תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
התקנתי סי די והכל עבד מעולה. ךפתע, ללא שינוי מצידי, החליט מגש הסי די לא להפתח. כשאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה רעשים שהוא מנסה להפתח - אך לא מצלליח. (הנורה עובדת). ניסיתי לדחוף מחט לחור הקטן שיש בסי די ליד המגש - וזה חלול לגמרי ולא עזר לפתוח. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח ממה הבעיה התחילה... יכול להיות שהיא התחילה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם אובר קלוק או שזה בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי בכל אופן הבעיה היא כזאת, רק כשאני משחק במשחקים המחשב פשוט נתקע, הכוונה היא שאין מסך כחול שיכול לתת לי פרטים על הבעיה אלא פשוט מסך שחור והסאונד תמיד חוזר על אותו הצליל שהוא השמיע...לפעמים הקטליסט של הכרטיס מסך שלי (רדאון אקס 800 אקס טי) פשוט יוצא מהמשחק או ומתריע לי שהייתה בעיה במנהל ההתקנים (אם אני זוכר נכון) והמשחק פשוט נסגר ואני נזרק לווינדווס... ועוד דבר, כשאני סוגר את המשחב תמיד אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (למטה) תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1041 הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב מקודם פעם ראשונה. רק המנורה של הזיכרון עובדת שום מאוורר לא HD לא כלום עובד ובכלל לא זז הלוח לא מצפצץ לא כלום יש לכם מושג מה הבעיה? לפני שאני נותן לפנדה שירכיבו אותו
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
פתאום נדפק לי המחשב, וניסיתי למחוק את המחיצות, והצלחתי למחוק את PRTITION DOS ואת EXT-DOS אני לא מצליח למחוק וניסיתי למחוק את ה-Logical והכול ולא הצלחתי, למישהו יש רעיון איך למחוק את זה ולעשות מחיצות מחדש.. ודבר שני שאני מנסה למחוק מחיצת non-dos הוא כאילו נותן לי למחוק את המחיצה ואז מתי שאני מזין את המספר מחיצה הוא אמר שזה לא prtition-dos, ונראה לי שזה בגלל שזה Ext-dos, אז איך אני מסדר את זה יש איזה תוכנה או משהו?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בשבוע האחרון החלה בעיה מוזרה מאוד, המחשב פשוט נכבה, אין מתח למחשב 2 דקות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ואז אני חייב להוציא את כבל המתח ולחכות כמה דקות כדי שהמחשב יידלק שוב. ככה זה קורה כל יום בשבוע האחרון, אחרי שאני מגיע מהבסיס ומדליק את המחשב, ואחרי פעמיים או שלוש שזה קורה זה לא קורה שוב עד למחרת. מה יכולה להיות הבעיה? ההשערה שלי היא או ספק או לוח אם עם השערה גבוהה יותר ללוח אם כי הספק עובד הריי, אם הוא נשרף אז הוא נשרף, קשה לי להאמין שהוא מפסיק את המתח... למישהו יש רעיון איך לטפל בבעיה? ומה עושים במקרה שזה לוח אם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן.. נראה אחלה אתר ופורום :-P אני רואה סרט ופתאום איך שמתחיל הסרט אני רואה נקודות כחולות ואדומות במסך שלי , החלפתי מסך זה לא עוזר עברתי לדרייברים אחרים זה לא עוזר.. נסייתי מקודדים אחרים זה לא עוזר.. הבעיה הזו רק בסרטים מה אני עושה? תמונה: http://img323.imageshack.us/img323/7629/15sk.jpg תודה לעוזר
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי עדכון דרייבר כרטיס קול עידכנתי אותו בגלל שגרם לקריסות (הודעות כחולות). עכשיו שאני משחק ב-gta san andreas אז לפעמים שומעים את האנשים מדברים חלש מאוד ואז פתאום חזק מאוד וגם הוא חסר לפעמים בכמה מקומות החזרתי לדרייבר הקודם ואז זה יסתדר אבל הנפילות חזרו. מישהו יכול להציע לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה אומרת ההודעה? (לפי מה שאני חושב זה הסוללה שיושבת על הלוח לא?!) והאם זה יכול לגרום למצב שהמחשב לא יעלה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב מחשב חדש, עם רכיבי חומרה