תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה מהאתר הרישמי של samsung כדי לעדכן את הfirmware של הכונן שלי. גיליתי שזה הרבה יותר מסובך ממה זה אמור להיות כי הutility שהם מספקים ממש בנוי בצורה גרועה. בכול פעם שאני פותח את החלון של הקובץ קופץ לי איזה pop-up מעצבן שאני לא מבין איך להיפתר ממנו... אני יודע שקיים איזה כפתור שבעזרתו אפשר לצאת ממנו אבל פשוט לא תרחו להגדיל את החלון שלו כדי שאני אוכל לראות איפה הוא. האם יש עוד מישהו שניסה לעדכן firmware לdrive שלו ככה ונתקל בבעיה? אני רק צריך להבין אם קיימת דרך להיפתר מהpop-up הזה בעקרון... הוספתי תמונה שמראה איך זה נראה ל2 שניות לפני שהחלון קופץ לי מול העניים.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלומות, כידוע, יש לי P3 שעד היום הסתפק ב128MB SDRAM, לאחרונה (כשהבנתי שלא יהיה לי מחשב כ"כ מהר) החלטתי להוסיף לו עוד 128MB. למרבה הצער, הזמנתי מחיפה זכרון של SMSUNG, 128MB בעל 4 צ'יפים (כשמה שהיה לי זה מיקרון עם 8 צ'יפים) למרות שהזהירו אותי שאולי תהיה בעית תאימות- מסקנת המומחים הייתה שלא תהיה לי בעיה מכיון שהלוח (סוקט 370) VIA VT82C694X Apollo Pro133A מתאים גם לזכרונות 4 צ'יפים. אז מה שקרה הוא שדחפתי (במחיר שריטות, אני חייב לציין שהמארז של IBM פשוט גרוע) את הסטיק השני, הדלקתי את המחשב, בביוס- שמחה וצהלה! 256MB לא פחות ולא יותר, לאחר פרק זמן שנראה לי מהיר כברק (השפעה פסיכולוגית כאילו יש לי פי 2 זכרון) בורכתי ב"ברוך הבא" מהXP. הצרות החלו שניה אח"כ, הופיע לי …
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מחשב נייד מסוג acer שקניתי לפני כמה זמן , שאני פותח את המחשב ולא מפעיל שום תוכנה, אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לכרטיסיית משאביים לראות כמה זיכרון רשום לי שם , אז הוא מראה לי שהוא על 320MB, האם זה נורמלי למחשב נייד אוו מחשב רגיל בכלל? כמה זה אמור להיות אם לא עושים שימוש במחשב נייד? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, המחשב שלי בימים האחרונים עושה בעיות ולא נדלק. לקחתי מחשב אחר שהיה לי בבית חיברתי אותו במקום הקודם, כשאני מדליק אותו נראה שהוא נדלק אבל לא רואים במסך כלום (גם לא את הבוט). חשבתי שהמסך נדפק אז חיברתי אותו למחשב נייד והוא עבד. המחשב שחיברתי אמור להיות טוב אז ניסיתי כל מיני דברים ובסוף אחרי שעשיתי איפוס CMOS המסך עבד. חשבתי שהכל בסדר אז המשכתי עם עוד כמה דברים שהייתי צריך לסדר (לחבר את הדיסק קשיח מהמחשב השני וכו') ואז פתאום המסך שוב לא עובד. הפעם איפוס CMOS לא עבד... מה יכולה להיות הבעייה?! המחשב עם לוח אם של asus והמסך די חדש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום, אממ לאחרונה הורדתי את המחשב MapleStory למחשב (המחשב עם מעבד 2 ומשהו גיגה הרץ ) והמשחק דורש רק 500 mhz . לאחר ההפעלה של המשחק החלו ריסטרטים של המחשב-ניסיתי לפנות מקום בכונן -לא עוזר,ניסיתי לבדוק טמ'פ גם לא עוזר. למישהו יש פיתרון לבעיה?! תודה רבה רבה מראש. נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל זה מחשב נייד..
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לאחי יש USB של רשת אלחוטית ומנסה לגלוש דרך המחשב לראוטר כשהוא קנה את המחשב הכל עבד מצוין פתאום יש התנתקות כל 5-15 דקות בדקנו מערכת הפעלה שונה, ה USB עצמו על מחשב אחר עבד בלי תקלות מה שאומר שזה לא הקליתה ולא ה USB אלה תקלה של המחשב עצמו. לתקופה מסוימת כשהמחשב היה בבית אחר הוא פעל, אחר כך כשהחזרנו אותו למקום הוא פעל למשך יום או יומיים ושוב התחילו בעיות, גם בדקנו כל יציאות USB של המחשב בכולם אותה בעיה, גם איפה ששמנו מקלדת או עכבר. מה נראה לכם הבעיה? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
או קיי אז ככה חבר שלי הביא מאייבורי לפני מספר חודשים מעבד am2 3800 חד ליבה ולוח msi לאחר שלא הצליחו לתקן לו את הלוח 939 שלו ולכן החליפו סוקט כאשר בא להפעיל אותו אחרי איזה חודש בניסיון התקנת ווינדוס המחשב קפא פעם אחר פעם בהעתקת קבצי מערכת ממסך ההתקנה הכחול של xp שברנו את הראש שעות ארוכות הוחלפו עותקי windows סי די רומים הארד דיסקים >זיכרונות>ספקים>חוברו הארדיסקים עם מערכות הפעלה שכאשר הם עולים המחשב קופא לפני שכל התוכנות עולות אולם לפני כניסה לממשק כלשהו של ווינדוס למשל הרצת memtest בכמה לופים אין אפילו טעות אחת. לאחר חודש עקב שידרוג חומרה ממחשב אחר שעבד פרפקט נותר לוח am2 מתוצרת אסוס שעבד מצויין עד עתה עם גירתסת ביוס האחרונה שלו>שכחנו מהסיפור עם הלוח של msi ו…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אתמול בזמן שעבדתי עם המחשב פתאום המסך נהיה לבן, היו עליו קווים אלכסוניים כאלו, הכל ניראה מטושטש והוא נכבה הנורית של המסך הבהבה מהר בצבע ירוק.. מסך samsung 19" 997mb אחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב , לא עזר, עדיין ראו את הקווים ולבן ומטושטש ושוב המסך נכבה לקחתי את המסך לחנות ושלחו אותו להחלפה.. עכשיו מישהו בחנות שמבין במסכים זרק איזה מילה שזה בגלל ה FLYBACK שנאי משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה קרה פתאום ככה למסך?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה ב2009,(3 וחצי שנים בערך) ובזמן האחרון (חודש+) הוא פשוט מרעיש ברמה לא נורמלית. ברמה שאני צריך לכבות אותו שאני הולך לישון, תמיד הוא היה דלוק 24/7 לא עשה רעש מיוחד והכל היה בסדר גמור. פתחתי אותו, ניקיתי אותו - אותו רעש הגדלתי ראש - התחלתי לפרק חלקים (יש לי קצת ידע טכני) ולנקות אותם - אותו רעש קניתי ספריי לחץ אוויר, ניקיתי את כל המחשב, פירקתי אותו לגורמים - אין גרם של אבק במחשב, אבל הרעש שוב אותו רעש בדקתי מאוורים, הכל נראה תקין ... פשוט אין לי מושג מאיפה הרעש לפי שאני זורק אותו אצל החברה שקניתי אותו ממנה שהם יבדקו למה הוא מרעיש ככה, יש לי כמה שאלות: מה הסיבות שמחשב יכול להרעיש ככה ? פשוט הדלקתי אותו יום אחד והוא פשוט הרעיש ברמה לא רגילה כמו שבחיים …
