תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הכל התחיל יום אחד אחרי שהפעלתי את המחשב והוא פתאום הגיע למסך של אופציה לעשות REPAIR או להפעיל אותו רגילאם אני לוחץ להפעיל אותו רגיל הוא קורס עם מסך כחול הבא: 0x0000007B (0x80786B58, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) . אם אני לוחץ על לעשות REPAIR הוא מגיע למסך שאני צריך לבחור שפות מקלדת אבל לא העכבר ולא המקלדת מגיבים לכן אני לא יכול להמשיך הלאה.המוזר הוא אם אני מנסה להתקין חלונות מחדש קורה אותו דבר כשהוא מגיע לחלון שצריך לבחור שפות ואז העכבר + מקלדת לא מגיבים... ומה שהכי מוזר הוא ש את XP אי יכול להתקין בלי בעיה... ואין בעיה עם הדיסק של ה WIN7 כי ניסיתי להתקין כמה גירסאות של WIN 7 ובכולם אותה בעיה. מה שעשיתי עד עכשיו: אחרי ההתקנה של ה XP ניסיתי לשדרג את חלונות ל 7…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. משום מה בתקוה האחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע והיום הוא נכבה לבד. לאחר הפעלה מחדש קיבלתי את ההודעה הבאה: dram timing is too tight,so reload timing מה זה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייח שלי נמצא הכרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 24-BIT 7.1 AUDIO. עכשיו שמתי אותו והרכבתי אותו במחשב כמו שצריך עם כל החיבורים(חבר שמבין במחשבים עזר לי). ובמחשב הוא מזהה את הכרטיס קול, אבל כשאני מנסה לשמוע שיר אז הוא פשוט לא משמיע כלום. ושוב אני מזכיר! המחשב מזהה את הכרטיס! אבל לא משמיע כלום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אין לי מקום בכונן c ואני רוצה להוסיף לו גי'גה מכונן d כי יש לי שם לפחות 10 גי'גה פנוי אם מישהו יכול לעזור ולהסביר איך עושים זאת....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש כונן SSD בן 5 שנים עם 120GB, וHDD בנפח 500GB. עד לא מזמן הכל היה תקין עם נפח פנוי של כמה עשרות GB. עד שנפח הפנוי בכונן הSSD קטן ל300MB פנוים ללא שהוספתי קבצים. מחקתי תוכנות וקבצים בנפח כולל של 5GB, כן שהכונן הראה נפח פנוי של 5.3GB. אחרי כמה שעות הנפח הצטמצם חזרה לכמה מאוד מגביטים פנוים ללא שהוספתי קבצים למחשב. האם יתכן שזה בעיית חומרה בSSD (הוא עובד כרגיל) או משהו בווינדוס? או וירוס? הסל מיחזור שלי ריק והגדרתי שאין קבצי שיחזור אוטומטים. אם אני עושה ריסטרט למחשב אני חוזר לכמה עשרות GB פנוים ואחרי כמה שעות של עבודה על המחשב הוא חוזר לכמה מאות MB פנוים ללא הוספת קבצים. אני לא משתמש בתוכות למעט chrome וpycharm תודה לעוזרי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש ואחרי התקנת הדרייברים חסר לי ב device manager את ההתקנה של ה pci device . לא ברור לי איך זה קרה אבל אני יודע שהתקנתי הכל. לוח אם : gigabyte - 965p-ds3p. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שהגיע עם הדרייבר של הלוח אם אבל אחרי שניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה רגיל הוא אמר לי שיש בעיה עם אחד ההתקנים. איך אני פותר את הבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 15:08:01 אף אחד לא יודע מה הפתרון לבעיה ? :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום רכשתי ASUS TUF DASH F15 RTX3070 עכשיו הוא מגיע 8 ראם ONBOARD ו סלוט אחד שיש בו 8 נוספים. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג עוד ראם בכך שאחליף את ה8 הנוכחים ל16. השאלה היא אם זה אפשרי או שזה כמו במחשב נייח שצריך 8*2? או שאפשר להתפרע בראם
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. הרכבתי מחשב כולל כל החלקים על פניו נראה שכל החיבורים במקום, כאשר אני מפעיל את המחשב הrgb בכרטיסים זיכרון נדלקים ונקודה אדומה על הכרטיס מסך מלבד זה שום חלק אחר לא עולה לא המאווררים לא הקירור נוזלי והמחשב לא עושה רעש של הדלקה בכלל. מישהו יודע במקרה מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש🙏🏼🙏🏼
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
למה שאני מוריד את הורדה והיא נכבה מחשב זה ממש מוזר אנא תעזרו לי מה בעיה היא בדיוק????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, אחת מהיא מהירות החיבור דרך כרטיסי PCcard . יש לי אפשרות לחבר דיסק חיצוני דרך USB2 או דרך כרטיס PCcard מה מהיר יותר. שאלה שניה, יש לי מחשב שולחני חזק בלי מוניטור וכן יש לי מחשב נייד חזק, האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שהעבודה תתבצע עי המחשב השולחני ואילו המחשב הנייד ישמש רק בלוח המקשים העכבר הרמקולים והמוניטור. במחשב השולחני יש לי גם כרטיס וידאו וטלויזיה ותוכנות עריכה של וידאו. האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שבמחשב הנייד אפשר יהיה לצפות ולערוך סרטים ולעשות את שאר פעולות המחשוב שבאות מהמחשב השולחני.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אוקי...אז ככה... יש מספר משחקים של אחותי הקטנה שפשוט מסרבים לעבוד באקספי.. גם עם ההתאמה.. אז החלטתי להתקין 98 במקביל. עכשיו התקנתי דרייבר לכרטיס מסך, וכשאני בא להתקין דרייבר לכרטיס קול )Terratec Sixpack 5.1+ ( זה פשוט לא מסתדר.. במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב על הכרטיס קול ופשוט בלי הכרטיס קול מזוהה כמו שצריך, המשחקים לא עובדים, אני מקבל שגיאה שלא זוהה כרטיס קול או שהוא לא מגיב. מדובר ב WIN98 הרגיל, לא SE, יחד עם terratec sixpack 5.1+. יש לכם רעיונות איך לסדר את הבעיה המעיקה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים שלוש לאחר כל העידכונים שביצעתי ולאחר שהתקנתי את האנטי וירוס nod32_2008 התחיל להופיע לי כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי התקן של כונן תקליטונים :a אך הוא אינו קיים אצלי מה עלי לעשות כדי שהוא לא יחזור כלל לאחר שמחקתי אותו מהרשימה של מנהל ההתקנים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
טוב זאת לא בדיוק תקלה, אלא בקשה לעזרה. לקראת יום הכיפורים נתקלתי במחסום שגם בשעות הלילה הקטנות לא הצלחתי לפתור (ותוך כדי גם איבדתי 300 ג'יגה מידע) המטרה הייתה להעביר כמות לא מבוטלת של קבצי וידאו מהמחשב למכשיר הPS3 שלי, בין עם ע"י כונן חיצוני או ע"י הזיכרון הפנימי של המכשיר המדובר. יש לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה שעליו הקבצים נמצאו. לאחר מיסיון כושל של הקונסולה לזהות את הכונן, עקב היותו NTFS, כשמסתבר שהPS3 עובדת רק עם FAT32, בלית ברירה (ובדיעבד די בפזיזות), שניתי את הכונן לFAT32, אממה, עכשיו מסתבר לי שFAT32 לא יכול לקבל העברה של קבצים שגדולים מ4 ג'יגה, כך שגם זה לא עוזר לי! אני די אובד עצות פה, ואני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון שלא כולל לפרוץ את הPS3 שלי. streaming דרך …