מעולים, ווינדוס XP עם SP2, תוכנות פיירוול, אנטיוירוס, תוכנות נגד רוגלות וכל מה שצריך. דרייברים מעודכנים לכל החלקים. הכל הכל!!! מה שקורה זה, שלאחר 10 דקות רבע שעה של הפעלת אימיול וגלישה בדפדפן האינטרנט, פתאום מופיע לי מול הפרצוף מסך כחול למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. עוד פעם, אני רוצה להפעיל אימיול, גולש בדפדפן כמה דקות, ועוד פעם מסך כחול ישר בפנים למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. סתם ככה, בלי שום אזהרה, בלי שום סיבה!! מה קורה כאן??? המחשב חדש, משחקים אפילו עוד לא הפעלתי בו (כמובן שאי אפשר, להוריד באימיול אי אפשר להמשיך יותר מרבע שעה). לפעמים אני אפילו מפחד מהאימיול, אז אני רק גולש קצת בדפדפן ומפעיל קצת מוזיקה, וב…
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כעיקרון התקנתי bigwater וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70 התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese . מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב מתקדם כדי שלא יהיו בעיות מעצבנות אלו ומערכת הפעלה XP מעודכנת עד העדכון האחרון של רגע זה (גם נפרץ ע"י קבוצת הפריצה הטובה ביותר) הבעיה שלי היא כל פעם שאני ניגש להרד דיסק SATA ספציפי ישר ההאקפלורר עולה ל 99 אחוז מה CPU ואז כדי להוריד את זה אני חייב גם לסגור את החלון, גם לכבות את האקפלורר ולעלות מחדש (וזה מציק מאוד כל פעם שזה קורה) או להפעיל מחדש את המחשב. אני כרגע מנסה לעשות איחוי לדיסק אבל לא מאמין שזה יעוזר מאחר וזה הרד דיסק חדש שלא מזמן עשיתי לו פורמט מלא (לפני פחות מחודש) וכל השימוש שלי בו הוא להורדות של האימיול בלבד. על כל מקרה אני נותן את המפרט שלי כי אולי אני לא יודע פרט כלשהו שמשבש לי את העבודה מפרט מחשב: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Del…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל לפני כחודשיים לאחר שהחלפתי לוח מאבד וזכרונות ליותר מתקדמים: לוח של GIGABYTE GA-7NF-R2 מאבד של AMD ATHLON 2700+ 512 MB DDR היה לי כרטיס מסך GEFORCE 4200FX של GIGABYTE ולאחר שהתחילה בעעיית המסכים הכחולים החלפתי את הלוח כי אמרו לי שהוא פגום לאותו סוג וגם החלפתי הארדיסק אבל בכל זאות הבעיה נמשכה .... הרכבתי במחשב כרטיס מסך ישן של ASUS GEFORCE 2 והוא לא היה מביא לי מסכים כחולים אז הייתי בטוחה שזה הכרטיס מסך וקניתי כרטיס מסך חדש של GAINWARD GEFORCE 6600FX AGP** 264 MB אבל הבעיה עדיין נמשכת...... התקנתי גם דרייברים הכי חדשים וזה עדיין נמשך..... בבקשהההההההההההההההה תעזרו לי.................. כבר אין לי שמץ של מושג מה לעשות............. צירפתי גם קבצי מיני דומפ..…
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפירמוט... אני מפרמט דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס... (בהתחלה אמור להיות 'לחץ על כל מקש) ואז זה מעביר אותי למסך בפירמוט. אבל לי פשוט לא מופיע כלום בהתחלה... והדיסק ההתקנה טוב... אין בו בעיות או משהו... בדקתי גם אצל אח שלי וזה בסדר אצלו.. . יש עוד דבר מוזר.... אצל אח שלי רואים את האיקון של הדיסק ההתקנה של הווינדוס... ואצלי רואים מין ריבוע כחול כזה עם חץ בפנים... קיצר אנשים... בבקשה תעזרו ליי ><
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קרה לי פתאום שהפעלתי מחדש את המחשב והוא רושם לי את ההודעה הבאה מתי שהוא אמור לטעון את המערכת ההפעלה: windows could not start becuase the follwing file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. select 'r' at the first screen to start repair. ואז אני מנסה להפעיל את תקליטון האיתחול של המחשב ולבדוק אם הוא מזהה את הכונן קשיח והוא לא מזהה, אז נכנסתי ל-fdisk ושם הוא מזהה את הכונן קשיח יחד עם המחיצות שמחולקות. אז איך אני מסדר את זה בלי מחיצות חדשות או פירמוט אם אין פיתרון אחר חוץ מפירמוט או חלוקה למחיצות חדשות אז תגידו לי... תודה מראש, מתן.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקי מחשב שאחרי שעת משחק בערך יש הודעה כחולה (לא תמיד לעיתים רחוקות שכתוב bad_pool_caled נכנסתי לנושא הראשון בפורום על המסכים הכחולים וכלום לא עבד. יש לי קישור לקבצי minidump להורדה. מקווה שתוכלו לעזור. http://www.geocities.com/a_halachmi/Minidump.zip
