תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הקתנתי windows xp sp2 מחדש ב device manager ליד ה mutimedia audio contoller יש סימן קריאה צהוב והוא עצמו נמצא ליד סימן שאלה צהוב ב unrecognized devices במקום ב sound controllers בבדיקה דרך אברסט ראיתי שמדובר בכרטיס קול מובנה Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller התקנתי דרייבר מתאים http://www.download.com/Vinyl-AC-97-Audio-Controller-Driver/3000-2120_4-10409142.html זה דרייבר קומבו כי לא מצאתי בשום מקום דרייבר ספציפי אחרי ההקתנה זה לא סימן שאלה צהוב , זה חזר למקום הטבעי תחת sound controllers אבל עכשיו יש סימן קריאה שחור
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי עכבר של microsoft (basic optical mouse) שהוא USB כמובן באמצע המשחק התמונה מתחילה להסתחרר בעיגולים ל-2 שניות ורק כאשר אני נוגע שוב בעכבר התופעה מפסיקה. אומנם זה קורה לעיתים די רחוקות אבל זה מפריע מאוד. זקוק לעזרתכם....תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשום Novell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809) וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושם sis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228( עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי , היום התקנתי את הדרייבר החדש 3.7. בקיצור , הפעלתי את refresh rate fix והוא כתב לי : Undisabled refresh rate detected. Strongly recommendated to restore previsious registry data , restore now? בכל מקרה , לא משנה מה שאני עושה , זה חוזר על עצמו... וגם עכשיו שסימנתי לו שב 800x600 יהיה לי 85hz וזה כתוב שם. אני מפעיל את המחשב מחדש , מפעיל משחק ברזולוציה הזאת , וזה קופץ לי שוב ל 60hz אפילו שכתוב שם שזה 85. וזה לא המשחק , כי הכל עבד טוב , עד הדרייבר החדש.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2158726&type=2&product=1&= ואני צריך דרייבר לכרטיס שיתאים לוינדוס אקס פי בבקשה הדיסק שקבלתי זה היה מזמן וזה לא מתאים לאקס פיי(פרו)מי שיוכל להביא לי אני יודה לו מואד תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי אתמול מקולים של לוגיק איקס 530 , חיברתי הכל בסדר ואת הכבלים חיברתי לכרטיס קול. בבדיקה שעשיתי הבחנתי שהסנטר לא פועל . יש לי כרטיס קול creativr sound blaster 5.1 LIVe ועוד כרטיס שיש לי זה creative audigy live 7.1 / האם הכרטיסים שיש לי לא מתאימים לרמקולים האלה??? מה אני צריך לעשות שהסנטר יעבוד????? לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ניסיתי לפני בערך שבוע לפרמט את המחשב שלי הכנסתי דיסק וגם דרייבר של VIA SATA RAID DRIVER עכשיו שניסיתי לפרמט אז זה הראה לי את התמונה שיש בקובץ המצורף ולא נתן לי לפרמט ללחוץ על Boot.... זה רשם לי ככה באדום [רואים את זה שם מטושטש] the number of disk is not adequate to creat a RAID מישהו יכול להסביר לי מה זה ? ומה הייתי צריך לעשות כדי לפרמט את המחשב .? פרטים על המחשב ...: 80GB 512MB SATA 2 SP1 [היה לי הפכתי ל SP2] עוד משהו ? תודה לכל מי שיעזור לי !!! [br]פורסם בתאריך: 9.01.2008 בשעה 20:25:31 כל האפשרויות שבתמונה בצד שמאל ..לא הייתי יכול להגיע אליהם זה לא הגיב .. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן רב שיש לי בעיות בהדלקת המחשב. אז ככה, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, שום דבר לא מופיע על המסך, רק נשמע רעש המחשב, ללא היבהוב הנורית האדומה וללא שום ביפים מהלוח אם (Gigabyte 945 PS-3) . אני נאלץ לפתוח ולהדליק את המחשב מספר פעמים עד שלבסוף מושמע ביפ אחד ובמסך ה-BOOT רשום: oc fail please enter setup to change oc fail settings . הקטע המוזר הוא שלא ביצעתי שום שינוי הקשור ל-OC בכלל. לאחר מכן אני לוחץ F11 או מאפס את הגדרות הביוס - דבר שעוזר רק לפעם אחת (מעלים את ההודעה רק פעם אחת) - כנראה שההגדרות לא נשמרות. אם אני לבסוף מצליח לפתוח את המחשב אני חווה קריסות אקראיות שמביאות אותי שוב לבעיה בהפעלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים, עמית. * מפרט: כ"ס: x700 ATI זיכרון: 2*512…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המחשב לא עולה אחרי שהדלקתי אותו בלי הסוללה.. המסך נראה פשוט שחור. בדקתי את החיבורים של המסך והם תקינים, המסך תקין (חברתי למחשב אחר והוא עובד) הלוח הוא D850GB של אינטל. המחשב לא משמיע שום קול או ציפצוף
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
למרות שמצב ניהול צריכת חשמל בוויסטה מכוון למצב מאוזן וב-BIOS הוא מופעל המעבד עובד בתדר מלא של 2500MHZ (AMD ATHLON 4800+X2 מה יכולה ליהיות בסיבה לכך לוח-האם הוא GIGABYTE GA-M61-SME-S2
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לפעמים נתקע לי המחשב ומתרבה ואז נדלקת לי על המסך מין רקע כחול ובו כתוב כמה משפטים באגלית מישהו יודע מה פרוש של זה ?תראו תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. המחשב עולה מאוד לאט וזה אפילו אחרי שפירמטתי אותו. ברור לי שזו בעיית חומרה אבל אני לא מצליח לעלות עליה. מרגע הופעת הנקודות שרצות המסך הופך שחור כמעט דקה שלמה ואז עולה הווינדוז והכל עובד מצוין. אלו הפעולות שביצעתי : החלפתי הארדיסק ופירמטתי גם אותו, החלפתי סטיק זיכרון, והחלפתי כרטיס מסך. עדיין אותה הבעיה. תודה למי שיוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קיצר אני מתקין את התוכנה VEGAS 6 או VEGAS 7 וזה מתקין איתו עוד שתי תוכנות MEDIA MANGER וSQL SERVER אבל בשלב של SQL יש שגיאה וזו: http://img510.imageshack.us/my.php?image=sqlli5.png תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות איחוי למחשב-לאחד הכוננים שלי ולא מצליח אני מצליח לעשות רק ל-c ולא ל- e הוא כותב לי שני צריך להריץ scandisk על הכונן הנ"ל מה זה אומר?מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ניסיתי עם מסך אחר וגם שם זה קיים. כשאני משחקת במשחק JustCauseDemo יש כזה פס,כשאתמול שיחקתי במשחק זה לא היה הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 7300GT של leadtek התקנתי את המישחק graw 2 אים הדריבר שקיבלתי אים הדיסק המישחק עובד בלי בעיה אבל כאשר אני מעדכן לדריבר החדש מהאתר של nvidia שהוא 162.18 המישחק עושה כמו חירבושים כאלו כל התמונה מהבהבת יש קוים ואז המחשב עושה רסטרט
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב לפני כשבוע ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו [עדיין לא הפעלתי אותו] המפרט של המחשב: לוח אם : ECS AMD 690G -M2 מעבד : AMD Dual Core 4000+ AM2 כרטיס זיכרון: DDR2 DUAL CHANNEL 1024 OCZ כרטיס מסך : ATI 128 MB - משהו כזה [ חיצוני ] הארד דיסק : 250 ג'יגה S.ATA 2 - מהירות 7200 RPM -זכרון מטמון16 mb ציפסט : AMD 690G --------- זה מפרט של המחשב יש לי כמה שאלות 1.