עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. את רב הפרטים תוכלו לקרוא פה (3 עמ'): http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1047892 בקיצור: הסאונד מפסיק לפעול כשאני מבצע פעולות עם המחשב כמו הפעלת תוכנות או שיטוט באינטרנט. לא מזמן הסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולדעתי הבעיה נפתרה, אך כשהתקנתי אותו מחדש הבעיה חזרה. כדי לבדוק אם אכן קיימת התנגשות בין כרטיס הקול לכרטיס המסך הייתי יכול להסיר שוב פעם את הדרייבר ולנסות לעבוד עם כרטיס הקול במשך כמה דקות, אך אם יש ברירה, אני מעדיף שלא לעשות את זה. במנהל התקנים אין סימן לשגיאה בכרטיס הקול. יש שגיאה בסורק, אבל הוא עובד. פשוט הוא משום מה תמיד חושב שהוא סקאזי, אבל לדעתי זה לא צריך להפריע בכלל לכרטיס קול. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by guybz72,

שלום, יש לי בעיה שהלוח הנ"ל במערכת שלי לא מבצע POST לאחר RTC CLR האם למישהו יש מושג? ביצעתי RST לפני עדכון BIOS - מה שלא היה מחוייב המציאות אבל בכל זאת לפי הוראות היצרן מצויין שכדאי אשמח לעזרה לוח: asus P8P67-m-pro מעבד: i5 2500K עם OC ל 4.7 זכרון: GSKILL 8G 1600 ספק: seagate 620W כ.מסך: saphire 6950 2G

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by yanivnn,

אני לא יודע אם זה המקום אבל אם כן... מה בידיוק אומר הסוס טרויאני הזה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. הבעיה עם הארדיסק החיצוני ^^ חשוב לציין שהמחשב עצמו מזהה את EXE ושאר פורמטים . ועם הארדיסק הרגיל זה פשוט יום אחד ירד כל המקום... מ 500 GB ל 86GB ואין לי מושג איך לדעת מה תופס שם את רוב המקום . ואיך אפשר לפרמט אותו דרך המחשב ? (WIN מקורי ואני לא רוצה לאבד את הרישיון) . *ניסיתי לעשות שחזור לזמן קודם . זה לא עזר . * WIN 7 64 BIT תודה גדולה למי שיעזור זה ממש דחוף לי אני נוסע מחר בערב לחו"ל ואני חייב את המחשב .

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by wooper,

היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  7. נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה

8. Started by GolanBerlin,

יש לי לפטופ די ישן שפירמטתי אותו לא מזמן וכרגע רץ עליו וינדוס 7. היום שאני גולש לי באינטרנט, אני פתאום קולט הודעות שגיאה ועולה לי משהו בשם Windows 7 Recover שמציין כי הוא מנסה לשחזר את ההארדיסק (כונן קשיח). לכונן C לא קרה כלום (עליו מותקנים התוכנות ומערכת ההפעלה), אך כונן E נמחק כולו. כעקרון אחרי שעשיתי הפעלה מחדש, אני רואה שזה המצב: במשתמש הראשי שלי, האדמין: כונן E הלך לגמרי, כלומר כל המסמכים וכל התמונות - מת. כונן C נשאר, כלומר שהתוכנות נשארו. על הדסקטופ אני לא רואה שום דבר, ולא מופיע לי הדפדפן, המסנג'ר או שום דבר בשום מקום. נפתח לי ה-Windows 7 Recover שמנסה לשחזר את הכונן קשיח ואת ה-RAM, אך ללא הצלחה. במשתמש השני, של אמא ואבא: כונן E הלך לגמרי, כלומר כל המסמכים וכל התמ…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by shaihac,

אין לי מסך כחול ריסט פשוט ופתאומי מכל פעולה במחשב נכבה ונדלק מחדשש... טמפרטורותת טובות מאוד 44 בדקתי ב everst סריקות ב נוד 32 ואדד ווארר הכל פיקסס אז מקווה שתוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by OrielB,

אהלן .. טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא : Optiarc DVD RW AD-5170A הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס .. טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE .. טוב נגיע לבעיה בעצם .. הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי .. יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל …

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by dRoyal,

יש לי בעיה קשה עם המחשב לאחרונה, המחשב לעיתים נכנס לכמה דק של האטה נוראית שבה תצרוכת המעבד עולה ל100%(בלי קשר לאילו ישומים רצים, אלו שרצים פשוט תופסים את כל יכולת העיבוד) וכל המחשב זז לאט בצורה מחרידה. זה קורה בכל הרכב של יישומים שרצים, ולא קשור ליישום ספציפי שגורם לכך, מעבר לכך כבר פירמטתי פעמיים והבעיה נשארה זהה. אני מניח שהביעה חומרתית, יש רעיונות איך לבדוק אם איפה להתחיל לחפש?

12. הרכבתי מחשב שמבוסס על לוח אם Gigabyte 965 DS3, מעבד E6600 וזכרון ddr2 800 4-5-4-15 של OCZ. אתמול סיימתי להרכיב הכל וניסיתי להדליק את המחשב בפעם הראשונה. להפתעתי לא היה POST ואפילו לא ביפ של הרמקול. המאווררים פועלים ויש חשמל אבל לא מעבר לזה. ניתקתי את כל הרכיבים המשניים כמו DVD, דיסק קשיח וכ"ו וניסיתי שוב עם אותה תוצאה. ניסיתי כל פעם להוציא מודול זכרון אחד ועדיין הבעיה לא נפתרה. הבעיה היא כנראה באחד הרכיבים המרכזיים (זכרון, לוח או מעבד) כשהחשוד העיקרי הוא הזכרון. קראתי קצת באינטרנט ופה ושם אמרו שלזכרון הזה יש בעיות תאימות. במקרים מסויימים אנשים אמרו שהמתח שהוא צריך זה 2.0V והלוח נותן ב DEFAULT פחות מזה. אז המליצו להשיג זיכרון קטן שצורך פחות מתח, לעשות איתו POST ואז לשנות א…

13. Started by -AKEL-,

קודם כל שלום לכל מי שקורא את ההודעה הזאת ומקווה שאולי יפתור לי את הבעיה שנתקלתי בה... עד לא מזמן היה על המחשב שלי כרטיס קול ואז הורדתי אותו, עשיתי פירמוט הכל כרגיל... התקנתי ווינדווס... איתר את כל החומרה במחשב פרט ל... כרטיס קול שעל הלוח... תמונה: http://img90.imageshack.us/img90/7264/untitled2ry0.jpg אז הכנסתי את הדיסק דרייבר של הלוח למחשב והוא פשוט לא נותן לי להתקין משום מה את הדרייבר של הכרטיס קול שעל הלוח תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/6062/untitledem5.jpg מה למה זה? ואם יש לכם פיתרון אני ישמח לשמוע תודה

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  14. שאלוווווווווווום קניתי את הכרטיס טלוויזיה של גיגביט : GIGABYTE GT-PTV-AF-RH FM MCE Ready TV Tuner w/Remote ControL http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305 הכל פועל סבבה מקליט ורואים טלוויזיה יש רדיו והכול חיברתי את האנטנה של הIR (אינפרא) למקום הנכון והשלט לא פועל.... יש לכם פיתרון??? (היתקנתי תדרייברים) תודה רבה!! (אם יש למישהו תוכנה טובה לכרטיסי טלוויזיה והוא יכול להמליץ לי עליה אני ישמח בפרטי או פה )

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

כל סדרת מקשי הF (1F 2F 3F והלאה) כולם לא מגיבים. איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  16. שלום לכולם...אז ככה, יש לי צורב DVD של LG דגם- gsa-4160b עד היום (בערך שנתיים) הוא עבד מצויין, צרב בצורה מהירה וטובה. לפני כמה ימים בזמן צריבה התוכנה נתקעה (nero) עד למצב שהייתי צריך לבצע ריסט למחשב. לאחר הרבה נסיונות להוציא את הדיסק (שלא הסכים לצאת גם אחרי כיבויים והפעלות מחדש) החלטתי לדחוף סיכה לחור הקטן בשביל להוציא את הדיסק. אך, ברוב טיפשותי עשיתי זאת כאשר המחשב היה דלוק, ולאחר שעשיתי זאת הצורב התחיל להשמיע רעשים מוזרים של גסיסה. כיביתי מהר את המחשב ונתתי לו מנוחה, כעת הוא בשקט, וצורב בסדר. אך הבעיה המרכזית היא המהירות, כאשר אני צורב קובץ מסויים ה-Buffer Level שעד כה עמד תמיד על 98 אחוז, כעת קופצת מ-88 ל35 כל שנייה. דבר המאריך את הצריבה בכ-פי 2 (!!!) רציתי לדעת אם אפש…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by edbd,

