עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  2. מחשב לוח gigabyte 8s655FX, מעבד פנטיום 4 2.6. המחשב עולה, אומר שיש לו בעיה של ערכים ב CMOS, אני מתקן אותם, עושה SAVE, המחשב כאילו עושה רסטרט אבל אז זהו לא רואים כלום ואין צפצוף. ניתקתי הכל, החלפתי סוללה, ניקיתי מעבד +גוף קירור, סלוטים של זכרונות וכרטיסים. אותו הדבר, המחשב עולה סבבה, אבל אחרי שנכנסים ל BIOS, לא מצליחים יותר, או אם עושים רסטרט באמצע ההעלאה. החלפתי לספק כוח של HEC שיש לי פה. המחשב עלה יופי חשבתי סוף סווף זאת בעיה מהספק. הגעתי עד להתקנה של חלונות ואז שכחתי שחיברתי דיסק קשיח SATA שההתקנה לא מזהה. אחרי עוד רסטרט, המחשב שוב עם אותה התופעה. מה זה יכול להיות? אני מבין שזה יכול להיות הלוח, אבל המחשב עבד נהדר, עשה קצת בעיות, שלחו לטכנאי, הוא אמר ניסיתי לפרמט לא הצל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by robin7,

מחפש מקלדת בלווטוס אמינה העובדת בטווח של 2 מטר לפחות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by ShOoKi,

אוקי אז ככה... הלכתי לידידה שלי לפרמט לה את המחשב בגלל שנפל לה הWindows כלומר כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו במצב Normal או Safe Mode או האפשרות להחזיר את ההגדרות לקדומתם זה מפעיל את המחשב מחדש. אין בעיה של טמפ' במחשב. מחשב חדש לפני 4 חודש. ניסיתי לפרמט... הגדרתי בביוס שהוא ילך לCd Rom שיש בו WinXP עם כמובן BOOT. נכנס לBOOT מתחיל להתקין עד לשלב שאני צריך לאשר ללחוץ ENTER ואם אני זוכר אחר כך F8 לבחור HD וזה יעבוד. אבל ברגע שאני לוחץ ENTER זה כותב לי שזה לא מוצא את הHD. ניסיתי לטפל בבעיה ויש HD והוא מוגדר בביוס, פתחתי את המחשב והHD מחובר בכבל SATA והCD ROM מחובר בכבל הישן (הרגיל). וזאת כנראה הבעיה, אז איך אפשר לפרמט עם אותו HD שאין בו אפשרות לחבר כבל רגיל דרך חיבור SATA. ד"א …

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by lior99,

באתר של מיקרוסופט קיבתי את זה אחרי הריסטרט: Thank you for submitting an error report. The Online Crash Analysis tool has processed and analyzed this report. Your system crashed because the random access memory containing Windows program code was corrupted. Microsoft is unable to determine if this corruption was caused by a hardware or software issue. The nature of the corruption suggests that a hardware issue is more likely. To determine if this is the case, Microsoft developed a Windows memory diagnostic that tests your PC memory. We recommend you download and run this tool on your computer system. On most configurations, you can download the diagnostic, read the documen…

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  6. שלום. לאחרונה הכרטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות. מדובר ב-HD4850 של Club3D. עכשיו נכון, אני יודע שמדובר בכרטיס שהוא בכל מקרה חם מאוד, אבל הטמפ' שלו לאחרונה שוברות שיאים. במנוחה עם קירור סטוק על 50% הוא על 88 מעלות בערך. במנוחה עם קירור סטוק על 100% הוא על 75 מעלות בערך. וכשאני מפעיל משחקים(אפילו לא דברים מטורפים, אלא לדוגמא - Heroes 5) המחשב קורס לאחר כחצי שעה או פחות.(חום של מעל 100 מעלות לכרטיס מסך, כל שאר הרכיבים של המחשב בטמפ' סבירה בהחלט של כ-40 מעלות). זאת הבעיה הראשונה. ועכשיו - לשניה. בגלל שלאחר כחודשיים עם הכרטיס הבנתי שבעיות החום שלו רציניות, קניתי קירור - AC TwinTurbo. הכל היה מצוין, המעלות ירדו בצורה משמעותית ולא נרשמו יותר בעיות - עד לפני כחודש. פתאום המחשב התח…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by nargsi,

