עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חשמל שפעם דפק קצת את לוח האם שלי, גרם לכך שחיבורי הUSB שעל הלוח (כלומר אלו שרואים באחורי המארז) לא שמישים יותר. חיברתי ללוח התקן חדש של מספר חיבורי USB (כלומר קיבלתי שוב חיבורי USB באחורי המארז), אבל מכיוון שההתקן הזה הוא לא המקורי של הלוח, אני לא יכול להשתמש בו כשהמחשב עולה (למשל להכנס ל bios או לבחור בתפריט עליית המחשב לאיזו מערכת הפעלה אני רוצה לעלות). לכן האופציה היחידה שלי (מלבד לזרוק את המחשב לפח ולקנות חדש) היא להשתמש בחיבור ה PS2 שיש למחשב שלי. קניתי מקלדת (silverline פשוטה) שמתחברת בחיבור PS2 אבל יש שם טריק. יש שם התקן שמצד אחד שלו יש PS2 זכר ומהצד השני USB נקבה והמקלדת PS2 שקניתי, היא בעצם מקלדת USB שהגיעה עם ההתקן הזה מחובר אליה. ולא יא…

2. Started by devilon,

ברגע שאני מבצע ריסטרט על ידי או על ידי סיום התקנת תוכנה ברגע שהמחשב נדלק מחדש מופיע מסך שחור בו כתוב BOOT FROM CD/DVD: Disk boot falure insert system disk and press enter אני צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי עכשיו אמרו לי שאני צריך בביוס שתמיד יעשה ריסטרט מההרד דיסק אז לא מצאתי אפשרות כזאת מה שמצאתי זה FIRST BOOT SECOND BOOT THIRD BOOT בראשון היה מסומן FLOPPY בשני HARDDISK ובשלישי היה CD אז שניתי את כולם לHARDDISK וזה עדיין חוזר על עצמו מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. מחשב נייח שהתחיל להידלק לסירוגין, כאשר נדלק עובד רגיל וכאשר לא נדלק אין סימני חיים כלל, כאילו מנסים להדליק מחשב שלא מחובר לחשמל. בשלושה יימים האחרונים הוא לא נדלק כלל. ניסיתי לסגור מעגל חשמלי עם סיכה לבדוק את ספק הכח והמאוורר כן מתחיל לעבוד, חשבתי אולי ספק הכוח לקראת סוף חייו והוא מצליח להדליק את המאוורר שלו, אבל לא את כל המחשב. מה עוד יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. Started by Mr.G,

יש לי כרטיס מסך leadtek ti4200 כאשר אני מחבר את יציאת הטלויזיה שלו ישר לטלויזיה אין שום בעיה, אך כאשר אני מחבר אותו דרך המגבר (בשעה שכל שאר מכשירי הוידאו פועלים עליו טוב) אני מקבל תמונה מקפצת ולא ברורה על צג הטלויזיה. עזרה בבקשה....

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים אח"כ ואז הרבה קצרים בלי סוף בכל מקה הוא לא עושה בוט הלכתי לאתר של הביוס (AWARD -phonixe) רשום שהצפוף הוא רק בעית תצוגה (AGP\משהו עם הביוס) או בעית זכרון את הזכרון הוצאתי נתן צפצוף אחר החזרתי נתן את הצפצןף הראשון לפני הכול עידכנתי את הביוס אבל אחרי העדכון הכול עבד בסדר(היו קצת בעיות להתניע אבל אחרי כיבוי והדלקה מחדש זההסתדר) אני העלתי את הזכרון ל200\400 אחרי שהוא היה ב333 זה קרה אחרי שעשיתי ריסטרט בגלל שהוא נתקע באמצע האעלת הוווינדוס יש למישהו רעיונות \מכיר את הנושא? אמרו לי לנסות כרטיס מסך PCI אבל כרגע אין לי :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן חברה. אחרי שעמום כבד החלטתי לעצור את המאוורר של המעבד ידנית ולראות אם אני מצליח להתחרות בפרסקוט של בן דוד שלי. אך הפתעה ציפתה לי! הטמפ' ירדו בחצי!!! זה הראה לי כך בשני תוכנות, גם בסנדרה וגם ב-MBM5. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קורה למחשב שלי כי זה דיי ברור שהטמפ' לא ירדו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by doker,

יש לי מקלדת אלחוטית של MICROSOFT יש לי לוח אם של ASROCK P67 EXTREME 4 משום מה לאחר שאני נכנס לביוס אני לא יכול לכתוב מספרים רק להזיז ימינה שמאלה ללחוץ אנטר וDEL לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב מספרים דרך אגב גם העכבר לא עובד בביוס מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by airforce,

שלום רב, מרשותי מחשב מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB 1TB SSD Samsung evo 840 ספק 750W לפני כחודש וחצי נשרף לי הלוח מסוג Gigabyte G1-Killer Assassin 2 כשאר ניגשתי לחברה KSP המחשב נשלח לתיקון והוחזרת עם הלוח של Asus ללא ידעתי. כמובן שבצעתי התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (Windows 8.1 pro) וכל הדרייברים והעדכונים הכי חדשים. מאז הגעתו של המחשב עם הלוח הנ"ל אני חווה Freezing בוידאו מוזרם כלומר, הטעניה מסתיימת מהר והוידאו מתחיל לרוץ אבל במהלך הצפייה קיימים תקיעות אבל הסאונד ממשיך לעבוד כרגיל. אני מתשמש בגוגל כרום בגירסא הנוכחית Version 38.0.2125.111 m אין לי Flash כפול, חסמתי את הFlash הבנוי, ניקיתי כל הקצבי…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. המפרט שלי הוא: ATHLON 64 3000, A-DATA 512 DDR 3200, ABIT KV8, ומערכת ההפעלה היא WIN XP SP 2. לאחרונה המחשב נוטה להיכבות מס' רב של פעמים במהלך היום, כאשר לא משנה איזו תוכנה רצה ברקע. מה יכול להיות מקור הבעיה? האם סביר להניח שזה הספק? כי הספק שיש לי הוא הספק של KSP. יש לי רק סטיק אחד של זיכרון ככה שאין לי עם מה להחליף מקום/ האם כדאי פשוט לשים אותו בסלוט שונה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי מחשב של IBM דגםA50 אך במחשב אין לי אפשרות להוסיף כרטיס מסך יש לי רק מובנה ואני מאוד רוצה לחבר אותו לטלויזיה חברים המליצו לי על האתר הזה שרק אתם תוכלי לייעץ לי ולעזור לי תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום חברים מחשב נייח שך HP מדגם HP PAVILION A6000 עם ווינדוס 7 עולה ונתקע במסך של HP עם אפשרויות לחיצה הבאות: F10-SETUP ESC-BOOT MENU F11-SYSTEM RECOVERY F9-DIAGNOSTICS הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שלוחצים על אחד מהאופציות הוא אומר ENTERING SETUP אבל לא זז לשום מקום ונתקע החלפתי סוללה של הלוח, החלפתי זכרונות , בדקתי ג'אמפרים, ועוד מישהו יכול לכוון אותי מה לבדוק הלאה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש שכולל את המפרט הבא: I5 4690 Gigabyte h97 hd3 Kingston 8 giga fury Hitachi 1Tb Gigabyte gtx 560 ti Seasonic s12ii 520w ופתאום אני מקבל הודעה מווינדוס שביצועי המחשב איטיים ומומלץ להחליף לערכת צבעים בסיסית במקום ערכת aero של ווינדוס. יש לציין שבמשחקים שאני משחק כגון assassins creed black flag שפועל על הרמה הגרפית הכי גבוהה המשחק רץ חלק ומצויין. אני אשמח לקבל תשובה מדוע אני מקבל את ההודעה הזו מווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by 6847761,

שלום: קניתי את הדבר הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/527 בשביל להפעיל אנטנטה לקלוט שידורי טיוי (1,2,10) אבל לא משנה חיברתי את זה למחשב ובצד של המאריך דיסק אונכי והוא אומר שהוא לא מצליח לקלוט למה? יש למישהו רעיון מה לעשות?

15. Started by itaysk,

בעייה שקרתה במחשב של אבא שלי (PIII450 , ASUS P3B-F , 64*4SDRAM , VOODOO3 3000 , ספק גנרי): הוא לקח את הדיסק למעבדה לבדיקה כשהוא החזיר אותו הוא הדליק את המחשב (אחרי שחיבר חזרה את ההארדיסק) המחשב נדלק לשנייה ונכבה הוא הדליק את המחשב שלי ההארדיסק - המסך רושם [NO SIGNAL] המחשב עובד כמה שניות ואז נשמעת אזעקה כזאת... מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by gshhar,

ניסיתי ךראות עכשיו שני סרטים עם תרגום עם ה-RADLIGHT(הצילצול וספינת הרוחות) ואחרי כמה דקות הם נתקעים ואחד מהם הופך שחור לבן ,החלפתי תוכנה וזה לא נפטר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום . אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה שהופיע אצלי : לפני יומיים , שלוש המעבד שלי (2500K) כל הזמן במאמץ גבוה וכמעט מגיע ל-100% , וזה בלי שאני מפעיל במערכת הפעלה משהו כבד , כל מה שמופעל זה גם היה לפני התופעה הזאת ואני לא יודע איך להסביר אותה ולטפל בה . כיבוי וריסט למחשב לא עוזרים , כי אחרי שהמחשב מופעל ונכנס למערכת ההפעלה זה שוב מתחיל . ניסיתי להיכנס לטאסק מנג'ר אבל יש שם כל כך הרבה תהליכים שעובדים שאני פשוט הולך לאיבוד ואין לי מושג איזה מהתהליכים הרבים האלו הוא שגורם למאמץ המעבד . אני רק יכול להגיד שלאחרונה (גם כן לפני 2-4 ימים) התקנתי במחשב תוכנת אנטיוירוס NOD32 גירסא 5 , אבל גם לפני זה הוא היה מותקן אצלי , פשוט הסרתי אותו והתקנתי , אחרי שהורדתי מאתר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי מה זה pme wakeup call שאני מדליק אותה המחשב לאחר שאני מכבה אותו נידלק בערך אחרי חצי שעה לבד הקטע שהיא בהגדרות ברירת מחדל ביטלתי והיא לא עושה את זה ולא המחשב לא מכובן לפי זמן להידלק אז מה הקטע

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by ilan2525,

בכונן c מןתקנת רק מערכת הפעלה , תוכנות ואופיס . כל התמונות , הסרטים והמסמכים נמצאים בכונן d . למרות זאת המקום הפנוי בדיסק הולך ומצטמצם . אני מרוקן את פח המיחזור . מוחק דואר ישן ולמרות זאת המקום הולך ומצטמצם .מדוע ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב לעבודה משרדית. הוא הביא לי את החלקים והרכבתי לו, בדקתי שהכל עובד התקנתי דרייברים והבאתי לו את המחשב. עכשיו מתחילה הבעיה, הבאתי לו את המחשב והוא אמר לי שהוא לא עובד. אמרתי לו להביא אלי את המחשב הוא הביא אותו והכל עובד. הוא חיבר אותו אצלו ושוב אותה הבעיה. באתי אליו עם המחשב שלי (מפרט בצד) ושלי עבד, ניסינו את שלו ועוד פעם אותה הבעיה. אני מדגיש שלא היה מגן ברקים או אל פסק וניסינו במספק שקעים שונים. המפרט: Intel Dual Core G620 Biostar TH67+ Thermaltake V3 SeaSonic S12 II 430W Micron Rendition 4GB LG DVD-RW x22 WD 320GB 7200RPM אני צריך עזרה, אני לא יודע מה לעשות. אשמח לתשובות...

