עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by doctor hardware,

אז ככה המפרט הוא כזה : CONROE 6600 GIGABYTE 965 DS4 KINGSTON 1 GB 667 X 2 WD 250 GB SATA2 LEADTEK 7900 GT 256 POWER SUPPLY - THERMALTAKE 470 WATT CASE - GIGABYTE ALUMINIUM DVD WRITER SONY-NEC FLOPPY בדקתי זיכרונות באמצעות MEMTEST במשך 24 שעות והכול תקין . עדכנתי את הגרסה של ביוס ל F6 הורדתי מאינטרנט את הדרייברים הכי חדשים , התקנתי מע הפעלה (התקנה נקיה) XP PRO CORPORATE ENG כולל כל התוכנות ,עדכונים ,אופיס וכו. עדיין הרסטארטים לא הפסיקו , פעם זה קורה באמצע משחק או סתם במהלך גלישה. אני חושד בספק כוח , אם אני צודק? תדה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב שמורכב מ : asus proactive pgd1 kingston 1gb ddr2 intel-p-4 3.2 (עברו שנתיים...) ולמקור הבעיה...ati radeon x600xt 128 לפני כשנה הייתה קופאת לי התמונה בעוד המחשב היה ממשיך לעבוד,ובבדיקה עלה כי נשרף לי המאיץ והחליפו לי בחדש... כעבור חצי שנה שוב..לא הקפאת תמונה אבל יותר גרוע..או שהמחשב נתקע במהלך משחק או שפשוט מוציא למסך הכחול והידוע...(כשאני מאורר עם מאורר חיצוני לוקח יותר זמן עד שניתקע).. הייתי שם אצבע בעצמי על המאיץ כבעיה אלא שמשהו נוסף מציק לי...לפני זמן מה לפני שחיברתי את המאורר של המעבד שכחתי (טיפש אני יודע)למרוח את החומר הרצוי מה שגרם להתחממות המעבד... חשבתי שאולי גם זו סיבה אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת תודה אבי

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. יש שם סימן קריאה צהוב ב-PCI עוד דבר שלא הבנתי הוא מדוע אני רואה שני כרטיסי מסך בהתקנים? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  4. אני מנסה לפתוח אנטירווירוס בגלל שלא נפתחים לי ישומים אבל גם הסריאל לא נפתח מה אפשר לעשות עוד ?!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by shahar07,

יש לי לוח אם של asus p5w delux הגרסא שלו היא 1901 אני מריץ אותו עם וינדווס ויסטא 32 ואין לי מושג אין אני מעדכן את הביוס, הורדתי את הקובץ עדכוןת לפי הגרסא שלי אך אני לא יודע איך עןשים זאת

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by itzik2025,

שלום לכם.. עזרתם לי פעם ואני זקוק לעזרתכם שוב! אה וסליחה מראש אם זה יצא גדול אני פשוט רוצה להיות בטוח אז זה המצב: יש לי כונן IDE יחיד של סמסונג בנפח של 40GB אשר מחובר ללוח האם בחיבור ישיר לאחרונה שמתי לב ש40GB זה ממש מעט ולא מספק את צרכי והחלטתי לקנות (בקרוב) כונן קשיח חדש: Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS לפי המדריך של לוח האם שלי ראיתי שיש לי 2 חיבורים של SATA במחשב אבל לא מצוין שSATA II נתמך שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה פשוט יפעל כמו SATA רגיל, וזה הדבר הראשון שרציתי לברר, האם זה נכון? אני מקווה שעד לפה הכל מובן כשעברתי על תגובות בכל מיני אתרים כולל האתר הזה ראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות בהתקנה הכונן הנוסף, וכל מה שאני רוצה לעשות זה למנוע את …

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by gab1234,

שלום לכולם... לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף . לוח האם - EPoX 8KDA3J מעבד - AMD 3200 זיכרון - 512 של סמסונג. רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ? האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC. אני מודה לכם על התשובות מראש... תודה לכול הגאונים...

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by phantomII,

הסתכלתי לי היום בתוכנה SANDRA וראיתי קריאה מוזרה מהספק כח במקום +12V היה רשום 2.04 האם זה בכלל הגיוני שהמחשב יתפקד במצב כזה? או שאולי התוכנה סתם מזייפת הספק הוא של OCZ ככה שקשה לי להאמין שמשהו דפוק בו

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה מאוד מעצבנת. לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם, ובמסגרת האחריות הוחלף במעבדה ללוח זהה מאותו דגם, מאז המחשב עבד יופי,אבל משום מה המחשב אינו "זוכר" את השעה בווינדוז לאחר שמכבים אותו,וסינכרון עם שרת הזמן של מיקרוסופט אינו עובד. הכוונה שלי היא שלדוגמא אני מכוון את השעון ידנית לשעה שעכשיו,וברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש השעה נשארת אותה שעה שכיוונתי ידנית וכך גם התאריך. יש לי הרגשה שהבעיה כשורה למשהו בלוח אם (אולי ג'מפר שצריך להזיז?),אשמח אם תעזרו לי בנושא.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. כל הזמן שהוא משחק משחקים על המחשב נגיד הוא משחק פיפא אז אחרי איזה 2 3משחקים משו כזה זה מתחיל לעשות לו לכלוכים כאלה כמו זה: וזה בכל המשחקים ככה..וזה קורה אחרי שהוא משחק איזה חצי שעה משו כזה. הוא ניסה לעדכן דרייבר,יש לו כרטיס מסך GeForce 6600 256MB תודה מראש

