עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה

2. Started by wooper,

היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by zabal12,

שלום ! יש לי HD שהלוח אם מזהה כתקול ואני צריך להוציא ממנו מידע . ניסיתי להעלות אותו במחשב אחר להשתמש בדיסק טכנאי ולהעלות אותו בתור USB ללא הואיל . בחלק מהפעמים הכונן זוהה חלקית אבל לא הצלחתי להגיע למידע . האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות חוץ מלקחת למעבדה ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by GolanBerlin,

יש לי לפטופ די ישן שפירמטתי אותו לא מזמן וכרגע רץ עליו וינדוס 7. היום שאני גולש לי באינטרנט, אני פתאום קולט הודעות שגיאה ועולה לי משהו בשם Windows 7 Recover שמציין כי הוא מנסה לשחזר את ההארדיסק (כונן קשיח). לכונן C לא קרה כלום (עליו מותקנים התוכנות ומערכת ההפעלה), אך כונן E נמחק כולו. כעקרון אחרי שעשיתי הפעלה מחדש, אני רואה שזה המצב: במשתמש הראשי שלי, האדמין: כונן E הלך לגמרי, כלומר כל המסמכים וכל התמונות - מת. כונן C נשאר, כלומר שהתוכנות נשארו. על הדסקטופ אני לא רואה שום דבר, ולא מופיע לי הדפדפן, המסנג'ר או שום דבר בשום מקום. נפתח לי ה-Windows 7 Recover שמנסה לשחזר את הכונן קשיח ואת ה-RAM, אך ללא הצלחה. במשתמש השני, של אמא ואבא: כונן E הלך לגמרי, כלומר כל המסמכים וכל התמ…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. שלום, המחשב מסרב לעלות. לאחר לחיצה על כפתור ה ON יש ביפ אחד(כפי שהיה תמיד) ואז המחשב נתקע בבדיקת זכרון-רואים רק MEMO ואפילו לא את כל המילה MEMORY. אחרי כמה ניסיונות של הדלקה וכיבוי זה עבר את בדיקת הזיכרון ואז נתקע. ניסיתי עם זכרונות אחרים,ספק אחר ועדין אותה בעיה. יש הצעות? תודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by yai,

יש לי בעיה בכרטיס קול שאין לי דריבר עליו... אני צריך דריבר לכרטיס קול זה מפרט של המינבורד: http : //www . siz.co . il /my / zgnmkwwwimzj . png בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  7. אני לא מצליח לראות את התוכניות שפתחתי כאשר אני ממזער אותן , אני יכול לראות מה פתוח רק עם Alt + Tab מצורפת תמונה הממחישה את התקלה . איך אפשר לסדר את זה ? תודה ענקית לעוזרים !!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. שלום לפני כמה זמן השתנו לי הצבעים בwindos ל16 והרזולוציה ל 640X480 ללא יכולת לשנות. היה מותקן win7, דרייברים מעודכנים. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים ואת הכרטיס ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל מעודכן(דרייבר של NVIDIA, לא של וינדוס). אחרי פירמוט והתקנה מחדש הבעיה חזרה על עצמה. במהלך ההתקנה ובהפעלה הראשונית של הוינדוס הצלחתי לראות צבעים כרגיל, רק לאחר הריסטרט הראשון חזרה הבעיה. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס כיוון שהצלחתי לראות טוב במהלך ההתקנה. זכור לי על תופעה דומה שהייתה בXP ואז התברר שמדובר בוירוס או בשינוי ברג'סטרי שמגיע מהזכרון בכרטיס עצמו או מהRAM, אחרי חיפוש לא מצאתי איזכורים לזה. יש למישהו רעיון?

9. Started by LIDOR_13,

קודם כל עולה לי אינטלפוינט של מיקרוסופט לפעמים יש שגיאה 1603 ולפעמים קורס המחשב... הקבצי וידיאו זזים במהירות כפולה והסאונד זה כמו רדיו מקולקל [בכל הדבריםYOUTUBE קבצי MP3 במדיה פלייר הכל...] אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל זה באותו יום... זה WIN 7 64 BIT ויש לי מחשב וב זה לא נראה לי קשור למחשב...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by matan13,

איזה כיוונים\יעדים מרכזיים כדאי לבדוק בראשונה ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by yoxo,

היום הפעלתי את המחשב וגיליתי שהוא לא מגיע לWINDOWS אפילו לביוס אי אפשר להיכנס, רואים רק את התמונה של הלוח אם וזהו המחשב לא מגיב פנטיום4 לוח אם p4p800 של אסוס

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by was950,

שלום יש לי מחשב נייד חדש דגם ACER מחשב נייד Acer Aspire 5622WLMi http://global.acer.com/products/notebook/as5620.htm אין בו יציאת TV OUT רק יציאת מסך רגילה הטללויזיה שאני מדב עליה היא פלזמה 42 עם כניסיות מכל הסוגים טלויזיה LCD LC42SA1 Sharp 42 אינטש http://halalit.co.il/products/72661?ref=zap יש כזו אפשרות לחבר לטלוויזיה כבל מיוחד כזה אם יש תן לו לי קישור

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  15. המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוור אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין(5900 RPM ). עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית ב…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. שלום בבואי להפעיל את המחשב הוא מרסט עצמו כל פעם מחדש ברגע שהוא בא להעלות את הWIN (אחרי שהלוגו על גב המסך השחור מוצג). ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא לא נותן לי . הכנסתי את הדיסק של WIN ונכנסתי לאזור ההתקנה של WIN על מנת לנסות לבצע תיקון של רכיבים (מקש R).לאחר שאני מגיע לשם הוא מציג לי מסך שחור שואל איזה כונן של WIN אני רוצה לתקן ומבקש סיסמאת מנהל .שהתקנתי את הWIN לא הגדרתי סיסמא אז רציתי לשאול מה אני עושה עם הסיסמא הזאת על מנת להמשיך בביצוע נסיון של תיקון? תודה,

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. המחשב בן חודשיים... למשיהו יש מושג מה אני עושה? תודה...