• 51 תגובות
    • 6k צפיות
  21. Started by Dezaster,

שלום, החלפתי היום כרטיס מסך, לוח אם ומעבד (I5 4590, R9 280X, H81HD3) ברגע שאני מחבר את הכרטיס מסך המחשב נדלק והכל אבל כלום לא מופיע על המסך וברגע שאני מנתק את הכרטיס הכל עולה כרגיל. אני מניח שזאת בעיה של מתח, הספק הוא ANTEC 620W 80 PLUS שאמור להספיק, יש למישהו רעיון למה זה קורה/איך לסדר את זה? תודה רבה! עמרי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ewingum,

בעיה זו קרתה לי בעבר וחזרה עכשיו. הבעיה היא שאחרי החלפה של מקור קול המחובר לאודיג'י (למשל, מהרמקולים אל האוזניות) אז המחשב נתקע כשמחליפים ואז כשמעלים מחדש את המחשב אז המחשב מתעלם לגמרי מהכרטיס קול, כאילו הוא לא קיים. אחרי שאני מוציא את כל מה שמחובר לכרטיס קול, ומדליק שוב את המחשב אז זה עובד - עד שעכשיו גם כשאני מפעיל שוב אין דובים ואין יער. בפעמים הקודמות חיזקתי את הכרטיס במקום, העברתי PCI SLOT ועכשיו זה חזר. רעיונות איך לסדר עניין מציק ביותר זה? כיוון שעכשיו אני בלי סאונד לגמרי. מפרט: מעבד: Athlon XP 1700+ לוח אם: Gigabyte GA-7vtx-h כרטיס קול: Creative SBLive! Audigy רמקולים: Altec Lansing ATP-5

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ירון דיין,

כבר חודשיים שהמחשב פיתאום " קופא " כלומר נתקע באותו מצב התמונה במסך וכל המחשב כולל מקלדת-אכבר-כונן-מסך הכל קופא !!!!! 1-ניסיתי סריקת וירוסים--תקין 2-החלפתי כרטיס מסך --לא עזר 3-הסרתי תוכניות והתקנות אחרונות-לא עזר רק בריסטארט המחשב חוזר לחיים לזמן מוגבל יכול שעה ויכול גם יומיים זה קורה בגלישה -מישחק-או כל דבר אחר ---אן פעולה מיוחדת --- ב ב ק ש ה תעזרו לי ( ניסיתי עידכונים וכו )

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by EnterOC,

שלום חברים, יש לי 2 שאלות: שאלה ראשונה: יש לי מארז שיש לי מלפנים חיבור של סאונד הרמקולים+מקרופון. יש לי לוח אם ASUS A8N SLI DELUXE UAYZ על מנת לחברם אני צריך להוציא ג'מפרים מהלוח אם ולהכניס את אותו הכבל (מהפאנל החיצוני של הכ.קול) אחרי שהוצאתי את הג'מפרים וחיברתי את הפאנל הקדמי ללוח אם ,הכ.קול מאחור (הכ.המובנה) התחיל לא לעבוד ! וזאת הבעיה שלי כאן הוא לא עבד בסדר,הסתפקתי בפאנל הקדמי.עכשיו נדפק לי הפאנל הקידמי ואני רוצה להחזיר את הג'מפרים ואני לא יודע איך הם היו,דיפדפתי בספר שקיבלתי עם הלוח אם לא כתוב שם איך לשים את הג'מפרים. אשמח עם תעזרו לי למה זה מאוד מעצבן להיות בלי סאונד במיוחד כשאני לרוב עובד עם קול שאלה שנייה: יש לי כ.קול שחיברתי,אני מנסה להתקין לו את הדרייבר מהדיסק …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  25. Started by TheSlider,

היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.