עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pk1,

אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by buuhaa,

שלום. אני מחבר DOK לווינדוס 98 SE ומיד עולה לי אשף הוספת חומרה שמחפש דרייבר. האם הוא לא אמור להיות מזוהה אוטומטית ? כאשר אני ממשיך את תהליך חיפוש הדרייבר הוא כמובן לא מוצא, ואין לי אפשרות להשתמש בו. מה עלי לעשות ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by Ashand,

יש לי מערכת חדשה...לוח של MSI NEO 4 וכרטיס מסך של GIGABYTE שאני מאתחל את המחשב אין תצוגה NO VIDEO INPUT - הכל יושב טוב חיבורים וכו' מה עוד אני יכול לבדוק??

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. Started by Eviljelly,

טוב זה הולך ככה , משהו מאוד דפוק במחשב , כרגע התקנתי XP ואחרי כמה ריסטים לעדכון דריוורים פתאום המחשב לא עולה ולא מגיב , כשאני מדליק אותו חוץ מהמנורות של המחשב (חשמל , כונני דיסקים וכונן קשיח) לא קורה כלום .. יש למישהו רעיון איך לפתור ? ??? ??? הרחבה על המחשב הזה - לפני חודש התקנתי XP לאחר שמשום מה הכונן נמחק וכל פעם שהוא היה מגיע לקטע בדוס של התחלת הוינדוס אחרי הטבלה הזאת הוא היה עושה ריסט , שבוע אחרי שהתקנתי קרתה אותה בעיה הכונן נמחק והוא כל הזמן איתחל את עצמו בלי סיבה ידועה ...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by crazydiamond,

המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 עם לוח אסוס cuv4xe עם 512 MB זיכרון. הכוננים שלי הם : primary master: WD 40GB 7200 primary slave: pioneer dvd 114 secondary master :asus cd rom X52 secondary slave: lg cdrw 16x40 כאשר ההארדיסק מחובר לבד מערכת ההפעלה (XP) עולה יותר מהר מאשר המצב הרגיל שבו כונן הDVD מחובר על אותו הכבל של הדיסק הקשיח. יש לציין שהלוח תומך ב udma 5 וההארדיסק מזוהה כ udma 5 וה DVD מזוהה כ udma 2, האם המצב הזה גורם להארדיסק לעבוד כ udma 2 או הוא נשאר udma 5 אם האטה מסויימת?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. הוצאתי את הארדיסק מהמחשב כדי להעביר ממנו דברים אחרי שהחזרתי אותו המחשב לא עולה ושאני מדליק יש ציפצופים מה קרה? לפני זה הכל עבד טוב.. הכל היה עולה ובלי ציפצופים..

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by yarivot26,

המחשב הנייד שלי לאחרונה התחיל לעשות לי מספר בעיות, החלטתי לשלוח אותו לבדיקה כללית ותיקון, אחרי מספר ימים מתקשרים אליי ורוצים 4000 שקל לתיקון המחשב (מחשב שב1000 שקל לא הייתי קונה), טוענים שיש בעיה בלוח אם, כונן DVD, מסך, והצ'ופצ'יק שאליו אני מחבר את המתאם לחשמל. המחשב הוא קומפק פראסריו 714 EA שקניתי לפני בערך 3 שנים, AMD 1600 אם אני זוכר טוב. רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות חלקים למחשב בזול ולקבל הסברים על ההחלפה שלהם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  8. שלום, אז קודם כל הדיסק הקשיח שלי הוא WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1. חילקתי אותו ל2 PARTITIONS.. אחד עם כ20 ג'יגה שמיועד להתקנת הווינדוס XP פרופשיונל ותוכנות חשובות, והשני כ100 ג'יגה לקבצים חשובים שלי. אז המחשב שלי הודבק בוירוס מסוים שפגע לי במערכת האימייל ובכל מיני פונקציות במחשב, והייתי צריך לפרמט את הPARTITION שהגדרתי שבו הוינדוס XP היה מותקן. אז פירמטתי אותו דרך התקנת הNEW (לא UPGRADE) של הWINDOWS XP עוד בזמן שהווינדוס פועל. אחרי זה אני עושה התקנה מחדש דרך הדיסק, אני עושה פרמוט NTFS לאותו PARTITION בלי בעיה וזה מעתיק את קבצי ההתקנה ואז זה עושה ריסטרט תוך 15 שניות. כאן מתחילה הבעיה. המחשב לא ממשיך בהתקנה דרך ההארד דיסק, אלא עדיין מוגדר בBOOT FROM CD. אז אני מגדיר ידנית ל…

9. היי, לאחרונה התקנתי במחשב שלי לוח אם ומעבד חדש (Amd 3500, Asus A8v-mx) מאז שהתקנתי את הלוח והמעבד, וחיברתי את הכרטיס קול, המחשב נתקע מיד אחרי המסך-תמונה של הלוח. הכרטיס הוא מדגם live 5.1 של Creative. יש לציין שכאשר אני מוציא את הכרטיס קול ומעלה את המערכת, הכל עולה ללא בעיות. וכמו כן הכרטיס עבד יום קודם לכן עם הלוח והמעבד הישנים שלי. יש אלו שהן הצעות לפיתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. בלוח 423 ויזואלית...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  11. יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

