תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
התקנתי משחק מהאתר של NVIDIA ויש לי תמיד הודעת שגיאה של.. mohpa_demo.exe - שגיאת מערכת. "אין אפשרות לאתר רכיב" הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3d9.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כבר התייאשתי איך אפשר לנהל שיחת טלפון ממודם רגיל אני מצליח לחייג ואני שומע אבל לא שומעים אותי והמיקרופן עובד בסדר ומחובר אני עובד עם חלונות xp :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
מקבל את ההודעה הבאה תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הוא לוח אם Gigabyte GA-P31-S3G, מעבד E7200 ו4 גיגה זיכרון המחשב יחסית חדש אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מדיסק התקנה מקורי ההתקנה עולה נורא לאט - 10 דקות בערך (בדקתי את הדיסק על מחשב אחר וההתקנה עולה הרבה יותר מהר) כשאני מנסה לפרמט את הדיסק הקשיח בהתקנה אני מקבל הודעת שגיאה "Failed to format selected partition Error Code: 0x80070057" התחלתי לנתק רכבים מהמחשב כדי לדעת אולי אחד מהרכיבים גורם לבעיה כגון הסידירום, זכרונות כל פעם סטיק אחר ואפילו את הדיסק הקשיח ועדיין ההתקנה עלתה נורא לאט הרצתי גם memtest והבדיקה היתה תקינה איזה שהוא רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עם כונן CD (רגיל, לא צורב) SCSI של Toshiba שעבד יפה עד לפני מספר ימים. פתאום לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט בצורה בלתי נסבלת. דבר ראשון ניקיתי את הכונן עם CD לניקוי - ללא שיפור. בדקתי במנהל ההתקנים ופתאום ראיתי משהו מוזר: אני עובד על בקר SCSI של Adaptec. הופיע לי פתאום בקר SCSI חדש שנקרא AXVodka. הבקר המוזר הזה לא משתמש במשאבים במערכת, הוא פשוט שם. לא זכור לי שהתקנתי אי פעם בקר בשם זה - וגם אני ממש לא אוהב וודקה - מאיפה זה בא לי? האם זה יכול להיות הגורם? מה יכול לגרום לכונן CD פתאום להתחיל לעבוד לאט - אבל באופן קיצוני? האם יש גם בכונן SCSI מקום וצורך בכיווני DMA ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ושומע צפצופים ארוכים. מה המשמעות של הצפצופים הללו? מה יכולה להיות התקלה. האשכול נפתח לבקשת zohar678 והבעיה היא שלו. תודה מראש וערב טוב, dr70
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אחרי ישיבה לא ממושכת מדי על המחשב, בערך חצי שעה, לפעמים יותר, לפעמים פחות, הוא פשוט נכבה (לא מבצע הפעלה מחדש - נכבה). בדקתי טמפ' - במנוחה - 48 בזמן הכיבוי - 63 הטמפ' לא נראות לי מוגזמות מדי, בעבר היית עובד עם טמפ' כאלו ללא בעיה. מייד לאחר שהמחשב נכבה, אני מדליק אותו, והוא נדלק (לרוב בבעיות טמפ', הוא נדלק רק אחרי התקררות, לכן אני חושד שזה לא טמפ'). בזמן שהוא נדלק, מופיע לי הודעה Boot Failure, ואני צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך להדלק. אז מה הבעיה ? הטמפ' לא נראה לי סביר, אבל אני יבצע פעולת מנע בנושא ויחזר תשובה. מה עוד יכול להיות ? ספק ? זיכרון ? יש דרך לבדוק ספק בלי להחליף (אין לי כחלופי כרגע) - ספק ג'נרי. תודה. עריכה: עכשיו בדקתי, והוא נכבה גם בטמפ' נמוכות יותר.(55~+)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש nuc intel i3 וכאשר אני מתחיל להתקין עליו ווינדוס חדש דרך דיסק או קי הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ssd ,יצאתי מההתקנה ל bios וגיליתי שגם שם לא מופיעה לי הארד דיסק אולי יש לכם פתרון
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 260 GTX ועשיתי לו OC, עכשיו קורה לי במשחקים שהמשחק נתקע או יוצא לדסקטום ורשום בצד שהיתה תקלה בדייברים והם עשו ריסט ואחרי זה זה פועל רגיל. למה זה קורה ויש מצב זה בגלל הOC?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הבעיה התחילה כאשר עשיתי ריסטארט למחשב. הפעלתי מחדש, הגעתי למסך לוגאין ולא הצלחתי להגיע למצב שבו אני מכניס סיסמה. מצאתי שהבעיה היא שלא המקלדת ולא העכבר של הלפטופ עובדים. בהתחלה יכולתי לחבר עכבר אלחוטי, אך כאשר ניסיתי לעשות Troubleshooting בווינדוס גם הוא הפסיק לעבוד. חשוב לי לציין שהמקלדת והעכבר (וגם מקלדת ועכבר חיצוניים ב USB) עובדים היטב ב BIOS וגם ב Recovery של ווינדוס, אך ברגע שאני מגיע למסך הלוגאין של מערכת ההפעלה הם מפסיקים לעבוד. אני יכול לעלות עם גרסה ניידת של ווינדוס מדיסק און קי, עם גישה לקבצי מערכת ההפעלה המקורית (בכונן C), וגם שם המקלדת והעכבר עובדים. מה שאין לי זה יכולת להעלות את הווינדוס המקורי