תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם -gigabyte ga-p35-ds3l אני מעוניין להוציא את המחשב ממצב stand by בעזרת שלט מדיה סנטר המחובר למחשב ב- usb. בביוס לא ראיתי אופציה שמאפשרת לצאת ממצב s3 בעזרת usb, ובאתר של החברה נתון ההסבר הבא - http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/FAQ_List.aspx?FAQID=134&ProductID=1361 האם J6 jumper נמצא על הלוח, או על הכונן הקשיח,ואיך אני מעביר אותו למצב - 1-2
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להיכנס לקובץ services.exe. (C:\Windows\System32\services) אני צריך להיכנס אליו כי יש שם תהליך מסויים שאני רוצה לבטל(ה Indexing), אבל משום מה כשאני לוחץ על הקובץ אני לא מצליח להיכנס אליו, שום דבר לא קורה... כמובן יש לי הרשאות לקבוצה שבה אני בא (users/pc) לגשת לקובץ (קריאה והפעלה). תודה רבה למי שיכול לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קניתי אר דיסק חדש ושאני מתקין את הוינדאוס אז אחרי שהמסך הכחול יוצא (של הפירמוט ) אז זה עושה ריסט ואז במקום להמשיך להתקנה של וינדאוס זה נכנס לי שוב להתקנה ואני לא לוחץ על שום כפתור.. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך לסדר את זה?? תודה =]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
הפעלתי את התוכנה כ8 שעות לא התקבל לי eroer ולא היה מופיע לי באדום כלום אבל לפי המדריך שנתנו לי אני לא בדיוק מבין האם הכל תקין אצלי בזכרונות כי הייתה לשונית אחת בשם pass במדריך היה מופיע אפס אצלי מופיע היה 18
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
גם לי יש פחות או יותר אותה בעיה אז אני מצטרף לפרד. מפרט בסיסי (תגידו אם צריך עוד מידע): מעבד: פנטיום4 2.4 לוח אם: AsRock P4i65G כרטיס מסך: GeForce 6200 (טמפרטורה במנוחה באזור 55 מעלות) כרטיס טלוויזיה: LifeView משהו.... מסך: LG Flatron L1750B אני עובד על המחשב ופתאום המסך נכבה. אין שום חוקיות של אחרי זמן מסויים או פעולה מסויימת. נראה שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא בטוח (אורות דולקים אבל לך תדע אם יש מישהו בבית). לפעמים אחרי כמה שניות זה חוזר לנורמלי לפעמים זה חוזר למסך מעוות ופעמיים זה עשה ריסט לבד. אחרי זה, שלחתי את דוח השגיאה וקיבלתי הפניה לפתרון הזה: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/11/en-gb/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=12aa5568-4a8d-49dc-88b0-b61c248939aa…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, על המחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה VISTA ULTIMATE יש לי את לוח האם IB9 ואני לא מצליח להתקין את הAUDIO CONTROLLER הAUDIO CONTROLLER של REALTEK מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה? יש לציין שהורדתי את הדרייבר אך משום מה הווינוס לא נותן לי להתקין אותו מכיוון שהוא לא מזהה חותמת יצרן והוא לא נותן להמשיך מפני שהוא כביכול מגן מפני תוכניות זדוניות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן כתבתי הודעה באותו נושא(שאני לא רוצה להקפיץ),על כל מקרה נטשתי את הנושא,ועכשיו,אני רוצה להתקין לינוקס וממש נמאס לי מזה! אז ככה הצורב הוא GSA 4163B?(LG). הכונן DRD8160B גם LG. שניהם לא מופיעים לא בביוס,לא במחשב שלי ולא במנהל ההתקנים. החלפתי את הכבל השטוח?(IDE?) בשני כבלים(כל פעם ניסיתי אחד) ועדיין אין כלום בביוס,והמולקס בסדר. זה כבר ממש ישן...לפני שנה אפילו שנה וחצי(לא הייתה לי סיבה ולא היה חשק להתעסק אם זה). מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, עומרי
