תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשה נייח ועל המסך שלו מופיע לי no singel ואני לא יודעת מה לעשות וכבר בדקתי את הכבלים והחלפתי לכבלים אחרים ובדקתי את הכרטיס של המחשב ואני לא יודעת מה עוד לעשות למי יש רעיון והוא יוכל לעזור לי פה בבקשה, וכל המסך שלי שחור ולא נדלק בכלל ורק מופיע לי no singel אפשר עזרה פה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
הבעיה עם הארדיסק החיצוני ^^ חשוב לציין שהמחשב עצמו מזהה את EXE ושאר פורמטים . ועם הארדיסק הרגיל זה פשוט יום אחד ירד כל המקום... מ 500 GB ל 86GB ואין לי מושג איך לדעת מה תופס שם את רוב המקום . ואיך אפשר לפרמט אותו דרך המחשב ? (WIN מקורי ואני לא רוצה לאבד את הרישיון) . *ניסיתי לעשות שחזור לזמן קודם . זה לא עזר . * WIN 7 64 BIT תודה גדולה למי שיעזור זה ממש דחוף לי אני נוסע מחר בערב לחו"ל ואני חייב את המחשב .
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי , לא מזמן [בערך חודש] קניתי את המערכת החדשה שלי שמצויינת בצד . חזרתי היום לאחר שלושה ימים שלא הייתי בבית והמחשב היה מכובה . כשחזרתי והפעלתי את המחשב נשמע רעש עוצמתי ממאוורר כרטיס המסך וכרטיס המסך לא שולח אות למסך עצמו , אין שידור של תמונה , אבל המחשב נשמע כאילו הוא עובד כרגיל ... ניסיתי להחליף בין ה DVI ל- VGA ועדיין אין אות מהכרטיס ... הרעש פשוט מרעיש יותר מדי ... שימו לב שכשכיביתי את המחשב לפני יציאתי לחופשה ביום חמישי הוא היה בסדר לגמרי ... חזרתי לאחר שלושה ימים בלי שאף אחד יגע במחשב ופתאום הוא מתנהג מוזר. הצעות כלשהן למציאת פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בקצרה זה E6750 8800GT 2048-KINGSTON ASUS-P5KSE ספק 450 160-WD אני רוצה לעשות למחשב איזו שהיא בדיקה שאני אדע שהכל עובד כשורה סוג של אולי בדיקת מאמץ לראות אם הוא סוחב כמה שהוא אמור? מלמישהו יש משהו להציע? תודה יום טוב !
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי סרגל של yahoo toolbar הוא יושב למעלה על הדפדפן ואני לא מצליח להוריד אותו. מה עושים? הצלחתי להוריד אותו זמנית בעזרת view אבל אחרי שאני נכנס מחדש לאינטרנט הוא חוזר. תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב , כל דקה הוא נתקע לי והוא חדש קניתי היום מה הבעיה? זה המפרט amd phenom 2 955 sapphire 5770
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרטים ללא שום סיבה ברורה לעין. לפעמים זה באמצע משחק ולפעמים זה סתם כשהו על הדסקטופ לא מבצע שום פעולה. איך אני יכול לבדוק בוודאות מה גורם לו לעשות את זה בלי לשלוח אותו לחנויות? מפרט המחשב: Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800-E Deluxe 1024 MB memory Video Adapter Radeon X1950 Pro (512 MB) תודה. צחי
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא מבצע בדיקת חומרה. 3 ארוכים עולים ויורדים, 2 קצרים. עברתי למערכת בסיסית, הוצאתי זכרון וכרטיס מסך והבעייה נמשכת. מחשב של HP VECTRA VL420 לא זוכר של מי ה BIOS
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
Few days ago i have encountered some problems with my win xp pro, so i installed the home edition and for some reason games that used to work don't work on it. I get this msg that says the application is not legal on win32 or something like that. Do you have any idea what could've caused it? P.S. sorry bout writing english but appearantly this windows wont let me write in hebrew even though its a completely hebrew version.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע מה היא , המחשב נתקע בהפעלת הוינדוס , יש לי מסך שחור בהפעלת המחשב והמחשב לא עולה , יש לי מסך שחור וכחול אם הודעת שגיעה בהפעלת משחקים . היום המחשב לא רצה לעלות וכל פעם אמר מאתחל מערכת הפעלה וזה לא העלה את הוינדוס . העלעת מערכת ההפעלה והתוכנות לוקחת יותר מידי זמן . בימים האחרונים הבעיות שרשמתי נהיו תכופות יותר . המחשב בן שנתיים וחצי , החומרה : מעבד : quad core intel core i5 750 3166 mhz לוח-אם : gigabyte ga-p55m-ud2 כרטיס מסך : ati radeon hd 5800 זכרונות : 4 ג'יגה . ספק : corshair 650 W עשיתי ניקוי אבק למחשב וניסיתי לבדוק אם יש משהוא שנראה פגום בלוח אם , לא מצאתי שום דבר שנראה לא תקין . הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי מה אני יכול לעשות ? אני…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
חשוב לציין שכבר ממזמן ישלי מסך כחול ובתיקייה Minidump אין כלום בנוסף השתמשתי בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware וב Memtest86_4.0a יצא שהכל תקין אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור את המסך כחול הזה אחד ולתמיד? זה משהוא שקורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום המערכת קורסת ומופיע המסך ואז צריך לעשות ריסטרטרט מהכפתור במארז בנוסף דרייברים הוחלפו לחדשים מאתר היצרן להכי חדשים וכלום לא עוזר זה לא בעיה של זיכרון ולא בעיה של וירוסים ורוגלות ועשיתי תיקון שגיאות והחלפתי דרייברים ביחד עם חבר של חבר שהוא טכנאי מחשבים רציתי להגיד לכם שישלי שלושה תמונות חשובות של תוצאות בדיקות של תוכנות ואני לא יודע להעלות תמונות לכאן
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אפשרי לשלב את הכרטיסים HD 7850 HD 7870 למערך CFX או שחייב ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
לפעמים המסך מתכבה בלי קשר עם המחשב מתאמץ או לא, ולפעמים בזמן משחק לפעמים סתם גולש באינטרנט המסך מתכבה ואין signal (עושה צליל שכיאלו הוצאתי איזשהו חומרה) והמאוררים על הכרטים מסך עובדים על 100%, המחשב שלי : 6700k Gigabyte GA-Z270MX-Gaming 5 HyperX ddr4 2133 24gb EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING, 08G-P4-6286-KR, 8GB Antec TP-650C תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שלושה ימים קיבלתי מחשב חדש (ראו מפרט בחתימה), רק הפעלתי אותו והפתעתי לגלות שכבר אני צריך לפרק אותו עקב כך שהטכנאי הרכיב את כרטיס המסך בחריץ ה PCI-E הלא נכון (זה שעובד רק על 2X ולא זה שעובד על 16X). אז עכשיו, הייתי צריך לפרק את ה HD מהמגירה שלו ולהעביר אותו לתחתית המארז, בכדי שהכרטיס מסך יוכל לעלות למעלה ושיהיה לו מקום (כרטיס ארוךךךךך). ניתקתי את החיבורים שצריך, הזזתי, הברגתי, הידקתי, הכל הוחזר למקום ובנוסף(!!!) עבד כמו שצריך. אז התקנתי שני משחקים, שיחקתי, התרשמתי מהביצועים של המחשב, והכל עבד כשורה. לאחר מכן החלטתי לבדוק לאיפה המעבד שלי יכול להגיע ב OC: הורדתי HTT ל 3 וזכרונות שמתי על 133MHZ (מחלק 2/3), באס ל 205, Save To CMOS, ריסט למחשב, בוט, מסך טעינה ש…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי, עזרתי לחברה שלי שהיא מעצבת פנים ואדריכלית למצוא מחשב נייח מעולה אחרי המחשב הנייד המעפן שהיה לה. השגתי לה Autocad 2018 וגם Sketchup 2018 ובהתחלה זה עבד פיקס כשהיא הייתה מריצה רנדורים בתוכנות. לאחרונה המחשב התחיל להשתגע לגמרי אחרי שהיא מתחילה להריץ את הרנדורים בתוכנות, ובמקום רבע שעה, לוקח לזה כמה שעות טובות במקרה הטוב והמחשב לא קורס, בדקתי את צריכת הזיכרון והמעבד בזמן העבודה עם התוכנות ואני רואה ש 99% מניצולת המעבד הולך רק לתוכנה ואז כל המחשב לא זז בכלל. מפרט המחשב: מעבד: Core i7 8700k זיכרון: 16GB DDR4 כרטיס מסך: Geforce GTX 1050Ti זיכרון ROM: מגנטי של 1TB 7200RPM + 256GB SSD אני מנסה להימנע ממש מלפרמט את המחשב ולבזבז לי ולה את הזמן. תודה רבה! נ.ב המחשב נק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זו בעיה קצת מוזרה. כשאני שולח מסמך להדפסה במדפסת שלי ( Canon Pixma iP2000 ) אני מקבל הודעה שאומרת שהמדפסת לא מגיבה וכשאני מוציא את החיבור של המדפסת מ USB אחד ומכניס לחיבור USB אחר, פתאום היא מגיבה ומדפיסה. חשוב לציין שהבעיה החלה אחרי שהחלפתי את הלוח לחדש. כך שאין לי ספק שמכאן נבעה הבעיה. לדעתי הבעיה היא שהדרייברים ל USB לא הותקנו טוב או בכלל. לפי המדריך של הלוח כתוב כך: כלומר: הדרייבר של ה USB בדיסק כרגע לא מתאים ל XP ואני חייב להוריד SP2 (שמותקן כבר אצלי). יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, ולמדתי לחיות איתה. אבל זה נראה לי מגוחך שכל פעם שאני רוצה להדפיס אני צריך לשנות את החיבור של המדפסת. ואני חייב לציין גם שהבעיה היא רק במדפסת ולא בשום מכשיר אחר שמשתמש בחי…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להדפיס מסמך בלי צבע בשמוש רק בדיו השחור אבל התוכנה של המדפסת מבבקשת להחליף את הדיו הצבעוני שנגמר (ואני לא ממש צריך) ולא נותנת להדפיס את המסמך, אפילו שסימנתי באפשרויות הדפסה 'Black Ink Only', מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
כנראה שלא יהיו קצרים יותר אבל בכל מקרה בכל פעם שיש קצר אני צריך לנתק את ה- Hard Disk ולחבר אותו ל- S-ATA אחר. מה שמוזר זה שרק במחשב שלי זה קורה ובמחשב אחר שיש בבית זה לא קורה. יכול להיות שמשהו במחשב לא בסדר? (ספק, לוח אם, הארד דיסק?) כי זה די מעצבן אותי לעשות את אותו תהליך שוב ושוב.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי (האמת שאח שלי משתמש בו) מחשב פנטיום 4 2.4, 512MB RAM ב2 סטיקים, כ.מסך Geforce 5200FX של ASUS, ולוח אם P4V533-MX של ASUS. המחשב מריץ WINDOWS XP המחשב פעם היה שלי, עד שלפני קצת יותר מחצי שנה הוא עבר לאחי כי קניתי מחשב חדש. עוד בזמן שהוא היה שלי, היו תקופות כאלה שבהן הוא היה פשוט קופא באמצע משחק. הייתי מנקה אותו מאבק מדי פעם, אבל הבעיה לא הייתה נפתרת. בסופו של דבר התקופה הזאת הייתה חולפת והוא לא היה נתקע יותר עד התקופה הבאה. זה תמיד היה סביל בעיני ולא טרחתי לדאוג לבעיה. לאחרונה, הבעיה צצה בשנית, הפעם כשאח שלי משתמש במחשב. היא נהייתה תכופה יותר ויותר ולעיתים קורה שאחרי 10 דק' משחק הוא נתקע (ומדובר על כל משחק שהוא, בין אם זה MAPLESTORY,MU ONLINE או NEED FOR SPEED …
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
המחשב הנייד לא נדלק. הוצאתי ממנו את החלק שאליו נכנס המטען. מנסה להחליף אותו באחד חדש בתקווה שידלק. רוצים עליו בחנויות מחשבים 200 ש"ח. מאמין שב eBay אפשרי למצוא בהרבה פחות. על פי איזה שם אצטרך לחפש? זה מחשב נייד של לנובו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק במשחקים (בעיקר בחדשים) "נתקע" המחשב לאחר שעת משחק. כשאני אומר "נתקע" אני מתכוון לזה שנתקע המשחק, אני יכול לנסות להעלות TASK MANAGER, אבל מה שאני רואה זה רק עכבר שאפשר להזיז ולא יותר מזה. לא מגיע הTASK MANAGER והמשחק עדיין תקוע בFULL SCREEN. אני די משוכנע שזו בעיית התחממות בעקבות טמפרטורות הIDLE שיש לי במחשב, אבל אני לא יכול לאמת את זה כשהמשחק נתקע במסך מלא.. יש איזו תוכנה ששומרת את הטמפרטורות אוטומטית כל פרק זמן מסויים? ככה אוכל לדעת אם זו הבעיה. זה קורה בהמון משחקים גם כאלה שפעלו בעבר כמו שצריך. תודה מראש עריכה: עכשיו זה לדעתי סופית הכרטיס מסך שמתחמם יותר מידי.. מה שקורה זה שהמסך מפסיק לקבל אות מהמחשב אבל דברים פועלים.. נניח אם יש מוזיקה שאני שומע אז היא…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום פירמטתי לויסטה ווהתקנתי קרייסיס והוא נותן לי את זה --- http://img221.imageshack.us/my.php?image=96331124az8.jpg והוא נתן את זה בקשר לעוד תוכנה שהתקנתי בקשר לעכבר..... :s05: מה זה אומר? מה לעשות? להוריד קרייסיס אחר? לפרמט שוב?.. ???
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש ומדי פעם כאשר אני מריץ משחקים כבדים (world in conflict, bioshock, half life 2 ep2) המחשב מתרסק. (שאני אומר מתרסק אני מתכוון שהמחשב עושה REBOOT ולא הכוונה שנסגר על ERROR ויוצא לWINDOWS) כמו כן יש לי Desktop Utilities של Intel שבמהלך משחקים מתריע מדי פעם על חריגה מהמתח של ה 3.3V (מגיע לפעמים ל3.550) נראה לי גם שיש לי בעיה של התחממות יתר. הכרטיס מסך יושב בממוצע על 65 בIDLE ובאיזור ה80 בעומס. וגם הDesktop Utilities מראה טמפ' גבוהות באיזורים מסוימים של הלוח הם (מעל 80) לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שלי היא שיש לי מארז גנרי מעפן עם ספק גנרי של 500W. אני שוקל להחליף ולקנות Antec Sonata III אבל לפני שאני זורק 800 שקל אני רוצה להיות בטוח שזו אכן הבעי…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-