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת הנושא , הבעיה חוזרת על עצמה, ריסטים פתאומיים, ( במידה וסומן automatic restart ) או לא - אז מסכים כחולים. השגיאה שמתקבלת בקובץ ה- MiniDump : Probably caused by : NDIS.sys ( NDIS+6b85 ) להלן הקובץ המלא : http://www.money-time.co.il/mongol/Mini082706-02.dmp * לא רק שבעית הריסטים חוזרת על עצמה - השגיאה עצמה חוזרת בדיוק. מקווה שיש פיתרון לבעיה, תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
על ספק הכוח במחשב שלי כתוב 400W, עכשיו זה אומר שבשעה זה צורך את כול ה-400W או לא? נ.ב המסך לא מוחבר לספק הכוח במחשב.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני בחלונות 10. יש לי שימוש די תדיר במספר תיקיות וכוננים (לדוגמא - Desktop, מחיצה D, תיקייה פנימית ב Dropbox , תיקיית Downloads וכו'). ברצוני לקבל רשימה אחת (!) של תיקיות אלו בסייר ובתיבת שמור בשם (אקסל / תוכנת סריקה מובנית בחלונות וכו') אם משתמשים ב Quick access, רשימת התיקיות האלו לא מופיעה בתיבת שמור בשם. לעומת זאת, תחת This PC יש רק מחיצות, ולא מצאתי אפשרות להוסיף תיקיות ספציפיות. בנוסף, כאשר מתקינים את חלונות 10, יש תיקיות ספציפיות (כמו Download וכו'), שכן מתווספות לעץ זה. האם יש אפשרות להוסיף גם תיקיות ספציפיות לרשימה זו? איפה הכי טוב לנהל רשימה אחת של תיקיות וכוננים בשימוש תדיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי זיכרון מארה"ב 512mbשל PQI DDR400 www.pqimemory.com הזכרון הוא DS הלוח אם שלי הוא Gigabyte K8NSC-939 הרכבתי הכל המעבד Athlon 64 bit 3000 וכ'ו רק שבאתי להרכיב את הזכרון המחשב נתקל בקשיים להידלק לפעמים עם צפצופים החלפתי מיקום בלי צפצופים אבל המסך לא נדלק כל מיני בעיות שונות עד ששמתי שבב One Sided פשוט 128 MB והפלא ופלא הוא עובד מצוין האם יש בעיה לשים סטיקים של DS על לוחות כאלו כי לפי הספר של הלוח אם רשום שלא ...
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
קניתי תמארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4146 ואלה החלקים Intel p-4 2.8E ASUS P4P800-SE Gigabyte R9600 128M Thermaltake Spark7 + Xaser Edition Geil 512m 400ddr x2 cl 2.5 W.D 80G 7200Rpm 8m ATA Creative Live 5.1 NEC 3540A Asus cdrw 52-32-52 benq cdrw 52-32-52 כונן פלופי CoolerMaster eXtream Power 380W יש ל ידע בסיסי אני יודע להרכיב כוננים ועוד כל מיני שטויות ב pci אבל זה כבר שלב הרבה יותר מתקדם מישו יכול להגיד לי רק תשלבים ואני אסתדר כי אני רוצה להרכיב חכם ולא להידפק
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
מחשב כבן שנה צ'פיסט RS482M4 של ATI מעבד תוצרת AMD 3200+ 64BIT כרטיס מסך READON X1300 לאחרונה המחשב אינו מזהה התקנים בכל יציאות הUSB וניצול כוח מעבד תקוע על 100 אחוז גם ב"מצב בטוח". ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE וגם לחסל את התליכים הדורשים כוח עיבוד גבוה דרך SECURTIY TASK MANAGER בנוסף יש לי אנטי וירוס וSPY SWEEPER האם הבעיה היא חומרתית?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב וכבר החלטתי לגבי החלקים והחנות והכול. אבל כאשר הגעתי כבר לרכוש אמרו לי בחנות שיש תקלה ידועה של Intel עם חיבורי ה SATA משהו... ראו לינק : http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution מישהו יודע האם זה כבר נפתר או שאולי כדאי לחכות? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כיצד ניתן למחוק מחיצה של הרד דיסק על מנתצלהשתמש בכל הקיבולת
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-