תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
כשאני "שולח" את התצוגה של המחשב למסך הטלויזיה - התמונה שמתקבלת אינה על כל המסך (נשארים כמה סנטימטרים בכל צד) אני זוכר שכשהיה לי כרטיס וודו 3 הייתה בו אפשרות לשנות את הפריסה. בדקתי כל מיני אפשרויות בהגדרות של המסך, אל לא מצאתי פיתרון. מישהו יודע איך ניתן לשלוט בפריסה של המסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב מעבד ליבה כפולה מהדגמים האחרונים(לא זוכר את הדגם המדוייק). אבא שלי אמר שבזמן שהשתמש במחשב, פתאום המחשב כבה ולא נידלק יותר. שללתי את האפרות של הספק כח. לקחתי את הספק כח למחשב של חבר, והמחשב עבד עם הספק כח שלי. הוצאתי את הכרטיס מסך, וראיתי שיש לו נגדים מפוצצים. ניסיתי להדליק בלי הכרטיס מסך, ללא שינוי. דולקת המנורה של הלוח אם, ומעבר לזה שום שינוי. חשבתי שכנראה נשרף הלוח אם. קניתי לוח אם חדש של אינטל DH67GD ומעבד I7 2600. הרכבתי את הלוח אם והמעבד, והחיווט ההכרחי בלבד. ושוב אותו דבר. המנורה של הלוח אם עובדת, אך המחשב לא נידלק. אין לי מושג מה התקלה. אשמח לקבל יעוץ. חשבתי שהכפתור הדלקה אולי לא תקין. חשפתי את שני הגידים שלו וקיצרתי ביניהם ושוב לא קרה דבר.
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מיד שקיבלתי את הלפטופ מאמזון (יוגה 7) ניסיתי להדליק לראות כמה אחוזי סוללה יש והוא לא נדלק. רק כשחיברתי למטען הוא נדלק. אחרי כמה דקות הופיע על המסך שאחוזי הסוללה 53%. יתכן בגלל שזה הטענה מהירה (65W PD). האם קיבלתי מחשב שהסוללה התרוקנה או זה מין פי'צר בטיחות שלא ידלק בטעות במשלוח? המחשב לנובו yoga 7
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה זה קורה כבר הרבה זמן אני לא מבין תראו יש לי מדפסת psc 1110 all in one והנורה של בדיקת המחסניות מהבהבת מה קורא בדקתי באתר לא הבנתי כלום.עזרה?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שמעו חבר שלי רצה לעבור מקום ישיבה בעבודה שלו(כמו פינות קטנות כאלה שיש שולחן למחשב והכל..) אז הוא הוציא את כל החוטים,הכבלים,שצריך העביר את כל הדברים למקום החדש הכניס את כל החוטים כפי שהם(לדבריו) ואז נהיתה הבעיה שהיא,המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לוינדוס הוא רושם 2 אפשרויות: F1.setup 2F.defult כאשר לוחצים על אחד מהם הוינדוס(אקס פי) מגיע למצב של הלודינג ואז יש מך שחור ווזהו אי אפשר לעבוד אי אפשר כלום. אז למישהוא יש מושג למה?יכול להיות שהבעיה היא שחיברו לא נכון את המחשב?בבקשה תעזרו זה די דחוף!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי AGP אחד של SIS 128 מגה ואחד של ATI 8 MB ואין הבדל בינהם זה הורג אותי איך ? על הנייר שניהם שמיים וארץ !!!! לא שמים לב לאיכות הגרפיט כאילו לא החלפתי כלום !!! איך זה ? בכל זאת 128 MB ו 8 של ATI RAGE
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה ברמקולים, שהם עובדים ומושמע בהם משהו אז יש בהם רעש סטטי כזה: הפרעות בשמיעה וכד' ניקיתי את כל החיבורים ואת כל המגעים שיש אבל הרעש עדין נשאר. האם יש משהו לעשות או שהלכו הרמקולים? והרמקולים הם: CREATIVE 2.1 דגם מדויק אין לי. וצריך לציין שהבעיה לא קבועה שאני שומע מוזיקה אין אותה, בNFS PRO STREET יש את הבעיה משחקים אחרים אין אותה. תודה מראש אריאל
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב עושה לי shutdown,ולפני כן הוא נותן מסך כחול והודעה: error xxxstop:0x000000d1(0x7f542ce50x000000ff,0x00000010 0x81953e29 driver_irql_not_less_or_equal מישהו יכול לעזור? המחשב שלי הוא: p4 intel 2.0 ghz 512 mb ddr
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לאחרונה נרשמתי לשירות אחסון בענן של MICROSOFT וקיבלתי 15GB אחסון חינם, והתקנתי גם את ה CLIENT ובו יצרתי תיקיות משותפות בתוך השרת, בנוסף לתיקיות ברירת המחדל שבאות עם התוכנה. השאלה היא - כשאני מוחק קובץ מהתיקייה המשותפת מתוך המחשב, האם זה מסתנכרן ונמחק גם מתוך ה CLOUD? כי אם כן אז אין משמעות לשירות, כי אם יקרוס הדיסק הקשיח, אז כל התוכן יימחק גם מה CLOUD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי, הספק כח שלי בזמן האחרון מתאמץ(מתחמם מאוד והמאוורר מראה סימני מאמץ) - ניסיתי לנקות את המאוורר אבל אין משהו שמפריע לסיבוב - החימום של הספק כח מעלה לי את החום במארז ב 9-11 מעלות. יש לי ספק כח KSP 485watt אמיתי. יש לי P4 3 PRESCOTT עם מאוורר ZALMAN 7700CU מארז XAVIER3 עם 4 מאווררים כ.מסך ATI RADEON 9800 PRO 128MB שגם לוקח מתח חשמל וגם עם מאוורר thermaltake מורחב יש לי 2 כונני 5.25(combo+dvdrw) יש לי 4 HD שניים SATA ו2 IDE. וכונן FLOPYY ולוח בקרת מאווררים קדמי איך אני מחשב עם 485W מספיק או שאני צריך 525W ? כמו כן אשמח להמלצה על ספק כח אמין ושקט - הספק שלי כבר 3 שנים בערך טפו טפו טפו אבל מראה סימנים של סוף חייו בתודה, FiremanFpG
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מופיע לי ב speed fan שורה עם רכיב mb בטמפרטורה של 196 מעלות, אין לי מושג מה זה, השבוע כשבדקתי הכל היה בסדר ולא נעשה שום שינוי חומרה או תוכנה. אשמח לפענוח זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני לוחץ על ההדלקה אז הוא לא נדלק זה לא בעיה במסך כי אני גם חיברתי לטלוויזיה ולא עובד גם בוא וגם יש לו רעש כזה שהוא עושה שהוא נדלק והוא לא עושה תרעש הזה המחשב הוא לא מגיב, רק נדלק האור של ההדלקה והמאווררים, והשאר נראלי שלא נדלקו גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי מאוורר של ASUS 775 פשוט כמו סטוק עכשיו מגלישה קלילה באינטרנט ראיתי שהמאווררים הפשוטים תומכים עד 75 W והמעבד שלי קציצה 90W אז רציתי לפנק אותו במאוורר שלא עולה הרבה כסף 10 דולר בערך ZALMAN CNPS90F מסתבר שהוא בדיוק אותו מאוורר סטוק אפילו לא מעלה אחת פחות למרות שהוא נראה דיי הייטקי כזה אני מתחיל עם 45-50 מעלות פנטיום D ובמשחקים הוא קופץ חזק ל 60-70 מעלות דיי בקלות קראתי על הזלמן שהוא תומך במעבדים 95W כמו הפנטיום D איך הוא לא מצליח לקרר אותו ? הטמפרטרוה קופצת בקלות במשחקים
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם : לא מזמן התקנתי את תוכנת spedfan וראיתי שהוא זיהה לי 5 חיישני טמפ' (אחד של המעבד אחד של הלוח)ואחד שמראה לי טמפ' מינוס 32 והשאר נראה שלא עובדים (מראה טמפ' 0C) השאלה שלי האם זה טעות שהוא זיהה חיישנים שאין לי או שיש לי אותו ואני פשוט צריך להפעיל אותם איכשהו ואם כן אז איך תודה מראש אוריאל
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום. אמ.. קודם כל אם זה לא המקום הנכון לבעיה שלי אז בבקשה תעבירו אותי בכל מקרה המחשב הוא חדש בן שבועיים בערך והטמפ' שלו לדעתי במצב מנוחה הם ממש גבוהות. ולדעתי זה לא אמור להיות ככה, במיוחד כשיש לי 3 מאוררים של זלמן ??? ומארז של ג'יגבייט ארורה 570 עם רשת ולא חלון פלסטיק אם זה עוזר בכל מקרה הנה תמונות להמחשה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי מחשב נייד DELL L501X XPS במשטח העכבר יש לי אפשרות לגלול מעלה/מטה רק באמצעות הלחצן השמאלי + סרגל הצד. {חלונות 7 } כשאני עובד עם אובונטו {11.10} מידי פעם, שמתי לב שמשטח העכבר כן מאפשר לי לגלול מעלה/מטה באמצעות המשטח עצמו,מבלי להשתמש בלחצן השמאלי. רציתי לדעת מדוע, ומה אפשר לעשות בכדי לאפשר את הפעולה גם בחלונות 7. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
יום אחד ניסתי לחבר את הממיר הדיגטלי של הוט עם כבל usb של מצלמה ומאז הפסיק לי המוזיקה של המחשב הקול הוא נותן שגיאות כאלה למשל כשאני פותח שיר במדיה פלייר ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו , או שהוא אינו פועל כראוי. או כשאני מנסה נגיד לפתוח צלילים והתקני שמע לראות אולי צלילים של וינדוס עובדים אז הוא אומר לווינדוס אין אפשרות להפעיל את הקובץ ייתכן שהקובץ פגום או שהוא משתמש בתבנית דחיסה לא מזוהה כדי לפתור בעיה זו החלף את הקובץ או השתמש ביישום הוספה והוסרה של תוכניות כדי להתקין דחיסת קול בקיצור אנשים מישהו שיכול לעזור לי אני מת בלי מוזיקה אחים שלי אההה ודרך אגב הכרטי…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי דיסק קשיח של Western Digital SATA 160GB 8MB Buffer הבעיה שבזמן האחרון הוא משמיע רעשים חזקים של סיבובי מנוע. הדיסק קשיח עובד מצויין ומהר כרגיל אבל הרעש מעצבן עד אין סוף. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ואיל ניתן לתקן זאת? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 4 RAM במחשב וזה תמיד לוקח לי 2 RAM קבוע יש לי 64-Bit אז זה לא קשור לwindows אז ניסיתי לבדוק את התוכנות שפתוחות לי על המחשב תמונה: Uploaded with ImageShack.us ועדיין אין מצב שכולם לוקחים 2 RAM אולי זה וירוס??? נ.ב:מה זה התהליך BCU.exe
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחרונה (חודש וחצי) התחילו לבקוע רעשי רקע מטרידים מהמחשב שלי... והוא הפך להיות איטי בצורה ממש איומה....וזה לא בגלל שהתקנתי לפתע דברים שגוזלים משאבים רבים או בגלל שלא פירמטתי מזמן... לפי התסמינים האלה בטח תגידו שזה ההארד דיסק...אני לא כל כך בטוחה מפני שכשניתקתי אותו - רעשי הרקע לא פסקו... בצורה זו הגעתי למסקנה שזה גם לא הסי די...כמו-כן, זה לא בוקע מהמאוורר הקידמי או מהמאוורר של המעבד... לאחר זמן מה הרעשים נפסקו, ולפני זמן מה הרעשים התחילו שוב אבל הפעם זה נשמע כמו שריקה חלשה... לפני כמה שבועות בזמן גלישה באינטרנט הופיע מסך כחול, אשר לא בדיוק תוארה בו הבעיה...רק נאמר שאם זו הפעם הראשונה שזה קורה פשוט לעשות ריסטרט (ולקוות שזה לא יחזור על עצמו שנית)...זה לא חזר... אך לפנ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) הלוח שלי הדיסקים הקשיחים: אחד משנת 98 wd ac33200-32la והשני משנת 200 wd wd136aa-00aaa4 בביוס יש לי סימון של DMA עד 3. כשעשיתי וי בWIN98 תחת DMA לדיסקים אז קיבלתי הודעת אזהרה שאולי החומרה לא תעבוד טוב. אז מה להגדיר? האם תומך? 2) יש לי פנטיום 3, לפי הביוס ולפי אורסט, אבל לפי הוינדוס יש לי P2 - למה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום אני מצרף תמונות של החוטים ושל מפרט הלוח אם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איפה כל חוט אמור להתחבר אני מאוד יודה לו .כמו כן יש שם USB78 וUSB56 לאיזה מהם לחבר? ועוד שאלה :ה האם יכול להיות דבר כזה בעולם שכרטיס מסך שורף לוח אם ? נשרפו לי 2 לוחות לאחרונה והדבר היחיד המשותף שאני יכול לחשוב עליו זה הכרטיס מסך ... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני כמעט בטוח צריך להחליף לוח אם עם AM4 Socket. זה מחשב שמיועד לגיימינג, יש לי 32gb ram 3000hertz של patriot מעבד ryzen 3700x Rtx 5070ti Psu Seasonic 850 gold80 Asus prime x570-p - פגום האם זאת אלטרנטיבה מומלצת? https://tms.co.il/computer-hardware-components/motherboards/motherboard-for-amd/gigabyte-gb550eaglewifi6 תודה רבה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
- 2 followers
-