שעל המחשב, ולהסיר/להתקין דרייברים משם לד…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה מסכים כחולים במשחקים קובץ המינידאמפ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני צריך מדריך (אם אפשר) עם תמונות איך להרכיב את המחשב חלק אחר חלק מאיפה ואיך. זה נורא חשוב, חבר שלי קיבל חלקי מחשב ואנחנו רוצים להרכיב אותו. =] תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב עם לוח אם ECS P4VXAD+ לאחר שההתקנה הסתיימה בהצלחה שמתי לב שמערכת ההפעלה הגדירה אוטומטית את כל הדרייברים למעט הדרייבר של הכרטיס קול. נכנסתי לאתר של החברה והורדתי את הדרייבר לכרטיס קול והתקנתי אותו (וידאתי מיליון פעמים שאני מוריד את הדרייבר הנכון). ההתקנה הסתיימה בהצלחה, כל הדרייברים הדרושים הותקנו ללא שום הודעות שגיאה, אין שום סימני קריאה או איקסים אדומים ב"מנהל המערכת" (תמונות מצורפות) אך עדיין איני שומע קול, פקד העוצמה אינו מופיע בשורת המשימות, וכאשר אני נכנס להגדרות קול בלוח הבקרה אני רואה שכל ההגדרות שם אפורות ורשום "אין התקן שמע" (מצורפת תמונה). נוסף לכך גם בנסיון הפעלת קובץ קול מתקבלת הודעת שגיאה שהתקן כרטיס הקול אינו מוגד…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה Mozilla Thunderbird במקום Windows Live Mail ואחרי שהגדרתי אותה אני לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלי וגם כל הודעה חדשה נכנסת לכמה רגעים ל"דואר נכנס" ואז פשוט נעלמת. מישהו יודע אולי מה הסיבה להעלמות?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התעוררה בעיה במחשב הנייד. לאחר עליית מערכת חלונות XP כאשר נוגעים במקלדת העכבר מפסיק לתפקד יחד עם המקלדת. כאשר מחברים עכבר אלחוטי חיצוני - יש עכבר חיצוני בלבד אך עדיין המקלדת לא מתפקדת. בבדיקה במוד דוס - יש מקלדת המחשב באחריות יחד עם מערכת ההפעלה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שאני לוחץ על צד שמאל ועל למעלה ביחד זה משמיע לי מין רעש כזה ושאני משחק בפיפא ולוחץ על שתיהם בו זמנית זה נתקע כזה ומשמיערעש ולא זז כמו שאני לוחץ . זה ניהיה לי פתאום וזה רק שאני לוחץ על צד שמאל ועל עוד כפתור . מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום היום החלתתי לנסות לעשות overclocking למחשב הישן שלי בכדי להריץ משחקים קצת יותר מהר מהרגיל. ערכתי מחקר קטן בנושא וקראתי מעט מידע על איך התהליך מתבצע אבל כנראה שדפקתי משהו בתהליך ואני מקווה שזה הפיך ושתוכלו לעזור לי. עקבתי אחר המדריך שניתן למצוא כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html הורדתי את התוכנה RivaTuner ונכנסתי להגדרות כרטיס מסך שם על פי המדריך והגעתי לSystem Tweaks ואז סימנתי V בתיבה למעלה שאומרת Enable driver-level hardware overclocking ואז הופיעה הודעה שמבקשת ממני לאתחל את המחשב אז אישרתי ומספר שניות לאחר שהDesktop עלה המסך השתנה לפסים אלכסוניים מרצדים. אודה לכל עזרה אפשרית.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
http://www.2shared.com/photo/ZQEWUZF7/526687_3829161891269_134449768.html אז ככה קניתי היום מחשב חדש והופתעתי לגלות שאין את החיבורים האלו שמצורפים בתמונה בכדי שאוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב. אנא מכם אם יש משהו שיודע אם יש איזשהו מפצל שאני יכול לקנות בכסף שיגיד לי את השם של המפצל תודה רבה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
ראיתי בסידי רום מאחורה שייש מין חיבור כזה עם כל החיבורים שייש עליו מן פלסטיק כזה בצבע ירוק ופעם שהסידי לא עבד לי מישהו אמר לי להוזיז אותו קצת וזה עבד מישהו יכול להסיבר מזה??? : :s05:
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג בן חצי שנה ואני לא יודע איך לנקות אותו. זה מסך lcd שטוח דק למי שמכיר.(15 ) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים באיזה משחק אסטרטגיה. היום אני משחק Battlefield Bad Company 2 אני משחק פחות או יותר על ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עובד חלק וסבבה. הבעיה שראיתי היום היא כל מני ריבועים נוצצים קטנים כאלה כשאני זז ובנוסף חלק מהחיילים אני רואה אצלם כמו משולש ארוך כזה נראה כמו כל הבעיות הקלאסיות האלה של הכרטיס מסך שפתאום רואים משולש ארוך כזה על כל המסך יוצא מהרגל של החייל. בהתחלה חשבתי שמדובר בחימום יתר אבל מאוורר הכרטיס מסך פועל מהר והטמפרטורה על 50 מעלות. כרטיס מסך Radeon hd4870. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-