עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by garry,

אהלן לכל המומחים, אני צריך עזרה בנושא זכרון שלא מזוהה בוינדוס קניתי לאחרונה מחשב: Lenovo ThinkPad Edge E320 NWY37IV (מצורף לינק למפרט) http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13369 והוספתי לו עוד 4 ג'יגה זכרון, כך שסה"כ יש 8 ג'יגה. המחשב משתמש בוינדוס 7 64 ביט הבעיה היא שוינדוס מזהה שיש 8 אבל בסוגריים כותב שרק 6.91 בשימוש. את המידע הזה כותב וינדוס כאשר לוחצים התחל ושם לוחצים מקש ימין על מחשב ונכנסים למאפיינים. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? לאן נאלם 1.09 ג'יגה זכרון?! תודה מראש, גרי

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. שלום רב, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם EX100. אתמול, לאחר שחיברתי את המקלט (עם USB) למחשב אחר ועבדתי שם, החזרתי את המקלדת והעכבר למחשב שלי וכרגע זה פשוט לא עובד. החלפתי סוללות לעכבר ולמקלדת ועדיין אין שום כלום ברגע שאני מחבר את המקלט לכניסת USB מאחורי המחשב. חיברתי מקלדת ועכבר USB אחרים (לא אלחוטיים) לאותם כניסות USB מאחורי המחשב והכל פיקס. מה עושים במצב כזה? אה, וכן הורדתי את הדרייבר של העכבר והמקלדת מהאתר של לוג'יטק (משהו בשם סט פוינט, אבל זה יותר תוכנה מדרייבר של ממש)...

3. Started by Crash5,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנה חדשה של XP במנהל ההתקנים מופיעים מספר התקנים שלא התוקנו כראוי ויש עליהם סימון של סימני קריאה ושאלה כפי שניתן לראות בצילום המסך. השאלה היא, מה אני צריך לעשות ע"מ לסדר את הבעיה בהתקנים הללו? צירפתי גם צילום מסך של חומרת המחשב. תודה! [attachment deleted by admin]

4. Started by TripMan,

יש ברשותי מסך DELL 2209WA EIPS , ופתאום שמתי לב שעל המסך שלי ישנן נקודות כחולות ואדומות מרצדות על המסך, לא מעט נקודות(פיקסלים) כאלה. מה זו הבעיה הזו? המסך נרכש לפני שנה - אחריות ישנה ל-3 שנים. האם כבר מחר לפנות לתמיכה של DELL בדרישה להחליף? תודה

5. כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: "יש צורך בתוסף נוסף כדי להציג אלמנטים מסויימים בדף זה" בשורה צהובה למעלה אני לוחץ התקן תוסף, ואז השורה נעלמת, ופשוט חוזרת שוב בדף הבא, לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח לגרום לזה להעלם.. יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה מראש!

6. Started by avivbd94,

שלום. לא מזמן שידרגתי את המחשב שלי מwindows xp לwindows 7 נתונים שלו כרגע הם אלו: operating system: Windows 7 Professional 64-Bit Processor: Intel® Xeon® CPU E31225 @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz Memory: 4096MB RAM Device... Name: NVIDIA NVS 300 אני שיחקתי במחשב הקודם (WINXP) בסימולטור טיסה Flight Simulator X Gold Edition .הסימולטור טיסה עובד לי במחשב הנוכחי ( windows 7) באופן בעייתי, הכל בסדר עד שנכנסים למשחק עצמו והוא פשוט מאד מאד תקוע התמונות מאד קטועות.. אמרו לי אנשים שזה בעיה במעבד או בכרטיס מסך או שפשוט המערכת ההפעלה של ווינדוס 7 לא תומכת במשחק.. לא משנה מה צריך לעשות הסימולטור חייב לפעול ולכן אני שואל מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by sangoker,

שלום , לפני כמה ימים התחילו להיות לי בעיות של תקיעות באתרים ספציפיים באינטרנט , לאחר מכן התקיעות עברו גם לווינדוס עצמו כשאני לא גולש כשהמחשב היה נתקע לא הייתה שום אפשרות ללחוץ על כלום גם לא crtl+alt+del ולהפעיל את מנהל המשימות , רק הפעלת נמחשב מחדש עשיתי סקירת וירוסים+שיחזור וזה לא פתר את הבעיה אתמול קפצה לי הודעה חדשה windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח http://www.fastup.co.il/images/59477090.png בדקתי על ידי התוכנה HD tune וזה התוצאות שקיבלתי http://www.fastup.co.il/images/59031044.png מה זה אומר בעצם הבעיה הזאת?? התקיעות במחשב זה בגלל הבעיה הזאת? מה אני צריך לעשות? לפנות לחנות שקניתי מימנה או שאני יכול לתקן בעצמי? שמעתי שיש תוכנה טובה יותר לבדיקת בעיות אבל אנ…

8. שלום לכולם. בשבוע שעבר קיבלתי מחשב חדש. כאשר קיבלתי אותו ביצעתי התקנה ראשונית של מערכת הפעלה בלבד. עבור התקנה זו חיברתי מסך יחיד ליציאת הDVI, עכבר +מקלדת, ובתור כבל חשמל השתמשתי בכבל של מחשב אחר. השבוע, ניסיתי להתקין את המחשב. כאשר ניסיתי לחבר מסך שני ליציאת ה-HDMI, התברר לי שהמחשב לא הורכב כראוי. פנל אלומיניום אשר נמצא בחלקו האחורי של המחשב מעל היציאות הונל עקום, כך שהוא חוסם את הגישה ליציאת הHDMI, הSATA וה-USBים העליונים שבלוח. יתרה מזאת, זיזים של הפנל הזה נמצאים בחלקם ממש בתוך היציאות, וייתכן וסגר איתם מעגל. בנוסף, עם המחשב\ספק הכוח סופק כבל חשמל שלו רק שתי שיניים - ללא השלישית, של ההארקה. כאשר המחשב היה מחובר בעזרת כבל זה לחשמל (כשהוא כבוי) הרגשתי זרמים מהמארז. כמובן…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. Started by GeforceFX,

שלום כל פעם שאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות קופצת לי השגיאה הבאה: מה לעזאזל אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by kopler,

למחשב שלי יש בעיית התחממות קשה הוא מגיע למצב שה-CPU עולה מעבר ל-60 מעלות ושאר החלקים 50 יש לי P4 2.4. היה לי מאורר אחד מקדימה, קניתי אחד נוסף מאחור אבל הטמפ עדיין באותו גובה. השאלה שלי איך אפשר לדעת שהמאורר שקניתי הוא מאורר אחורי באמת (exaust) בהנחה שיש שני סוגי מאוררי באמת (השני Intake). ואולי יש לכם פיתרון אחר לבעיית החום שלי (נוסיף את העובדה שהוא חם עוד מאז החורף אז הימים החמים לאחרונה אינם קשורים).

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. Started by mastercod,

קיצר אני מתקין את התוכנה VEGAS 6 או VEGAS 7 וזה מתקין איתו עוד שתי תוכנות MEDIA MANGER וSQL SERVER אבל בשלב של SQL יש שגיאה וזו: http://img510.imageshack.us/my.php?image=sqlli5.png תודה לעוזרים

13. Started by nati87,

קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. יש לי כונן LITE-ON DVDRW SOHW-1633S שהוא כונן שמפעיל CDs ו DVDs וגם צורב הוא יכול להפעיל CD אבל כשאני שם DVD הוא מתחיל להריץ אותו ואז עוצר ומריץ מחדש ושוב עוצר וחוזר חלילה ואי אפשר בגלל זה להכנס לדיסקים של DVD או לצרוב ל DVD מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה חלונות XP Pro SP2

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. Started by tamirr016,

מה דעתם הם טמפרטורות גבוהות זה טמפרטורות במנוחה!!! יש לי מאוורר אחד מיקדימה מחניס אוויר ואחורי מוציא ומאוורר אחד בצד שמאל הינא תמונה מאוורסט http://img396.imageshack.us/img396/8341/10724690mm0.png

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. Started by 10GaZ,

מצאתי כרטיס קול Creative Sound Blaster Live! CT4830 במחשב הישן שלי. אני לא זוכר אם הוא עבד או לא, אבל בכל מקרה חיברתי אותו ללוח אם. בביוס שמתי Disabled באפשרות של Azalia (אני מניח שזה מבטל את הכרטיס קול OB). הפעלתי את המחשב ואחר כך את הדרייבר של קרייטיב (לא מהדיסק המקורי, הורדתי דרייבר מהאתר של קרייטיב), והדרייבר לא זיהה את הכרטיס (הוא אמר שהוא לא מחובר), אך הכרטיס היה חם, כלומר הוא היה מחובר פיזית ללוח אם. יתכן שהכרטיס לא עובד? (הוא ישן, משנת 99 לדעתי). או שאני עם הדרייבר הלא נכון? ושאלה נוספת שלא ממש קשורה - אני לא יודע אם הכרטיס קול הזה יותר טוב מהOB שלי (GB 965p-ds3), לפי חיפושים שעשיתי ההבדל הוא יחסית קטן. יש למישהו מידע נוסף בעניין? חבל לי להשקיע הרבה זמן ולראות שהה…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. Started by greataviv,

