תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים MINI DVD-RW,כשהדיסק בתוך המצלמה אני רואה את מה שיש בתוכו אבל כשאני שם את הדיסק במחשב הוא מזהה שיש דיסק אבל כשאני נכנס אליו אני לא רואה שום קובץ. אולי צריך איזה תוכנה או משהו ?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם דיסק קשיח - 2500 WD KS. הביוס מזהה אותו כד.ק עם 250 גיגה אך הווינדואוס טוען שיש לי רק 127 גיגה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אחרי קריסות חוזרות של המחשב ונסיון לפתור את הבעיה ללא הצלחה, אני פונה לכל אליכם לעזרה. אחרי כמה פעמים שהופיע אצלי BSOD אני כבר מותש. המחשב קורס ומבצע ריסטרט פתאומי. חילצתי קבצי DUMP ואני פונה אליכם לעזרה בפענוח שלהם. ניסיתי להבין אותם אך ללא הצלחה. אודה לכל מי שיסכים לסייע. מפרט: מעבד - E6600 לוח - P5B ASUS כרטיס מסך - PX6600 TD 1 גיגה זכרון. קבצי ה - DMP מצורפים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, המאוורר שלי עושה הפסקות בעבודה, בדר"כ הטמפרטורה היא 25-35 מעלות. אבל לפעמים הטמפ' מגיעה ל75 מעלות והמאוורר עדיין לא פועל . מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן. זה לא קורה כל הזמן, זה כל פעם בתדירות שונה... לפעמים שבוע זה לא קורה לפעמים שבועיים ולפעמים זה קורה פעמיים שלוש ביום וכן הלאה. חשוב לציין שעד עכשיו זה קרה לי רק מתי שהייתי נמצא במחשב, מתי שהמחשב היה דולק בלי שיבצעו בו פעולות מסויימות זה לא קרה אף פעם. (אני גם לא ידוע אם יש אפשרות שזה כן יקרה) זה גם לא משנה אם אני נמצא בתוך משחק או במצב שאני מעמיס על המחשב שלי, זה קרה לי המון פעמים סתם ככה גם בזמן שהייתי בתוך הדפדפן וגם שהייתי סתם ככה בתוך משחק רשת וכו'... אז ככה אחרי שהסברתי מתי זה קורה אני אסביר מה בדיוק קורה. התוכנית שאני משתמש בה באותו רגע נקפאת, אפשר להזיז את העכבר אבל הוא זז בקיטועים ואי אפשר לגשת לשורת משימות (taskbar) ואי אפשר ל…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה קצת מוזרה המחשב שלי דלוק בדרך כלל כל השבוע ואז אני מכבה אותו לגמרי ומנתק אותו מהחשמל כשאני מחבר אותו בחזרה לחשמל הוא לא נידלק בכלל רק לאחר כמה שעות אני מנסה שוב ואז הוא כן נידלק אבל מיד אי אפשר להדליק אותו . יש לי ספק טוב enermax 620
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. יש לי אר דיסק אחד בנפח 250 gb שמחולק :c: /f ב c מערכת ההפעלה win xp ב f שאר הקבצים במחשב חיברתי למחשב כונן חיצוני חדש. לאחר ההתקנה של הכונן המחיצה של f נעלם. בדקתי ב partition magic לא מצא אותו. וגם בניהול דיסקים הול לא מופיע. בניהול הוא מראה לי שהמחיצה הראשית c בנפח של 75gb תודה שי.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך AGP 8 אבל הלוח אם של מתאים ל PCI-E אני יכול להכניס אותו ??
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7 מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו) יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום) בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה. חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה נשרף לי המעבד עקב אי-תפקוד של אחד המאווררים... נסעתי לחנות בה קניתי את המעבד ושם החליפו לי אותו מאז הכרטיס מסך שלי לא מתפקד כראוי... לדוגמא: אם מותקנת אצלי על המחשב מערכת הפעלה Windows Xp Service Pack 3/2 אז כשאני אפילו משנה רזולוציה המחשב עושה הפעלה מחדש... וב SP 1 זה לא ככה... הנה המפרט של המחשב שלי: ------------------------------ מעבד: AMD Athlon 64 3000+ לוח אם: Gigabyte-K8NSC-939 זיכרון ראם: Major 512 Mb DDR400 כרטיס מסך בעייתי(כרגע מנותק): ATI Radeon 9200 128Mb או ש 64 MB כרטיס מסך נוכחי: nVidia Riva TNT2 32 Mb איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלומלום יש לי מחשב עם שני קוננים קשיחים: אחד עם ווינדוס והשני עם מידע (תמונות) יום בהיר אחד ווינדוס הפסיק להעלות, התקנתי מחדש ווינדוס אבל הקונן השני עם כל המידע כבר לא מזוהה ע"י הביוס. הקונן הוא מסוג Seagate 500GB Sata האם יכול להיות שאני לא מחבר אותו כמו שצריך? כי הוא עבד לפני שהתקנתי מחדש ווינדוס ולפני שהתקנתי עשיתי כל מיני משחקים עם המיקום של הקוננים ואני עכשיו לא בטוח שהוא במקום הנכון. האם יש הגדרה מיוחדת בביוס שצריך לעשות עבור קוננים בגודל 500 GB? החלפתי את הקבלים בין הקוננים כדי לוודא שזה לא הקבל. יש לי 4 חיבורים ל-Sata על לוח האם ניסיתי לחבר את הקונן הארור על כל אחד מהם, אך ללא הועיל. כאשר אני עובר בביוס על כל חיבור של Sata ועושה Detect הוא חוזר כמעט מייד עם תשובה …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל מחשב עם xp ללא עכבר מקלדת ומסך מחוברים (אני מעוניין להתחבר למחשב הזה רק מרחוק) משום מה