תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
המעבד שלי AXP 1800 PALOMINO ועומד על 77 מעלות :\ והלוח (צ'יפסט KT333) על 42 (כמו שתמיד היה) האם לדעתכם החלפת HEATSINK תעזור משמעותית, או שאוטוטו המעבד\הליבה מתפגרים ואין טעם להחליף?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי ממשיך לעשות הפעלה מחדש כל 30 דקות או יותר או פחות דקות מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ...!?~!
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב שלי יש 2 תיקיות שאחרי 10 שניות שפתחתי אותם מופיע שגיאה הנה השגיאה: http://img221.imageshack.us/my.php?image=zsdxj7.png יש שם וידאו אבל אני החלפתי תוכנה להפעלה אבל זה לא עזר אנא תעזרו לי זה רק בשתי תיקיות! תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מתקין עכשיו מחשב חדש מערכת XP פרופשיונאל >>> ללא SP2 כרגע הדיסק הוא חדש >>> 250G האם יש בעיה להתקין מחיצה אחת של 250 ? כי איפשהו ניזכרתי ששמעתי שללא ה SP זה לא יכול להתקין 250 כרגע בחרתי באופציית פירמוט המלאה/הארוכה...וזה מתקדם מאוד לאט יכול להיות שזה יתקע? לפני הסוף? ואם כן >>> מה אני עושה? 1. מתחיל מחדש ומחלק ל 2 מחיצות? 2. כדאי ליבחור באופצייה הארוכה/מלאה? או בקצרה/מהירה בבקשה תענו מהר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטי מסך של 7950GT של אסוס ומישהו מה הוא מתחמם בזמן שאני משחק או משהו והוא מודיע לי על טמפרטורה של 80 80 ומשהו (אני בודק עם התוכנה שקיבלתי עם המחשבי ועםEVEREST Ultimate Edition) זהמחשב חדש בן 3 -4 חודשים והוא נקי מאבק .. אז בזמן האחרון פירקתי את הדלת ושמתי מאוור אחד גדול שיקרר את כל המחשב ועדיין הבעייה לא נפתרה זו בעייה בכרטיס מסך? או שלא יודע חייב עזרה דחוף
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום יש לי 4 GB זיכרון, הביוס מזהה לי אותם אולם ויסטה מזהה רק 3 GB, בדקתי גם באמצעות אוורסט וגם רק 3 GB. מה לעשות??? תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי לידידה דיסק עם +memtest86 כדי לבדוק חשד לבעיית זיכרון אצלה, ועל הדרך החלטתי להריץ אותו על מחשב ישן שלי (אני כותב את זה סתם כדי להבהיר שהבדיקה לא נעשתה בגלל תקלה או בעיה אלא סתם במקרה). המחשב הוא P3 בעל 384M של זיכרון SDRAM שמחולק ל-3 סטיקים ג'נריים לחלוטין. עובד ככה כבר שנים וכולם מרוצים. תוצאות הבדיקה (שחזרתי עליה כמה פעמים) הם כאלה: בדיקות 1 עד 4 ו-6 עד 10 עוברות ללא תקלה בכלל. לעומת זאת, בדיקה 5 שנקראת [tt][Test #5 Block move, 64 moves][/tt] נכשלת לחלוטין. יש errors בכל הכתובות, החל מ-0MB ועד 384MB. מישהו מבין מה זה אומר ומה המשמעות ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר פעם החלפתי אותו ועדיין היא חוזרת.. בכל פעם אני מפעיל משחק אחרי כמה דקות אני מקבל כמו נקודות צבעוניות כאלה והמסך קופא ורק ריסטרט מוציא אותו מהמצב הזה קרה לי גם פעם אחת שהתעלמתי מזה המשכתי לשחק ואז בכלל ה WINDOWS לא עלה לי (וזה אחד מהפעמים שהחלפתי אותו ) עכשיו בקרוב תיגמר לי האחריות וגם אם אני יקנה כרטיס חדש אני מפחד עליו כי אני חושב אולי זאת בעיה מהלוח. זה ממש לא הגיוני כבר החלפתי אותו פעמיים, אגב זה קורה יותר מהר מתי שההגדרות ברמה יותר גבוהה. הכרטיס הוא כרטיס XFX 6800 רגיל מה יכולה להיות הבעיה ואולי יש איזה תוכנה שאני יכול להריץ כדי לבדוק את תקינות הלוח/הכרטיס מסך ולמצוא את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. הגרסה של הPS2 שלי זה 39004 הרגיל ושאלתי לגבי צ'יפ ובחנות (לשם שינוי) לא המליצו לי לקנות כי זה יכול להרוס את העינית.. אז ככה.. המכשיר שלי כבר אצלי בבית 3 שנים והוא אמר לי שגם בלי צ'יפ העינית המכשיר לא יחזיק עוד שנה. ושמעתי שתיקון עינית עולה 600 שקל והצ'יפ עצמו 400. אם זה יהרס אני לא מתכוון לקנות עוד PS2 אז מה אתם ממליצים לי לעשות? האם כדי לי לבנות צ'יפ או בכלל מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