ערב טוב , זה שאלה בשביל חבר שלי. אני מצטט אותו שלום לחברי HWzone, יש לי בעיה במשחק black ops II כאשר אני מזיז את העכבר ישנו דיליי קטן ומציק... זה כמעט בלתי אפשרי לשחק ככה ואין לי מושג איך לפתור את זה. WIN10 64 BIT בעיית FPS זה לא, יש לי מחשב חזק. שמעבר לדרישות המומלצות. תודה רבה על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by flezet,

הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  9. היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg

10. שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value Sy…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של כרטיס המשך במחשב בדקתי את הנתונים שלו ( מצ"ב תמונה עם נתוני הכרטיס ) הוא עובד על 40% באופן קבוע, לעיתים שהמחשב ממש מתאמץ ניתן לשמוע את המאוורר של כרטיס המסך מתאמץ הרבה יותר ומגיע ל 60% ו 70% קראתי בפורומים שניתן לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ללא קשר לעדכון Driver של NVIDIA ולעיתים מדובר בסט פקודות שמותאם מחדש לשליטה במהירויות המאוורר של הכרטיס. הBIOS של המחשב עדכני וכן כל עדכוני התוכנה, אני מניח שזה לא עדכון BIOS נפוץ לכרטיסי מסך היות ואין באינטרנט הרבה מידע מסודר בנושא, לפחות לא משהו שמצאתי, האם מישהו יכול לעזור בנושא ? הכרטיס והמאוורר עברו ניקוי יסודי כך שמדובר על מהירות סיבוב בעבודה סטנדרטית. זה הרעש היחידי ששומעים מהמחשב המפרט: HP P…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל של GB, למי שמכיר GB מוסיפה כבלים ללוח שניתן לחבר ללוח HD רגיל (פנימי) מבחוץ והוא יעבוד כחיצוניhttp://www.virtual-hideout.net/reviews/GIGABYTE_GA-P35-DS4/images/06.JPG. הבעיה אצלי כשאני מחבר את זה המחשב נתקע או שהכל איטי. מישהו יודע למה? תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by Spring_K,

אחרי מספר נסיונות כושלים החלטתי לפנות לעזרתכם בקשר לבעיה לא מובנת לי... לפני כשבועיים חיבור הUSB במחשב הפסיק לפעול, הוא מוציא מתח אבל לא מזהה שום דבר שאני מחבר, יש לי חיבור מובנה על הלוח וגם כרטיס הרחבה שתיהם לא עובדים, יש לי שתי מערכות הפעלה שונות ובשניהם זה לא עובד כך שהבעיה היא לא בדרייברים, אני חושב... אני חייב לציין שהחלפתי ספק באותה תקופה כך שאולי זה קשור למרות שחיברתי את הכל. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום הבעיה שלי היא כזאת אני מדליק את המחשב אני שומע את המאווררים עובדים וגם המנורה של המסך מראה שהוא דלוק אבל המסך אינו נדלק האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס מסך ? בתודה מראש רזיאל

15. Started by ccc,

שמעו, שמתי את הדרייבר, והמחשב עובד הכל כמו קודם, הכל רגיל רק שעכשיו הוא לא עושה בנצ'ים לדיסק הוא עושה בפיסי מארק SKIP TEST ומוציא תוצאות לא הגיוניות בסנדרה (נמוכות מאוד...) לעוד מישהו יש את הבעייה? הייתי שמח לחזור לדרייבר הקודם אבל כל פעם שאני עושה לזה uninstall במנהל התקנים זה עושה ריסט ומתקין אותו אוטומטית שוב. רעיונות? תודה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  16. יש לי מסכים כחולים כבר איזה תקופה, וזה מעיק! כל פעם השגיאה שמופיעה במסך זה בגלל nv4_disp.dll ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, אפילו ניסיתי עם דרייבר קלינר... כלום! זה עדיין ממשיך... מה אפשר לעשות עוד? העליתי את הקובץ minidump. נ.ב. הגירסאת דרייבר שאני עובד איתה היא 71.89 עריכה: המפרט שלי, משום מה לקחתי את זה בתור משהו מובן מאליו P4 3.0 ASUS P4P800 DELUXE 512 KINGSTON GAINWARD 6800GT GS ספק: Tt ButterFly 480W

