תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.h…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
כרגע הבהירות במסך שלי כל 100 וזה די סיוט. כשאני מוריד למתחת לזה המסך מתחיל לקפוץ. יש לי מסך LCD של חברת chimei דגם cmv-743a
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מאוורר במחשב שעושה רעש בגלל שהוא נוגע בחוט כלשהוא, ובגלל שאני עצלן אז אני נותן לו מכה ואז החוט זז ואין יותר רעש, אז כשנתתי לו מכה(שוב פעם) בזמן ששיחקתי במחשב המחשב נכבה, ולא נדלק יותר אז הוצאתי את הכבל חשמל מהספק (כי בד"כ בהפסקות חשמל קורה שהמחשב לא נדלק ואז מוציאים את הכבל ומכניסים וזה פועל, אבל לא במקרה הזה...) אני אצל חבר ואני צריך עזרה דחוף תודה!!! עריכה: טוב תיקנתי את זה , פשוט ניתקתי וחיברתי בחזרה מהלוח וזה פעל. תודה על העזרה....
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בזמן האחרון (חודש חודשיים) קרה לי כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, והוא מבזבז הרבה זמן בPOST (בסביבות הדקה) אחרי זה הוא ממשיך אבל אז כותב לי משהו בסגנון: "restart and select boot device" איכשהו אחרי שאני מבזבז קצת זמן על נסיון לתקן את זה, המחשב חוזר לעלות רגיל בלי שום בעייה, בלי שאני מבין מה בדיוק קרה. לדוגמה: היום זה קרה ונסיתי לכבות אותו, להדליק שוב, ניסיתי להיכנס להגדרות ביוס ולהחזיר אותם לדיפולט. ואחרי שהוצאתי את הכבל של ההארדיסק והדלקתי את המחשב - הוא עלה בלי עיקובים. אחרי זה החזרתי את ההרדיסק והכל עבד בסדר. העניין הוא שקשה לשחזר את הבעייה, ואני לא בדיוק זוכר מה עשיתי בפעם הקודמת (אני די בטוח שלא הוצאתי את ההרדיסק בפעם הקודמת). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי Pentium 3 1G עם 320 מ"ב זכרון (256 + 64). הוספתי עוד 64 ופתאום המחשב הפסיק לעבוד. הוא נדלק אבל המסך לא מראה כלום. פירקתי הכל כולל הלוח אם ושמתי מחדש - לא עזר. בדקתי את הזכרון על מחשב אחר והוא בסדר גמור. ניסיתי לאפס את הביוס אבל גם זה לא עזר. לפעמים המחשב נותן צפצוף של בעיה בזכרון ולפעמים לא. מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לפרמט את המחשב ולכן נכנסתי לביוס בשביל לעשות את כונן הדיסקטים בתור בוט למחשב אבל משהו מוזר קרה ואני לא יכול לשנות שם כלום! אני פשוט לא יכול לשנות שם שום דבר... אני רק יכול לחזור אחורה וקדימה בדפים אבל לא לשנות שום אפשרות! מה הבעייה ? ממה זה קרה? איך מסדרים את זה אם בכלל אפשר?! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד של dell , win8.1 ,64bit עם כרטיס מסך nvidia geforce 920m לאחרונה ראיתי שנעלם לי האופציה במקש הימני בשולחן העבודה של הניהול גרפיקה של נבידה לאחר מכן ניסיתי להתקין דרייברים וקיבלתי שגיאה , ראיתי הרבה מדריכים ניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי תודה וערב טוב !
-
- 3 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... יש לי לוח אם מסוג Foxconn P9657AA-8KS2H היה לי על הלוח כרטיס זיכרון של Twinmos 1024 667 ולאחרונה קניתי עוד כרטיס זיכרון של Team 1024 667. השאלה שלי איך אני מפעיל אותם ב Dual Channel? נאמר לי לחבר את שניהם לסלוטים הכחולים. ואיך אני בודק אם באמת עובדים בDual Channel? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
**אני לא בטוח שזה הפורום נכון, אז אם טעיתי בפורום בבקשה תעבירו אותי** כמו שבטח כבר הבנתם מהטופיק יש לי ויסטה 64ביט. הכל טוב ויפה והכל עובד חוץ מדבר אחד שהוא המדפסת שלי יש לי מדפסת לייזר PE220 XEROX. זיירוקס לא מספקים דרייברים לויסטה 64ביט (רק ל32ביט - מה שלא עובד ב64ביט), כששלחתי להם מייל בנוגע לכך הם הודיעו לי ש"אין בכוונתנו להכין דרייברים לויסטה 64ביט בעתיד הקרוב" כך שגם תקווה לכך שבעתיד יהיה דרייברים אין. השאלה שלי היא כזאת, אולי יש איזשהו דרייבר אוניברסלי (אני יודע שלHP יש משהו אבל זה רק למדפסות HP) או כל דרייבר אחר שיכול לעשות את העבודה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הכל היה תקין עד לפני יומיים,פתאום היום באתי לצרוב ושמתי לב שהוא לא מזהה שיש בפנים דיסק,גם דיסקים רגילים אחרים פתאום לא מזהה. ניסיתי לעדכן לדרייבר האחרון , עודכן בהצלחה אבל עדיין לא עזר.כמובן שלפני זה ניסיתי להסיר ממנהל התקנים ולהחזיר אבל גם ללא הצלחה...... יש למישהו רעיון לפני פירמוט?כשאני מכניס כל דיסק אני נכנס למאפיינים של הכונן וזה מראה לי שטח בשימוש 0 שטח פנוי 0 ..... מקווה לתגובות =/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
החום במחשב נורמלי בדקתי זיכרון הורדתי את AGP ל-4 החלפתי לוח החלפתי זיכרונות התקנתי לאחרונה דריברים של כרטיס מסך-ATI הכנסתי אנטי וירוס NOD32 בדקתי לוירוסים, בדקתי למזיקים אחרים-נקי קראתי במאמרים שלכם. אך זאת בעיה. כי כל אחד מסביר שונה פתרון וגם תצוגה. גם לי מידי פעם יש תצוגה שונה והפעם זה 0x000000D1 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לא הותקן שום כרטיס לאחרונה. האם צריך להתקין דריבר של העכבר(אותו הורדתי) של לוג'יטק. כי יש דריבר של החלונות. לא היסרתי שום חלון. אפילו עידכנתי את כולם לפי הכי חדש. התופעות שהיו לי זה בוטים תוך עבודה הוא כיבוי של המחשב והפעלתו מחדש. כאשר אני סוגר את המחשב לחצי שעה המחשב עובד כמו..............תותח על עד התקלה בעוד כמה שעות ושוב סגירה . נראה שיש בעיית …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה יכול להגרם כתוצאה מהרס המעבד? כי האמת שנרמח לי טיפה בצד (מעבד AMD XP אז יצא טיפה מהמסגרת הקטנה הבולטת..), ניקיתי את זה טוב טוב, המחשב עושה רעש של הרצה רגילה.. אין סימנים מסוימים, אבל המסך פשוט מסרב להדלק.. ניסיתי להכניס שוב את מעבד, להכניס את הכרטיס מסך, עשיתי ריסט לביוס, הוצאתי את הבטריה, הוצאתי את החיבור של הספק ללוח אם.. מה יכולה להיות הבעיה? אם הרסתי את המעבד זה יכול להיות סימן לזה? או שזה לא צריך להשפיע?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה, לפני כשבועיים קיבלתי מסך כחול, התברר שאחד מכרטיסי הזכרון שלי התקלקל. פירמטתי, התקנתי XP מחדש ועבדתי על שני הכרטיסים שנותרו, כרטיס הקול עבד בסדר גמור. לאחר מכן קיבלתי כרטיס זכרון חדש מהחברה ולאחר שהתקנתי אותו כרטיס הקול "נעלם" מהמחשב והמחשב מסרב לזהות אותו כך שאני לא יכול להתקין אותו. מה דעתכם? :s05:
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת : המעבד כל הזמן נמצא במעמס מתהליכים שונות במערכת , פעם הEXPLORE , פעם בוחר להיות בעומס מאנטי וירוס , פעם מתוכנה כמו STEAM , פעם זה כל מיני תהליכים שאני לא מכיר.(ctrl+alt+delte). ובעצם כל הזמן המחשב שלי איטי ככה. המעבד שלי הוא E6550 2.33GHZ שזה נחשב עדיין למעבד טוב. כמו כן , נקיתי את כל המארז כולל את הקירור של המעבד , והמעלות תקינות . המעלות של כל החומרה במערכת טובות .
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אמ [ הכרטיס קול מובנה ] וזה אומר לי שאין לי כרטיס קול, אין בקרת עוצמה ולא כלום ! גם כשאני נכנס למשחקים , GTA וכל מיני אז אי אפשר להיכנס בגלל שאין כרטיס קול , ממה יכולה לנבוע הבעיה ? ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני כבר יומים שובר את הראש אני מנסה להתקין את ה-XP במערך RAID .הגדרתי בביוס של הלוח ובביוס של הבקר את הכל. אני לוחץ F6 בזמן ההתקנה ואז מתקין את הדרברים של הבקר . מיד לאחר שההתקנה מגיעה לבחירת הכונן שבו תתוקן המערכת הפעלה (אני רואה את 2 הכוננים ככונן אחד גדול) ולאחר סיום הפירמוט היא מבקשת שוב את הקבצים של הבקר RAID רושמת Cannot copy "iaStor.sys למרות שהם עדין בכונן A והיא גם נגשת גם לשם. לאחר כמה נסיונת אני עושה דלג על הקבצים היא מגיע ל100 אחוז ועושה ריסט ואז מסך כחול!!!! לוח אסוס P5B דלוקס.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הי, באילו דרכים אפשר לשחזר קבצים פגומים שנעלמו מדיסק קשיח פנימי של מחשב נייד?.. עד עכשיו ניסיתי עם התוכנה של easeus אך ללא הצלחה כשהקבצים שחשובים לי נעלמו ותיקית המסמכים היא פגומה ללא גישה. האם יש שירות מעבדה בארץ שיכול לשחזר קבצים במחיר סביר? או דרך שתאפשר לשחזר קבצים. תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחרונה נעלמו לי המחשבון והמשחקים(סוליטר....).הכנסתי את תקליטון ה-windows והגעתי לעזרים וכלי שירות כדי להעתיק אך קיבלתי הודעה: דרוש קובץ freecell.exe . כיצד ניתן לפתור בעיה זאת ואם צריך פקודת copy כיצד לרשום אותה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אחרי איזה רבע שעה שהמחשב דולק הוא פשוט נתקע (כלום לא זז) וכדי שזה ימשיך לעבוד צריך לעשות ריסט. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? ד'א הטמפ של המעבד שלי במהלך הכתיבה של הנושא הוא 53 צלזיוס ובמאמץ (סריקת וירוס מלאה של נורטון) אני לא יודע כי המחשב נתקע (אבל אני מעריך שהטמפ' הן בין 60-70 מעלות צלזיוס. יכול להיות שהמחשב נתקע בגלל הטמפ'? ד'א 2 הרצתי בדיקה של ווינדוס וושר, אד אוואר 6 וזה לא עוזר. אז עכשיו אני נמצא עם מאוורר בגודל כל הדלת עם הדלת פתוחה ומפעיל אותו לכיוון המארז. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-