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הבעייה היא שהמסך מכבה את עצמו לפעמים. כלומר, לא נכנס לSTANDBY אלא נכבה לגמרי, לפעמים לכמה דקות, לפעמים ליותר זמן. בעבר הייתה לי את הבעייה הזו והחלפתי את המסך (לפחות אני מקווה שהחליפו לי אותו) והכל היה בסדר לכמה חודשים. אבל עכשיו הבעייה חזרה. אני משתמש בכניסת DVI למסך אבל זה קורה גם עם הRGB. המסך לא מתחמם בכלל ולפי מה שראיתי התופעה קורית באקראי (גם כשהמסך בSTANDBY והמחשב מכובה). למישהו יש משוג מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב אז עידכנתי לשכן שלי את הביוס ללוח ........עכשיו עשיתי בשבילו חיפוש לביוס טוב וראיתי גירסה שהיא 1012 לעומת הגרסה שהייתה לו שהיא 1011 אז עידכנתי לו והטמפרטורות שהוא מציג הם פשוט גרועות .....מתחיל מ60 ומעלה.......יש לו מעבד 2.60 אינטל.........מה עושים? נ.ב ניסיתי לעדכן לגירסת ה1011 והלוח לא מאפשר לי דרך הווינדוס עם התודנה של אסוס ,הלוח שלו הוא P4S800D........מה אפשר לעשות?!??!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אין לי אפילו איך לתאר את הסאונד, אבל זה כאילו שיש עומס רגעי על המחשב והסאונד פשוט נמרח\מגרגר\מקרטע לכמה שניות (יכול לקרות פעם בכמה דקות, פעם בכמה שעות, לא משהו קבוע). קורה בכמה תוכנות מולטימדיה ככה שזה לא מצד התוכנה. יש לי 2 כרטיסי קול (מובנה ובחריץ PCIE) - זה קורה בשניהם ככה שזה לא הכרטיס ולא הדרייבר. יש לי וינדוס ויסטה שמותקן ועובד ברצף כבר כמעט שנה, עד היום לא היו בעיות כאלה. בזמן ההפרעות אני מסתכל במנהל המשימות ואין שום זכר לעומס (לא זיכרון ולא מעבד). בהתחלה חשבתי שזה קורה בעומס הורדות בביטורנט אבל סגרתי אותו והתחלתי להוריד באימיול, גם שם זה קורה. אני לא יכול לדעת ממש אם זה קורה גם בלי שיהיו בכלל הורדות כי זה לא קורה ממש אצלי, רוב הזמן ההרדיסק בעבודת כתיבה - להגנתו אנ…
-
- 55 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לקחתי שני מעבדים E5700 ומעבד שני J1800 על הנייר ה E5700 חזק יותר ב 70% לערך אבל ל J1800 יש את הטכנולוגיה SSE4.1 ו SSE 4.2 לפי מה שהבנתי הסט פקודות הזה משפר את הביצועים בצפיה HD וכאלה , אז איך יכול להיות שבבנצמרקים ה E5700 שיש לו רק SSE3 חזק ממנו ב 70 אחוז ? אני אשמח לדעת תודה .
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, מהשניה שאני מפעיל את המחשב הכונן של תקליטון A עושה רעש מוזר(ואין בו דיסקט) למשך 5 שניות ואז מפסיק. ווינודס מזהה אותו אבל הנורת טעינה שלו כל הזמן פועלת והוא לא טוען שום דיסקט מה קרה לו, ומה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי היום 2 מאווררים 120 (12) מ"מ של 2000RPM scythe slip stream, חיברתי,הפעלתי,ואני מקבל 2 מאווררים שעובדים בעוצמה מלאה עם המון רעש... יש אפשרות לשלוט עליהם ? אולי צריך לכוון משהו בביאוס ? תודה
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המפרט של המחשב בצד, כשקיבלתי את המחשב הכל היה טוב..ואחרי שבועיים בערך שהיה לי אותו הדלקתי אותו והוא היה נכנס לוינדוס(xp) מראה את השולחן עבודה ועושה רסטרס אחרי 3 שניות באופן אוטומטי, אז עשיתי פורמט והתקנתי ויסטה, ובויסטה המחשב עבד לאט מהרגיל אז התקנתי אקס-פי שוב, והוא עכשיו ממשיך לעבוד מאוד לאט, לדוגמא: הוא חילץ לי קובץ בוינרר בגודל 700 מגה ב14 שניות ועכשיו לוקח לו 54 שניות. תודה. עריכה: גם משחקים שהיו עובדים לי על הגדרות גבוהות חלק עכשיו עובדים בהגדרות האלה הרבה יותר לאט, משחקים כמו: פיפא, command & conquar 3 , half-life:episod 1 היה עובד לי בהגדרות הכי גבוהות על fps 35-40 ועכשיו הוא לא עובר את ה15.