כשהעכבר והמקלדת לא מחוברים המחשב מפעיל עצמו מחדש כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של Starting Windows XP... ובעצם אף פעם windows לא עולה אלא אם כן אני מחבר את המקלדת ואז הכל עולה כרגיל רעיון למישהו, מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של IBM THINKPAD T61 והיות ולא קניתי פרארי כדי שיעבוד כמו סוסיתא, החלטתי להעיף את הויסטה קיבינימט ולשים XP עשיתי גיבויים עניינים בלאגנים העברתי את הבוט שיתחיל מהסידי, הגעתי למסך הכחול, המחשב מריץ בשורה למטה את ההגדרות הראשוניות ובסיום אומר לי להתקנה ללחוץ אנטר ול"ריפוי" R. לא ממש משנה על איזה מהם אני לוחץ אני מגיע לחלון שאומר לי שהמחשב לא מזהה כונן קשיח והאופציה היחידה שהוא נותן לי זה ללחוץ F3 ולצאת מההתקנה. מקצת קריאה וחיפוש הבנתי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל שמדובר בכונן קשיח SATA (שבאמת שזה לא אומר לי יותר מדי) ולכן הוא לא מזהה אותו דרך הבוט או משהו כזה. בכל מקרה הורדתי את העדכון בוט שלמטה וחשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה בנידו…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט מדגם ga-ep35-ds3l ,יש לי כונן ide שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. חיברתי את הכונן השני ,והכונן לא מזוהה ,אולי הבעיה בגאמפר שנמצא בברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן יש לי במחשב בעיית ציפצופים מרגיזה אז ככה, פירקתי את המחשב לצורכי ניקוי מאבק, חיברתי ואז התחיל הציפצוף יש לציין שההודעה נשלחת מהמחשב המצפצף, ז"א המערכת עולה כרגי ללא בעיות אפילו חייוי הלוח אם שלי an8 ultra עומד על ff שזה אומר שהכל רץ בסדר גמור ואין תקלות חומרה שהלוח מזהה אם כן מה יכולה להיות הבעיה?? תודה על העזרה אוריה
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעליה של המחשב יש לי הודעה שכתוב בה !!! ERROR:system fan has failed service pc to prevent damage to the system press<F2>to continue ואז או שהוא עולה או שהוא רושם לי את ההודעה הבאה windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>/system32/ntoskrnl.exe. please re-install a copy of the above file בבקשה עזרה חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ברשותי הלוח הנ"ל + קירור מקורי של אינטל: היום ניקיתי את המעבד, וכשפתחתי את הקליפסים הלבנים (ראו בתמונה של המאוורר), נשבר אחד התופסנים של המסגרת השחורה של הלוח. בעקבות זאת אני לא יכול לנעול קליפס אחד, גוף הקירור אינו מהודק למעבד, ולכן טמפ' המעבד עלתה המון, מ35-40 ל58~ (לנורטווד). האם ישנם קירורים סטנדרטיים לא של אינטל שלא צריכים את המסגרת השחורה בלוח? כי אני לא רואה איך אני מחבר קירור של אינטל בלי להחליף מסגרת (זה אפשרי?). אשמח לרעיונות לפתרון, עידן.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הטמפ' כרגע עם מארז פתוח ב IDLE היא 45-מעלות SYSTEM - (לוח). זה נראה לי מאוד חם אבל אשמח לשמוע מה היא טמפרטורה נורמאלית ללוח. בנוסף אשמח לדעת מה גבול הטמפ' אליו יכול להגיע המעבד (Q6600) כדי שאוכל להגדיר זאת בתוכנה של הלוח. מדי פעם המחשב מכבה את עצמו או מתריע על טמפ' גבוהה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אם אתם יודעים בלוחות של אינטל ישנה טכנולוגיה שמורידה את המהירות של המאווררים שמחוברים ללוח כדי להוריד את הרעש וצריכת החשמל.. ומעלה את המהירות רק שהטמפרטורות גבוהות.. שמעתי שיש אפשרות לבטל את האפשרות הזאת.. כדי שהמאווררים יעבדו על 100%.. אבל לא מצאתי אותה בBIOS.. הבנתי שיש דרך אחרת מאשר הביוס... ניסיתי לחפש ברשת איך לעשות את זה אבל מצאתי.. מישהו יודע איך מבטלים את האפשרות הזאת? תודה רבה נ.ב. אם זה משנה הלוח שלי הוא Intel DG965WH
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עשיתי היום מודינג למחשב (החלפת גוף קירור למעבד והוספת מאווררים למארז). כחלק מהעבודה הוצאתי את כל החלקים מהמחשב. סיימתי לעבוד, הכנסתי את הלוח אם, חיברתי את כל הכרטיסים והחיבורים והדלקתי את המחשב. הכל עובד מצויין, אבל המחשב הפסיק לזהות את כרטיס הקול Creative X-Fi. כאילו הכרטיס לא קיים. בדקתי חיבורים והכל בסדר. הכנסתי את הכרטיס ליציאת PCI אחרת, אבל הוא עדיין לא מזהה אותו. ייתכן שהכרטיס נשרף?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מפרט: Pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm Nvdia 7600GT Prinston 2X512 533 cl4 Kingston 2X512 667 cl5{Added later} Western digital 120 gb sata1 Windows xp professional טוב אז הבעיה מתרחשת לפני הדלקת הwindows המערכת פשוט לא מוצא את HD שלי.. אבל מה שמוזר כאן זה שפעם המערכת מוצא את ה HDופעם אחרת לא מוצא :'(
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-