אוקיי שלום, מקודם ניסתי להתקין את הויסטה ואחי עזר לי בטלפון. בקיצור הסתבכנו, ונראה לי שהוא טעה. אני לא מצליח להגיע להתקנה בכלל. אני נכנס לביוס, נכנס לשני (אדבנס ביוס פיוטר) משם לשלישי - בוט סקינס ואז יש לי 3 אפשרויות והרביעי שזה אוטר דוויס - אני חושב שפה הבעיה. אחי אמר לי לשנות כמה דברים את הראשון הוא אמר לי להשאיר על CDROM את השני השלישי והרביעי, לעשות על דיסייבל. אחר-כך הוא אמר לי לעשות אקסיט אנד סייב. עשיתי וזה עשה ריסטרט לחצתי אנטר כל הזמן ואז הגעתי למסך שחור והיה רשום משהו פיילטור ופליס אינטרט דיסק (עם אני לא טועה כאילו שזה נכשל.. אז מה אני עושה?) (מצאתי מדריכים באינטרנט אבל הביוס שמראטים שם בתמונות לא כמו שלי..)

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by asafsee,

שלום כולם המפרט כזה: לוח אם של אינטל D845EBG2 מעבד 2.4 לפני כמה ימים התחילה הבעיה...כאשר אני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך כחול עם הסמל של אינטל וזהו המחשב לא מתקדם משם אפילו אין לי כניסה לBIOS לדעתי הלוח אם גוסס לי ניסיתי לנקות אבל, ל"שטוף" את הלוח בספרי מיוחד למכשירים אלקטרוניים וגם זה לא עזר... עזרה מישהו בבקשה?? תודה רבה וחג שמח אסף

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by vbwx,

אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה. הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח. מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS MotherBoard P5B 965 512x2 667 Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ. ד.א! אני לא עושה OC! שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים. אז עכשיו, אני שואל אתכם..

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by siin,

אך ורק באינטרנט. לאחר שהגיעו מים עד נפש מהסיבה הנ"ל, פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש בתקווה למערכת רעננה ובתוך כך גם הגלישה. ראשית, אציין פרט שאולי לא חשוב, לא הצלחתי לפרמט ל-NTFS ורק לאחר ההתקנה ביצעתי המרה ל-NTFS בכל הכוננים. הבעיה העיקרית היא הגלישה באינטרנט, כמו קודם גם עכשיו הגלישה איטית עד טירוף. ניסיתי (ועדיין) את פיירפוקס גירסה אחרונה תוך שימוש בחסימת פרסומות בתקוה להקל על המערכת וכלום לא עוזר. חומת אש אין. ביטלתי באנטי וירוס ניטור תקשורת מכל סוג שהוא. אימיול לא בא בחשבון (לאחר ההתקנה המחודשת) יוטורנט היחיד שעובד, גם איתו ניסיתי לבדוק אם יש השפעה, ההשפעה קיימת אך שולית (זו הסיבה שבחרתי בקליינט הזה מפני שהוא לא מורגש בזמן פעולתו). לעומת זאת, בהורדת קבצים מהרשת (כולל …

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by galedri,

יש לי תיקייה מסוימת כשאני ניכנס אלייה אז לוקח לה איזה 5-6 שניות להיכנס וכשאני יוצא גם אותו דבר ממה זה יכול להיות??

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן לוח אם של פי סי פרטנר צי'פ של VIA APOLO PRO 133 מעבד פנטיום 3 733MHZ SLOT 370 והרבה אמרו לי שמחשב יעבוד טוב יותר אם אני יעשה עידכון ללוח אם אבל אני יודע שזה קצת מסוכן אם טועים בעידכון אין לוח אם. הרצתי את התוכנה EVEREST והיא סיפרה לי קצת פרטים על המחשב שלי וניכנסתי לאתר של www.pcpartner.com כדיי להוריד את העידכון יש את הדגם שלי אבל יש כמה הורדות שאני לא יודע במה לבחור. מישהו יכול לעזור לי איזה קובץ להוריד ואיך עושים עידכון נכון לביוס? או שמישהו יודע אם יש תמיכה טכנית של פי סי פרטנר בארץ שיכולים לעזור לי? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by goldyoav,

שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בתופעה הבאה: ה- DVD's שאני צורב כ - DATA DVD לא ניתנים לקריאה ע"י אותו צורב שצרב אותם. במחשבים אחרים ניתן לקרוא אותם ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? - ניסיתי לעדכן את הקושחה וזה לא עזר. האם הוא מלוכלך? אם כן יש דרכים לנקות? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים