עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by YairGOW,

זה נורמלי אם כל פעולה שאני עושה גורמת לחימום של כרטיס המסך? פעולות כמו גלישה באינטרנט, ציפייה בסרטים ושימוש בתוכנות שונות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by KindaLost,

שלום, מדוע התופעה הזאת קורה ? האם ניתן למנוע אותה ? והאם זה הגיוני שצורב DVD חדש ישמיע רעשים כאלו ? אגב, חיפוש בפורומים העלה חרס - השרשור הקודם נקטע ללא תשובה. עדיאל.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  3. אהלן פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו עם ספריי לחץ אוויר ושכחתי שיש מאוורור שנמצא על הדופן של המחשב (שמפרקים אותה כדי לראות את הבפנים שלו) והמאוורור הזה היה מחובר לאנשהו מן הסתם ואני לא יודע לאיפה לחבר אותו חזרה עכשיו... הנה תמונה של הדופן: והנה תמונה של החיבור: אני יכול להוסיף תמונה של הבפנים של המחשב אם צריך וזה עוזר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Crash5,

בכל פעם, כאשר ה- Windows עולה, קופץ לי חלון אשף התקנת חומרה חדשה. כאשר אני נכנס למנהל ההתקנים, אני רואה שיש שני התקנים תחת הקטגוריה "התקנים אחרים" אשר מסומנים בסימן קריאה צהוב (מצורפת תמונת מסך). שני ההתקנים הם: 1) בקר אפיק SM 2) התקן גשר PCI אחר הבעיה שאני לא יודע באיזה חומרה מדובר ומה עלי לעשות על מנת להתקינה כראוי. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ABL,

היי אנשים. אני לא משחק בדרך כלל מולטיפלייר ואני קניתי עכשיו את הBF3 ויש לי לגים שאני הולך קדימה זה כאילו נעצר או נקטע עד שמשתחרר. האם יש לכם הצעות? יש לי חיבור 12 מגה מ012.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by [{AMD}],

אתמול זה התחיל שהדלקתי את האימיול ויצאתי החוצה וכשחזרתי אחרי 3 שעות המחשב לא פעל וגם היום השארתי את האימיול דולק הלכתי לביה"ס וכשחזרתי המחשב מכובה עוד פעם מה לעשות?????????????

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אני רוצה לעשות CD או דיסקט שכשאני מכניס אותו לכונן הוא ישר יטען לי קבצים מסויימים(כמו שיש בדיסקים של תוכנות).אם אפשר שיטען לי כמה קבצים אז עוד יותר טוב. סליחה אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לפרסם את זה.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  8. שגודלו 80 ג'יגה (הוא חולק ל-2 מחיצות עם FDISK ועבר פירמוט לפני ההעתקה עם ghost) כשאני מבצעת איתחול ראשוני במחשב החדש אני מקבלת מסך כחול בשלבים הראשונים של באיתחול. האם יש מה לעשות או שהוינדוס מזהה חומרה חדשה ומופעל מנגנון פנימי שמונע איתחול? אגב, אם זה חשוב, בישן יש פנטיום 667 ובחדש AMD 2500 עם לוח אביט NF7

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by dvirrr,

היי. קניתי טאבלט chuwi hi13 cwi 534 שהוא win 10 ומתחבר למקלדת ועם עט, קניתי משומש. הכל עבד במחשב מצוין. לאחר יום הקנייה, פירמטתי אותו ע"י התקנת win 10 מדיסק און קי ולאחר ההתקנה הרמקולים והמגע לא עבדו. חיפשתי דרייברים באינטרנט לאחר ההתקנה של קבצים FNI, רק רמקולים עבדו, אך המגע בטאבלט לא עבד. הורדתי תוכנה driverpack שתעזור לי להתקין את שאר הדרייבים אך ללא הצלחה. מה ניתן לעשות בנושא? האם אפשר בבקשה קישור להורדת הדרייבר? בנוסף, למי יש בדיוק מחשב כזה? אני רוצה לעשות העתקת מחשב כדי שהמחשב שלי יעבוד בעזרת acronis, כמובן אשלם על כך. הורדתי מכאן את הדרייברים מהאינטרנט: https://techtablets.com/chuwi-hi13/downloads/. אש…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

אוקי אז ככה... יש לי סידירום במחשב והוא מחובר כמו שצריך בדוק. עכשיו המחשב מזהה שהוא קיים וגם הווינדוס מזהה אותו ומראה את הכונן, אבל, כשאני מכניס דיסק הוא מראה את הסימן הזה של הדיסק ליד העכבר שכאילו הוא מזהה שהוכנס דיסק אבל אז הוא לא מצליח לקרוא אותו הכונן נשאר כמו שהוא וכאילו אין דיסק בפנים. וזאת לא בעיה בויינדוס. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by tomer2004,

שלום יש לי את הלוח אם הזה - ASUS P4P800-E DELUXE על הלוח יש את הכרטיס קול Realtek AC'97 והבעיה היא : שלעיתים קרובות הקול ניפסק במחשב (גם משחקים וגם ווינאמפ וגם סרטים) עדיכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עוזר (ד"א אני משתמש ב Win Xp sp2 Build 2138 ) צריך דחוף עזרה , תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by the king2006,

^^^ מזה זה אומר אי חושב שזה בעיה בבורד כי כשאי שם את העכבר והמקלדת תמיד עושה לי בעיות אומר שלא מחוברות במחשב אחר הן עובדות בלי בעיות מישהו יכול לעזור לי תודהה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  13. Started by snakerr,

לא יודע למה בביוס הוא מוגדר טוב אבל ב"מחשב שלי" אין לי שם את הכונן..

14. הסיפור הוא כזה חבר שלי הכניס את ההארד דיסק שלו להקפאה!(לאחר ששבק חיים) אח"כ הוציא אותו מהקפאה והוא חזר לעבוד האם זה הגיוני? אם כן מזה עושה להארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Master Blaster,

ההיגיון אומר שמן הסתם אחד המאווררים התקלקל או נתקע, אבל הייתי רוצה לדעת אם יכולות להיות סיבות נוספות. עכשיו, בהנחה שבאמת אחד המאווררים נתקע בגלל הצטברות של אבק או משהו, איך אני אמור להסיר אותו? שמעתי שאפשר לקנות באופיס דיפו מיכלים עם אוויר דחוס שאמורים לנקות את הדברים האלה. הם בכלל שווים משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by dani,

אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  17. שלום לכל המומחים אז ככה יש ברשותי מחשב עם לוח GA-Z97-X-SLi עשיתי לו Raid 5 מהבקר שעל הלוח עם 5 כוננים של סיגייט כל אחד 8 טרה ביום בהיר אחד פיתאום הוא כותב לי שהרייד Faild והשני כוננים ביכלל לא מזוהים כרגע יש לי חומר מאוד חשוב על המחשב השאלה יכול ליהיות שהבקר נדפק או הקבלים של סאטא נדפקו? עוד שאלה נגיד ו2הכוננים קרסו בבט אחד שזה מוזר מאוד האם יש אפשרות להחזיר אפילו חלק מהחומר? תודה לכולם אולי מישהו מכיר לוח שיש לו אותו רייד ואוכל לשים את הדיסקים עליו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! שלום רציתי לדעת איך אני צורב דיסק ב nero כך שאחרי זה הוא יעלה באתחול המחשב. (כמו שדיסק של win xp עולה זה הכוונה שלי) בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by דניאל ימין,

השתמשתי במחשב כרגיל ופתאום חצי מהמסך נהיה שחור כאילו נסדק אבל אין שום שברים או סדקים והוא לא קיבל מכה או שום דבר הוא פתאום נהיה שחור. המחשב עצמו כן עובד אבל אני לא רואה חצי מהמסך.. מישהו יודע איך אפשר לסדר? זה מחשב חדש

20. Started by minimal7,

הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות שאומרים כנראה שהוא עומד לסיים את חייו. הרעשים (מין קולות טחינה כאלה) מתחילים באופן לא עקבי, אחרי שהמחשב עובד פרק זמן מסוים; אחרי כיבוי, מנוחה והדלקה מחדש, הדיסק חוזר להשמיע קולות נורמליים בלבד, עד הפעם הבאה. מה שחשוד כאן זה שהדיסק בן פחות משנתיים. לפני פחות משנתיים קיבלתי את המחשב מאחותי (אני משתמש בעיקר במקינטוש, ככה ש-PC בן 6 שנים מספיק לי לשימוש המזדמן שלי ב-Windows), וגם אז הדיסק שלו (המקורי) השמיע קולות לא סימפטיים במיוחד; החלפתי דיסק בחדש והיה נראה שהכל בסדר, עד עכשיו. בקיצור, השאלה שלי היא האם סביר שיש פה בעיית חומרה אחרת שגרמה לדיסק (או לדיסקים) להתקלקל? האם יש משהו שאפשר וכדאי לבדוק? אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב הענתיקה הזה,…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. שלום, מע,הפעלה ווינדוז 10, באיתחול, מעלה תכניות שאין לי חפץ בהן. אני רוצה להסירן מ ה startup (לא מהדיסק). העליתי task manager (ctrl_alt_delete) ומתפריט מקש ימין על התוכנות הלא רצויות שקופצות לי במסך עם איתחול windows בחרתי: disable. ברשימה התוכנות הללו מופיעות כ disabled אך בחיים הן ממשיכות לקפוץ לי למסך בכל איתחול ולעכב את סיום העלאת מערכת ההפעלה. מישהו יכול ליעץ לי כיצד להסיר תוכניות מאותחלות בניגוד לרצוני ב windows? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by smootskin,

שמתי לב שהמאוורר האחורי הפסיק לעבוד (נמצא מתחת לספק ומוציא אוויר) סיבבתי אותו עם האצבע והוא התחיל לצלוע באיטיות ולאחר כמה שניות הפסיק. החלפתי את המאוורר עם אחד שלקחתי ממארז ישן ושוב אותו סיפור! האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות בספק? (המחשב עבר לא מעט הפסקות חשמל מאז שקניתי אותו לפני שנה וחצי) מדוע רק המאוורר האחורי לא מסתובב? החלפתי בין הכבלים של המאוורר שנמצא על הדלת והמאוורר האחורי וזה לא השתנה. אני לא בטוח אבל אני חושב שהספק הוא 650 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by יוליוס,

כשאני מדליק את המחשב מופיע הודעה יש בעיה בהארד דיסק . מה לעשות ?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by israel_0,

יש לי נייד ARMADA 1500 של COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by Fuego Harfoof,

היי ברשותי מחשב ישן לפני עשר שנים המחשב עד היום היה עובד כרגיל פתאום הוא נכבה אחרי כמה דקות. החלפתי ספק כוח.. חיברתי ועוד פעם מתכבה. נגעתי בכרטיס מסך והוא רותח ניתקתי אותו.. כרגע המחשב פתוח ועובד. השאלה שלי האם יכול שזה המעבד.. העליתי כמה תמונות מhwmonitor

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.