power/aux temperature-הטמפרטורה 59 מעלות האם זה תקין?ומה זה אומר?האם בעיה בספק?הסתכלתי בתוכנת cpu-z והמתח (voltage) קופץ בצורה בלתי רגילה ,פעם 1.8vוישר אח"כ 2.6v או 2.9v (מעבד אינטל 2.4) וכן לפעמים יש לי בהדלקה מסך כחול ובשחזור זה מסתדר,האם יש בעיה בספק או גם במשהו אחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה המחשב שלי החל לעשות קצת בעיות. הוא לא היה מראה שום דבר על המסך, הצלחנו לבודד את הבעיה לספק הכח - שאותו החלפנו. כבר זמן מועט מאוד לאחר מכן התחילו להופיע ARTIFACTS על המסך, נשארתי ככה כמה ימים ובריסט הבא המסך התחיל להתמלא בכאלה עד שאי אפשר היה לראות כלום. עם כרטיס מסך אחר רואים מצוין, וששמים את הכרטיס במחשב אחר אז יש אותה בעיה. מדובר בכרטיס POWERCOLOR RADEON 9800 - http://www.papab.com/agppo9800pro.htm שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים וחצי. יצרתי קשר עם החנות והם אמרו כי האחריות פגה ושאם אני רוצה אני יכול לנסות לפנות ליצרן, באתר של POWERCOLOR כתוב כי למוצרים יש אחריות של שנתיים ובכל מקרה אפשר לפנות רק דרך מי שקנית את הכרטיס. שורה תחתונה, הכרטיס גמור? יש אפשרות לתקן כ…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחשב: מעבד פנטיום 3 500 עומד כרטיס מסך AGP ATI RAGE לוח אם MS6199VA זיכרון 132 MB לאחר התקנת חלונות 98 וגם לאחר התקנת חלונות XP אותה הבעיה! לאחר סיום התקנת חלונות 98 לאחר התקנת הדרייברים עוד לפני שחלון ה"ברוך הבא" (של 98) מסיים להיטען המחשב נכבה, כך בכל פעם ופעם שאני מנסה להיכנס לחלונות. למעט במקרה של מצב בטוח שם אין בעיה. כנ"ל לאחר התקנת XP, לאחר הפעם הראשונה בו מופיע הסימנים הכחולים שרצים במסך למטה לפני שחלונות עולה, המחשב מאתחל את עצמו ללא סוף. ניסיתי להסיר את הדרייברים של כרטיס המסך (בהנחה שהוא הגורם) בחלונות 98 גם זה לא עזר. הבעיה היא שאין לי חומרה חלופית כדי לבדוק זיכרון / לוח אם / מעבד. החשש שלי נוטה לכיוון הלוח אם בחריץ ה-AGP לכן אני בינתיים מנסה לאתר כרטיס…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום למקצוענים של HWZONE.. ראיתי שיש כאן חברה שממש מבינים בABIT... אז ככה... יש לי מעבד PALAMINO 2100+ עם זכרון 512 DUAL של KINGSTONE. כ. מסך 9600XT. נראה לי זה מספיק, מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. היום נהייתה לי בעיה עם הדיסק הקשיח, אז החלטתי להפוך אותו למאסטר, התוצאה היא שאחרי הוצאתו שכמובן שהזכרון הפריע לי בהוצאה אז שלפתי אותו משם, אז החזרתי הכל רק שההארד דיסק נשאר בחוץ והמחשב נדלק אבל הלדים במקלדת מהבהבים קבוע, המסך שחור, ואין שום צפצופי שגיאה או כל דבר אחר.. רק שהמאווררים מסתובבים. ניסיתי הכל, הוצאתי מהלוח הכל חוץ ממעבד ומאוורר עליו והלוח לא רוצה לצפצף פשוט... ובנוסף למי שמכיר טוב את הלוחות האלה אז כשמקבלים אחד כזה אז הוא עומד במצב "איפוס ביוס) ואם מנסים להדליק אז הוא נד…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב עובד בווינדוס כרגיל ובערך כל איזה 20 דקות נישמע ביפ אחד קצר עובר עוד 20 דקות ושוב זה קורה מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב נתקע לאחר התקנת כרטיס מסך 6600TD במהלך הרצת משחקים (אפילו משחקים לא כבדים כמו RISE OF NATIONS) לאחר זמן מסויים המשחק נתקע, אחרי זה הוא משתחרר ושוב חוזר חלילה מדי פעם יש גם כתמים שחורים על המסך וקורה לפעמים שהוא נתקע והמחשב עושה ריסטרט כל הבעיות קורות רק בזמן הרצת משחקים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט סוקט 478 ולוח אם אסוס p4p 800 se במנוחה המעבד על 52-54 מעלות והלוח אם על 43-44 ההרדיסק על 35 הנתונים בסדר? זה נורמלי למחשב שלי? תודה לעוזרים ועוד משהו ראיתי באתר של אינטל שהמעבד שלי אמור להיות 67.7 או אולי זה מה שהבנתי האם הבנתי נכון? לינק http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL8HZ&ProcFam=483&PkgType=7021&SysBusSpd=6107&CorSpd=6581
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחולה הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…
-
- 12 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרגע קיבלתי מחשב חדש, במפרט אמור להיות מותקן הארד דיסק סמסונג 160 ג'יגה סאטה 2, בפרטישן 1 אני עובר על המחשב ואני רואה שבכונן C יש לי 78 ג'יגה בקיבולת, ויש כונן נוסף תחת הכינוי LOCAL DISK, באות F (באותיות D E יש כונני DVD), הדיסק הנוסף אינו מחולק ושאני לוחץ עליו הוא אומר THIS DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT עכשיו יש לי מספר שאלות, האם הדיסק שיש ברשותי הוא אכן הדיסק שקניתי, אם כן מה לעשות עם הכונן הנוסף על מנת שיתפקד(מבלי לפרמט את המחשב מחדש), בנוסף ברשותי מסך LCD LG 1752TQ , כאשר אני גולש באינטרנט התצוגה של האתר מופיעה במרכז המסך שיש מלבנים לבנים משני צדדיו, כיצד ניתן לפתור את הבעיה, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... כאשר אני רוצה לבדוק את מצב הטמפרטורה של המעבד והסל"ד של הקירור שלו האוורסט לא מראה לי בכלל את הנתונים ומראה לי רק את הטמפרטורה של הכונן הקשיח בלבד. חשוב לציין שאני נכנס כמו שצריך כלומר computer --- senssor . האם מישהו יכול להדריך אותי איך לפתור את הבעיה?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי תיקייה מסוימת כשאני ניכנס אלייה אז לוקח לה איזה 5-6 שניות להיכנס וכשאני יוצא גם אותו דבר ממה זה יכול להיות??
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם...אז ככה, יש לי צורב DVD של LG דגם- gsa-4160b עד היום (בערך שנתיים) הוא עבד מצויין, צרב בצורה מהירה וטובה. לפני כמה ימים בזמן צריבה התוכנה נתקעה (nero) עד למצב שהייתי צריך לבצע ריסט למחשב. לאחר הרבה נסיונות להוציא את הדיסק (שלא הסכים לצאת גם אחרי כיבויים והפעלות מחדש) החלטתי לדחוף סיכה לחור הקטן בשביל להוציא את הדיסק. אך, ברוב טיפשותי עשיתי זאת כאשר המחשב היה דלוק, ולאחר שעשיתי זאת הצורב התחיל להשמיע רעשים מוזרים של גסיסה. כיביתי מהר את המחשב ונתתי לו מנוחה, כעת הוא בשקט, וצורב בסדר. אך הבעיה המרכזית היא המהירות, כאשר אני צורב קובץ מסויים ה-Buffer Level שעד כה עמד תמיד על 98 אחוז, כעת קופצת מ-88 ל35 כל שנייה. דבר המאריך את הצריבה בכ-פי 2 (!!!) רציתי לדעת אם אפש…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אוקיי שלום, מקודם ניסתי להתקין את הויסטה ואחי עזר לי בטלפון. בקיצור הסתבכנו, ונראה לי שהוא טעה. אני לא מצליח להגיע להתקנה בכלל. אני נכנס לביוס, נכנס לשני (אדבנס ביוס פיוטר) משם לשלישי - בוט סקינס ואז יש לי 3 אפשרויות והרביעי שזה אוטר דוויס - אני חושב שפה הבעיה. אחי אמר לי לשנות כמה דברים את הראשון הוא אמר לי להשאיר על CDROM את השני השלישי והרביעי, לעשות על דיסייבל. אחר-כך הוא אמר לי לעשות אקסיט אנד סייב. עשיתי וזה עשה ריסטרט לחצתי אנטר כל הזמן ואז הגעתי למסך שחור והיה רשום משהו פיילטור ופליס אינטרט דיסק (עם אני לא טועה כאילו שזה נכשל.. אז מה אני עושה?) (מצאתי מדריכים באינטרנט אבל הביוס שמראטים שם בתמונות לא כמו שלי..)
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום כולם המפרט כזה: לוח אם של אינטל D845EBG2 מעבד 2.4 לפני כמה ימים התחילה הבעיה...כאשר אני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך כחול עם הסמל של אינטל וזהו המחשב לא מתקדם משם אפילו אין לי כניסה לBIOS לדעתי הלוח אם גוסס לי ניסיתי לנקות אבל, ל"שטוף" את הלוח בספרי מיוחד למכשירים אלקטרוניים וגם זה לא עזר... עזרה מישהו בבקשה?? תודה רבה וחג שמח אסף
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה. הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח. מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS MotherBoard P5B 965 512x2 667 Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ. ד.א! אני לא עושה OC! שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים. אז עכשיו, אני שואל אתכם..
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-