עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Night,

קניתי 8600GT במקום ה6200TC שיש לי עכשיו. שאני מחבר אותו הווינדוס מציג שגיאה במסך הWELCOME: svchost.exe application error the memory couldn't be written. והשולחן עבודה לא נטען. אבל שאני מחזיר את הכרטיס הישן הכל עובד מצוין... בדקתי את הכרטיס על מחשב אחר והוא עובד מעולה. מה עושים? :-\

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by 486DX4,

לוח אם: MSI 945GCM V2 מעבד: Intel Celeron 420 Conron-L בתוכנה everest רשום : Motherboard: 95C CPU: 27C CPU DIODE: 50C AUX: 36C ב bios מופיע : CPU: 27C Motherboard: 36C הטמפרטורה בחדר: 32.8C(בלילה הטמפרטורות במחשב פחות 8 מעלות בערך) הטמפרטורה של הלוח אם לפי הביוס רשומה באוורסט כטמפרטורה של ה-AUX אין לי מושג למה מופיע באחד החיישנים 95C. המערכת מאווררת והרכיבים על הלוח קרירים למגע. ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא משנה את התוצאות. גם כאשר אני מדליק את המחשב ממצב המתנה S3 ישר מופיעה טמפרטורה של 90 ומעלה. גם בתוכנה SpeedFan מופיע אותו חיישן רק בלי שם. המערכת יציבה לחלוטין במאמץ מקסימלי. מה לדעתכם הסיבה לטמפרטורה הזאת והאם זה מעיד על בעיה מסויימת? ושאלה יותר קטנה - למה יש כזה הפרש …

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by Raz20,

יש לי בעיה עם Adobe Flash Player לא משנה כמה אני מתקין את התוכנה דרך האתר מהקישור הזה http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash או מפה http://fpdownload.macromedia.com/get/flash...lash_player.exe אני לא מצליח לראות קבצים שנמצאים על אתרים , ולא משנה כמה הם שולחים אותי להוריד את התוכנה הזו, אני פשוט לא מצליח לראות, ככה זה בכל האתרים הדומים שדורשים Adobe Flash Player יכול להיות שאיזה משהו חוסם את התוכנה או משהו אחר ? יש לי אקספלורר 6 (אני מאמין שמעודכן כי יורדים לי עידכונים מהאינטרנט) ובעברית וגם ניסיתי להיכנס ל"כלים" - "אפשרויות אינטרנט" - בלשונית "אבטחה" - "רמת ברירת מחדל" וגם זה לא עזר... מה אפשר לעשות ? תודה מראש לאלה שעוזרים !

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  4. האם קיימת תוכנה כל שהיא אשר בודקת את התקינות של החמורה המתוקנת במחשב? כל דבר לחוד?זכרונות ,כונן קשיח וכו...?

5. קודם כל זה קורה לי עם כל גרסא של וינדוס(XP ו ויסטה בלי דואל בוט) ללא התקנת דרייברים וגם איתם בלחיצה על כפתור הכיבוי מהמארז המחשב נכבה ולעומת זאת פעולת הכיבוי ממערכת ההפעלה מבצעת הפעלה מחדש מעבד:INTEL C2D E6320 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3-REV3.3 אם צריך עוד פרטים תכתבו אני אתן אותם

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. אוקיי... אז קניתי מחשב חדש הכל טוב הקיצר אני בא מכניס את הדיסק של הווינדוס... ברגע שזה מגיע להתחלה זה פשוט שולח לי את זה: http://img237.imageshack.us/img237/4889/dsc01428yc0.jpg http://img530.imageshack.us/img530/4269/dsc01429zs2.jpg אני לא יודע אולי לא הגדרתי טוב את המחיצות אולי הדיסק לא טוב... תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. Started by skytex,

קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו בבית מדובר בלוח אם אסוס 680I מעבד של אינטל 6750 כרטיס מסך של XFX 8800 GTS 640 זכרונות של ocz הארד דיסק: סייגייט 250 ג"ב sata 2 החלטתי להתקין ויסטה ולאחר ההתקנה שמתי לב שבאיזשהו שלב פעולות של הההארדיסק כמו להכנס ולצאת מספריות התחילו להתקע ולאחר משהו כמו חצי דקה זה ממשיך , בין לבין התקנתי מחשק שיחקתי ולא היו שום תקיעות , לאחר שחזרתי לגלוש באינטרנט ולפתוח ספריות שלי בכוננים חזרו התקיעות גם בטעינת דפי אינטרנט. כמו כן כאשר כיביתי כמה פעמים את המחשב הshut down לקח הרבה יותר זמן ממה שהיה צריך. ולבסוף אחרי איזה שעתיים וכמה ריסטרטים הווינדוס בכלל לא הצליח לעלות גם לא בsafe mode השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? בחרתי לפרסם בבעיות חומרה כי נראה לי שזה…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. Started by tomer_bb,

שלום אני מעוניין לדעת כיצד צורבים דיסק מוגן - copyrighted אודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  9. Started by PTTM,

היי. אני נמצא כעת מחוץ לבית, והמחשב שאני כותב ממנו מרעיש בצורה מטורפת. פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר+היטסינק (שהיו מפוצצים באבק). אחרי הניקוי, טמפ' המעבד נותרה גבוהה (68-71), והמחשב עדיין מרעיש מאוד. מה לעשות? נ.ב המעבד הוא פנטיום 4 2.8 (סוקט 478, פרסקוט).

10. משהו פה נראה לי מוזר.. המעלות לא גבוהות יותר מידי?

11. Started by asher_32,

שלום פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדוס מקורי ובמנהל התקנים מופיעים שני סימני שאלה אחד בקר מסך (תואם vga ) והשני בקר raid הכרטיס מסך שלי הוא via/s3 unichrome pro והלוח הוא msi pm8m3-v ms-7211 באחד הפרומים קיבלתי את הדרייברים בקישור הנ"ל וההתקנה מסובכת מאחר שזה יורד בקבצי זיפ עם הרבה קבצים בקיצור לא הצלחתי להתקין ואני צריך עזרה בהתקנה תודה אשר http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  12. שלום לעוזרים : הספק הישן שלי נשרף עקב ניתוק פיתאומי מהחשמל אז קניתי ספק חדש ENERMAX NoiseTaker II 420W והלוח שלי MSI 915P Combo עכשיו הרכבתי את הספק הכל טוב עד לפה... אבל שאני מדליק את המחשב המחשב מראה סריקה כזאת... ואז הווינדוס מתחיל לטעון את עצמו ופוף המחשב נופל... שמתי לב בחיבור Main פין מס' 20 חסר זאת אומרת ממש ריק שמה בחריץ ושום כבל לא מחובר שמה...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. תראו אני קניתי לפני איזה חודש זיכרון של 512 של PQI CL3 400MHZ DDR ספק וכרטיס מסך קיצר כול פעם שהייתי ניכנס לדפדפן זה היה עושה לי דוח שגיאות ובכללי לפעמים הוא נתן לי דוחות שגיאה של בעיות התקשתי לSKYPC והם אמרו לי שכנראה שהזיכרון שקניתי מהם לא מתאים ללוח אבל אני ראיתי תזכרון כאילו הוא עבד אז החליפו לי לזיכרון של KINGSON 200MHZ ואחרי זה זה לא עושה לי דוחות שגיאה בכלל אבל לפעמים שאני ניכנס לדפדפן זה עושה לי פעם בה לא יודע זה נורמאלי או שחזרה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by blitsi,

ברשותי מחשב פנטיום 3 ויש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב אחרי כהמ דקות הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אני חושב שיש בעיה במעבד או בקירור קצת עיקמתי את הברזלים שמחזיקים את הצלעות על המעבד כדי שתהיה יותר התנגדות זאת אומרת שהקירור יהיה מחובר חזק יותר זה הגיוני? יש לכם הצעות איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות את האפשרות של התקנת תוכנה שמאפשרת פירמוט מחשב שהכונן הארד דיסק שלו מחובר בתכנולוגית sata מהעלאה של התוכנה מהפלופי (כונן תקליטורים, מאחר ובמחשב נייד שלי אין כונן פלופי) ל-usb storage device (שהתוכנה תעלה דרך דיסק און קי חיצוני שמחובר למחשב ובו הקבצים של התקנת התוכנה). תודה מראש לכל העוזרים!!! אבירם

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. Started by iurkin,

שלום, אני מחובר ברשת P2P עם עוד 5 מחשבים. חלקם עובדים עם חלונות XP וחלקם עדיין על 98. יש מחשב אחד ברשת (XP) המשמש כמחסן נתונים וכל מאגר הנתונים נשמר עליו. בכל פעם שעמדת XP ניגשת לשרת הנתונים ע"מ לההכנס לספריה עם קבצים מסוג EML יש עיכוב בגישה והמחשב מראה סימן של פנס של חיפוש והמתנה לנתונים. כשניגשים לנתונים מסוג אחר (PDF, פקסים , תמונות ואחר) אין בעיה כזו. מחשבי ה 98 ניגשים לכל הקבצים במהירות גבוהה וכשמנסים לפתוח ספריה עם קבצי EML בשרת הספריה נפתחת מיידית. רק למחשבי ה XP יש בעיית גישה לספריות עם קבצי EML. אנו מחוברים עם כרטיסי רשת ומוגדרים נכון. טכנאי שמכר לנו ציוד, מנסה למכור לנו תוכנת סרבר ואומר שכך תיפתר הבעיה. האם משהו יכול לעזור ולתת פתרון לפני שנרכוש תוכנת סרבר (שהיא…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. שלו לכם !!! קניתי hard disk חדש למחשב פנטיום 3. חיברתי אותו למחשב הפעלתי את המחשב ואז הוא רשם לי שהמחשב עלה מין ריבוע אפור כזה שרשום עליו disk boot sector? מה זה ? ומה אני עושה? נ.ב הוא נתן לי להתקין מערכת הפעלה , אבל הוא מראה לי פעם ב.. את ההודעה הזאת. ואני רוצה לציין שוב שזה ארד דיסק חדש שקניתי!!! בתודה מראש בר לוי!!!

19. Started by silky,

אהלן, בשבועיים האחרונים "אכלתי" די הרבה ריסטים/קפיאות פתאומיות וסבלתי בשקט עד היום בבוקר: כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נתקע בשלב האחרון לפני העלאת הWINDOWS(בדיוק לפני שצריך לראות עכבר). לפעמים הוא אפילו לא מזהה שיש הארד דיסק בכונן.(לא ברור למה). אוטומטית חשבתי שזה ההארד דיסק דפוק, אבל הוא יושב במקום מאוורר מאוד ושומר על אכלה טמפ', מה שגרם לי לחשוב שאולי זה הספק(400W ג'נרי). שני הרכיבים באחריות ואני באמת שלא יודע מה לעשות. אם זה ההארד דיסק אני צריך לגבות אותו איכשהו כי יש לי שם דברים חשובים. עזרה? תודה עדכון: ביטלתי את הריסט האוטומטי וכעת אני רואה מסך כחול כאשר אני מנסה להפעיל: "UNMOUNTABL_DISK_VOLUME". הלך הדיסק הא? האם ישנה תוכנה להורדה שבודקת סקטורים בדיסק(BOOTABLE)?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  20. Started by al_n,

אין לי כח לרשום הכל באנגלית אז בקיצור: זוהתה בעיה במערכת ווינדוס כובה כדי למנוע פגיעה במערכת.. הבעיה נוצרה בכלל הקובץ: atidvag הבעיה עלולה להתעורר כאשר מנהל ההתקן של התצוגה נלכד בלולאה אינסופית בעת שהוא ממתין שחומרת הוידאו תעבור למצב לא פעיל. נושא זה מציין בדרך כלל בעיה בחומרת הוידאו או אי-יכולת של מנהל התקן התצוגה לתכנת כיאות את החומרה please check whith your hardware device vendor for any drivers update 0X000000EA מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by tamr,

שלום לכולם שאני נכנס לאינטרנט אקספלולר מופיעה לי שגיאה של הפניית זיכרון וגם שאני נכנס לSAMP תמונה לשגיאה : תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. יש לי כונן חיצוני של 160GB שמחובר דרך USB ומדי פעם כשאני מנסה להעביר אליו קבצים, הוא מודיע על שגיאה והכונן מתנתק יש על הכונן יותר מ60 GB פנוי... יש למישהו רעינות ניסיתי להחליף כבל, לנתק ולחבר מה עוד לנסות? גודל הקובץ שהוא לא מצליח להעביר הוא 1.2 GB... אבל עושה מדי פעם בעיות גם בקצים קטנים יותר

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. Started by shahakbk,

טוב אז קודם כל אני חדש בפורום, וב' כל יש לי בעיה עם המחשב שהתחילה היום.. הפעלתי את המחשב , ואז הוא עשה ריסט, פעל מחדש, ואחרי כמה דקות שוב עשה ריסט ונתקע בקטע הראשון שהוא סופר את הזכרון והוא לא הצליח לעבור, אז כיביתי את המחשב לדקה-2 והדלקתי אותו מחדש. אחרי כמה דק' הוא שוב עשה לי ריסט ונתקע, אז עשיתי לו ריסט וכשהוא עלה עשיתי IMAGE כי חשבתי שזה יעזור.. סייימתי את ה IMAGE והוא עדיין ממשיך לעשות לי ריסטים... טוב אם צריך לדעת מה המפרט שלי אז : מעבד:Intel® Core2 Duo Processor E6300 לוח אם: GigaByte GA-945P-S3 S series כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS זכרונות: יש לי DUAL CHANNEL של 512 של KINGSTON מהירות 667 ועוד אחד של 1GB של OCZ מהירות 667 תודה מראש לעוזרים אה ו…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. Started by Skippy,

שלום, צירפתי תמונה שבה שני סקרין שוטים: התמונה השמאלית - Windows vista + Bios F8 התמונה הימנית - Windows XP + Bios F6 כמו שאתם רואים בתמונה השמאלית הCpu-z מראה רק ליבה אחת. אני רואה רק ליבה אחת גם בTAT ובCoreTemp ובנוסף הטמפרטורות שהיו פעם באיידל על 48 עכשיו על 52 (אחרי שמרחתי משחה טרמית של זלמן ZM-STG1) שמתי לב לזה רק אחרי שעדכנתי ביוס והחלפתי מערכת הפעלה... מה יכול לגרום למחשב לחשוב שיש למעבד רק ליבה אחת? אשמח לתשובות ופתרונות תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

25. Started by Quickly,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון . אני צריך לדעת איפה אני משיג מתאם שקע חשמלי בין שקע אנגלי ושקע ישראלי תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים