר במפרט בצד. לפי כמה חודשים התחילו לצצוץ לי כל מיני בעיות: - הסאונד פתאום מפסיק / נתקע - סרטים נתקעים באמצע - העכבר מפסיק לזוז ותמיד אחרי כמה שניות / דקות שאחת מהבעיות האלה מופיעה, המחשב קופא לגמרי, ואפשר רק לעשות Reset. פירמטתי, עידכנתי דרייברים, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זיכרון, הורדתי את הOverClocking, ניסיתי גם בלינוקס. זה עדיין קורה. הבעיות האלה צצות בעיקר כשאני מנגן וידאו / משחק במשחקי תלת מימד, אבל לא רק. יש למישהו רעיון מה גורם לזה / מה אני עושה, חוץ מלזרוק את המחשב לפח? תודה, נדב

22. Started by gif,

היי ,אני ראיתי פה מלא דרכים איך להיפתר מהמסך הכחול, עם הזכרון דפוק אז ... ואם יש זה.. אז תעשה ככה אפשר סיכום לכל הדברים שרשמתם פה?אז כל מי שיכול להגיב ,יגיב,כי יש מלאאאא שיטות(כל מיני אופציות אפשריות לתקלה ופתרונותם וכו...) תודה.

23. שלום, אתמול בערב רציתי להתקין לינוקס ובטעות בלי לשים לב פירמטתי את ההארד דיסק שבו היו כל המסמכים וכל הקבצים שלי לא הכחמתי לגבות :'( האם יש משהו לעשות כדי להציל את המידע היקר מפז שמצוי עליו ? דרך אגב לא נתתי לו לפרמט עד הסוף..הוא רק הגיע עד 5 או 15 אחוז ואז לחצתי על כפתור הריסט תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. Started by dok1234,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  25. Started by amitbatito,

שיחקתי באיזה משחק ובאמצע המשחק המסך היה שחור אבל המחשב המשיך לעבוד רגיל והמסך היה דלוק עשיתי ריסט הכל חזר למצבו הקודם אבל כנראה הדריבר של הכרטיס מסך נמחק שאני מנסה להתקין אותו הוא מתחיל להתקין ובמאצע הוא מפסיק ואומר :"אירעה שגיאה במהלך ההתקנה ההתקן המצורף למערכת אינו פועל" מה עושים??

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים