תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם- עזרה בבקשה. יש לי מפרט כזה : המחשב של הילד : לוח אם של אסוס- -DDR3-G41 .מעבד E8400 ליבה כפולה. זיכרון 4 ג'יגה של רם.מערכת XP הום אודישן SP3 מקורי. המחשב שלי : לוח אם של ג'יגביט G41 DDR3.מעבד E5200ליבה כפולה.זיכרון 2 ג'יגה של רם. מערכת XP SP3 פרופשיונל{לא מקורי-רק באופן זמני} הבעייה היא בכרטיס קול המקצועי שלי." כרטיס קול מקצועי של LINE 6 UX2. החיבור הוא USB. במחשב הראשון {של הילד} הוא משמיע רק דרך האוזניות ולא משמיע דרך היציאות האחוריות. הגדרתי את הכרטיס,עידכנתי והסרתי דרייברים מהיצרן{4 פעמים} לא עזר. שלחתי לתיקון לבדיקה, אמרו לי בחנות : הכרטיס תקין! {אמרתי :אולי זה היה חטאי שחמדתי את המחשב עם הנתונים המרשימים של הילד} חיברתי למחשב השני {שלי} הוא עבד במשך שבוע ד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, העברתי לאחרונה תיקייה עם תמונות מהמצלמה למחשב שלי. לאחר מספר ימים נכנסתי לתיקייה ולפני שכל התקייה נטענה (ווינדוס 7-הסמן הירוק) פתחתי את אחת התמונות. המחשב פתאום נהייה איטי בצורה מוזרה עד שהוא נתקע, לאחר הפעלה מחדש גיליתי שהוא פתאום פותח את כל הקבצים במחשב באיטיות או שבכל לא. ( נתקע לעיתים קרובות). יש לציין שהמחשב חדש ועובד כבר חודשיים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי מפרט מחשב יחסית לא עדכני להיום וניסיתי כל הזמן להריץ סרטי HD עליו, ניסיתי את DivX Decoder וגם לא עוזר, הבעייה היא שכל פעם שאני מנסה להריץ סרט באיכות HD (אני חושב שזה כולל 720p) או שזה נתקע כל כמה שניות ואז רץ מהר, או שאין התאמה בין הוידאו לאודיו, ויש פעמים שהמחשב קורס בגלל זה... רציתי קודם כל לדעת אם המפרט מחשב שלי בכלל יכול להריץ סרטים כאלה- מעבד Intel Core i5 2.67GHz כרטיס מסך ATI HD5770 1GB זיכרון 2GB RAM בנוסף לבעיה הזאת, לפעמים המחשב קורס כמה דקות לאחר הפעלתו, או לפעמים מופעל ויש בעיות בצג - חצי כהה חצי בהיר (לפעמים שניה לפני שהוא קורס המסך צבעוני ומשובש בצורה מחרידה) - יש לכם פיתרון כלשהו או כיוון אם יש בעיה באחד הרכיבים במחשב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם gigabyte ga-945gzm-s2 לאחר פרמוט המחשב כמה פעמים והתקנת WINDOWS 7 אני לא מצליח להפעיל שום רכיב חיצוני על ידי USB 2.0 למשל את האייפון אחרי ניסיונות רבים כמו למשל לבדוק בביוס אם הוא על דיסייבל גיליתי לדעת שהוא על אנייבל ועדיין לא פועל אך כאשר אני משנה אותו לדיסייבל הוא מעלה את האייפון אבל על USB 1 ככה שזה לא מועיל לכלום עד כה לפני הWINDOWS 7 הייתי מתקין את הדרייברים מהדיסק והכל היה עובד חלק כרגע נכנסתי לאתר של gigabyte הורדתי דרייברים ולא הבנתי איך בדיוק להתקין אותם מכיוון שבחיים לא נתקלתי בדרייברים כאלה פשוט סתם קבצים שאין לי מושג איפה להניח אותם אז מי שידוע לו על פיתרון או על דרייברים נורמליים אשמח אם יעזור
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב DELL LATITUDE 6420 2540 מחברת notebookclub וקניתי ללא מערכת הפעלה, כיוון שיש לי מהמחשב הישן מערכת הפעלה. אך כפי שחשבתי לא הגיע עם המחשב דיסק הדרייברים. הורדתי את תר של מירב הדרייברים מהאתר של דל אך עדיין יש לי דרייברים לא ידועים האם למשהו יודע מהם הדרייבירים הנחוצים לנייד ? ובכללי כדי לבדוק שיש את כל מה שצריך או להפנות לאתר המרכז את כל הדריברים הנחוצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. לפני כשבוע התחילה בעיה רק במחשב אחד מתוך 3 שמחוברים לראוטר. לפעמים לא ניתן לגלוש (להכנס לאתרים) אבל האינטרנט כן עובד ז"א פקודת פינג עובדת יפה ומראה זמנים יפים, UTORRENT ממשיך לעבוד כרגיל. נא עזרו לי לפתור את הבעיה. מערכת הפעלה XP SP3 המחשבים שמחוברים לראוטר לא מחוברים ברשת אלא כל אחד לעצמו. בזמן התקלה במחשב הבעייתי שאר המחשבים עובדים כרגיל וללא בעיה כנ"ל גם אייפון. מצ"ב תמונה של NETSTAT -AN במצב של התקלה. ותמונה של מצב תקין (אמנם ללא UTORRENT אבל שללתי את זה כגורם). ניסיתי לבצע ריסטרט, סריקה אחר וירוסים, סריקה בעזרת Spybot - Search & Destroy, סריקה בעזרת Malwarebytes' Anti-Malware. לא עלה דבר. כל התוכנות מעודכנות. אנטי וירוס NOD32 4. כיביתי תהליכים חשודים במנהל …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום הכונן קשיח שלי נדפק. חיברתי אותו למחשב השני שלי, וממנו אני מנסה לפרמט אותו ללא הצלחה. איך מפרמטים כונן קשיח שה file system שלו הוא מסוג raw? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי תמונות ממצלמת קנון SX30 שנדבקו בוירוס וניצלו נהפכו בעזרת תוכנת שחזור קבצים לקבצי CHK אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הללו בחזרה לקבצי JPEG המערכת יודעת לפתוח את הקבצים ולהציגם אך בשביל העלאה לאינטרנט יש צורך בJPEG נב מדובר בבערך 220 תמונת ולכן יש צורך בתוכנה שתוכל להמירם במכה אחת תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני הולך להתקין כמה תוכנות במסגרת הלימודים שצפויים לי חבר אמר לי שצריך לפחות שלוש ליבות בשביל שהמחשב יסחב אותן. ידוע לי שיש לי 2 ליבות - מהי הדרך להוספת ליבה נוספת?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
למחשב נייח שלי אין כונן CD פנימי רגיל, אלא רק כונן חיצוני. במשך השנים תמיד הייתי עושה לו פורמט באמצעות אותו כונן ואף פעם לא הייתי נתקל בשום בעיה. פשוט לבחור Boot from USB CD והכל היה בסדר. עכשיו יש בעיה, הוא לא נותן לי לעשות Boot from USB CD, כלומר הוא כן נותן לבחור את זה, אבל המסך נתקע בשלב של boot from cd. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בכונן, או בדיסק הווינדוס, לכן חברתי את הכונן הנייד עם הדיסק למחשב אחר (נייד) והכל פעל כמו שצריך והגיע למסך התקנת הווינדוס, לכן הבעיה היא לא בכונן או בדיסק אלא במחשב עצמו. האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? אני חושד, שאולי זה הספק כוח..דעתכם? נ"ב המחשב עובד בסדר והווינדוס שמותקן בו עולה, אני רוצה לעשות פורמט כדי "לרענן" דברים..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום kvm של edimax, דגם EK-2U2CA, בסביבת ווינדוס הוא עובד מצוין, עם או בלי התקנת דרייבר שמסופק עם דיסק שהגיע איתו. בסביבת לינוקס(יובונטו) הוא לא עובד, ולא הגיע איתו שום דרייבר ללינוקס. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום פיתרון, גם לאחר שניסיתי כל מיני דברים שונים ומשונים שרשמו שם... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה, רן.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי, בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא Intel Core i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GB RAM מערכת הפעלה 32 bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם, בחודשים האחרונים נתקלתי במספר תקלות שהשביתו את המחשב שלי. קצת על המערכת: E7200 C2D 4G RAM VISTA 64BIT HD4850 לוח 43 GIGABYTE ספק כוח HYPER500 אז ככה נתקלתי במספר תקלות כמו כיבוי תצוגה וחזרה לאחר שניה -שתיים המחשב נדלק אך ללא תצוגה ולאחר מספר שניות צליל לא ברור ( לפי מה שאני מבין הצליל מדווח על תקלה בכ.מסך) העניין הוא כזה, לפני 10דק' נתקלתי בבעיה במהלך סתם גלישה באינטרנט, החלטתי לבדוק ב 3DMARK VANTAGE והמחשב הריץ לפחות 4 מבחנים, בחמישי או בשישי קיבלתי הודעה על איטיות של רכיב הFlash אז ביטלתי את הבדיקה. מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, כל פעם שאני רואה סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה או באינטרנט עצמו, המסך שלי פתאום הופך לשחור ל - 5-6 שניות וחוזר, כמובן שהסרט מפסיק ורשום למטה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" עשיתי כבר כל מה שעולה בדעתי, התקנתי כמה פעמים את הדרייבר של הכרטיס וזה לא עזר, אפילו פירמטתי את המחשב בגלל זה ועדיין יש את אותה הבעיה. בדקתי את הכרטיס שהוא יושב טוב בלוח והוא יושב טוב. אני כבר לא יודע מה לעשות. אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות אני יהיה מאושר. יש לי: WIN 7 כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT טמפרטורת הכרטיס במאמץ - 75 מעלות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט והיה צורך להשתמש במנהל המשימות. מערכת ההפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. דרייבר כ.מסך המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שהרכבתי מחלקים שהיו לי (יש תמונה של המפרט ) המחשב לשימוש בסיסי. אחרי שעשיתי עידכונים אוטומטים ועדכוני דרייברים (לא יודע אם זה קשור) המחשב התחיל לעשות ריסטרטים, בהתחלה המחשב היה נכבה ואז ישר נכנס לביוס ובצד באדום היתה לי הודעה שמתחילה כך :cpu external frequency MHZ. during the last boot up your system hung for improper frequency combination עכשו עדין יש את הבעיה מידי פעם (גם אם אני לא עושה שום דבר במחשב) אבל לא עולה לי הביוס תודה לעוזרים מצורפת תמונה של המפרט (למטה מימין יש את הטמפרטורות הממוצעות לפעמים ה cpu על 47) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
^כותרת המחשב נכנס למצב שינה לבד כל ההגדרות מבוטלות אין מצב שאני לוחץ על משהו מה עושים? יש מצב שהכרטיס מסך בגלל שהוא על טמפרטורה גבוהה אז הוא עושה למחשב מצב שינה לבד? תודה לעוזרים המחשב נקנה לפני 8-7 חודשיים יש אחריות יש הכל
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
יש לי בעית שווינדוס לא עולה הוא מראה לי משהו בקשר לחוקיות
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ותיק P-4 + 1GB זיכרון אשר לפתע התנתק לו קישור הרשת ( PORT ETHERNET ) . רכשתי כרטיס רשת נוסף אולם עדיין לא מצליח לחברו לרשת הביתית. בדקתי את הכבילה והיא תקינה( מחשב אחר כן מתחבר לרשת מאותו כבל). כיום מותקן על המחשב WIN 7 אולם הבעיה היתה גם כשהיה מותקן עליו XP PRO . ה- MOTHER BOARD של ASUS כשהיה מותקן XP עדכנתי את הדריבר . האם כאשר מתקינים את כרטיס הרשת האלטרנטיבי נדרש לג'מפר משהו? מחפש פתרון כאמור להפעיל את כרטיס הרשת לפני שאני מעיף את המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
פתאום אני רואה מן אתר ברוסית, מוזר, אני רואה איקון של תוכנה בשם SkyMonk על השולחן עבודה, שאין מושג אני התקנתי, אחרי חיפוש בגוגל אני רואה כל מיני דברים ברוסית, נראה תוכנה לקישור קבצים כמו ביטורנט או FTP, אני בודק בהוספה והסרת תוכנות ומוצא שם מלא תוכנות מוזרות שלא אני התקנתי ועוד מלא דברים אחרים חשודים. כמובן שמחקתי הכול, הרצתי אנטי-וירוס של AVAST מעודכן אבל הוא לא מצא כלום, אני עדיין חושש, יש לכם עוד תוכנות מומלצות או פיירוולים? תוכנות לבדיקת שינויים בריג'סטרי? וכל מה שיכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש בן כמה חודשים מדי פעם יש לי פיסקלים מרצדים על המסך ,גם לא באופן קבוע ... תופעה מוזרה ,מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-