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by IG,

שלום, יש לי לפטופ של HP, עם WIN7 64BIT. יש לי קטע מוזר של הגדרת החשבון (החשבון שלי זה החשבון היחיד ומוגדר, לפחות אמור להיו מוגדר, כאדמין)- אני מנסה להתקין תוכנה כלשהי (איזה תוכנה של אונ' ת"א- Citrix) שכנראה דורשת איזה הגדרה קצת יותר מתקדמת מהרגיל (כי תוכנות אחרות למיניהן אני מצליח להתקין בלי בעיה) ולא מצליח- קופצת לי הודעה שאיןן לי מספיק הרשאות. בנוסף, יש לי קטע שכשאני עושה שינויים באופיס (2010 32 ביט) הם לא נשמרים (שינויים בהגדרות המילון, סרגלי כלים אישיים...) כאילו לא היה מעולם. ואני מכיר שזה בעיה של הגדרות חשבון מהעבודה (רשת פנימית סגורה שבה כולם חוץ מהhelp desk עם חשבון מוגבל, טוב שאני מקומבן איתם ) יש למישהו פיתרון לבעיה? יש דרך לבדוק מה רמת ההרשאה שלי בצורה מפ…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום. כידוע, בניידים של לנובו יש אפשרות לנעול בהצפנת FDE את הגישה לדיסק הקשיח, באמצעות סיסמא המוגדרת בBIOS. החלפתי בנייד את הדיסק הקשיח, ועכשיו האופתיה הזו בBIOS פשוט - DISABLED. הגיוני - שכן דיסק חדש מהחנות לא מפורמט עבור FDE. מישהו מכיר כלי שיאפשר להתאים את הדיסק לאופציה השימושית הזו של מחשבי LENOVO?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המחשב תקוע במסך הראשון ממש, זה שבו רשום סוג המעבד, וזהו. אחרי 5 פעמים שכיביתי והדלקתי זה עבד... מה יכולה להיות הסיבה???

20. Started by Psychopath,

I have the Abit NF7 motherboard, it has an onboard sound card. I also have a SoundBlaster Live!value I want to be able to use the sound blaster live for games, cuz it supports to EAX technoligy for better sound effects. I put it in and installed it, but as soon as i tried playing a song or have it produce any sound, my comp froze with one of them "dumping physical memory" blue screens. Then my windows did not load until I removed the card form the PCI slot. What's my solution to this? It seems like an IRQL collision? help :>

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by ngn1,

אודה למי שישיב לי על בעיה שהתעוררה במחשב שבביתי שלאחר 5 שניות הוא לא ממשיך להידלק ויוצאת הודעת אזהרה: WARNING !!! USB DEVICE OVER CURRENT DETECTED!!! PLEASEN REMOVE OVER CURRENT USB DEVICE!!! כעבור 10 שניות הוא נכבה, ממה נגרם השינוי המדובר באזהרה ומה דרך התיקון? ניתקתי את כל החיבורי של הUSB החיצוניים והכרטיס של הרחבה שלנתי כניסות USB הנוסף שהיה במחשב ועדיין הבעיה נשארה. מה עלי לעשות ??

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shai769,

יש לי סדק במחשב הנייד ואני רוצה לדעת כמה זה יעלה לי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by gif,

היי ,אני ראיתי פה מלא דרכים איך להיפתר מהמסך הכחול, עם הזכרון דפוק אז ... ואם יש זה.. אז תעשה ככה אפשר סיכום לכל הדברים שרשמתם פה?אז כל מי שיכול להגיב ,יגיב,כי יש מלאאאא שיטות(כל מיני אופציות אפשריות לתקלה ופתרונותם וכו...) תודה.

24. שלום, יש לי בעייה מוזרה. בכל משחק שאני משחק במחשב אחרי כמות זמן רנדומאלית המשחק ממזער את עצמו והמסך מציג לי את חלון שולחן העבודה, כאילו עשיתי את פעולת Alt + Tab, למרות שאני לא עושה את זה... בהתחלה הייתי בטוח שזה משחק מסויים, אך שמתי לב עכשיו שזה קורה בכל המשחקים בתדירויות לא קבועות. מישהו יודע מה הבעייה? חשבתי שאני לוחץ על יותר מידי מקשים במקלדת וזה גורם למעבר לחלון של מערכת הפעלה, אך גם במשחקים שבעיקר משתמשתים בעכבר קורית תופעה דומה. אני אשמח אם תעזרו לי...

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by yossi21,

כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב מחדש, הסאונד לא עובד ואז אני מפעיל את התכונה 'פתרון בעיות', שאומרת אחרי סריקה שהגדרת הברירת מחדל של הסאונד השתנה למשהו אחר ואחרי הסריקה זה מסתדר לי. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.