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by galedri,

אתם יכולים להסביר לי בבקשה מזה? תמונה:http://img179.imageshack.us/my.php?image=5646os5.png ??

• 12 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by P-F.,

שלום,תמיכה טכנית. יש לי בעיה די מוזרה,כאשר אני לוחץ על הכפתור במקלדת של הStandby,הכותרת קצת מטעה,כי המחשב אכן נכנס לstandby אבל המארז(Sunbeam Transformer)לא.כל המאווררים שיש בו(5) פלוס המאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד,אבל המחשב כן בסטאנביי,כלומר,אם אני לוחץ על המקלדת או העכבר המסך נדלק והווינדוס עולה,אבל מה שמוזר לי שהמאווררים ממשיכים לפעול ולא נכבים כשנכנסים לסטאנדביי. אני הרכבתי את המחשב וחיברתי את כל הכבלים האפשרים,אז אני לא מבין מה הבעיה. מה שכן בחוברת של הלוח אם יש שני יציאות-SYS_FAN וPWR_FAN שאינם מחוברים לשום דבר.יכול להיות שזו הסיבה לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by xena,

רכשתי http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=133 דיסקשיח של WD בגודל 250GB חיבור SATAII, ואני מנסה לחבר אותו למחשב ככונן נוסף. בדוס אני רואה שהכונן מזוהה בדיוק כמו שאר הכוננים. אבל ב XP אני לא רואה אותו, גם לא ב diskmgmt.msc (שהיה אמור להקפיץ חלון זיהוי כונן חדש). יש מושג למה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by Nitro,

היי. לאחרונה רכשתי סטיק של טווינמוס טוויסטר, שאותו הוספתי לסטיק של טווינמוס ספיד פרימיום. אחרי שהתחלתי לקבל המון שגיאות וריסטים, פירקתי את הסטיק החדש, התקנתי ויסטה, הכל טוב ויפה. הלילה הרצתי ממטסט על הסטיק הישן, הכל טוב. אח"כ על הסטיק החדש, הכל טוב. ברגע שהרצתי את שניהם ביחד, קיבלתי עשרות אלפי שגיאות. שמתי לב שאני מקבל את כולם במבחן 8 (Modulo 20 - ones&zeros), כאשר מיקום השגיאה דומה - ????????0x כאשר הסימני שאלה מציינים מספרים משתנים, אבל האפס בהתחלה נשאר. אני מניח שזה אומר שמדובר באותו הסטיק. מה אני יכול לעשות?? נדב.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by asaf999,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית - X1900XT וE6600 אולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין אותה... כאשר אני משחק באיזה שהוא משחק (זה קורה לי רוב הפעמים בCOH)..... המחשב פתאום נתקע ומוציא רעשים מוזרים וגבוהים מהרמקולים.... רעשים של כאילו משהו לא תקין!!! ואחרי שהמחשב נתקע רק RESET יכול "להציל" אותו... אין לי מושג מה הבעיה... ניסתי לעדכן דרייברים אבל לא עזר... תודה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by kobibo,

רכשתי מחשב עם לוח מדגם FOXCONN 945G7MA וכאשר באתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הקול הופיעה הודעה שהדרייבר לא נבדק על XP והאם ברצוני להמשיך בהתקנה. המשכתי בהתקנה והכל נראה בסדר במנהל ההתקנים אך בכל זאת אני לא מצליח לשמוע קול, גם ההגדרות של הקול ב Control Panel לא נראות כתקינות ולא ניתן כלל לשנות את הווליום. נסיתי להוריד דיירבר מעודכן יותר מהאינטרנט אך ללא הצלחה. בביוס ההגדרות של כרטיס הקול נראות בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? ( התקנתי כבר פעמיים את מע' ההפעלה ).

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. לפני כמה ימים פירקתי את המארז של המחשב כדי לבדוק אפשרויות למודינג, בנוסף הוצאתי את הכוננים של הדיסקים כדי שיהיה אפשר לנתק את דלת המארז היום חיברתי את המארז מחדש אבל נתקלתי בבעיה...עם פתיחת המחשב מופיעה הודעה: "disk boot failure please insert system disk and press enter" הוא דורש ממני לפרמט את הhard disk למרות שלא נגעתי בו בכלל כשפירקתי את המארז. מה עלי לעשות!?! אני צריך לפתור את הבעיה במהרה, כי אני צריך לבצע שימוש דחוף במחשב לעניין שאני צריך לסגור היום בבקשה אמרו לי מה עלי לעשות תודה מראש דור

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  25. Started by yossi541,

אתמול הרכבתי לוח ומעבד בפעם הראשונה ?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? הכל הלך פיקס למעט כרטיס רשת PCI ששמתי במקום זה המובנה בלוח. הכרטיס זוהה והותקן לו דרייבר אך בשום פנים ואופן אינו מצליח להתחבר למודם. הוא אינו מצליח לתקשר עם המודם. ברגע שאני מנסה להשתמש בכרטיס המובנה בלוח הוא מתחבר ללא בעיה. בלוח הקודם שלי הכרטיס הותקן ללא בעיה וביטלתי ללא בעיות את המובנה בלוח. האם יש לוחות שאין אפשרות לבטל את זה המובנה בלוח? איך אפשר לגרום לו לעבוד במקום המובנה בלוח?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים