עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rivki1985,

קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. Started by elior021,

אהלן מדובר במחשב מיני נייד של אסוס שכנראה בתהליך הפירמוט לא חילקו את המחיצות נכון ומה שיצא מזה זה מחיצה אחת עם 3 גיגה שגם אותם תופסת המערכת הפעלה השאלה שלי היא אם יש אפשרות להחזיר את הגיגה החסרים בלי לפרמט מחדש ואיך אני יכול לבדוק כמה גיגה יש בכללי בהרדיסק במצב כזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by WitheNoise,

שלום רציתי לבדוק האם הכ.מסך שלי באמת דפוק, אז לקחתי את הכרטיס של אחותי והמחשב עבד (באסה צריך לקנות כ.מסך חדש), אבל (תמיד יש אבל ), אחרי שהחזרתי את כ.המסך שלי המחשב בכלל לא נדלק ! (לפני זה היו לי ארטיפקטים) אני רואה שהלוח מקבל חשמל (הנורה נדלקת) אבל כלום, גם הכפתור Power שעל הלוח לא עובד. האם מישהוא נתקל או יודע אם מצב כזה יתכן ?? שכ.מסך יגרום לכול המחשב לא לעבוד ? אני חשבתי שאם הכרטיס מסך לא עובד המאוורים נדלקים והמחשב מצפצף. יש רעיונות ??? תודה

4. Started by alone66,

כאשר אני מנסה להיכנס למחיצה d: הארד דיסק מתקבל ההודעה הבאה: לפי התמונה. המחשה לאחר פירמוט התקנת xp במחיצת c: (הראשית) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by Salwaby,

Ok. so in the past couple of weeks I've been suffering from weird shutdowns. I cant really pinpoint the factors responsible to these reboots, I suspect it is caused by stressing the computer because it has occurred several times while in game or watching 1080p videos. I'm fairly sure it has nothing to do with the video card because I haven't been experiencing weird displays issues, just sudden reboots. but it's weird though, because i did do a stress test to the PC and it hasn't rebooted then.. it appears very random like. I have checked core and GPU temperatures, none are excessive and are at their basic usual level. I'm kinda at a loss here, if anyone has useful insight…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by BenMalka,

אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by Or94,

יש לי בעיה במחשב ( לא זה שבחתימה). היום שיחקתי פיפא ואז קצת גלשתי באינטרנט ואז פתאום באמצע המחשב שלי הציג מסך כחול עם הודעה שהוא צריך להיכבות והיה רשום MEMORY_MENGEMENT ואז היה שם מה לעשות וזה לא עזר. לא הבנתי מה זה אומר וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. מה עושים? המפרט הוא: מעבד E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון Trancend 2GB כרטיס מסך 8500GT

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by asaf556,

שלום יש לי בעיה בכרטיס רשת DAVICOM 9102AF בוינדוס XP המחשב לא מזהה אותו אני מצאתי דרייבר התקנתי ועדיין מופיע במנהל החומרה כחומרה לא מזוהה אשמח אם תמצאו לי דרייבר תקין לכרטיס או אם נישהו מכיר את הכרטיס ויעזור לי אני אשמח עדכון:חיברתי את הכרטיס למחשב אחר והמחשב כלל לא עלה שהכרטיס בתוכו וכנסתי לעוד מחשב והוא כלל לא זיהה אותו יתכן שהכרטיס עצמו לא תקין?באחד הוא מזוהה רק לא מגיב באחר מונע ממנו לעלות ובשלישי לא מזוהה כלל?איך אפשר לאושש את הדבר?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. אתמול החלפתי כרטיס מסך ושמתי לב שאחרי שהפעלתי את המחשב כל הכיתוב של הממחשב נהיה שונה,במקום אחד גדול מדי ובמקום אחר קטן,הX של היציאה מהחלון ענק מדי וכו'..אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. רציתי לדעת אולי ישנה איזה אפשרות להחזיר הכל חזרה כמו שהיה? כי זה ממש מעצבן אותי ואני השתגעתי כבר כי גם שיחקתי קצת בנתונים של APPEARANCE ומשם ל ADVANCED ועשיתי יותר גרוע.. אני צריך ממישהו שאצלו לא נגעו בזה שיכתוב לי את זה. תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by 125,

יש לי מחשב נוסף בבית והוא לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נדלקת נורה אדומה והמחשב לא מגיב ולא נדלק, אין שום רעש ושום דבר . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by ^ThiZz,

לא ידעתי עם לפתוח את האשכול פה או ב"ציוד הקפי", תעבירו בבקשה אם טעיתי. בכל מקרה, לאבא שלי יש מכשיר HP'>http://www.mobile-review.com/pda/review/image/hp/ipaq114/hp-ipaq-210-214.jpg"]HP IPAQ 214. הוא קיבל דיסק להתקנת המכשיר על המחשב שלו על מנת לעשות סינכרוניזציה בין המכשיר למחשב. ההתקנה תמיד מגיעה לשלב בו היא מנסה להתקין את התוסף ActiveSync 4.5 ואז מתקבל הודעת שגיאה: "2356'>http://www.google.co.il/search?q=2356+ActiveSync.cab&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US%3a%6ffficial&client=firefox-a"]2356 ActiveSync.cab". חיפשנו ברשת ומצאנו הרבה אנשים שניתקלו בבעיה. ניסינו הרבה פתרונות שניתנו להם, ביניהם: -להוריד מאתר אחר את התוסף -למחוק ולהתקין -ל…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. יש לי את המסך הכחול וזה רושם לי משהו שגיאה בזיכרון ואין לי מושג מה עושים כדי ליפתור את זה יש לי 2 כרטיסים של 2 ג'יגה זיכרון אז לא יכול להיות שיש לי בעיות זיכרון כי אני לא פותח מלא דברים בו זמנית

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. יש לי רמקולים 51 של לוג'יטק{X530}. פירמטתי את המחשב,התקנתי את הכרטיס קול והכל, אבל אני שומע נורא חלש! לפני שפירמטתי לא הייתה שום בעיה... יש לי לוח אם של ג'יגבייט. יש למישהו הצעות? ???

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  14. כבר די הרבה זמן שפשוט לא שומעים במחשב. יש לי כרטיס קול REALTECK AC97 על הלוח אם AI7. ניסיתי לבדוק חיבורים - לא עזר. אני מנסה להתקין דרייבר - זה מתקין את הדרייבר משום מה פשוט מהר מדי (ההורדה שלו לוקחת 30 מגה) כותב לי שזה בסדר אבל מנגד במדיה פלייר זה אומר שאין כרטיס קול. הרמקולים נראה לי עובדים כי אם אני מגביר הרבה שומעים את הזמזום הזה של הווליום גבוה אבל פשוט אין סאונד. אגב המצב ככה מאז שפירמטתי. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. קניתי היום קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך עכשיו הקירור של הכרטיס מסך לא יושב לי טוב יש לי GeForce 7600GS איזה קירור אני צריך בשביל המסך הזה בבקשה תביאו לי שם של דגם שיהיה של זלמן או של טרמלטק דחוף חברה אני הולך עכשיו לחנות לפני שהיא נסגרת

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by kisin,

שלום לכולם יש לי צורב דיוידי NEC DVD RW ND-3550A ביומיים האחרונים הוא מסרב לזהות דיסקים של דיוידי. מבחינתו או שאין דיסק בכונן או שיש אבל הוא ריק (אף על פי שהוא לא ריק...). למשל, דיסק דיוידי שהצלחתי לנגן על הדיוידי עצמו, בכונן במחשב מזוהה כדיסק ריק. הכנסתי דיסק מוזיקה מקורי לכונן, והוא ניגן אותו. עשיתי System Restore למחשב לתאריך האחרון שבו אני זוכר בודאות שהכונן עבד כרגיל, וזה לא עזר. ב - Device Manager אין שום אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר. האם מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  17. שלום לכם קהילת HWZONE ! קניתי אתמול מחשב חדש, ב5000 ש"ח. כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GT 512MB DDR3 וזיכרון Corsair 2GB RAM DDR2 CL5 800MHz התקנתי על המחשב Windows Vista Ultimate 32 BIT השאלה שלי היא כזאת: שמתי לב שהכרטיס מסך משתמש ביותר זיכורן RAM . 1.2GB במקום 512MB . עכשיו הזיכורן הזה לא בא מהשמיים, אלא מהזיכורן RAM הרגיל של המערכת. אני חושש שזה מביא לאיטיות של המחשב, ואי ניצול הזיכורן בצורה המקסימלית. כך שבצעם הכרטיס מקבל יותר מדי זיכרון , מה שמביא לאיטיות של המערכת (היא לא עד כדי כך איטית אבל אני חושב שזה משפיע) השאלה שלי היא איך לבטל את הדבר הזה? שהכרטיס לא יחרוג מ512MB, והאם זה תקין, אשמח לקבל קצת עזרה.. הנה תמונות להמחשה ולחיזוק טענותי: http://www.siz.co.il…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by yellow devil,

האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי לוח אם של אסוס דגם PB4-MX והקרור של הקונטרולר (north bridge controller) ניתק מהלוח אם. שניים מארבעת העוגנים שמחזיקים אותו ללוח אם פשוט ניתקו מהלוח. כאשר נסיתי להחזיר את העוגנים לקח להם בדיוק דקה לעוף בחזרה. אני אודה למי שיהיה פתרון לבעיה. שי [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by rubiliani,

היי, יש לי לוח אם Asus Striker i680 עד עכשיו היה לי 2 ג'יגה RAM של G.SKILL (בסלוטים של 1) קניתי עוד זוג של GEIL. חיברתי אותם אבל המחשב נתקע בעלייה הראשונית (מסך הלוגו של הלוח אם) וגם אי אפשר להכנס לביוס.. התחלתי להצליב כרטיסים וכו' זה לא עבד. (בדקתי בוודאות שכל הסלוטים תקינים וגם כל הכרטיסים תקינים) אבל המחשב לא עולה. הצלחתי להעלות אותו רק עם 3 ג'יגה.. לפי הפרטים של הלוח אם הוא תומך ב4 ג'יגה ומעלה. כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכיר את התופעה? הכרטיסים הם של 800MHZ. אשמח אם תעזרו לי. אני אובד עצות. תודה תותחים!.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by drorhazan,

אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…

22. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  23. למה התקנתי שמה תוכנה שמאפסת סיסמאות למחשב שאמורה להעלות כבוט עכשוי ניסתי להגדיר בביוס את כל הסוגי הUSB שיש שמה והיו כמה ואף אחד לא העלה לי תדיסק און קי כבוט ורציתי לדעת אולי צריך להגדיר בעצם משהו אחר בכלל או שמה שהתקנתי לא התקנתיי טוב או שאולי בכלל צריך להגדיר את זה בצורה אחרת בקיצור אשמח לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by SPIDERRRMAN,

יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by eliran-f,

שלום. יש לי ספק 250V אחרי שהחליפו לי את האחר באיבורי מאז חיבורו למחשב [מהרגע שחזרתי ממעבדת התיקונים] נופל המחשב בין עם זה בהתחלה הוא באמצע מישחק מחשב-המחשב עושה ריסטרט במעבדה בדקו שוב ואמרו "שלו מצאו כלום וזה עניין של מגעים" בכל מיקרא האם ניראה לכם שזה עניין של מגעים? והאם זה שהוספתי זיכרונות תקינים ומתאימים פשוט מכבידים על הספק?[למרות שככל שידוע לי זיכרון לא מפיל ספק] רציתי לדעת אם ישנה דרך לבודד על הבעיה השמח מאוד על עזרה כי אני במצב מאוד לא טוב :-[ **סליחה עם עברתי על חוק בפורום או כל דבר אחר עקב מודעה זו** נב-דרך הגב אני אחרי הרכבה של לוח אם חדש תודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים