עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iMeash,

אהלן, טוב אז הבעיה שלי היא כזו, יש לי לפטופ שבשורת ה "Fים" (F1, F2 וכו..) יש גם קיצורי דרך. דוגמה: לחיצה על F3 בלבד תגביר את הבהירות במסך. לחיצה על מקש "fn" ואז על F3 תבצע את הפעולה F3. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשנות את ההגדרה ולעשות בעצם היפוך, כלומר שכשאני לוחץ F3 תתבצע הפעולה F3 וכאשר אני נעזר ב FN זה יבצע את קיצור הדרך? דגם הלפטופ: Asus Vivobook 16X X1603ZA-MB027W תודה.

2. הייתי בפורום לוחות אם עזרו לי שם ממש יפה ואמרו לי לבוא לפה רציתי לבדוק את המערכת שלי נתנו לי לבדוק אותה עם תוכנה SUPER_PI m1 = 000h 00m 57s m2= 000h 01m 57s אמרו לי שזה איטי למחשב שלי יש אפשרות לבדוק מאיפה זה בא

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. היי לא מזמן התחיל המחשב שלי לעשות בעיות עד שעכשיו הוא בקושי שמיש: א. הוא מתרסק למסכים כחולים בעת שיטוט באינטרנט, לפעמים סתם בדסקטופ וגם במשחקים ב. לאחרונה הוא מה WIFI כל הזמן כשמחשב אחר באותו הבית לא מתנתק (לרגע המסך נהיה שחור ואז האינטרנט מתנתק) ג. משחקים ושאר תוכנות לפתע לא פועלים / נתקעים בדרך כלל בשלב הטעינה, לאחרונה גם ה AVG ד. גוגל כרום כל הזמן מעלה את עמוד השגיאה האפור שלו / לפעמם הוא מתרסק ולא מגיב הבעיה הראשונה התחילה קודם וכל השאר דיי באו בעקבותיה צעדים שכבר עשיתי: א. פירמטתי את המחשב ב. התקנתי ווינדווס מדיסק אחר ג. החלפתי הארד דיסק והתקנתי ווינדוס פעם נוספת דד. שיחקתי עם כל הסטיקים של הראם ככה שבדקתי את המחשב שאחד מהם בחוץ (כל פעם אחד אחר) הבעיות חוזרות בכל המק…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by nirel.c,

אז ככה... נכנסתי לאיי סי קיו ואז האיי סי קיו שאל אם אני רוצה לעדכן אותו לגירסה החדשה... לחצתי אישור ואז זה עידכן אחרי זה ניסיתי להתחבר וזה לא הולך.... תגובות....

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  5. התקנתי היום את הווינדוס, והשארתי 50 ג'יגה לכונן D (יש לי 160 ג'יגה), אבל שאני נכנס ל"מחשב שלי " אני רואה שיש רק כונן D עם 100 ג'יגה. אשמח אם תוכלו לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  6. מחשב חדש: i5-2500K CPU @ 3.30GHz Gigabyte Z68X-UD3H-B3 WD Caviar Black 1TB 64MB (WD1002FAEX) SATA3 6Gb/s התקנה חדשה של win7 64bit . האם להתקין תחת הגדרה של IDE to AHCI? יתרונות וחסרונות? והאם ניתן להחליף לאחר התקנה. אם בעתיד אני רוצה להוסיף ssd מה אז? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 3emi,

אני מכניס את ה USB לכל מחשב מנסה להעתיק עליו קובץ ומקבץ הודעה שהכונן WRITE PROTECTED ניסיתי לעשות כמה דברים שאמרו דרך REGEDIT לא הצליח כבר קרה לי כמה פעמים בעבר עם מוצרים של SANDISK פשוט אף פעם זה לא אני קניתי לעצמי אלא הגיעו לידי דיסק און קי שלהם ותמיד התקלקלו באיזה שלב מציע לכולם להתרחק מהחברה הזאת http://forums.sandisk.com/t5/All-SanDisk-USB-Flash-Drives/SanDisk-Cruzer-Blade-16GB-write-protected-error/td-p/253484/page/7 Dear All who are suffering from write protection error, The customer service answered to me and they know about the issue, so here it is to clarify the situation to everyone: "I understand that you are getting write protection error while acce…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by no_way,

תאור הבעיה: שימוש בזכרון רב פתאומי ממתי התחילה הבעיה: פתאום מאתמול האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: שלילי מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): 64BIT WIN 8 הערות נוספות: מה עושים?

10. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות? (אולי זה לא ההרד דיסק?)

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  11. היי לפני שבועיים פירמטתי את המחשב, הגדרתי הכל כרגיל והתחלתי לעבוד איתו... בהתחלה הייתה איטיות כימעט בלתי מורגש, אבל ב4 ימים האחרונים כבר אי-אפשר לסבול את זה.. כל שעתיים-שלוש המחשב נתקע....עובד באיטיות ובתקיעות... לפני הפירמוט הייתי יכול להריץ משחק+אימיול+bitcomet....עכשיו אני בקושי מריץ משחקים... המחשב שלי מוגן כראוי...ואין שום וירוסים\ספייוורים וכו' עשיתי איחוי דיסק והבעיה עדיין לא נפתרה... **<-המפרט שלי כתוב בצד...** בדקתי גם שהמעבד\זכרונות פועלים במהירותם הרגילה... חשבתי שאולי זה הoc לכרטיס מסך, אז עכשיו כל המחשב שלי בסטוק... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה... תודה מראש... Install

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by dress,

שלום, יש לי מארז ATX ומע' הפעלה XP . כשאני בוחר בכיבוי - מע' ההפעלה נכבית וכך גם הספק והמאווררים. אבל משום מה הנורית של העכבר ושל כרטיס הרשת האלחוטי פועלים ולא נכבים יחד עם כיבוי המחשב. זהו לוח האם : 8S661FXMP-RZ של חב' ג'יגה בייט. *** מצורף קטע מחוב' ההפעלה בנוגע לביוס ובנושא המדובר *** אשמח לדעת מה צריך לבצע לשם כיבוי מלא של המחשב/המארז. תודה רבה. http://img471.imageshack.us/my.php?image=19947907xt0.jpg

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by Vladgi,

אני מנסה לעשות defrag לכונן c וזה עושה אבל מסיים ממש מהר וזה לא מסדר שום דבר הוא עדין "מבולגן" זה ממשיך לומר לי שאני צריך לעשות defrag לכונן הזה ואני עושה כבר איזה 15 פעם וזה פשוט לא מתקן את זה,אני חושב שעברתי המון זמן בלי לעשות את זה וכעת ואני כבר לא יכל לתקן כלום,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ולסדר את הכונן המזוהם הזה? צירפתי תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by saimonh5,

שלום. יש לי ארד דיסק שני שאני רוצה לחבר למחשב,הוא היה מחובר לפני כשבועים ויש בו תוכן שאני צריך. אתמול חיברתי את הארד דיסק,והוא התחבר הוא מופיע "במחשב שלי". כאשר אני נכנס אליו הוא שואל אותי, "הדיסק בכונן לא מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" השאלה שלי היא,האם אפשר לחבר את הארד דיסק בלי לאתחל אותו?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by A.J,

שלום, המחשב לא נכנס לוינדוס מגיע לבחירה של "להפעיל את הוינדוס רגיל או לבחור תיקון". ברגע שאני בוחר אחד מאפשריות האלה הוא מפעיל את עצמו מחדש וחוזר לאותו נקודה. ניסתי לאיכנס למצב תיקון או SAFE MODE ואז מופיע מסך כחול, המסך הכחול מופיע גם מתי שניסתי לפעיל את המחיצה עם הוינדוס. מדובר על מחשב נייד של לינובו דגם U550 עם וינדוס 7 מקורי שהגיע עם המחשב. הרצתי בדיקת זיכרון וזה לא מצא בעיה. חיפשתי את הקוד של המסך הכחול באינטרנט וכתבו שאולי זאת בעיה עם הBIOS. אבל זה לא הגיוני כי לא עשו שום שינוי למחשב, רק כיבו אותו רגיל בערב ובבוקר הוא לא נדלק. אני מצרף תמונה של המסך הכחול אולי תעזרו לי למצוא את הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SendaRider,