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. יש לי בעיה חוזרת ונשנית שכשאני מחובר לאינטרנט, והאימיול עובד - אחרי כמה שעות החיבור שלי יידפק - הLAN יהיה מנותק, ואז רק RESET למחשב יעזור. המחשב היה במעבדה, (גם בגלל עוד בעיה של "פריז" שקורה מדי פעם). במעבדה הם בדקו כמה ימים, ולא היתה כל בעיה - העניין הוא שבזמן הזה הם לא יצרו TRAFFIC שייכנס/ייצא מהמחשב. כשהאימיול פועל - זה קורה. כשלא פועל - זה לא קורה. השאלה אםזה קשור לאימיול ספציפית או רק לעניין של ה-TRAFFIC. הייתי מעוננין למצוא איזושהי אפליקציה שתעזור לי ליצור הורדה והעלאה ב-LOOP של קבצים, משהו שיכול להעמיס על הכרטיס רשת. מישהו מכיר משהו כזה? אולי משהו שיוריד קובץ כבד מאיכנשהו, בסוף ימחק אותו ויוריד שוב. מכירים?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by jgrab,

יש לי KVM של edimax דגם ek-ps2c יש מחשב אחד מחובר אליו. כשאני בא לחבר את הכבלים של המחשב שני ,האם אני חייב לכבות את המחשב הראשון כדי כדי שה-KVM לא יהיה מחובר לחשמל או שאין בעיה לחבר גם אם יש חשמל (במקלדת ועכבר רגיל אני יודע שלא מומלץ לחבר מקלדת או עכבר כשהמחשב דלוק) תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by Saliman,

חיברתי את שני כונני ה- WD 160GB SATA II שלי למחשב של דודים שלי, שמגיע עם לוח אם MSI PT8 Neo-SR ומשום מה, כשבקר ה- RAID מנסה לעלות, אני תמיד מקבל שגיאה כזו: ""Hardware initiate failed, please check device!!! The bios does not be installed. Pres to continue" מה צריך לעשות כדי שהכוננים יזוהו?! כמו כן, אני רואה שבקר ה- SATA מסומן עם סימן קריאה במנהל ההתקנים עם השגיאה "??אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)??"

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. ניסיתי להדליק את המחשב יצא לי שחסר קובץ PCI.SYS והמחשב לא נכנס לווינדוס. ניסיתי להעתיק את הקובץ מדיסק הווינדוס אבל המחשב הפסיק לזהות את הסידירום למרות שבביוס הסידירום מזוהה. דבר שני זה שתיקיית הווינדוס במחשב נעלמה. כאשר אני מנסה לעשות פורמט רושם לי בדוס :FILE NOT FOUND יכול להיות שזה בעיה בחומרה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by avi.hagit,

האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by shtrodel,

עדכנתי ביוס F10 BETA של הלוח שלי... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm והטמפרטורות עלו ב-5 מעלות בערך... האם יש אפשרות להסיר את עדכון הביוס ולחזור לעדכון הישן יותר?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  18. הבעיה נפתרה...תאמינו או לא זה היה כבל IDE שלא היה מחובר כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by yotam360,

כשאני מפעיל את המשחק call of duty 2 המחשב שלי פתאום נכבה ואחרי שניה הוא נדלק עוד פעם. למה זה קורה?? האם זה קשור לספק???

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by Aviv C,

אתמול המחשב נכבה לי פשוט באמצע שעבדתי איתו. ניסיתי ללחוץ על כפתור ההפעלה וזה לא הפעיל את המחשב. המסך קיבל חשמל, הרמקולים קיבלו חשמל, הלוח אם קיבל חשמל אבל כפתור ההפעלה לא פעל. חשבתי שאולי הספק כוח הלך אבל אחרי שהוצאתי את הכבל של החשמל של הספק כוח והחזרתי אותו חזרה כפתור ההפעלה כן עבד ועד עכשיו המחשב עובד כרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by בתאל:],

בזמן האחרון שאני פותחת את המחשב מופיע לי הדבר הזה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by shoomil,

הוא כותב לי קובץ זה אינו תקף וזה רק שני קבצים .. תודה ???

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. שלום לכולם , המחשב שלי נהיה איטי בזמן האחרון הרצתי את התוכנה HijackThis והנה התוצאה : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:41:04, on 04/02/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\P…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by 3pidem1c,

שלום. לפני שלוש ימים קניתי כרטיס מסך חדש [GeForce 7600GS Sonic של palit] http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GS-Sonic.htm לאחר שעשיתי uninstall לדרייבר הישן והשתמשתי ב driver cleaner חיברתי אותו למחשב ואחרי שה windows עלה המחשב התחיל להאט נוראית ואפילו לא יכולתי להיכנס לתיקייה[והמסך נהייה שחור כל כמה דקות]. עשיתי restart ונכנסתי ל vga mode ול safe mode שניהם פעלו לאחר עוד כמה נסיונות מיאשים החלטתי להתקין מחדש את windows לאחר ההתקנה שמחתי לראות שהמחשב פעל אבל מתי שנכנסתי לסרט או למשחק המחשב התחל להאט עוד פעם. נהייתי מיואש ונתתי את המחשב לטכנאי...הוא טען שהבעיה היא windows...אז שילמתי לו 400 שקל על windows והוא התקין לי. שקיבלתי את המחשב ניסיתי להפעיל סרט...פעל. שני…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. ניסתי לחבר Hard Disk וצורב DVD ל IDE1 עם אותו כבל אבל המחשב נתקע בשלב ה BIOS. הוא הוציא הודעה בסגנון please insert disk... שאלה 1: מה תפקיד הג'מפרים בצורב ובכונן קשיח וכיצד יש לחבר אותם אם רוצים ששניהם ישבו על אותו IDE וכמובן שהכונן הקשיח צריך להיות ה master. שאלה 2: אין לי חיבור SATA וגם אין לי צורך בסאונד מהצורב. כמה כבלים אמורים להיות מחוברים לצורב? 1 IDE ו 1 חשמל?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.