יש לי בעיה במסך שלי לפעמים אני סתם גולש באתרים ופתאום יש נקודות צבעוניות שלא קשורות מופיעות על המסך משהו מוזר, כאילו חלק מהפיקסלים של המסך החליפו צבעים זה קורה לפעמים... בעיקר כשאני בוינדוס לא במשחקים.. ועוד בעיה זה שבחלק מהמשחקים אז המחשב קורס למסך כחול ורושם NV4_Disp שזאת בעיה של הדרייבר נראה לי... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by yoniby,

שלום, אני מניח שאיזה מנהל פה קפץ כשהוא ראה בעית עכבר בפורום חומרה, אבל אני חושש שזו באמת בעיית חומרה. העכבר במחשב שלי בבית הפסיק לעבוד אתמול. הנחתי שהוא סתם נדפק ושפשוט צריך לקנות חדש אז זרקתי אותו. היום לפני שהלכתי לקנות עכבר חדש חשבתי קודם לנסות ולבדוק עכבר ממחשב אחר על המחשב השני. בדקתי שהעכבר תקין על מחשב אחר והעברתי אותו למחשב הבעייתי, ומשום מה גם בחיבור PS/2 וגם USB המחשב מזהה את העכבר ואף מתקין אותו (של MICROSOFT..), אך משום מה העכבר לא מגיב לתנועות. יכול להיות בעייה בלוח אם? אין לי שום רעיונות, מקווה שתעזרו לי. יום נעים!

14. Started by yotam360,

היי החלפתי את הלוח לפני כמה ימים ובאותו יום הסאונד נעלם. נסיתי לחבר את הרמקולים לכל היציאות במחשב אך עדין זה לא עובד אבל המיקרופון עובד. כשהחלפתי את לוח האם לא פירמתתי את המחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה??

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

הוא קנה מחשב ישן P4 1.7 ועם המחשב הוא קיבל RIVA TNT אז הוא קנה R9200 ושם אותו במקום הTNT וזה לא מפעיל לו את המחשב. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by ranzip2,

שלום קניתי צורב DVDRW LG 4167. התקנתי אותו פיזית (אין צורך בדריבר לפי היצרן) הבעיה היא שכאני מדליק את המחשב יש לי גם צורב DVD וגם כונן תקליטורים ב"מחשב שלי". גם במנהל ההתקנים יש לי גם צורב וגם כונן תקליטורים. כשאני מעביר קבצים לצורב אני מקבל שגיאה שזה כונן ללא צורב. ניסיתי לעשות disable לכונן אבל זה לא עזר. הורדתי את הדריבר של הצורב והוא הותקן מחדש ללא בעיה. אני מעונין לעבוד עם וינדוס. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי קריסות חוזרות ונשנות במחשב, עם מסכים כחולים. אני עובד עם windowsXP Pro ויש לי את כל הדרייברים הכי חדשים. פירמוט המחשב לא עזר. ניתחתי את תקבצי הDUMP כמו שהוסבר כאן, אבל אני לא מבין מה הם אומרים. חיפוש בגוגל לא עזר. אני מצרף קובץ טקסט עם הקריסות האחרונות. יש לי חשש שאלו תקלות חומרה.. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by skp333,

האם הלוח הזה - GA-8N 775 ציפסט NF4 של GIGABYTE תומך במעבד INTEL 805 דו ליבתי?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by d pro,

מופיע לי ב problem and solutions וזה עושה לי ריסטארטים Consider BIOS upgrade Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computers random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data. During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that doe…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by yotamavi,

בדקתי עם התוכנה "Debugging Tools for Windows" וזה מה שייצא: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז ניסיתי להחליף דרייבר להכי חדש (93.81 )ועדיין יש את הבעיה..מה עוד אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  21. התקנתי מערכת הפעלה יש סימן שאלה על הכרטיס קול אני מכניס את הדיסקט ורשום "הדרייבר לא מתאים לחומרה" נכנסתי לאתר יצרן הורדתי דרייבר אותו הדבר מה זה ? לא יודע מה לעשות ... הלוח : M2NPV-VM תודה

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  22. הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. אהלן יש לי דונגל בלוטות' מזה מס' חודשים שעבד בסדר גמור עד לפני כמה ימים, ומאז הוא פשוט מסרב לתת לי גישה למכשירים (בערך)! המכשירים המדוברים הם פלאפון נוקיה N73 ומקלט GPS של HOLUX שלפני הוא דיבר איתם בלי בעיה. עם הפלאפון זה מוזר כי תוכנות כן מצליחות לתקשר עם המחשב (לדוגמא תוכנה שהופכת את הפלאפון למן שלט רחוק למחשב), אבל לפתוח את הסייר קבצים של המכשיר מהמחשב שלי פתאום אי אפשר. ה GPS בכלל לא מתחבר. אגב הוא מזהה את המכשירים ומצליח להתחבר, הוא פשוט לא נותן לי גישה אליהם או משהו.... מישהו מבין מזה משהו? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by Vaknir,

המחשב היה דולק כמו תמיד. במהלך הלילה הייתה הפסקת חשמל כשהדלקתי את המחשב היה רעש מוזר כנראה של המאורר עד שעלה הווינדוס, שכעלה הווינדוס הרעש נעלם. לאחר מכן הכרטיס רשת שעל הלוח היה ללא דריוורים היה צורך להתקין אותם מחדש. ובנוסף לכל זה בעיה שנשארה זה שהמחשב מדי פעם מקרטע. המחשב חדש! פחות מחודש ועדין עם אחריות, יכול להיות שנשרף משהו?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by No-Limits,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.