אוקיי יש לי 2 זכרונות של G.Skill 667 GHz 2048. כשאני מדליק את המחשב, זה כותב לי 554, זאת אומרת זה מכוון על 554, כי דיברתי עם נועה מחשבים והם אמרו לי שצריך לכוון בביוס, ניסיתי לכוון ולא הצלחתי.. צריך את עזרתכם להעביר את זה ל667 ! תעזרו לי.... למה אף אחד לא מגיב?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  17. שלום,חזרתי לפורום בגלל תקלה טכנית שאני זקוק לעזרה לפני משהו כמו 4 חודשים קניתי מחשב חדש AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [firewall disabled] עכשיו,לאחרונה אני נתקל בתקלות שמתחילות מאוד מאוד להטריד בהתחלה,הייתה תקלה משונה מאוד שכיחה...פעם בהרבה זמן שהייתי יוצא מאיזה משחק לאחר זמן משחק רב,המחשב היה קופץ למסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש. אבל לאחרונה התקלה נהייתה נפוצה יותר,ואז נעלמה באופן פתאומי,ובמקומה החלה תקלה גרועה בהרבה עכשיו,כל פעם שאני פותח כל יישום תלת מימדי [או בקיצור-כל יישום EXE],נפתח לי תהליך חדש בשם CCAPP.EXE,התהליך לוקח 29,000K זיכרון,והוא לא מסכים להסגיר [כל נסיום ל…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by davidreznic,

יש לי שני כונני LG, בחיבור IDE שמתחברים לבקר IDE מובנה על הלוח. בעת התקנת משחק ההתקנה לא נתקעת אבל הכונן הפסיק לעבוד, יש חלון שמראה איזה קובץ מועתק ויש קובץ אחד שנשאר ככה הרבה זמן.כל פעם זה קורה במקום אחר. ניסיתי לעשות עדכון קושחה, עדכון דרייברים (דרך DEVICE MANAGER). וזה לא עזר. לפני זה לא היתה שום בעיה איתם (חוץ מזה שהם מרעישים כמו צי של 747 בהמראה). ניסיתי לבדוק עדכון ביוס אבל באתר של ג'יגהבייט לא כתוב על דכון סיוב כלשהו שהוא פותר בעיית IDE. יש מצס שזה וירוס. כי הקספרסקי הדפוק שלי מצא סוס טרויאני אבל הוא לא רוצה למחוק אותו... אני משתמש בוויסטה, לפני כמה חודשים שני הכוננים נעלמו מ"המחשב שלי", עשיתי חיפוש ומצאתי עדכון קושחה שפותר בעיות תאימות עם ויסטה. מאז החלפתי מחשב, ו…

19. Started by eART,

שלום פורום תמיכה טכנית , כבר כמה חודשים בזמן הפעלת המחשב במסך שלפני טעינת הווינדוס מופיעה לי ההודעה הבאה: Verifying DMI Pool Data ......... !K8 NPT Data Change...Update new Data to DMI מכאן קורה אחד מ2 הדברים הבאים: הווינדוס עולה כרגיל, כל הפונקציות בו עובדות ואין שום בעיה. גם לא מבחינת ביצועים עד כמה שידוע לי. והאפשרות השנייה היא שהמסך הזה פשוט נשאר והווינדוס לא עולה, ובנוסף לעיתים מופיעה לי Boot from CD/DVD בנוסף ביחד עם התופעה הזאת החלה באותו הזמן תופעה שהמחשב שלי "מתקתק" באופן מוזר (נשמע כאילו מישהו משחק עם הברזל של דיסקט FLOPPY) כל כמה שניות / דקות לסירוגין. חיפשתי פתרונות ולא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי, חוץ מהעובדה שזה קורה בהרבה לוחות של Gigabyte (הלוח הוא…

20. Started by lader,

מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by id222,

שלום רב יש לי בעיה בגרפיקה בזמן משחקים למשל במאס אפקט 2 ו 3 הדמויות והרקע מאבדים מהטקסטורות וזה קורה לי בעוד משחקים אני לא יודע כבר מה לעשות, אני עובד עצות ניסיתי הכל, עידכוני דרייבר ורולבאק לדרייבר של כרטיס מסך, פירמוטים, התקנה של מערכת ההפעלה על כונן אחר, החלפה של כרטיס מסך לפני חודשיים היה לי כרטיס מסך של ATI 5870HD ולוח אם של MSI P67 כיום יש לי כרטיס מסך GTX570 של nvidia ומעבד i7 2600K 4GB ראם לוח אם asus p8p67 deluxe הצלחתי להעלות סירטון ליוטיוב על מה שקורה לי בדף הראשי של המשחק בלאקאופס איך שהוא עולה תודה

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by Rainor101,

יש לי בעיה המחשב לא עולה ואני לא מתכוון לWIN שהוא לא עולה. מתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב לאט ,המנורות במקלדת לא מאירות והמסך לא עולה. יש לי ספק גרוע ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך עם הספק הזה ,כל פעם שעולה הWIN צריך לעשות RESTART כי הגראפיקה נראת מוזר ,אז חשבתי שהרסתי את הספק. אז החלפתי ספק (הספק ששמתי עכשיו הוא מאותו סוג - גרוע). והוצאתי גם את ההרדיסק והכרטיס מסך ועדיין לא עובד. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by nir007,

אוקיי יש לי מחשב נייד שאני מפעיל אותו לא עולה כלום חוץ ממסך שחור וקו למעלה.. ניסתי להעדכן ביוס לא הלך. ניסתי לפרמט הוא נותן לי את השגיאה STOP:0X0000007B עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פיתרון לבעיה אבל אצלי הבעיה לא נפתרה אני השמח לעצות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Sevixen,

לפני מספר חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך הנקרא GeForce 8800 gt , חסכתי כסף וביקשתי פה בפורום המלצה על כרטיס מסך וקיבלתי , רכשתי את כרטיס המסך מסוג GIGABYTE HD6850 1g. Oc חיברתי למחשב הדלקתי הכל טוב ויפה התחלטתי לחטט במחשב כהרגלי ופתאום הוא נכבה בלי שום התראה וכלום פשוט נכבה , נסיתי להיכנס למצב בטוח וגם נכבה נסיתי לפרמט ואפילו לא הספקתי לטעון את הקבצים והוא נכבה י יכול להיות שיש בעיה בספק ?? אני אשמח לקבל עזרה כי אני כבר 3 חודשים בלי מחשב ועד שהשגתי את הכסף לכרטיס מסך אני צריך להתבאס עוד יותר ... אלה החלקים שיש כרגע במחשב : נ.ב : המחשב בן 4 שנים מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. בשעה טובה קניתי מחשב חדש ויש לי מספר בעיות שהמוכר טוען שאין מה לדאוג ,ואני לא יודע אם לבטוח בו הלוח אם( MSI (945PL NEO ומעבד 930 שלי הגיע עם תוכנה CORE CENTER התקנתי אותה אבל כל הזמן היא מתריעה שמהירות המאוורר של המעבד נמוכה כשאני מנסה לשנות את המהירות דרך התוכנה הוא לא מגיב,יש מקום לדאגה? ואילו טמפרטורת המעבד נעה סביב ה 35 מעלות זה טוב? (התוכנה לא נותנת התראה על חום גבוה) ובעיה אחרונה ומרגיזה המודם שלי ?ADSL312 מחובר דרך כרטיס רשת ומדי פעם שאני מבצע הפעלה מחדש נורית LAN LINK לא נדלקת כלומר אין תקשורת עם המחשב לפתור את הבעיה אני מוציא ומכניס את קבל הרשת והיא נדלקת (לא משנה מאיזה צד במחשב הקודם שלי לא הייתה לי בעיה זו לכן אני לא חושב שזה הקבל או המודם) בחנות זיבלו לי את …

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.