תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
סורי הייתה לי בעיה לעלות הודעה אז עשיתי בדיקה ופתאום זה כן העלה... בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת, האביט שלי [iC-7] הלך לעולמו והחלתי בחיפוש אחר לוח אם חדש כמובן SOCKET 478 עם צ'יפ של 875\865 ואכן מצאתי את הMSI NEO 865P שהוא אחלה של לוח, בסיסי ביותרק קצת באסה שיש לו רק שתי סלוטים לזכרונות אבל בסה"כ סבבה לגמריי [מה גם שבמחיר של 150 שקל אני חושב שזה הוגן] על הדרך אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבחירה שלי בלוח הנ"ל. בכל אופן הלוח מעולה הכל טס באמת פועל חלק הבעיה היחידה שאני חושב שיש לו פאק בסנסור של הPWM המוכר גם כAUX בתוכונת השונות. איך שאני מדליק את המחשב הוא מודד בהם 65C+ שזה ממש לא הגיוני... מה אתם חושבים להתעלם מהעניין כי הכל פועל סבבה..? פאק של הסנסור ? או שבאמת משהו שם נצלה…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קניתי את הWD 250G יותר נכון שלחתי את אחי הקטן לקנות מ KSP והם הביאו לו את הארד דיסק סגור בשקית מבודדת כזאת אבל בלי כבל SATA ובלי דיסק או אפילו הוראות הפעלה אין לי זמן בגלל עבודה לגשת לשם, אבל מקרה פירטמתי אותו דרך דיסק בוט של ווינדוס והוא מזהה לי אותו כ 150 איך הופכים אותו ל 250 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום כניתי מחשב חדש עם לוח M2N-E הבעיה שאני לא מצליח להפעיל את הכרטיס רשת התקנתי את כול הדריבר של הלוח ולא עזר מישהו יודע למה??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לאחי יש את המחשב nx9600 של HP. פתאום באמצע הגלישה באינטרנט המקלדת שלו הפסיקה להגיב.(הנורות של CAPS LOCK וכל אלה גם נכבו). מאז הוא ניסה להוריד דרייברים, לסרוק נגד וירוסים וספייורים ולא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יש עוד משהו שאפשר לנסות או שהבעיה היא במקלדת עצמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
קניתי שני כרטיסי זיכרון של 512mb. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד שני כרטיסים של 512mb. הבנתי שהם צריכים להיות מתאימים לקיימים, ושיש שני פרמטרים : mhz ן- CL. הרצתי שתי תוכנות דיאגנוסטיקה: Everest, ן- siw. הפלט מוזר: Everest נותן: [ DIMM2: Hexon Tech. HEXON ] Memory Module Properties: Module Name Hexon Tech. HEXON Serial Number None Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Erro…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בוקר טוב ל HWZONE ולגולשי פורום תמיכה בפרט לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה לא קלה במחשב המחשב סירב לעלות, הנורה של ה HDD לא הגיבה, לא היו ציפצופים, והמסך נשאר במצב STANDBY מה שכן המאווררים עבדו ואפשר היה לשמוע את ההארדיסק מופעל. כצפוי מיד התחלתי בתהליך מציאה ובידוד הבעיה ניתקתי הכל מהמארז חוץ מהחשמל כמובן... - המחשב עדיין לא עלה איפסתי ביוס - המחשב עלה אך זה היה חד פעמי, לאחר הריסט הוא שוב מת נתקתי סטיק אחד של הזכרונות מתוך ה 2 שיש לי וגם את ה DVDROM (זה בארך כל מה שאפשר לנתק כבר) המחשב עלה בצורה ממש יפה וללא שום בעיות! חשבתי הבעיה אולי ב DVDROM אז השארתי אותו מתונק והחזרתי את הזכרון שהסרתי מקודם המחשב עלה אך היה לי מסך כחול המראה על בעיית חומרה - מהסוג הנפוץ כאשר יש בעיה בזכר…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
כותרת לא ידעתי איפה לבקש אז עם זה לא קשור לפה אפשר בבקשה להעביר לפורום שמתאים..?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מ אתמול בערב יש לי בעיה אני מקבל את ההודע הזו והוא לא מסנכרן בין ה Outlook לGMAIL אוה מתחיל ופתאום יש לי את ההודע הזו מה זה יכול להיות Task 'pop.gmail.com - Sending' reported error (0x800CCC7D) : 'Your outgoing (SMTP) server does not support SSL-secured connections. If SSL-secured connections have worked in the past, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
נכון כשהמחשב עולה יש מסך כזה שרשום שם כמה זיכרון יש לי לוח אם מעבד וכ'ו.. מישהו יכול לעזור לי אולי איך אני מקפיא את המסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני יסביר לך יש משהו בערוץ 2 חיילים מורעלים אני מנסה להקליט את זה מהרשת בעזרת התוכנה Camtasia Studio 4 התוכנה לא משנה כלום האמתי ...היא מקליטה באמת אבל אז שמגיעים לוידאו עצמו זה לא מקליט ...זה מראה תמונה שחורה ומשמיעה את הקול. זה כמו שלוחצים פרינט סקרימ ..ורוצים לשמור תמונה של וידיאו וזה מראה תמונה שחורה , אך פותרים את זה ..זה חשוב לי נורא תודה .
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי תקלה מאד רצינית בכמחשב השני שלי , כאשר אני מפעיל אותו הוא עולה וכאחרי דקה הוא נתקע (כלומר הכול קופא חוץ מהעכבר) זהו לא מגיב יותר !!!! מה אני עושה אני חייב גיבוי של כמה דברים שם עם במקרה אני מפרמט ?????????????????????? ואם בכלל יש פתרון לבעיה לתקלה הזאת בלי פרמוט !!!!! אני חייב קבצים משם !
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
לאחר נסיון כושל להתקין לינוקס בגלל בעיה בפארטשן ביצעתי פירמוט לכונן Cהתקנתי מחדש את הXP ועכשיו אחרי פרק זמן לא קבוע המחשב קופא לפעמים זה קורה בעליה של הXPהאם זה בגלל הפארטישן ? מה עוד יכול להיותמחשב מתחמם?למרות שפירמטי את C
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על תוכנות חינמיות בשביל בדיקת תקינות חלקים טמפרטורות וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה NOD32 על מחשב שהוא מפוצץ וירוסים \טוראנים יש מצבים שהוא כותב לי שהקובץ נגוע בכמה סוגים של וירוסים ופה ושמה וזה מסוכן ובלתי אפשרי למחוק תקובץ וזה וזה קרה לי כמה פעמים. אני זוכר אבל שקיימת מערכת כולשהי של אנטי וירוס שעובדת דרך DOS יענו שצורבים בבוט סידי ומפעילים איתה תמחשב והיא עושה ניקוי מלא למחשב דרך ה DOS משהו יודע על מה אני מדבר או תוכנה שיכולה לעשות את זה בצורה ממש מקיפה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכננן לקנות Sparkle Calibre 880LV כמו שהמליצו באתר ואני צריך ספק כוח חדש המעבד שלי הוא Pentuim D 820 ואני צריך משהו טוב בתקציב של עד 450 ש"ח בתודה Shnig0
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב אתמול ולפתע המסך לא מגיב... ניסיתי להשתמש בכבל 15 פין במקום DVI ולא עזר... המסך טוב כי מחשב אחר עובד.. כשאני מדליק את המחשב הכל רץ (מאווררים, צורב) אבל אני לא שומע את צליל הפתיחה של הווינדוס.. האם זה בעיה של הכרטיס מסך? מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני לא משתמש בלחצן הגדול של הדלק / כבה. אני משתמש רק בהתחל > כיבוי, מה אני מגלה? פתאום אני בא להדליק את המחשב, כשאני לוחץ על הלחצן הלחצן נתקע פנימה, אחרי שלוש פעמים הלחצן חוזר למצב רגיל אחרי הלחיצה, עכשיו מרדנית מכרו לי את המחשב עם המארז לפני כשנה (יש עוד שנתיים אחריות) מה הם יעשו בגלל זה למארז? כי אני רוצה או שיתקנו את זה או שיביאו חדש.. אני לא מוותר! קניתי מהם מארז ב 550 ש"ח A TOP BLACK GLADIATOR וככה אחרי שנה הלחצן מתחיל להתקע בפנים?!!? וזה ממש מעצבן אני אומר לכם אני עומד להתחרפן מזה כבר.. מה אתם אומרים? תמונה מדוייקת מרגע זה: אתם רואים מתחת לדלת הכסופה לחצן גדול, היום כשאני לוחץ עליו סתם ככה הוא נתקע, ובאיזור שלו לא אמור להיות שם כלום שיפריע לו, עכשיו.. יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-