תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אני מוציא את הכרטיס זייכרון מהפלאפון ומכניס אותו למעביר כרטיס זיכרון ומכניס אותו ל usb במחשב ונפתח לי כונן נשלף g אני מעתיק שירים ורוצה להדביק אותם בכונן g רשום לי שהדיסק מוגן מפני כתיבה ושאני צריך להסיר את ההגנה מפני כיבה מה עליי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. טפלתי לאחרונה במחשב משרדי בו עומדת מדפסת לייזר ישנה המחוברת בפרללי. המחשב החדש כולל לוח אם INTEL DH55PJ שאינו כולל יציאה פרללית, לכן התקנתי לו כרטיס PCI נפרד של MOSCHIP לLPT. וכאן החלו הבעיות... הוינדוס (XP, כפי שציינתי) מזהה משום מה את היציאה כ LPT3. ורק 3. בשום אופן לא LPT1. דוקא נסיתי להגדיר ידנית במאפיינים את היציאה כLPT1, אך במקרה זה המחשב לא מצליח לשלוח כלום להדפסה. לא מתקבלת הודעת שגיאה, אלא פשוט הוא כותב שמדפיס... אך לא מציין ב"נשלחו למדפסת" אפילו ק"ב אחד. רק אם הפרללי מוגדר כברירת המחדל המוזרה של LPT3 הוא מוכן להדפיס. תאמרו, מה רע לך בLPT3? אז זהו, רע מאוד. המשרד הזה עושה שימוש בתוכנות משרדיות עתיקות (למשל חשבשבת, ועוד) העובדות בDOS. התוכנות אמנם רצות יופי …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי נייד של דל - ווסטרט 3300. רצה עליו ווינדוס7 (64ביט), הדרייבר של ה BT מותקן היטב ובכל זאת אינני מצליח להתחבר לאביזרים. למשל עכבר שיש לי - מיקרוסופט לייזר 5000, אני מצליח לסרוק להתקנים חדשים ולאתר אותו, אני מצליח להוסיף אותו כאביזר אבל בסיום פעולת האשף הזה, אינני מצליח להשתמש בו. כנ"ל הטלפון שברשותי, אייפון, אני מצליח לחבר אותו כ BT אבל לאחר מכן כשאני רוצה באמת להשתמש בו בתור מודם (למשל), אינני מצליח להתחבר באמת. אני קצת אובד עיצות...אשמח לדעה בנידון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעת שימוש בווינדוס מדיה פלייר, קיבלתי הודעת שיגאה (פעמיים), שאומרת שעלי לסגור תכניות, כי למחשב אין מספיק זכרון פנוי (משהו כזה - לא זוכר את הניסוח המדויק). וזאת כאשר במחשב שלי 8 ג'גה RAM, ורק 1.8 מהם היו בשימוש. עצות? :s05: תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
כרגע המצב הוא שאני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר שניה ומאתחל את עצמו וחוזר על עצמו. שמתי לב שהמאוורר על המעבד לא עובד והשאר לעומת זאת כן(כרטיס מסך ספק ועוד מאוורר גדול). זה קרה לי כמה פעמים בעבר ואני לא יודע איך הוא פשוט הפסיק ועבד כמו שצריך. אתמול המחשב עבד כמו שצריך לפתע נתקע אז איתחלתי את המחשב , הגיע למצב שהוא מראה את נתוני הכרטיס מסך ואז נתקע ולבסוף הגיע למצב של מה שכתוב בתחילת הפוסט. הוצאתי את הזכרונות והחזרתי וניקיתי גם אבק. אין שום ציפצופים מהלוח אם/מעבד. קראתי לטכנאי אך יגיע מחר, יש לכם אולי מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אומנם לא ממש בעיה אלא יותר סקרנות ולא ידעתי איזה פורום מתאים.. המהירות שבא נפתח קובץ RAR מי הרכיב הכי משפיע על זה? ואם אני פותח 2 במקביל הם נפתחים יותר לאט מאחד אחרי השני, למה המערכת הפעלה לא יודעת לטפל בזה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פגם בסרט משום שכאשר אני מעביר אותו לאחור והוא חוזר על אותו הקטע שוב, התקיעה הזאת לא חוזרת על עצמה... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לבעיה?..
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הדיסק קשיח שלי דגם Seagate Barracuda 7200.11 500GB הלך לעולמו לפני כשישה חודשים. הייתי בטוח שכל החומר שלי נהרס לחלוטין ואין שום דרך להחזיר אותו , אבל פתאום לפני שבוע הודיעו לי שבאיזה ליין יצור של הארדיסקים היה בעיה בFIRMWARE ואפשר לעשות שחזור מידע או עדכון פירמוור משהו כזה... השאלה היא , איך אני עושה את השחזור מידע הזה ? ומה זה FIRMWARE ? וכן , אני יודע שמוזר שלא זרקתי תהארדיסק.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון התחלתי לקבל את השגיאה הזו במסך ההתחלה יותר מידי. אם ללוח לוקח יותר מ-2 שניות לזהות חיבורים, אני יודע שהשגיאה הזו הולכת לבוא. זה הולך בערך ככה: Auto detecting SATA1... Hard Drive Auto detecting SATA2... HL-DT-ST blabla some info about the optical drive 3rd Master Hard Disk Error Press F1 to resume אני לא בטוח לגבי הSATA1 SATA2, יכול להיות שזו הייתה מילה אחרת. בכל מקרה, נכנסתי לביוס לבדוק את ההתקנים וזה מה שהופיע: IDE Primary Master [Not Detected] IDE Primary Slave [Not Detected] SATA1 [] SATA2 [HL-DT-ST] SATA3 [Not Detected] SATA4 [Not Detected] אין לי מושג מה השגיאה הזו אומרת, חיפשתי עליה בגוגל אבל לא מצאתי עזרה רלוונטית. עשיתי בדיקה מלאה לקשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה toshiba 32av600e...לטלויזיה יש גם חיבור VGA וגם HDMI כשאני מחבר לVGA אין בעיה אבל כשאני מחבר לHDMI הוא עובד אבל אם אני מעביר ערוץ ואז מחזיר לHDMI הוא פתאום לא קולט ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות תמונה שוב...מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם ידוע לכם ואתם יכולים להרחיב בנושא על בעיה שנראה לי שהרבה אנשים נתקלים בה והיא חוסר אחידות בתקן 1.3 תקלות כמו OUT OF RANGE או אי זיהוי מכשיר לאחר מעבר תחנה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקלה התרחשה באמצע ששיחקתי ב Fallout New Vegas. באמצע המשחק תמונת המסך פתאום התעוותה ונמרחה לפסים-פסים. עשיתי רסטרט וכעת כל מה שהמסך מראה מטושטש. זה כבר קרה בעבר, אך זה נפתר ע"י כיבוי המחשב. כעת שום דבר לא עוזר וכל מה שהוא מראה זה תמונה מעוותת - כאילו חלק מהתמונה נמרחת בפסים. המחשב עולה, מסך הדוס השחור רץ, הווינדוס מנסה לעלות (הלוגו של ווידוס מוצג ומתחתיו הסימן הכחול רץ), אך כשהסימן הכחול מסיים ואז אמור הווינדוס לעלות - הוא מציג מסך כחול לפחות משניה ואז עושה רסטרט. אני מצליח להפעיל את ה Safe Mode, ועשיתי שחזור מערכת - אך ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך? כי אמרו לי שהוא מתחיל לפעול רק עם עליית הווינדוס ובמצב בטוח הוא גם לא פועל - ואלה המצבים היחידים שעוד …
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש דרייבר למצלמת רשת AW-R2035 לוינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי ליפני חודש בערך כרטיס מסך GTX 460 1G של ג'יגה בייט אם אובר קלוקינג... ברשותי מערכת הפעלה וינדוס 7 אם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס כרגע... בהתחלה הכרטיס היה עובד סבבה בלי בעיות ובשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק הוא פותח וברגע שצקיך להריץ אותו הוא מוציא לי הודעה של וינדואס בצד שהדרייברים קרסו ושהוא אינו מצליח להפעיל אותם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ליבדוק אם יש דרייברים יותר חדשים חיפשתי עידכונים בוינדואס אולי שמה יש והכל ללא מוצא. כרגע זה המפרט של המחשב שלי ככה שלא חושב שיש בעיה אם הספק או משו' שמגביל: מעבד- e8500 לוח אם -p45 gigabyte כרטיס מסך -gtx 460 1g overclocking ספק- crossair 450W בבקשה אם מישו' שמע על בעיה זאת ויודע איך ליפתור אותה אשמח מאוד לעזרה. בתודה, …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש לי בכרטיס מסך של הווידאו רשום 256 אך אני משפר את הזכרון הזה האם הוא בא עם הכרטיס מסמך האם הוא לוקח מהRAW 256 זה קצת אין פלא שמשחקים עובדים אצלי באיכות מגעילה מה ניתן לעשות בכדי לעשות המשחקים יעבדו באיכות טובה יותר או פשוט אך להגיד את הזכרון של ה56 שיש לי על הווידאו כמו שמצוין בפירוט
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להיות מאוד מהיר אבל משום מה יש תקיעות של העכבר כשהמחשב חושב. זאת אומרת העכבר לא מגיב מייד ו"קופץ" ממקום למקום על המסך. אני לא יודע אם זה בעיות תוכנה או חומרה. מישהו יכול לעזור מפרט המחשב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 Cooler Master Elite 310 Blue, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1811 Antec BP500U 500Watt, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הWIN 7 שלי... יש לי פיזית 3 ארדיסיקים, וחוץ מהכונן שהתקנתי עליו כולל המחיצה שלו שאותם אני רואה שני ארדיסיקים אני לא רואה למרות שפיזית אני רואה אותם על המחשב תמונה מצורפת את מה שאני רואה זה את C ו.. D כל השאר לא.. תודה מראש לעוזרים חבר'ה שכחתי לעשות משהו פשוט כמו להוסיף להם DRIVE LETTER לא צריך עזרה, תודה בכל אופן ולאחראים אתם יכולים למחוק את זה בכיף, פתאום עליתי על זה פשוט
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום התחילה לי תופעה מוזרה ! ברגע שאני משחרר התקן USB באמצעות "הוצאת חומרה באופן בטוח", קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. לצערי אני לא מצליח "לתפוס" את המסך הכחול ולראות מהו הקובץ הבעייתי/ מספר התקלה... מישהו מכיר / נתקל בתופעה הזאת ????
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח נייד של SAMSUNG, 320 ג'יגה. אני בא היום להפעיל אותו ויש לי כל מיני תיקיות בג'יבריש (שהיו רשומות באנגלית) והן לא נתפחות וגם קבצים שלא נפתחים. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים הוא רושם לי: "F:/BLABVLALBA IS NOT ACCESSIBLE"/ "THE FILENAME, DIRECTORY NAME, OR VOLUME LABEL SYNTAX IS INCORRECT" לא יודע מה לעשות... ניסיתי לעשות DISK CLEANUP, לא עזר. הפעלתי מחדש את המחשב, לא עזר. ניסיתי לבדוק את הכונן הנייד על מחשב אחר, אותה הבעיה. אנא מכם עזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני עושה ריסטרט אז כשהווינדוס עולה צצה הודעה שהדרייברים של הכרטיס מסך לא מותקנים או לא פועלים טוב ואני צריך להתקין אותם מחדש כל פעם. הכרטיס מסך הוא Ati 3650HD עם דרייברים הכי חדשים. יש מצב שהבעיה היא בכרטיס או רק בווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום , אז ככה התקנתי ווינדוס חדשה XP PRO SP2 והתקנתי את הדפדפן החדש (8) ואחרי כמה ימים הוא התחיל לתת לי הודעה שגיאה שלח / אל תשלח . מחקתי אותו והתקנתי מחדש וזה לא עזר .. אז אולי יש למישהו פיתרון לזה ?! תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא במחשב שלי אבל זה קורה במערכת הזאת: E4500 HD5450 512MB 1GB 667MHZ וקורה באופן אקראי לגמרי... לא במשחקים אבל בזמנים שונים.. יש חשד לבעיות בהארדיסקים בנוסף אבל לא הצלחתי להבין את הבעיה שרשומה במסך הכחול.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן הפעלת משחק מופיע לי הודעה. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב בן 3 בערך, לוח ABIT IP35-E, ספק Antec Earthwatts 500W. כבר פעמיים רצוף קרה לי שאחרי Cold boot המחשב נתקע באמצע כתיבת הטקסט ב- POST (הוא כותב Memory c ומספיק לכתוב רק חלק מהתו c). ברור שלתפריט של הביוס הוא כבר לא יכול להיכנס במצב הזה. לא עדכנתי ביוס בחצי שנה האחרונה, אבל קרו לו כבר כמה תופעות משונות שגרמו לי לעשות לו reset to defaults. בינתיים הפתרון שעבד לי (פעמיים) הוא לנתק את המחשב מהחשמל לרבע שעה, לחבר חזרה, לחכות עוד כמה דקות ואז להדליק, ואז הכל מתנהג נורמלי. גם hot-boot לא מפריע לו. הטמפרטורות נורמליות לגמרי, אם כי החיישן של ה- system fan התחיל לצפצף בלי סיבה (לא קיים מאוורר על לוח האם עצמו) אז השתקתי אותו. ההשערה שלי היא שמשהו נדפק בספק או באיזה רכיב חשמלי על …
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שהיא שהדיסק הקשיח מראה לי כל פעם נפח אחר גם שאני לא מוריד כלום מה יכול להיות הבעיה? מערכת ההפעלה היא ויסטה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-