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש עם הלוח אם b150m-a ואני רוצה להתקין את המערכת ההפעלה בעזרת DOK. הDOK מחובר למחשב אך לא נפתחת לי שום אופציה להתקין את המערכת ההפעלה. האם יש צורך להגדיר משהו בביוס ואם כן למישהו יש מושג איך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שזה קשור אבל אני התחיל מהתחלה. ביצעתי היום פירמוט למחשב, ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה הכל עבד טוב אפילו ביצעתי מספר הפעלות מחדש(שנדרשו בעקבות תוכנות או עדכונים). ואז בלי התראה מוקדמת אחרי ביצוע הפעלה מחדש יזומה המחשב החליט להיתקע במצב BOOT כאשר הוא תקוע על השורה שמציינת את סוג המעבד שלי. אין הודעת שגאה (ציפצוף לא יודע כי אין רמקול במחשב). מבקש את עזרה שלכם כבר ביצעתי מספר ניסיונות שלא עזרו. -ניתוק המחשב מהחשמל, אחרי שלא עזר אפילו ביצעתי איפוס ביוס גם לא עזר. - ניתקתי כרטיס מסך (המסך מחובר לכרטיס המובנה כמובן) - ניתוק זיכרונות ובדיקתם בניפרד. אשמח לעוד הצעות. אני לא מצליח להבין אך זה פתאום הופיעה. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי WIN98SE והוא מקרטע כ5 דק' עליה עד למסך הראשי למחשב יש 64 מגה זיכרון לפנטיום 200 עם 32 מגה לוקח פחות זמן לטעון מה אפשר לעשות? אני חייב לציין שהתקנתי דרייברים ואת מסלולון ומדיה פלייר והא פשוט מקרטע אפילו בעת העלעה הראשונית של WIN
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני כבר לא יכול עם הצואה הזאת. קיבינימט איתם כל דבר שקשור לפלאש בפיירפוקס נתקע לי כל הזמן למשך 15 שניות אם לא יותר. יש דרך כלשהי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, כאשר משחקים ששיחקתי בהם לאורך זמן ובלי בעיות, התחילו לקפוא ולבסוף לקרוס: הקפאה שלא "מפשירה" שהברירה היחידה היא לאתחל, ולעיתים קריסה עם מסך כחול. לפני כל תקיעה המחשב (כנראה הדיסק הקשיח) היה משמיע קולות נקישה לכמה רגעים, המשחק היה נתקע לעשר שניות, *השחקן במשחק היה נהרג...* ואז המצב היה חוזר לקדמותו למשך כמה דקות ואז שוב ככה... עד שהוא היה קורס. כעת אפילו אם אני משנה את הגדרות הגרפיקה למינימליות ביותר, המחשב עדיין קורס (לפני שצצה הבעיה יכלתי לשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר מבלי להיתקע אפילו לרגע). חוץ מהמשחקים, לא ראיתי שום שינוי אחר בתפקוד המחשב. אתמול פירמטתי את המחשב בתקווה שאולי זה מה שיתקן את הבעיה, אך היא לא נעלמה. לכן, אני חושב שהבעיה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה חלקים חדשים : Gigabyte GA-X58A-UD3R Intel X58 Chipset Socket 1366 Model 39426/GX58AUD3R OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K Seasonic X-650 650W Noctua NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 Cpu Cooler Intel Core i7 930 Processor 2.8Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Western Digita WD20EARS 2000Gb Caviar Green 3.5 64MB SATA II והוספתי כרטיס מסך זמני sappire radeon hd 4850 לאחר שחיברתי את כל החלקים, הדלקתי את המחשב ולהפתעתי הוא לא עולה. האם יכול להיות שהזיכרון הוא הגורם לבעיה ? -- התברר לי שהלוח לא תומך ביזכרונות 1600. או שאני עשיתי טעות כלשהי בהרכבה ?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זה ממש מוזר וגם די מעצבן למען האמת. המערכת החדשה שלי (מפרט בצד) קורסת במהלך משחק ב-MOH:WF בגלל בעיות זיכרון (??). רצ"ב תמונות של הודעות השגיאה לאחר הקריסה. הדרייברים אגב מעודכנים, גם לכרטיס מסך. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-