המחשב יחזיק את וינדוס ויסטה פרמיום --->קניתי חוקי 2. מה זה DUAL CHANNEL רשום לי בפרוספקט שזה 1024 MB וזה בעצם 2 זכרונות של 512 קיבלתי מה האבדל ?! 3.המחשב הזה יתאים בשביל עריכה גרפית ,פוטושופ וכו' ? 4.בלוח האם יש לי 2 תושבות ל2 כרטיסי זיכרון אבל לידם יש עוד אופציות לשים עוד תושבות של כרטיס זיכרון האם נית…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ואת זה אני נותן לאחותי, אבל הבעיה היא כזאתי, כשאני פועל במחשב [לא משנה איזה סביבה , לוח עבודה, משחקים וכו], המחשב נתקע, פירסמתי את זה פה כי אני בטוח ב90% שזה החומרה, ולא המערכת הפעלה עצמה... מכמה סיבות: א. כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא מתחיל לעלות [לא איפה שהמערכת הפעלה אלא לפני במסך השחור שלוח אם מתחיל לזהות את החומרה] הוא ניתקע לפעמים, ב. ברגע שהוצאתי את הזיכרון וההארד דיסק ועוד כמה דברים וניקתי, הוא עבד סוף סוף כרגיל, אבל למשך איזה חודש, לא יותר. בכול מקרה, היה לי בעיה עם הלוח אם הקודם [של ASUS], אי אפשר היה לפרמט אותו [הוא היה נתקע בהתקנה של המערכת הפעלה] החלפתי לוח הבעיה נפתרה, ולא הופיע להמון המון זמן, אבל עכשיו המחשב נתקע גם בסביבת WINDOW…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו בבית מדובר בלוח אם אסוס 680I מעבד של אינטל 6750 כרטיס מסך של XFX 8800 GTS 640 זכרונות של ocz הארד דיסק: סייגייט 250 ג"ב sata 2 החלטתי להתקין ויסטה ולאחר ההתקנה שמתי לב שבאיזשהו שלב פעולות של הההארדיסק כמו להכנס ולצאת מספריות התחילו להתקע ולאחר משהו כמו חצי דקה זה ממשיך , בין לבין התקנתי מחשק שיחקתי ולא היו שום תקיעות , לאחר שחזרתי לגלוש באינטרנט ולפתוח ספריות שלי בכוננים חזרו התקיעות גם בטעינת דפי אינטרנט. כמו כן כאשר כיביתי כמה פעמים את המחשב הshut down לקח הרבה יותר זמן ממה שהיה צריך. ולבסוף אחרי איזה שעתיים וכמה ריסטרטים הווינדוס בכלל לא הצליח לעלות גם לא בsafe mode השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? בחרתי לפרסם בבעיות חומרה כי נראה לי שזה…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
טוב אני צריך ליצרוב איזה תוכנה אבל חייב ליצרוב אותה בDVD ולהגדיל לה תנפח בעזרת פקודה - אלו ההוראות לצריבה נכונה של התוכנה הזאת- בקיצור אני לא מבין איך לעשות את זה ואם מישהו שואל זאת תוכנה חינמית וחוקית לגמרי ולא צריבת משחק או תוכנה קנינית
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ומאוד התרשמתי ממנו לטובה.. רמת הידע כאן מטורפת חח אני מרגיש כמו סרדין בין כרישים התענייתי ברכישת מחשב, אני עדיין מעוניין אך מתלבט בדבר אחד, האם להרכיב את המחשב עצמאית או לשלם לחנות שירכיבו לי? אני לא מתקמצן פה על 79 ש"ח, אין בעיה תקציבית כלל, אני פשוט חושב שיהיה תענוג לקבל את כל החומרה בקופסאות ולהרכיב אותה לבד, מה גם שזה יעצים את הידע והניסיון שלי עם חומרה.. אבל אני מאוד מפחד שזה לא ייצא טוב, מה גם שאין לי ידע קודם בנושא, להרכיב חומרה אני יודע, אבל להתחיל מ0 זה קצת מפחיד אותי. אז רציתי את עזרכתם בנושא, קודם כל, מהו הסדר להרכבת מחשב? דבר שני, האם בכלל מומלץ לי להרכיב עצמאית? תודה רבה לכולכם ושבת שלום .
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום שמעתי שאפשר לצרוב על החלק העליון של הדיסק לא החלק שנצרב שם מידע החלק שכותבים עם עט אז שם אפשר לצרוב את אותם הפרטים צריך דיסקים עם ציפוי לבן ואז הצורב כביכול שורף את הצבע הלבן וכך הוא צורב מידע אמרו לי שזה הגדרות בתוכנת צריבה תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-