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הייתי בכמה מעבדות בארץ ואמרו לי שצריך להחליף לוח , והמאוורר לא עובד ,בקיצור סלט ! אם יש למישהו רעיון או בעיה דומה אז בבקשה להגיב או לשלוח לי sms למספר 0523-475709 (או תתקשרו)
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חברים שלום זה יומים פתאום המסך הופך להיות שחור כמו בתרדמה בלי כל אזהרה לפעמים מייד ולפעמים לאחר שעה או חלקה , אין כל הודעה אזהרה וכו' בנסיון לעורר ע"י עכבר או המקלדת לא עוזר אלא פעילות של ע"י RESET בצעתי סריקת וורוסים, והתופעה חוזרת בצעתי נקיון "המכונה " מאבק, כל המאווררים פועלים וחזקתי חיבורים האם יש איזה תקלה ברכבי המחשב הפעלתי מדיה פליאר לראות באם המחשב מממשיך לפעול בהשמעה בזמן הכיבוי מסך ומתברר שזה גם מפסיק מנורת הבקרה נשארת ירוק = בקיצור המחשב דומם מבחינה תגובה!!!!! איך אני יכול לבדוק תקלה(האם יש תוכנה..) אבקש סיוע דחוף כי החיים הפכו ללא מחשב מעט קשים אודה להנחיות דחוף בעיבות החברים בברכה ??? B
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס TV.. ואני רוצה להוריד אותו לחריץ למטה יותר כדי לפנות יותר מקום לקירור כ. מסך.. השאלה היא.. האם אני אצטרך להתקין אותו מחדש? והסיר את הקודם? תודה רבהה!!
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך מasus eax850 xtpe ל leadtek 7800gtx tdh בעיה נמשכת באמצע משחקים יש מסכיםן כחולים ארורים אתחול מחשב גם כשלא משחקים ועושים פאוז זה נמשך פירמטתי את המחשב והבעיה נמשכת והטכנאי אל דיוע מה הלגיד לי והוא בודק ומריץ סריקות הכל תקין והבעיה קורת רק במשחקים מה עושים להחליף לוח אם אולי הבעיה נמצאת בלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א. ברשותי כונן DVD של חברת טושיבה. הכונן פעל היטב כ - 3-4 שנים. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. הבעיה: הוא נפתח ונסגר לפי הקריזות שלו. בדר"כ זה קורה ממש כשמפעילים את המחשב - הכונן פשוט נפתח ונסגר מעצמו כמה וכמה פעמים. אי אפשר לעצור אותו. ככה עד שהווינדוס עולה. אז הוא משתתק. אבל כאן זה נהיה יותר חמור, שכן אז - ברגע שלוחצים על הכפתור ה - Eject, הכונן יוצא ונכנס מיד חזרה. אפילו אם מספיקים 'להשחיל' לו דיסק בינתיים - הוא פשוט לא קורא אותו. כאילו בכלל לא פתחו אותו. כשלוחצים על כונן הDVD ב'מחשב שלי' - הוא אומר להכניס דיסק לכונן, אפילו שיש שם כבר דיסק. בקיצור: בינתיים הוא חסר שימוש לחלוטין. א"א לקרוא ממנו דיסקים של DVD. מישהו פעם נתקל בתופעה כזאת? מה עושים? ב. לפני כמה ימים גיליתי פ…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היום המחשב התחיל לצפצף לי כל כמה שניות ולפעמים יותר הציפצוף נשמע כמו שלוחצים על מקש הרבה זמן, רק בבודדים כמו תיקתוק שעון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול פשוט 5.1, התקנתי אותו הכל כמו שצריך...עכשיו כשאני מפעיל את הוואינדוס ואני מתחיל לשמוע מוסיקה ! אז לאיזה 2 דקות יש מוסיקה ואז זה נפסק וצריך לעשות שוב פעם רסטרט למחשב ואז שוב פעם שומעים רק לכמה דקות ! מה עושים ? תעזרו לי בבקשה ! אולי למישהוא פעם הית אותה הבעיה והוא יעזזור לי לפתור אותה ? תודה ! לכרטיס קול קוראים : Aureal vortex 8810
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-