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב מחבר. המחשב פורמט, ואין לי מושג מה הרכיבים שעליו. אין לי התקן קול,ואין לי מושג מה הוא, חוץ מזה שלוח האם הוא של MSI, ואין לי מושג מה הדגם. כרטיס הקול מובנה. אני רק מבקש לקבל לינק או הנחיה ל- איך אדע את הדגם של לוח האם, ו/או של כרטס הקול, כדי שאוכל להוריד ת הדרייבר שלו ולהתקין אותו? נ.ב- במנהל ההתקנים אין את כרטיס הקול, מן הסתם, ואני לא מצליח להבין משם את דגם לוח האם. תנו הסבר כמו לילד מפגר בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני בבית שאני על האינטרנט ואני יורד למטה בגלגלת זה זז לאט כזה כאילו אין כרטיס מסך על המחשב כמו שמתקינים תוווינדוס ובחורים איזה שעון רוצים וזה זז לאט מה עושים תודה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
חבר שלי היה בחול חצי שנה..עכשיו הוא חזר והמחשב לא עולה ..כאשר מפעילים אותו המסך פשוט שחור המחשב מתחיל לפעול כאילו מאווררים אבל יש ציפצופים מוזרים ממש ציפצופים מהירים אחד אחרי השני תיתיתיתיתי תיתיתיתיתי וזהו באיזה חלק הבעיה יכולה להיות?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
תאור הבעיה בעת שמיעת קבציי שמע הקול נשמע על הפנים בכדיי לסדר את זה אני צריך להיכנס לבקרת הקול ולהזיז את החוגה של ערוץ הWAVE לאחד הצדדים כלומר שהיא ממוקמת באמצע שומעים גרוע מאד מה עליי לעשות בכדיי לסדר את הבעיה, תודה מראש יניב הלוח הוא של גיגהבייט 945S3
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
עזרה דחוף!!!!!!!!! אני צריך שתיתנו לי את כל השמות של התוכנות שאתם מכירים שעוזרות לתקן את הכונן קשיח :s05: בתודה מראש!!! כל הכבוד למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב אינטל ליבה כפולה,לוח אם אינטל,כרטיס קול מובנה הבעיה, 1. ישנו קול עמום באופן קבוע בזמן פעולת המחשב,נקיתי,החלפתי מאווררים,זה ממשיך(להוציא מאוורר המעבד) 2.כאשר אני משוחח ב מסנגר ,סקפיי,הצדש השני שומע אותי עם זמזום קבוע של רעש, הוספתי כ.קול וזה לא עזר הרעש ממשיך,כמו כן עדכנתי את דרייבר האודיו וגם לא עזר. מה הבעיה?מה הפתרון? שאלה :אני רוצה לבדוק אפשרות אוליי זה מאורר המעבד,אני רוצה לנתק אותו ל10 15 שניות זה אפשרי מבלי שיגרם נזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי. אתמול ביצעתי ocלכרטיס מסך על התדרים המקסמליים האפשריים והרצת 3dmark05 הסתימה בהצלחה. לאחר מכן שיחקתי שעה+ cod4 , עזבתי את המחשב לשעה וכשחזרתי ראיתי את הצג שחור והמחשב עובד, אז עשיתי ריסט.. ועכשיו הבעיה- המחשב מנסה לעלות ומוצג לי הדף של וינדוס שמדווח שהיה שינוי בחומרה או בתוכנה ויש אפשרות לעלות את וינדוס במצב נורמלי או במצב בטוח וכו'.. בטוח מכירים תהודעה הזאת... לאחר מכן כשאני לוחץ על אחת האפשרויות, אני רואה שהוינדוס נטען, ובסוף כשהו מסיים לטעון המחשב מרסטט את עצמו [br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:06:05 ההודעה הזו נכתבה מהפלאפוןוכבר לא נשארו לי תווים, אנא מכם עזרו לי לפתור את הבעייה. הזזתי תג'אמפר של הלוח ולא עזר... ואין מצב שאני מפ…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 9 חודשים הכל תקין בו. שלשום אני מבחין כי כונן די (שמורכב על ההרדיסק החדש מבין השניים) מתחיל להעילם ולחזור זמנית (בערך ל2 דקות) לאחר כל ריסט. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, רואים אותו למשך משהו כמו שתי דקות ב"המחשב שלי", אבל לאחר מכן הוא נעלם ואם הייתי בתוכו אני חוזר לשולחן העבודה ומקבל eror מעצבן שאומר: delyed write failed ביום וחצי האחרון זה ממש החמיר, המחשב החל להתקע (קפיאות), ריסטים, מסכים שחורים, טעינות מרובות. האנטי וירוס לא מזהה כלום. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מדבר אחד, כשאני יוצא ממשחק אז אחרי דקה או שתיים המסך מתחיל לרעוד כזה (מופיעים גלים יורדים מלמעלה למטה כמו נגיד שמצלמים מסך מחשב עם מצלמת וידיאו) לכמה שניות ואז הכל חוזר רגיל...בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך (עם התוכנה PC WIZARD 2008) מיד אחרי שיצאתי מהמשחק הייתה על 75 מעלות, ואחרי זה התחילה לרדת..יש להדגיש גם שפתחתי היום את המארז נפלה המדבקה שהייתה על הכרטיס מסך. כמו שאמרתי בכותרת הכרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 3850 והמסך מסוג L192W Lenovo. התקנתי שבוע שעבר את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של AMD ..(הבעיה הייתה גם לפני התקנת הדרייברים החדשים). המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו הם COD 4 , PES 2008 , NFS PRO STREET . בכולם יש את הבעייה הזאת. …
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
איך אני עושה עדכון BIOS ללוח אם ? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4R800 VM... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבד בסדר, לפני כמה ימים פירקתי ממנו את ההארד דיסק והחזרתי ומאז המחשב נפתח (המאווררים מתחילים לעבוד) אבל לא עולה בכלל אפילו לשלב שניתן להיכנס לBIOS אני לא מגיע, המסך גם נשאר בstandby לא נדלק (אבל אין ציפצופים) חשבתי שאולי נגעתי באיזה חיבור, פירקתי את המחשב והרכבתי מחדש וזה לא עזר מה ניתן עוד לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשתגע - לא תמיד נדלק, עובד לאט, נתקע כל פעם שאני מכניס רכיב לשקע USB או אחרי פעולות מסובכות. החלפתי מאורר, ניקיתי את צלעות הקירור ומרחתי חומר טרמי חדש על המעבד. כלום! עדיין, אחוז השימוש במעבד מראה על קפיצות מטורפות בין 0 ל-100 גם בפעולות פשוטות. מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה ? מעבד/לוח אם/ ספק? מצורפת תמונה של שתי תוכנות לבדיקת טמפ' מעבד - מישהו יכול להסביר לי את הערכים המוזרים? עד כמה שהבנתי TEMP2 זה של לוח האם, האם הקריאה נראת הגיונית? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 1.7 GHZ עם ליבת Willamette ויש כרטיס מסך GForce 5200 או משהו כזה. יש לציין שבהפעלה הבאה של המחשב, אחרי שהתמונה צולמה, התוכנה כבר לא מוכנה להראות ערכים של טמפ' TEMP1 וTEMP2 אולי נשרף החיישן? בקיצ…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
המחשב שלי לוח אם asus P5v800-MX מעבד Pentium 4-Prescott זכרון 1G DDR כ.מסך leadtek nvidia geforce 7600gt סביר ביותר. הבעיה היא שבזמן האחרון אני מקבל נפילות fps במשחקים לא כבדים במיוחד כמו CS. עברתי על כל האופציות ושללתי את הכרטיס מסך,ניקיתי את המחשב עם שואב אבק+שפדלים לגוף קירור ולמאוורר של המעבד אבל זה לא עזר. לבסוף פירקתי את המאוורר(בעזרת המדריכים שיש פה) וראיתי שהמשחה התרמית הפכה לקשה ואבקתית. אני בדילמה אם להחליף את כל המאוורר ולקנות משחה חדשה או רק להחליף את הקודמת באחת יותר יעילה.(דרך אגב,אחרי שפירקתי את המאוורר והחזרתי אותו הטמפ' של המעבד עלתה מ39 ל46 בממוצע ובמזמן מאמץ היא עולה ל63-65) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני מספר חודשים מKSP, פרט לספק כוח. לפני שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות ולפעמים לא הצליח לאתחל את עצמו. הכוונה היא שהמחשב מקבל זרם מהספק כוח, המאוורר של המעבד מסתובב, אבל בשלב הזה הכל נשאר כמו שהוא. אין ציפצוף מהביוס, אין כלום. הכל נשאר במצב שמזכיר קצת Standby. איפסתי את הביוס בעזרת הג'אמפרים והבעיה נפתרה באופן זמני. לפני שבוע המחשב סירב לעלות גם אחרי איפוס הביוס. לקחתי את הלוח אם לבדיקה אצל KSP והם לא מצאו שום דבר (גם היבואן לא). קניתי ספק חדש למחשב: EZCool 300Watt וניסיתי להפעיל את המחשב - לא עזר. יש לציין שהמחשב נתקע באתחול עם סוללת ביוס ובלי סוללת ביוס (מה שמעורר אצלי חשד שהבעיה היא בביוס). לפי בדיקה שלי - המגעים של סוללת הביוס עם הלוח אם נראים ת…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שאני לוחץ על צד שמאל ועל למעלה ביחד זה משמיע לי מין רעש כזה ושאני משחק בפיפא ולוחץ על שתיהם בו זמנית זה נתקע כזה ומשמיערעש ולא זז כמו שאני לוחץ . זה ניהיה לי פתאום וזה רק שאני לוחץ על צד שמאל ועל עוד כפתור . מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-