הרכבתי מחשב חדש .בקדמת המחשב יש שני יציאות USB המאוגדות ביחד ע"י חיבור 7 פין לבן . הקצה של קבל זה , אשר אמור להתחבר ללוח האם אינו מתאים . (צריך חיבור עם 5 פינים ומתחת 4 פינים) כמו כן איני יודע עם הקבל אמור להתחבר לחיבור אחד עך הבורד או להתפצל לשני חיבורי (כי יש שני יציאות ) אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  18. יש לי מחשב פנטיום 3 התקנתי חלונותxp serves paek 2 המסך מראה לי את כל עליית הביוס ואז מגיע לתצוגה של ה3 ריבועים הכחולים הרצים על המסך לאחר שחלון זה מסתיים המסך אינו מראה דבר ,אבל הוא נשאר מחובר (הנורית ירוקה) אני שומע שהמחשב עולה ומסיים עלייה אבל משלב החלון שצוין מקודם והאלה אני לא רואה כלום על המסך השתמשתי בכרטיס מסך פנימי, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני אך הבעייה לא נפתרה. מחכה לרעיון תודה לעוזרים ski_farm

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  19. Started by scylla,

בקיצור - הלכתי לישון וקמתי שהמחשב כבוי. בדקתי חיבורים לחשמל ואת המתג עצמו - והכל ללא תגובה, המחשב לא נדלק. הבנתי שזה כנראה הספק או שנשרף משהו יותר משמעותי. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  20. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג פנטיום 1 233 עם 64 מגה זיכרון שמריץ Windows 98 מצויין. העיניין הוא שרצו לזרוק את המחשב הזה לזבל ואני שיפצתי אותו, והוא הגיע אליי מפורק. איך מחברים את הכונן פלופי, את הכונן תקליטורים ואת ההרד דיסק אם יש לי 2 כבלי נתונים אפורים, כשבכל כבל יש 2 יציאות? האם יש סדר מסויים לחיבור החומרה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. שלום יש לי תקליטון במחשב שלי שפשוט מוזר, לפעמים קורא דיסקט ולפעמים לא קורא אותו וכמובן ניסיתי כמה דיסקיטים, החלפתיאת התקליטון בתקליטון חדש בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל אפילו החדש עושה לפעמים ככה לפעמים קורא ולפעמים לא ועושה קול טק טק טק טק טק עד שאוציא את הדיסקט. האם יש למישהו מושג מה קורה פה ? תודה

23. שלום לכולם. אני חדש כאן והופנתי לפורום הזה מפורום אחר בתקווה שכאן ימצא הפתרון לבעייה שלי. יש לי מחשב לפי המפרט הבא (אם צריכים יותר פרטים אשמח לספק): Core 2 Due 4300 לוח אם Gigabyte 965P-S3 גירסת BIOS היא F8 זכרונות - 2 של 1Gbyte תומכים ב- 800 Mhz (של AE אם אני לא טועה) כרטיס מסך ATI X1300 Pro שני כוננים קשיחים SATA. האחד של 80G (בו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני של 500G (עבור DATA) כרטיס PVR150 חיבור לרשת אלחוטית דרך מתאם USB של חברת NETGEAR מסוג Rangemax N התקנתי מערכת הפעלה VISTA Home premium (אני רוצה את ה- VMC) הורדתי Drivers מעודכנים לכל המרכיבים (כולל Mother Board) והתקנתי התקנתי קודקים של FFDSHOW ו- NVIDIA PureVideo זהו, חוץ מזה לא מותקן כלום !!! ועכשיו לתופעה: אחת לדק…

24. Started by kkffiirr,

מדובר בAMD 4800X2 על לוח ASUS M2A-VM אחרי עבודה בXP של כמה דקות פתאום מחשיך המסך (לפעמים כתוב שהסיגנל שהוא מקבל לא חוקי) ואין מה לעשות. המסך עובר לסטנד ביי, אבל שאר המחשב לא. כשעושים ריסט המחשב חוזר לעובד ואחר כך בXP זה שוב קורה. אין תוכנה מיוחדת שמופעלת כשזה קורה ואין הסבר הגיוני לכך. אני חושד בלוח אם, כי אני משתמש בכרטיס המובנה. עריכה: עוד סיבה שאני חושד בלוח, מידי פעם כשאני עושה ריסטרט אני מקבל הודעת שגיאה מהביוס שכאילו עשיתי אוברקלוק לא תקין. לא עשיתי לו שום אוברקלוק.... רעיונות?

25. שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון

דיונים חדשים בפורומים