עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הלוח הוא GA-Z68MA-D2H-B3 מורכב עליו כ. זכרון G.SKILL DDR3 1333 L9 מעבד I3-3570K בדקתי את כל החיבורים והכן נראה בסדר מה הסיבה תודה .

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  2. ברשותי אנטנה מסוג BULLT2 מתחברת עם כבל רשת. לא מבין איך אני מגדיר את הבובה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by ohad46v,

לפני חודש קניתי מחשב חדש ב KSP כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 OC BOOST 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E שמחובר לכרטיס מסך בודד יש ריבועים קטנים כחולים על כל המסך ניסיתי להחליף מסך וזה אותה בעיה מה שמוזר זה שאני מחבר 2 מסכים במקביל הריבועים נעלמים אני מניח שזה בעיה של הכרטיס אשמח לעזרה מקצועים יותר תודה

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  4. אהלן חברים, הבעיה אשר התחילה ממש לפני מספר ימים היא כזאת: כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי למסך חיצוני ומעביר ל output to monitor, זה לא מאפשר לי להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (1920x1080), כלומר אני מקבל במסך החיצוני את הרזולוציה של הלפטופ שהיא 1366x768, כאשר התיבת הגדרת רזולוציית מסך מסומנת באפור ולא ניתן לשנות אותה. נתונים: laptop Dell E5430 כרטיס מסך intel HD graphics 4000 מסך samsung 2333sw מערכת הפעלה windows 7 64bit החיבור מתבצע באמצעות כבל VGA. ניסיתי את הדברים הבאים: (לאו דווקא בסדר הזה) -הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך. -ניתקתי את המסך החיצוני מהחשמל. -כאשר חיברתי ללפטופ אחר, עם אותו כבל VGA, כן היה ניתן לשנות את הרזול…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by zabal12,

שלום ! יש לי HD שהלוח אם מזהה כתקול ואני צריך להוציא ממנו מידע . ניסיתי להעלות אותו במחשב אחר להשתמש בדיסק טכנאי ולהעלות אותו בתור USB ללא הואיל . בחלק מהפעמים הכונן זוהה חלקית אבל לא הצלחתי להגיע למידע . האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות חוץ מלקחת למעבדה ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by Mesatla,

לחבר שלי היה 7600GT לפני זה והוא מת אז אמרתי לו לקנות 4670 במקום, הוא התקין את הכרטיס על הלוח ואז הוא לא קיבל סאונד, הוא התקין את הדרייברים ועדיין אין סאונד. מישהו מוכן לעזור?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. שלום ... נכנסתי לEVEREST לראות מעלות של המחשב ופתאום אני רואה שיש OC של7% שבכלל לא עשיתי! איך זה יכול להיות? נכנסתי לביוס לראות ואני לא רואה בכלל קטגוריה של OC יש שם הכל רק לא OC.... מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by lgmtk,

שלום, יש לי HD4870 של POWER COLOR. למי שמכיר, ניסיתי לעשות AA בMASS EFFECT 2 עם ATI TRAY TOOLS. יש לי גם RIVA על המחשב, אין לי CCC. מה שקרה זה שהתקנתי ועשיתי מה שצריך, עשיתי פרופיל בATT למשחק, שיניתי את הAA להכי גבוה ואת הAI CATALYST לHIGH. זה לא עבד, אז ויתרתי. כשהתחלתי לשחק רגיל, הכל היה בסדר גמור במשך רבע שעה, ופתאום המשחק קיבל מסך שחור. עשיתי ריסטרט, שיניתי הכל בחזרה בATT והסרתי אותו לגמרי. אבל עדיין, המשחק נותן מסך שחור ו/או ארטיפקטים כל רבע שעה של משחק. בדקתי להתחממות, והטמפרטורות בסדר גמור על 40% מאוורר (בערך 60-65). מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר לא יודע מה לעשות, הסרתי כל דבר אפשרי במחשב... האם רק RESTORE POINT זו הדרך היחידה? תודה לכל עוזר

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by gizzz,

שלום לכולם המחשב שלי נהיה איטי בטירוף,כל העתקה או ביצוע של כתיבה לדיסק הקשיח נהיה תהליך איטי. איך אני בודק ביצועי דיסק קשיח? אולי הלוח אם שלי לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by zipdrive,

שלום לכולם, אתמול, בעקבות הצעת המחשב עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסל שלי לגרסה האחרונה (285.62) מהאתר של NVIDIA. מאז הלך לי ממשק ה AERO וחלונות 7 טוענת שהדרייבר לא תומך. אני עומד לגלגל את הדרייבר אחורה, אבל רציתי לדעת אם זה קרה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by levi04,

שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by LielZ,

אוקיי אז קיבלתי עותק של ווינדווס 7 והחלטתי לפרמט את המחשב אחרי שנה כמעט בלי פירמוט הכנסתי תדיסק עשיתי ריסט למחשב לחצתי f12 הגיע לי לטבלה של הhard disk cd rom לחצתי על ההארד דיסק כדי לעשות format זה טען לי כרגיל ואז היה לי מלא כתוביות וזה הגיע לחלון error recovery windows שיש לי אפשרות לבחור start windows normaly safe mode וכל מיני כאלה , מה עושים אני לא מצליח לפרמט ? תודה לעונים גם שלחצתי על cd-rom זה עשה את אותה השגיאה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. המארז שאני רוצה לקנות הוא מארז ANTEC NX310 והלוח אם שלי הוא lenovo 3176 האם מישהו יכול לעזור לי אני מפחד לקנות ואז זה לא יתאים

14. Started by ECHO_ECHO,

היי , אני מחפש לחזק את המחשב שלי AMD FX)tm(4300 quad core 3.8 GHz כרגע יש לו זכרון 4 GB ואני רוצה להכפיל את הזכרון איזה זכרון יתאים למחשב הזה ? (amd) ואיך אפשר עוד לחזק את המחשב?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by ganon131,

שלום, יש ברשותי חשבון מפתח של אפל, להבנתי צריך לשלם להם כל שנה מחדש. אם אני לא משלם, האם האפליקציה יותר לא תעבוד? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by itzik00,

בוקר טוב, אני צריך עזרה בהתקנת ארד דיסק SATA , קצת פרטים על המחשב : P4 2.6 HT לוח אם INTEL 865PE מערכת הפעלה WINXP PRO דיסק קיים WD80GB IDEדיסק חדש SATA HITACHI160GB אני מנסה לפרמט את דיסק בעזרת WINXP CD ו F6 floppy שהורדתי מהאתר של אינטל. בשלב הראשון הדיסק מזוהה ב BIOS בהמשך ההתקנה הכול הולך תקין כלל עדכון ה DRIVERS של ה floppy כאשר מסתיים התהליך הראשוני מתקבלת ההודעה start window המחשב נתקע למספר דקות ולאחר מכן מופיע מסך כחול עם הרבה הודעות שגיאה. מה אני לא עושה בסדר ? האם יש דרך אחרת לפרמט את הדיסק ? תודה מראש, איציק.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: (הקו העליון) http://planet.nana.co.il/moses2005/images/4.jpg אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by weamir,

תודה למשיבים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה שהתחילה במחשב לפני כשבוע. למחשב מעבד AMD 2500 והוא נקנה לפני כשנתיים. ולבעיה עצמה: באמצע פעילות, המחשב פתאום "נתקע" באמצע פעולה ולא ממשיך אלא רק לאחר איזה 5 דקות. כשאני אומר "נתקע" אני לא מתכוון למצב שבו המחשב קופא לחלוטין או שהמשאבי מערכת מתמלאים לחלוטין, להפך - המחשב נראה בסדר גמור, וגם יש מספיק משאבים, אבל פשוט המחשב לא עושה שום דבר! ואז מלאכה פשוטה כמו לפתוח את הסייר של וינדוס, לוקחת 5 דקות כמעט. יש לציין שאני לא שומע את הדיסק הקשיח חושב באותו זמן. הדבר גם מתבטא באיתחול של וינדוס. פעם כשהפעלתי מחדש את המחשב, העניין לקח בערך דקה וחצי עד שוינדוס עלה לחלוטין. כיום האיתחול של המחשב לוקח 10 (!!) דקות, כשבהם הוא פשוט נכנס להשעייה שכזאת בזמן שהמחשב עולה מחדש…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by Acrios,

יש לי מסך hitachi קצת ישן (3 שנים ) הבעיה היא שהתצוגה בו מאוד כהה. הבהירות על הרמה הגבוהה ביותר ועדיין הוא כהה מאוד. כרטיס המסך הוא voodoo 3 3500 (מחשב לעבודה בלבד). אינני יודע איך לעשות אותו בהיר יותר, למיטב זכרוני לכרטיסי המסך של voodoo יש כלי שנקרא voodoo tools שאולי מאפשר הבהרה אבל אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו . כל עצה תתקבל בברכה .... תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. הספק הפסיק לספק מתח של 12V למחשב........כל המאווררים מכובים,מה קרה פה? עברתי על החוטים אבל הוא הפסיק לספק מתח.......המחשב עובד טוב אבל הריילים של ה12V לא מספקים מתח.....מה עושים?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  22. אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. Started by shmoolm,

יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by ras81,

באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by hellyeahmofo,

הקתנתי windows xp sp2 מחדש ב device manager ליד ה mutimedia audio contoller יש סימן קריאה צהוב והוא עצמו נמצא ליד סימן שאלה צהוב ב unrecognized devices במקום ב sound controllers בבדיקה דרך אברסט ראיתי שמדובר בכרטיס קול מובנה Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller התקנתי דרייבר מתאים http://www.download.com/Vinyl-AC-97-Audio-Controller-Driver/3000-2120_4-10409142.html זה דרייבר קומבו כי לא מצאתי בשום מקום דרייבר ספציפי אחרי ההקתנה זה לא סימן שאלה צהוב , זה חזר למקום הטבעי תחת sound controllers אבל עכשיו יש סימן קריאה שחור

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים