עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כבר די הרבה זמן שפשוט לא שומעים במחשב. יש לי כרטיס קול REALTECK AC97 על הלוח אם AI7. ניסיתי לבדוק חיבורים - לא עזר. אני מנסה להתקין דרייבר - זה מתקין את הדרייבר משום מה פשוט מהר מדי (ההורדה שלו לוקחת 30 מגה) כותב לי שזה בסדר אבל מנגד במדיה פלייר זה אומר שאין כרטיס קול. הרמקולים נראה לי עובדים כי אם אני מגביר הרבה שומעים את הזמזום הזה של הווליום גבוה אבל פשוט אין סאונד. אגב המצב ככה מאז שפירמטתי. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. קניתי היום קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך עכשיו הקירור של הכרטיס מסך לא יושב לי טוב יש לי GeForce 7600GS איזה קירור אני צריך בשביל המסך הזה בבקשה תביאו לי שם של דגם שיהיה של זלמן או של טרמלטק דחוף חברה אני הולך עכשיו לחנות לפני שהיא נסגרת

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by kisin,

שלום לכולם יש לי צורב דיוידי NEC DVD RW ND-3550A ביומיים האחרונים הוא מסרב לזהות דיסקים של דיוידי. מבחינתו או שאין דיסק בכונן או שיש אבל הוא ריק (אף על פי שהוא לא ריק...). למשל, דיסק דיוידי שהצלחתי לנגן על הדיוידי עצמו, בכונן במחשב מזוהה כדיסק ריק. הכנסתי דיסק מוזיקה מקורי לכונן, והוא ניגן אותו. עשיתי System Restore למחשב לתאריך האחרון שבו אני זוכר בודאות שהכונן עבד כרגיל, וזה לא עזר. ב - Device Manager אין שום אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר. האם מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  5. למה התקנתי שמה תוכנה שמאפסת סיסמאות למחשב שאמורה להעלות כבוט עכשוי ניסתי להגדיר בביוס את כל הסוגי הUSB שיש שמה והיו כמה ואף אחד לא העלה לי תדיסק און קי כבוט ורציתי לדעת אולי צריך להגדיר בעצם משהו אחר בכלל או שמה שהתקנתי לא התקנתיי טוב או שאולי בכלל צריך להגדיר את זה בצורה אחרת בקיצור אשמח לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by SPIDERRRMAN,

יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by rubiliani,

היי, יש לי לוח אם Asus Striker i680 עד עכשיו היה לי 2 ג'יגה RAM של G.SKILL (בסלוטים של 1) קניתי עוד זוג של GEIL. חיברתי אותם אבל המחשב נתקע בעלייה הראשונית (מסך הלוגו של הלוח אם) וגם אי אפשר להכנס לביוס.. התחלתי להצליב כרטיסים וכו' זה לא עבד. (בדקתי בוודאות שכל הסלוטים תקינים וגם כל הכרטיסים תקינים) אבל המחשב לא עולה. הצלחתי להעלות אותו רק עם 3 ג'יגה.. לפי הפרטים של הלוח אם הוא תומך ב4 ג'יגה ומעלה. כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכיר את התופעה? הכרטיסים הם של 800MHZ. אשמח אם תעזרו לי. אני אובד עצות. תודה תותחים!.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by drorhazan,

אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…

9. Started by גל עודני,

היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) זה המפרט מחשב שלי: מעבד: intel core i 3 8100 לוח אם: asustek computer inc זיכרון ראם: ddr4 8 gb x2 כרטיס מסך: redon rx55/550 series core:214MHZ memory: 1750MHZ size: 2gb type: gddr5 סליחה לא הצלחתי להוסיף תמונה של המפרט... אשמח…

10. Started by Yeshayhu Brill,

שלום חברים, יש לי מחשב דל שלא מזהה מקרן מסויים של 'אפסון', אותו מקרן עובד עם מחשבים אחרים ומקרנים אחרים כן עובדים עם המחשב הזה... מה יכולה להיות הבעיה?? ניסתי להתקין דרייברים שמצאתי באתר שלהם אבל לא עזר. תודה מראש למסייעים!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. מספרים 456 צד ימין לא עובד איך מסדרים?

12. מישהו יכול לעזור? ראיתי שכבר פתחו דיון על זה ב2010 אבל לא היה שם פתרון. אודה לעזרה בהקדם.

13. Started by pele180,

היי,קניתי משחק פיפא 2023 ואני לא מצליח להפעיל אותו הבנתי שצריך לעשות שינויים בBIOS אז השאלה שלי אם צריך לדבר עם טכנאי והוא בשליטה מרחוק ישנה או שאפשר לשנות לבד בלי להזיק למחשב

14. Started by Oprapc,

יש לי את הכרטיס כמו שכתוב במפרט שלי:Sapphire Radeon 9600XT 128MB עכשיו כל פעם שאני מתחיל לשחק עם הטריינר המוכר שימו לב, ברגע שאני לוחץ על אחד מהHOTKEY של הטריינר המשחק תמיד נתקע. קראתי באתר שלהם שיש עם כרטיסי 9500/9700(כרגיל לא מתייחסים ל9600) בעיה ידועה ואפשר לנסות לתקן אותה עם הבאג שמיועד אך ורק לבעיות CORRUPTION בגרפיקה ובכל זאת הם ממליצים גם על זה אך לא יודעים בעצמם אם זה פועל והאפשרות הגאונית השנייה שלהם היא להוריד את זה ל1024*768 אבל על 16BIT ומטה. הם בהחלט מוזרים כי אני לא מתכוון לשחק על 16BIT. למישהו יש פיתרון?

15. שלום יש לי מקלדת מולטימדיה כזאת של HP ם: מסיבה לא מובנת אין עליה שם דגם, ואני חייב דרייבר! יש לי תמונה שלה, - הממ, מי יכול לעזור ולמצוא דרייבר? לאחר שעות של חיפושים אני עדיין לא מצאתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

יש לי סורק HP 2400 ואני משתnש ב microsoft scanner and camera wizard כל פעם שאני מתחיל לסרוק אני מקבל הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by Wood-Elf,

נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by BoJlk,

כן, הוא עצל כיון שלא רוצה לשתף איתי פעולה בכלל. ונכון לרוב תגידו תקנה חדש אבל אני לא המצא עוד אחד כזה. זה PCChips GFXPro 754lmr לוח ידוע כמחורבן, עכשיון היו עליו 6 קבלים מנופחים שהחלפתי ועכישו הוא חזר לעבוד אבל במצב יותר טוב. בעיה שלי כזאת: אני מתקין WINDOWS XP מהדיסק, ולאחר שהוא סיים את העתקת קבצים ועולה מהדיסק הקשיח הוא מפסיק לפתע במסך שחור וזהו ??? למה אני מתעקש איתו? כי יש לי מספיק זכרון SDRAM וP3 733 שאני יכול לבנות מחשב לרכב כי הדגם של הלוח אם הזה הוא פיצי. ועוד סיבה היא שLINUX עבד עליו בלי למצמץ ובמשך זמן ארוך! כך שאני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד עם מערכת הפעלה אחרת. הצעות?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by shab669,

לאחר פירמוט המחשב, המחשב לא מזהה את המצלמה מדגם mustek 300a . באתר של mustek יש אפשרות להוריד דרייברים אך אני מתבקש לרשום את 2 האותיות הראשונות של המס' הסידורי. כשאני רושם לו את המס' שמופיע לי על המכשיר הוא לא מקבל אותו. עזרה בבקשה !!!!!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by yadaaa,

לנל זקוק מקום בשום מוצא לא תודה.

21. Started by tuvia,

שלום. שאני מדליק את המחשב והוא מגיע למסך ההתחלה איפה שאני בוחר איזה user אני רוצה (במקרה הזה יש רק אחד...), אני לוחץ על האייקון ואז או שהמחשב עושה restart או שיש מסך כחול עם פרטים טכניים מוזרים: DRIVER_IRQL_LESS_OR_ משהו כזה ועוד הרבה דברים..... עזרה בבקשה :'( אני כותב את ההודעה הזאת ממשחב של חבר שלי בבקשה תעזרו לי אני computerless.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Evil Inside,

1. לעיתים קרובות כשאני עובד על המחשב מדפדף בין תיקיות וכאלה אז פתאום הווינדוז עושה לעצמו מאין ריפרש ומוריד לי את הטסקבר לכמה שניות ומחזיר ומעלים בפעולה הזאת תיקיות ואתרים שהיו פתוחים..ממה זה נובע? 2. יש לי תיקיית פרוגרם פיילז שבה נמצאים הרבה קבצים גדולים ולוקח איזה כמה שנייות להיכנס לתיקייה..הפתרון זה רק להעביר קבצים לתיקיות אחרות? תודה..

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by anton11,

שלום רב, קניתי מחשב חדש: amd 64 3000 socet 754 ו - gigabyte k8ns הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי שה - cpu רץ ב -200mhz. נכנסתי לביוס (של award) וניסיתי לתת לו לקבוע את המהירות בעצמו. שמתי לב שהמהירות 200mhz קשורה איכשהוא ל - overclock ולא ניתן לאפס אותה... מה לעשות? האם המערכת תקינה? אני מעונין להפעיל את המערכת באופן רגיל ללא overclock. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. Started by naknir,

שלום חברים, לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ובו כונן CDRW של LITEON וכונן DVD-ROM של TOSHIBA. אז שניהם בעיקרון מזוהים על ידי ה-XP שלי אבל רק ה-CDRW אשכרה קורא דיסקים.... משום מה, כשאני מכניס דיסק ל-DVD-ROM אז שום דבר לא קורה וכשאני מנסה לסייר בדיסק אני מקבל הודעה שעליי להכניס דיסק לכונן, למרות שכבר יש בו דיסק. עכשיו מה שאני נזכר בו זה שכשהייתי בחנות מחשבים (לוג'יק - Pc Hardware.co.il) אז מי שהתקין לי את המחשב והדרייברים והכל שינה איזה משהו ב-BIOS לגבי ה-DVD-ROM כדי לשים בו את הדיסק של הווינדוז ולהתקין משם.... בכל מקרה אין לי מושג אם זה קשור אבל רק שתדעו. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by YoniG,

יש לי מחשב עם WIN XP למחשב מחובר סי די רום, אבל מערכת ההפעלה מתנהגת כאילו לא מחובר סי די רום למחשב - היא לא מציגה אותו ברשימת הכוננים. בביוס רואים את הסי די רום כשורה. מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים